2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Hamile çamaşırı kullanan var mı kızlar????
Varsa rahat mı kullanışlı mı?
Malum sadece göbeğe değil başka yerlerden de şişiyoruz....

az kilo almanın avantajıda bu işte :))) hala çok rahat oluyor çamaşırlarım. göbeğim yukarı doğru şiştiği için benim kalçam basenim ve göbek altım hiç değişmedi. ama göğüslerim için büyük beden sütyen almak zorunda kaldım. :)))

canım ya kimin ne kadar alacağı belli olmuyor, yediklerine dikkat ediyorsan yapacak hiçbirşey yok. Allah bebeklerimize sağlık versin.

kızlar meyveli soda zararlı mı ben uludag frutti elmalıya bayılıyorum 66 cal bir şişesi :26:

içme canım meyveli, çok önceden duydum hemde doktordan hiç faydası yokmuş, ben soda içemezdim alıştırdım kendimi. bir iki yudumda olsa içiyorum.

Benim problemim sütyen, çamaşırda sorun yok, ancak 5-6 gündür sütyenimden dolayı acı hissediyorum, sanırım daha geniş sütyene geçme zamanım geldi....

Benim problemim sütyen, çamaşırda sorun yok, ancak 5-6 gündür sütyenimden dolayı acı hissediyorum, sanırım daha geniş sütyene geçme zamanım geldi....

hııı kuzum söylesene, evet kesinlikle rahat olsun göğüslerin, malum süt bezleri aktif kan dolaşımının rahat olması gerekiyor, büyük beden al canım, ben rahat ettim.

amin canım bende öyle diyorum artık napayım...

kızlar meyveli soda zararlı mı ben uludag frutti elmalıya bayılıyorum 66 cal bir şişesi :26:
Sakın sakın içme tatlım meyveli soda fabrikasında çalışan bir arkaaadşı var babamın kesinlikle içmeyin demiş sadece sade olanından için çok zararlı demişti

canım benimde o sorn var kom un hannah moddelini kullanıyorum kesinlikle şiddetle tavsiye ederim.

yaa 111 günümüz kaldı hayırlısıylaaa
bende almıycam kuzum..arkadaşımda dedi dün mağazalardaaa aynı fiyatlara ne çantalar var...boşunaa görmeden alma diyee...

kızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
oruç durumunu ne yapacaksınız?
ben tutmuycam canım...bebeğimin rızkına mani olmak istemiyorum...yemeyede içmeyede dayanamam şu halimle...Rabbimö kolaylık tanımış zaten...daha sonra telafi ederiz allah izin verirse

Yok bir daha yanaşmam, babası gelsin yapsın bana ne .....
eferimm kız sanaa..hep böylee yap

inşAllah canımm dediğin gibi olur şimdilik ince mor mor erken baslamadı mı yaa daha 5 aylıgız neyse artık gece zeytinyağlan sabah akşam lierac kremlen güreşçiler gibiyim
sen elinden geleni yap kuzum..çatlıyorsaaa koyverr çatlasınn gıı napalım...taktıgınaa değmez...aallahın izniylee bize annelik bi duygu bahşedildi...varmı bundan ötesii şekerimm

ahhh haticemm gitmiş kadar oldum bitanem yaaa...anlattgın yerlerin bi çogunu bende gördüm..klopatrayı..lacivert koyu...yüzmeyi çok iyi bilmeme rağmen arkadaşlardan destek aldım lacivert koydaa tekneden bilee atladım düşün

dinlenmene, tatilinin iyi geçmesine çok sevindim kuzum..pipiloştaa bol bol yüzmüştürrr ohhh ne güzell

ayybizde bu cuma gidicezz teyzesii...şeker yüklemesi yapılacak..aç gel dedi doktorumuz...çok özledim kızımı...nasıl merak ediyorum...zaman hemen geçsede cuma gelsee yaaaa
ben soranlara 6aylık olmak üzereyizz diyorum..kendimde böylee hesaplıyorum..:

anne sütyenlerine geçme zamanı geldi...dolgulu destekli telli sütyenleree hayırrr

saol canım benim.. tekne turuna ve safari turlarına katılamadım onlar içimde kaldı seneye bebişle giderim artık yüzmez mi teyzesi çırpındı durdu küçük sıpam.. yüzmeyi bırakınca tekmeliyordu.... keyfi yerindeydi yağız efenin:)

kızlar bebek bakım malzemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz.. şmpuan bebek yağı pişik koruyucu falan, araştırdınız mı?
giysiler için sonbahar ürünlerinin çıkmasını bekliyorum,kalanlara bakayım dedim

ben kaçırdım kime ne pastası kuzum anlayamadım???

kuzum yaa cumartesi bizim evlilik yıl dönümümüz yaa onun için pasta hazırlatacaktım ama pastaneleri aradım kargo hizmetleri yokmuş bende kargo şirketlerini aradım 30-36 TL istiyorlar bir pasta için sinir oldummm

bir fikri olan var mı ne yapabilirim ben :26: aslında şirketten yardım istesem patronun oglu yardımcı olur ama gerek yok yaa (( yada isg uzmanımız gelicek perşembe gunu o bana bu iyiliği yapar gibime geliyor

bakım malzemeleri konusunda araştırma yaptım geçenlerde sebamedin ürünlerini öneriyorlar pişik kremi olarakta yanlış yazmıyım ama sudaku diye bir krem var onu öneriyorlar bakalım daha almadım ama niyet ettiklerim bunlar

pastayı yaptırıp eve getirtsen olmazmı kuzum sende süslenir püslenirsin

neysee onlarıda oğluşunlaa gittiğiniz tatillere sakla annesi...yesinlerr yağız efeyi...

anacım keyfi yerinde olmaz olurmu benim kız 5 m2'lik havuzdaa bilee nasıl mutluu olduu napayım kuzumm elimizdekilerle idare edip mutluu oluyoruzz, 1-2 ay önce o da yoktuu yaa demiiii...en azındann şişme mişmee bi havuzumuzz var..kocacıgımlaa havuzz keyfi yapabiliyoruzzz

slm guzel anneler uzun zamndr yazamyrm hepımız ıyıce sıstık bebıslerde hareketlenmeye basladı artık dısarıdan bakınca bıle bellı oluyr hareketlerı bu aralar fazla hareketlı esım bıle duyuyr elı karnımda gezıyor cok hosuna gıttı ben zaten her harekette sevıyrm onu bız hafta sonu ıstanbula gıttık kayınvalıdemlere bıdaha gıdemeyz dye kayınvalıdem bebk alısverısını yapalım dedı cok guzel seyler aldık bebısıme bıcok cıcılerı oldu bakıp bakıp sevıyrm onları bayramdan sonra temızlıge baslıycaz bız badanacı gırıcek bebısın odası bosalıp hazırlanıcak cok ısımız var yanı ev tamamen yerınden kalkıcak fazla agrlasmadan yapalım ıstedık bugun doktor kontrolumuz var ayrıca kuzumu gorucez bakalım boyu kılosu kacoldu merak edyrm durumu nasıl bızden durumlar boyle sımdılık sızler neler yapıyrsnz kuzucuklarınızla

pastayı yaptırıp eve getirtsen olmazmı kuzum sende süslenir püslenirsin

canım ben mustela ya da sebamed düşünüyorum.. pişik kremi bepanthene yeterli diyorum.. liflerini anneme tülbentten diktirdim daha sağlıklı.. elimde bir kitap var onda bebek için ayrı ayrı vücut şampuanı ve şampuan almayın hepsi için kaliteli bir sabun yeterli diyorlar ama kaynım çocuk doktoru ondan bir fikir alıp hepinizle paylaşacağım kızlar bunları merak etmeyin :)

yuh kendin al eline git kocişinin yanına bence daha güzel:)

lsun kuzum serinliyorsun nihayetinde:) yeter hepsi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…