yavrum çok saol burası 4-6 kişilik 90 tl diyorben 15 kişilik hazırlatıcam 200 TL yi bulur artık
sorma bende sana yollayınca baktım abartmışlar yani
bide aklıma şey geldi, iyi bi pastaneye gitsen rica etsen belki götürürler
ben bir kere öyle yapmıştım canm
canım ben mustela ya da sebamed düşünüyorum.. pişik kremi bepanthene yeterli diyorum.. liflerini anneme tülbentten diktirdim daha sağlıklı.. elimde bir kitap var onda bebek için ayrı ayrı vücut şampuanı ve şampuan almayın hepsi için kaliteli bir sabun yeterli diyorlar ama kaynım çocuk doktoru ondan bir fikir alıp hepinizle paylaşacağım kızlar bunları merak etmeyin :)
yuh kendin al eline git kocişinin yanına bence daha güzel:)
lsun kuzum serinliyorsun nihayetinde:) yeter hepsi:)
sorma bende sana yollayınca baktım abartmışlar yani
bide aklıma şey geldi, iyi bi pastaneye gitsen rica etsen belki götürürler
ben bir kere öyle yapmıştım canm
canımm konustum rica ettim ama yok ofof
evde o kadar şaşırmazdaaa işyerinde birden cagırsalar açsa şok olur çok mutlu olur canım hem arkadaslarına da ikram eder
bakım malzemeleri konusunda araştırma yaptım geçenlerde sebamedin ürünlerini öneriyorlar pişik kremi olarakta yanlış yazmıyım ama sudaku diye bir krem var onu öneriyorlar bakalım daha almadım ama niyet ettiklerim bunlar
canım ben mustela ya da sebamed düşünüyorum.. pişik kremi bepanthene yeterli diyorum.. liflerini anneme tülbentten diktirdim daha sağlıklı.. elimde bir kitap var onda bebek için ayrı ayrı vücut şampuanı ve şampuan almayın hepsi için kaliteli bir sabun yeterli diyorlar ama kaynım çocuk doktoru ondan bir fikir alıp hepinizle paylaşacağım kızlar bunları merak etmeyin :)
yuh kendin al eline git kocişinin yanına bence daha güzel:)
lsun kuzum serinliyorsun nihayetinde:) yeter hepsi:)
bu arada ramazana denk geliyor mu?
slm kasımın güzel anneleriii nasılsınız bakalım biz çok iyiyz ha bire kg alıyom :))) tutamıyom çok yemiyorum halbukii şuan 66 kg oldum
kızlar ramazanlık geldi oruç tutabilirmiyiz acaba zararı olurmu çocuga çok sıcak açlıga dayanırımda susuzluk çok kötüü :S
slm kasımın güzel anneleriii nasılsınız bakalım biz çok iyiyz ha bire kg alıyom :))) tutamıyom çok yemiyorum halbukii şuan 66 kg oldum
kızlar ramazanlık geldi oruç tutabilirmiyiz acaba zararı olurmu çocuga çok sıcak açlıga dayanırımda susuzluk çok kötüü :S
kızlar size bişey sormak istiyorum, benim sağ göğsümün kahverengileşen kısmı kabardı gibi sanki böyle patlak patlak oldu sanki, ama solda öyle bişey yok bormal yani, neden olmuş olabilir, yada böyle olan varmı başka acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?