2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen herhalde öyle olcak da ben isg uzmanından rica edeyim belki yardımcı olur bana

bende semamed ve chicco nun organik ürünleri arasında kararsız kaldım... araştırmaya devam ediyorum

paylaşımlarını bekliyorum canım

günaydın güzel anneler ve kuzucuklarım nasılsınız geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah ben evde tatilin keyfini çıkarıyorum dün domaniç dağına gittik tertemiz mis gibi havası serin güzel bi yemek yedik dolaştık geldik napalım bizde bu sene tatilimizi böle geçircez havuz deniz kum yasak daha doğrusu yolculuk yasak olsun bakalım bugün misafirim gelcek akşama pasta börek yapcam inşallah bugünki plan böyle şekerim yüksek çıktıya aslında yüksek değilde benim dr. abarttı bence sınırda varmı kızlar 140 çıkan şekeri bide balık yağı filan kullanan var mı aranızda?

gerçi yarında pasta alıcaz arkadaşı için bizimkiinin içi şişecek pastadan offff sinir oldum kocişimee süpriz yapamıcam

Selam kızlar;

Bende bugün rüzgar gördüm camda şok oldum uzun zamandır ilk defa esti.

"Lavinya'cım" hoşgeldin,tatil yaramıştır inşallah bebişe kısmetse cuma gecesi de ben çıkıcam Çeşme'ye doğru
inşallah sağlıkla sorunsuz bi şekilde gider geliriz..

"Moonsun"cum
bonnyfood'un lezzet çiçeklerini araştırdın mı yıldönümünüz için?
fırsat sitelerinde indirimli olanları da vardı.

slm kasımın güzel anneleriii nasılsınız bakalım biz çok iyiyz ha bire kg alıyom :))) tutamıyom çok yemiyorum halbukii şuan 66 kg oldum

kızlar ramazanlık geldi oruç tutabilirmiyiz acaba zararı olurmu çocuga çok sıcak açlıga dayanırımda susuzluk çok kötüü :S

slvrgrt, zynpcnk, güzelkızMS, burcuxxx+, merwecik_20+, kaju80+, niltt+, esra_kar, Deryas, eylul1688+, arcak81+, Beysal+, bebeklerim+, lavinya27+

kızlar ne oluyor bizlere yazsanıza kuzucuklarr biz yemeğe çıkıyoruz öptük

selam canımm hamd olsun sen nasılsın sanmıyorum dayanamayız ben 4 saat susuz kaldım fenalık geçirdim resmen o yuzden Allah affetsin tutamıcam bu sene

bende sabah bunu soruyordum kızlara.. tutan yok gibi burda..
sanırım bende tutamam sabahtan beri su içiorum

kızlar size bişey sormak istiyorum, benim sağ göğsümün kahverengileşen kısmı kabardı gibi sanki böyle patlak patlak oldu sanki, ama solda öyle bişey yok bormal yani, neden olmuş olabilir, yada böyle olan varmı başka acaba?

Bu sıcaklarda bebeğini susuz kalarak tehlikeye atabileceksen tut..Asla bu riski göze alamam...
Ben yarım saatte bir su içmezsem çatlarım zaten bu havalarda...

Hem hamilelere farz olmadığını okudum bir yerde..Bu kadar mecburi hissetmeyin bence kendinizi,bu aylarda bebek için en önemli şey su'dur bunu unutmayın...

benimde sağ o şekilde
hatta 2hafta önce falan az bi sıvı gelmişti

selam herkese...bende oruç tutmıcam çünkü zaten arkadaşın dedıgı gıbı bıze farz degıl tabıkı daha sonradan tutmak şartıyla. bebeğin yeterli beslenememesi sözkonusu çünkü..

daha sonra gününe gün tutmak gerekiyor, yani 30 gün borç olmuş olacak, emzirme döneminden sonraya kalacak oda.. hayırlısı...

ya kızlar bir ara konuşmuştuk da ben unuttum .. Bu deniz börülcesini buzluğa haşlayarakmı koyuyorduk ? yoksa öylecenemi:) aldım buzluğa koymak istiyorum kışında yemek için.. bir el atıverseniz de ben bu olayı bir çözsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…