- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
selam canımm hamd olsun sen nasılsınsanmıyorum dayanamayız ben 4 saat susuz kaldım fenalık geçirdim resmen o yuzden Allah affetsin tutamıcam bu sene
Selam kızlar;
Bende bugün rüzgar gördüm camda şok oldumuzun zamandır ilk defa esti.
"Lavinya'cım" hoşgeldin,tatil yaramıştır inşallah bebişe kısmetse cuma gecesi de ben çıkıcam Çeşme'ye doğru
inşallah sağlıkla sorunsuz bi şekilde gider geliriz..
"Moonsun"cum bonnyfood'un lezzet çiçeklerini araştırdın mı yıldönümünüz için?
fırsat sitelerinde indirimli olanları da vardı.
slvrgrt, zynpcnk, güzelkızMS, burcuxxx+, merwecik_20+, kaju80+, niltt+, esra_kar, Deryas, eylul1688+, arcak81+, Beysal+, bebeklerim+, lavinya27+
kızlar ne oluyor bizlere yazsanıza kuzucuklarr biz yemeğe çıkıyoruz öptük
ya kızlar bir ara konuşmuştuk da ben unuttum .. Bu deniz börülcesini buzluğa haşlayarakmı koyuyorduk ? yoksa öylecenemi:) aldım buzluğa koymak istiyorum kışında yemek için.. bir el atıverseniz de ben bu olayı bir çözsem
burdayız kuzum mama yedik geldik :)
canım haşlarken suyuna biraz tuz koy çok değil ama haşla sonra soğusun poşetle at dolaba.. çıkartınca da sosunu yap afiyet olsun :)
canım tatil süperdi ama dönüşte ayaklarım çok fena şişti ve geçiremiyorum tahmin bile edemezsin ben bu kadar beklemiyordum buna dikkat et kuzum...
canım tatil süperdi ama dönüşte ayaklarım çok fena şişti ve geçiremiyorum tahmin bile edemezsin ben bu kadar beklemiyordum buna dikkat et kuzum...
tansiyonum 13 -5 normal mi
kızlar isg uzmanına mail attım rica ettim anlattım durumu kabul ederse onunla birlikte götürücezz
tansiyonum 13 -5 normal mi
kızlar isg uzmanına mail attım rica ettim anlattım durumu kabul ederse onunla birlikte götürücezz
Kızlar ruşeymli ekmek buldum ondan yiyorum yediğimde....
Ruşeym çok faydalı diye okumuştum birçok yerde...
1 diliminde 72 kalori var...Ben 2 dilim yedim az önce...
İçinde B1 B2 B6 B12 Folikasit ve Niasin var....
Ruşeym, ayçekirdeği içi, yulaf ezmesi, keten tohumu, susam vb. varmış....
Sizce devam etsem mi bu ekmeğe???
Sağol canım yaa,dikkat ederim tipik hamilelik ödemi gibi mi oldu?
bende bol bol denize girmek istiyorum dr havuza girme dedi denize gir bol bol dedi.İnşallah sağ salim gider döneriz bizde..
13 iyide 5 biraz düşük canım, dinlenince yine bak bence..
ruşeymli ekmek diye birşeyi ilk senden duydum canım ama kalorisi iiymiş ekmeğin, içeriğini bilemiyorum tabi
benimki 13 e 9 dr endişelendi dün eve yolladı
13 iyide 5 biraz düşük canım, dinlenince yine bak bence..
ruşeymli ekmek diye birşeyi ilk senden duydum canım ama kalorisi iiymiş ekmeğin, içeriğini bilemiyorum tabi
bende bol bol denize girmek istiyorum dr havuza girme dedi denize gir bol bol dedi.İnşallah sağ salim gider döneriz bizde..
ciddimisiniz kızlar zaten ayaklarımı uzattım oturuyorum işyeri hekimi gelir şimdi sorayım bari :26:
ciddimisiniz kızlar zaten ayaklarımı uzattım oturuyorum işyeri hekimi gelir şimdi sorayım bari :26:
Deniz suyunun ödeme sebep olduğunu duymuştum, ben tatile giderken bir arkadaşım günde 30 dk fazla girme ben duramadım sabah akşam girdim dönüşte 3-4 hafta şişti her yanım ödem topladı tuzlu sudan demişti...
Doktorum da 30 dk dan fazla girip kendini zorlama demişti, ben denizi görünce dellenim 3-4 saat çıkamayanlardanım oyüzden çok dikkat etmiştim...
Ondan olabilir belki....
benimki 13 e 9 dr endişelendi dün eve yolladı
deniz benim kasık ağrılarımı yok etti 1.5 2 saatten günde 4 saat sabah ve akşam girdim çok iyi geldi ödeme gelince gitmedende vardı bende.deniz mi yaptı bilemem ama durmadan yüzmedim suyun içinde durdum genelde yorulmayım diye köpek yüzüşü falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?