ay canım hayırlı haberlerle git gel inşAllahhh
evet ama bende onu şaşırtmak istiyorum amaoff ya zaten pastaneler göturmuyormuş acaba yurt içi kargoyu arasamda onlar mı götürseee
Hamile çamaşırı kullanan var mı kızlar????
Varsa rahat mı kullanışlı mı?
Malum sadece göbeğe değil başka yerlerden de şişiyoruz....
58-59 arasıydım hamile kaldığımda bugün 68i gördüm tartıda....
ayaklarım çok fena kızlar incecik narin ayaklarım vardı, 150 kilo olan kişilerin ayakları gibi 37 numara iken 40 numara terliğe ancak giriyor... fenayım....
takmayacağım canım...
kızlar meyveli soda zararlı mı ben uludag frutti elmalıya bayılıyorum 66 cal bir şişesi :26:
Benim problemim sütyen, çamaşırda sorun yok, ancak 5-6 gündür sütyenimden dolayı acı hissediyorum, sanırım daha geniş sütyene geçme zamanım geldi....
az kilo almanın avantajıda bu işte :))) hala çok rahat oluyor çamaşırlarım. göbeğim yukarı doğru şiştiği için benim kalçam basenim ve göbek altım hiç değişmedi. ama göğüslerim için büyük beden sütyen almak zorunda kaldım. :)))
canım ya kimin ne kadar alacağı belli olmuyor, yediklerine dikkat ediyorsan yapacak hiçbirşey yok. Allah bebeklerimize sağlık versin.
içme canım meyveli, çok önceden duydum hemde doktordan hiç faydası yokmuş, ben soda içemezdim alıştırdım kendimi. bir iki yudumda olsa içiyorum.
Sakın sakın içme tatlım meyveli soda fabrikasında çalışan bir arkaaadşı var babamın kesinlikle içmeyin demiş sadece sade olanından için çok zararlı demiştikızlar meyveli soda zararlı mı ben uludag frutti elmalıya bayılıyorum 66 cal bir şişesi :26:
Benim problemim sütyen, çamaşırda sorun yok, ancak 5-6 gündür sütyenimden dolayı acı hissediyorum, sanırım daha geniş sütyene geçme zamanım geldi....
yaa 111 günümüz kaldı hayırlısıylaaawaowww süpermiş :) annesininbirtanesi yapmış benimki de onla aynı zatenn.. ayy bi anda tırstım yaaa :18: 111 günümüz kalmış
hilalim, o çantalardan almaktan vazgeçtim yaaa... bi göreyim diyorum.. boyutları genelde 50*15*40 mış bana çok büyük gelmedi...
ben tutmuycam canım...bebeğimin rızkına mani olmak istemiyorum...yemeyede içmeyede dayanamam şu halimle...Rabbimö kolaylık tanımış zaten...daha sonra telafi ederiz allah izin verirsekızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
oruç durumunu ne yapacaksınız?
eferimm kız sanaa..hep böylee yapYok bir daha yanaşmam, babası gelsin yapsın bana ne .....
sen elinden geleni yap kuzum..çatlıyorsaaa koyverr çatlasınn gıı napalım...taktıgınaa değmez...aallahın izniylee bize annelik bi duygu bahşedildi...varmı bundan ötesii şekerimminşAllah canımm dediğin gibi olur şimdilik ince mor morerken baslamadı mı yaa daha 5 aylıgız neyse artık gece zeytinyağlan sabah akşam lierac kremlen güreşçiler gibiyim
marmaris içmelerde bir otelde kötü başlayan bir tatildi... otel hoşuma gitmedi,
malesef hamilelikten ötürü öne aldığım tatil otel yüzünden mahvoluyordu neyse boşverelim bu kısımları.. otele rağmen deniz güzldi.. her gün erkenden kalktık kahvaltı sonra bol bol yüzmek ve plajda oturduk şemsiyenin altında.. 11,30-12 arası kalkıyordum meyve yiyordum.. sonra 12,30da öğle yemeği oluyordu hafif bir salata ayranla geçiştirip otele dönüyordum duş alıyordum biraz kitap okuyup yatıyordum. akşam 4 de tekrar denize 6-7ye kadar kalıyordum sonra duş ve yemek akşamları yürüyüş. marmarisin içini ya da içmeleri geziyorduk...
elimizde tatil atlası var inceliyoruz napalım vs diye... perşembe günü etrafı gezmeye karar verdik...atlasın söylediği istikametleri gezdik.. önce kız kumuna gittik ayaklarımıza çakıllar bata bata 600 mt denizin içinde türüdük mükemmeldi... sonra turgutlu şelalesine gittik su içinde yürüye yürüye şelaleye çıktık.. bir güzel yayık ayranı ve gözleme eşlik etti bize.. sonra hisarönü, orhaniye, selimiye, bozburun, turunç.. ve o koylara aşık olduk, o denize durgun ve tertemiz... ve selimiye aklımızda kaldı... cuma bitecek olan tatilimizi uzattık pazara kadar ve 2 günü orada geçirmeye karar verdik.. gi,derken sedir adası yani kleopatra adasına uğradık... bir köye giriyorsunuz aracınızı parkediyorsunuz ve teknelerle süren 20dakkalık muhteşem bir deniz yolculuğundan sonra küçük bir adaya ulaşıyorsunuz.. koruma altına alınmış bir ada ve tahta bir köprüyle yürüyerek o muhteşem güzelliğe ulaşıyorsunuz gözleriniz kamaşıyor.. saatlerce durup izleyesiniz geliyor... hani şu denizbank reklamındaki suyun fosforlu mavi rengi var ya deniz o renk.. kocaqman kocaman balıklarla yüzüyorsunuz hiç çıkasınız gelmiyor.. kumlarını kleopatra için sevgilisi antonius mısırdan getirtmiş ateşe tutulunca yanıyormuşşş.. şu an o kadar az kalmış ki koruma altında kumlara basılmıyor... güneşlendiğiniz yer zeytin ağaçlarının altı her yer ağustus böceği dolu mükemmel bir ambiyans... aşık oluyorsunuz ve neden kleopatra değilim diyorunuz? hatta bunu diyen erkekleri bile duydum.. ve sonra selimiyeye yol alıyoruz... küçücük bir köy selimiye, sessiz ,sakin tertemiz.. çarşaf gibi denizi var pırıl pırıl minicik balıklarlar yüzüyorsunuz... yemyeşil etrafında kocaman kocaman dağların olduğu mükemmel bir yer... kimse yok zannediyorsunuz ama bir bakıyorsunuz yer yok pansiyonlarda... pansiyon dediğim şeylerde köylüler evlerini pansiyona dönüştürmüşler, 2-3 odalı yerler... (oda başı fiyat ödüyorsunuz..) turist 1 ya da 2 tane herkes yerli turist ve elit insanlar... plaj yok küçücük kıyı şeridi var 1 şezlong boyunca herkes tesisinin önüne5-6 şezlong koymuş ya da iskele yapmış orada şezlonglar var.. al eline kitabını yüzdükten sonra sessizliğin doğanın sesiyle kitabını oku.. acıktın mı etrafta yemek yapan yerler var kendiş evinde gibi anneler yapıyor :) kimse kimsenin ekmeğini bölmemiş köyde herşeyi apylaşmışlar ekmeği biri yapıyo biri pansiyon biri yemek yeri biri hediyelik eşya satıyor herşey bölüşülmüş... küçük küçük dükkanları gezin el işi çok güzel şeyler var emek kokuyor... akşam ıssız bi yere gönderdiler bizi.. bildiğiniz iskele üzerine 5-6 tane masa kurmuşlar üzerlerinde kandiller balık restoranı olmu.. balıkları da günlük köylüler kendilerine tutmak için çıkıyorlar ya 1 ya 2 şer tane düşüyor onu da getirip restorana satıyorlar... mis gibi mutfağa gidiyorsunuz kovadan balığınızı seçiyorsunuz mezelerinizi sonra masanıza yerleşiyorsunuz.. taze kalamar tava ile ne mükemmel oluyor... durgun denizin üzerinde sessizlikte şehir ışıkları olmadan balığınızı yiyorsunuz ve bir kez daha aşık oluyorsunuz.. diyorum insan burada yaşlanmaz, ölmez... :) sabah kahvaltıda pansiyonumuzun kendi yaptığı peynir, zeytine kendi üretimleri olan domates salatalık ev yapımı reçel ve balla ve mis gibi tereyağıyla güne başlıyorsunuz... ve dönüş geliyor oranın mis gibi bazlamasından götürmek istiyorsunuz ve gidiyorsunuz bir köy evine size çay ikram ederken bir yandasn da bazmala yapıyorlar.. 7 tanesi için 1 saat bekliyorsunuz ve dönüş yolu başlıyor içiniz kanayarak....kırk plan yaptık buaraya nasıl yerleşebiliriz diye...hala da yapıyoruz... yılın her ayı denize giriliyormuş ve ocakta çok güzel oluyormuş selimiye her yer badem ağacıymış ve o ayda çiçek açıyormuş bademler... kar yağmış gibi oluyormuş... aşık oldum her yıl oradayız artık...
yoğun bir gün benim için ama zevkli güzel işler yapıyorum :)))
canım biz haftaya p.tesi sabahtan gidiyoruz, kızımı çok özledim. şeker yüklemesi yapılacak, inşallah herşey yolundadır.
heyecanlamak çok doğal ama, bebişlerimizi özlüyoruz, merak ediyoruz, hep iyi olsunlar lütfen
bende böyle hesaplıyorum. 5,5 aylığı azcık geçtim.
annesininbirtanesinin hesabıda böyle. doğru olanlar bunlar bence.
çok güzel hesap etmişsin canım.
yaa 111 günümüz kaldı hayırlısıylaaa
bende almıycam kuzum..arkadaşımda dedi dün mağazalardaaa aynı fiyatlara ne çantalar var...boşunaa görmeden alma diyee...
ben tutmuycam canım...bebeğimin rızkına mani olmak istemiyorum...yemeyede içmeyede dayanamam şu halimle...Rabbimö kolaylık tanımış zaten...daha sonra telafi ederiz allah izin verirse
eferimm kız sanaa..hep böylee yap
sen elinden geleni yap kuzum..çatlıyorsaaa koyverr çatlasınn gıı napalım...taktıgınaa değmez...aallahın izniylee bize annelik bi duygu bahşedildi...varmı bundan ötesii şekerimm
ahhh haticemm gitmiş kadar oldum bitanem yaaa...anlattgın yerlerin bi çogunu bende gördüm..klopatrayı..lacivert koyu...yüzmeyi çok iyi bilmeme rağmen arkadaşlardan destek aldım lacivert koydaa tekneden bilee atladım düşün
dinlenmene, tatilinin iyi geçmesine çok sevindim kuzum..pipiloştaa bol bol yüzmüştürrr ohhh ne güzell
ayybizde bu cuma gidicezz teyzesii...şeker yüklemesi yapılacak..aç gel dedi doktorumuz...çok özledim kızımı...nasıl merak ediyorum...zaman hemen geçsede cuma gelsee yaaaa
ben soranlara 6aylık olmak üzereyizz diyorum..kendimde böylee hesaplıyorum..:
anne sütyenlerine geçme zamanı geldi...dolgulu destekli telli sütyenleree hayırrr
ben kaçırdım kime ne pastası kuzum anlayamadım???
kızlar bebek bakım malzemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz.. şmpuan bebek yağı pişik koruyucu falan, araştırdınız mı?
giysiler için sonbahar ürünlerinin çıkmasını bekliyorum,kalanlara bakayım dedim
kuzum yaa cumartesi bizim evlilik yıl dönümümüz yaa onun için pasta hazırlatacaktım ama pastaneleri aradım kargo hizmetleri yokmuş bende kargo şirketlerini aradım 30-36 TL istiyorlar bir pasta için sinir oldummm
bir fikri olan var mı ne yapabilirim ben :26: aslında şirketten yardım istesem patronun oglu yardımcı olur ama gerek yok yaa(( yada isg uzmanımız gelicek perşembe gunu o bana bu iyiliği yapar gibime geliyor
saol canım benim.. tekne turuna ve safari turlarına katılamadım onlar içimde kaldı seneye bebişle giderim artıkyüzmez mi teyzesi çırpındı durdu küçük sıpam.. yüzmeyi bırakınca tekmeliyordu.... keyfi yerindeydi yağız efenin:)
pastayı yaptırıp eve getirtsen olmazmı kuzum sende süslenir püslenirsin
kuzum yaa cumartesi bizim evlilik yıl dönümümüz yaa onun için pasta hazırlatacaktım ama pastaneleri aradım kargo hizmetleri yokmuş bende kargo şirketlerini aradım 30-36 TL istiyorlar bir pasta için sinir oldummm
bir fikri olan var mı ne yapabilirim ben :26: aslında şirketten yardım istesem patronun oglu yardımcı olur ama gerek yok yaa(( yada isg uzmanımız gelicek perşembe gunu o bana bu iyiliği yapar gibime geliyor [/QUO
yaspasta.gen.tr yi bi ziyaret et cnm gönderim yapabiliyor sanırım
bir fikri olan var mı ne yapabilirim ben :26: aslında şirketten yardım istesem patronun oglu yardımcı olur ama gerek yok yaa(( yada isg uzmanımız gelicek perşembe gunu o bana bu iyiliği yapar gibime geliyor [/QUO
yaspasta.gen.tr yi bi ziyaret et cnm gönderim yapabiliyor sanırım
yavrum çok saol burası 4-6 kişilik 90 tl diyorben 15 kişilik hazırlatıcam 200 TL yi bulur artık
bir fikri olan var mı ne yapabilirim ben :26: aslında şirketten yardım istesem patronun oglu yardımcı olur ama gerek yok yaa(( yada isg uzmanımız gelicek perşembe gunu o bana bu iyiliği yapar gibime geliyor
kızlar bebek bakım malzemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz.. şmpuan bebek yağı pişik koruyucu falan, araştırdınız mı?
giysiler için sonbahar ürünlerinin çıkmasını bekliyorum,kalanlara bakayım dedim
yuh kendin al eline git kocişinin yanına bence daha güzel:)kuzum yaa cumartesi bizim evlilik yıl dönümümüz yaa onun için pasta hazırlatacaktım ama pastaneleri aradım kargo hizmetleri yokmuş bende kargo şirketlerini aradım 30-36 TL istiyorlar bir pasta için sinir oldummm
neysee onlarıda oğluşunlaa gittiğiniz tatillere sakla annesi...yesinlerr yağız efeyi...
anacım keyfi yerinde olmaz olurmu benim kız 5 m2'lik havuzdaa bilee nasıl mutluu olduunapayım kuzumm elimizdekilerle idare edip mutluu oluyoruzz, 1-2 ay önce o da yoktuu yaa demiiii...en azındann şişme mişmee bi havuzumuzz var..kocacıgımlaa havuzz keyfi yapabiliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?