2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam canımm hamd olsun sen nasılsın sanmıyorum dayanamayız ben 4 saat susuz kaldım fenalık geçirdim resmen o yuzden Allah affetsin tutamıcam bu sene

bende bi kaçgün deneyim die düşünüyodumda allah affetsinn hem çalışıyorumm çokta sıcakk tutamam galiba haktan hayırlısı sonra borcumuzu ödemek nasip etsin

canım tatil süperdi ama dönüşte ayaklarım çok fena şişti ve geçiremiyorum tahmin bile edemezsin ben bu kadar beklemiyordum buna dikkat et kuzum...

burdayız kuzum mama yedik geldik :)

canım haşlarken suyuna biraz tuz koy çok değil ama haşla sonra soğusun poşetle at dolaba.. çıkartınca da sosunu yap afiyet olsun :)

tansiyonum 13 -5 normal mi

kızlar isg uzmanına mail attım rica ettim anlattım durumu kabul ederse onunla birlikte götürücezz

Kızlar ruşeymli ekmek buldum ondan yiyorum yediğimde....
Ruşeym çok faydalı diye okumuştum birçok yerde...
1 diliminde 72 kalori var...Ben 2 dilim yedim az önce...
İçinde B1 B2 B6 B12 Folikasit ve Niasin var....
Ruşeym, ayçekirdeği içi, yulaf ezmesi, keten tohumu, susam vb. varmış....
Sizce devam etsem mi bu ekmeğe???

canım tatil süperdi ama dönüşte ayaklarım çok fena şişti ve geçiremiyorum tahmin bile edemezsin ben bu kadar beklemiyordum buna dikkat et kuzum...

Deniz suyunun ödeme sebep olduğunu duymuştum, ben tatile giderken bir arkadaşım günde 30 dk fazla girme ben duramadım sabah akşam girdim dönüşte 3-4 hafta şişti her yanım ödem topladı tuzlu sudan demişti...
Doktorum da 30 dk dan fazla girip kendini zorlama demişti, ben denizi görünce dellenim 3-4 saat çıkamayanlardanım oyüzden çok dikkat etmiştim...
Ondan olabilir belki....

Sağol canım yaa,dikkat ederim tipik hamilelik ödemi gibi mi oldu?
bende bol bol denize girmek istiyorum dr havuza girme dedi denize gir bol bol dedi.İnşallah sağ salim gider döneriz bizde..

kızlar geçmişi okumaya vaktim yok arşivde çalışıyorum orası serin ama internet yok inranet var ayaklarımı uzatıyorum sandalyeye müziği açıyorum ohhh iş yeri hekimi diş etleri için tuzlu ılık su veya karbonatla gargara önerdi bilginize yazın bebekler daha hızlı büyüyüp erken mi geliyor öyle bişey okumuştum

tansiyonum 13 -5 normal mi

kızlar isg uzmanına mail attım rica ettim anlattım durumu kabul ederse onunla birlikte götürücezz

13 iyide 5 biraz düşük canım, dinlenince yine bak bence..

ruşeymli ekmek diye birşeyi ilk senden duydum canım ama kalorisi iiymiş ekmeğin, içeriğini bilemiyorum tabi

bende bol bol denize girmek istiyorum dr havuza girme dedi denize gir bol bol dedi.İnşallah sağ salim gider döneriz bizde..

Lavinyaya yazdığımı sana da yazayım, 30 dk lık periotlar halinde gir 30 dk gir 1 saat dinlen...
Ben az girdim sadece 2 defa sonra kasıklarımda sncı hissedince zorlamayayım diye girmedim ben bile ödem oluştuğunu hissettim, saatlerce ellerimi, parmaklarımı zor kapatıyordum...
Deniz suyunun ödeme sebep olduğunu duymuştum, ben tatile giderken bir arkadaşım günde 30 dk fazla girme ben duramadım sabah akşam girdim dönüşte 3-4 hafta şişti her yanım ödem topladı tuzlu sudan demişti...
Doktorum da 30 dk dan fazla girip kendini zorlama demişti, ben denizi görünce dellenim 3-4 saat çıkamayanlardanım oyüzden çok dikkat etmiştim...
Ondan olabilir belki....

ruşeymli ekmek diye birşeyi ilk senden duydum canım ama kalorisi iiymiş ekmeğin, içeriğini bilemiyorum tabi

benimki 13 e 9 dr endişelendi dün eve yolladı

ciddimisiniz kızlar zaten ayaklarımı uzattım oturuyorum işyeri hekimi gelir şimdi sorayım bari :26:

Ruşeym doğanın altın sırrı olarak biliniyor ve faydaları saymakla bitmiyor. Doğanın altın sırrının ismi RUŞEYM… Buğdayın işlenerek una dönüştürülmesi sürecinde özel ayrıştırma işlemleri sonucunda 1 tonundan sadece 1 kilogram elde ediliyor. E vitamini deposu olan ‘‘ruşeym”, gramlarla satılıyor.

böyle bişey ruşeym....
Çok faydalı aslında ve çok pahalı, zaten aldığımda da ekmek diğer standart ekmeklerden daha pahalıydı, diğer paketlilere göre...

deniz benim kasık ağrılarımı yok etti 1.5 2 saatten günde 4 saat sabah ve akşam girdim çok iyi geldi ödeme gelince gitmedende vardı bende.deniz mi yaptı bilemem ama durmadan yüzmedim suyun içinde durdum genelde yorulmayım diye köpek yüzüşü falan

ciddimisiniz kızlar zaten ayaklarımı uzattım oturuyorum işyeri hekimi gelir şimdi sorayım bari :26:

Benim tansiyonum 12/8 çıktığında ben yüksek diye endişeleniyorum, çünkü ırsiyetten benim tansiyonum düşüktür 8/4 7/4 tansiyonla yaşıyorum ben bi kere 6/3 olmuş da sabah işe yetişecem diye koştur koştur gitmiştim yoğunluktan 5 saat ağzıma lokma koymamıştım şeker 50 ye tansiyon 6/3 düşmüş gözlerim kararır gibi oldu ama hala ayaktayım, biri dur tansiyon şekerine bakalım dedi, ölçüm aletleri varmış yakındaydı evi getirdi bir iölçü nasıl yaşıyorsun sen hala bir de ayaktasın dedi, hemen ayran , meyve suyu falan dayadılar...
Ki ben fenalaşmamıştım azıcık halsizleşmiştim...

normal tansiyonun ne bilmiyorum ki 10 a 7 falandı benim ama dr onu bilmeden korktu en kısa sürede doktoruna git bunu söyle dedi biliyorsun yüksek tansiyon erken doğum sebebi

canım bende öyle yaptım en fazla yarım saat kaldım genelde 20 dakka falan kaldım ve günde 3 kez girdim denize anlayamadım neden bu kadar oldu bakalım nasıl geçecek?

ya kuzum o kadar şişki 150-160kg kişinin ayakları gibi 37 numara giyerken 40 numara terlik oldu ki eşim 41 al dedi düşün o kadar şiş basenlerime kadar şişmiş bacaklarım....

Biz bir terennümle gidiyorduk denize, havuzun yanından geçmek gerekiyor diye,kayıp düşmemyeyim (bi kere sinemada kaymıştım, yerleri silmişler eğimli ve kaygan bir zemindi zaten) diye eşim aman orası ıslak orası eğimli basma, ben gelmeden adım atma....
Ben çok fena olmuştum, ağrılarım arttı, tuvalet için bile eğilip kalkarken tutunmak ihtiyacı hissediyordum, yatakta dönemiyordum falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…