Bende banyoyu,wc'yi yıkadım şıpıdık şıpıdık çocuklar gibi suyla oynadım resmenduşkabini sildim.
çamaşırlarımı attım,bulaşık makinemi boşalttım,mutfağı da sildim rahatladım...
Yere çömelerek sildim ama napiim mutfağı özellikle hep böyle siliyorum,alaturka wc de oturur pozisyonda
pelvik kaslar için iyiymiş..Eşimin anneannesi söyledi :)))))
Kocişin halı saha maçı var bugün anneme geçicem de bizim yöresel bi yemeğimiz var onun siparişini verdim.
Gere gere oturuyorum şimdi
nilt kuzum sen çalışıyorsun diye hatırlıyorum ben ama evdesin ya bende evde kalıp temizliğimi yemeğimi yapmak istiyorujmmmm
olacak demekki bitanemm napalım...sabahtır içtiğim su 3 ltye yaklaştı...buharlaşacagım yakındaaay güzel hemşom kıyamam sana ben bende çok sıkıldım yaa benimde şişlik başladı aile hekimi başlamış dedi Allah yardımcımız olsun
belli bebeğim yoksun zaten buralarda..allah kolaylık versin...moosunn aysunnnnnnn evlilik yıldönümüz kutlu olsun kuşummnice mutlu yıllar geçirirsiniz inş. artık 2+3 olarakk
ARKADAŞLAR ÇOK YOĞUNUM
zaten yapamam kuzum genel temizliğe kadın aldım eşim süpürür ben de buharlı temizleyici ile silerim toz alma wc banyoyuda beraber yaparız ütüye de kardeşimi çağırıcam dayanamam bu sıcakta...
kız çek değerlensin diye alıyorum evlilik yıldönmünde bişey almayacam ona diyecem alma diye... para durumunu ayarlamamız gerek...
aynen ya zaten ayaklarım çok acıyor....
keşke hepimiz aynı şehirde olsak gün yapardık kızzz
keşkeee,ne güzel olur şöyle hep beraber bi yemek yesek..
Sağol kuşum ama dinlene dinlene yapıyorum yaa,yoksa benim de sırtıma ağrı giriyo artık,malum ağırlaşıyoz..
bel ağrısı derken fıtık falan mı?/QUOTE]
yok şekerim fıtık falan cok şükür ama geceleri bile yatarken belim agrıyor bebişin agırlıgından olsa gerek
sorma o ütü kabusum zaten,eşim çok terler günde 2 tişört giyinir,e doğal olarak ta zırt pırt yıkanıp ütülenmesi gerekiyo bi de beyefendi xxl giyiniyo kocaman zulüm gibi.
sabah çok güldüm ama diyo ki"aşkım ben maçtan sonra ütüleri yaparım tamam mı"heh şöyle dedim beni söyletmeden kendin akıl et
valla ben katılırdım mutlaka
ohhh mis gibi olmuştur..kendini fazla yormadan yaptıgın için bişey demiyoruz sana nil hanım..yoksa kızardık biliyorsun..burda kontrol mühendisi çooooookkkk....
git kız git anneciğine...bende cuma günü gideyim diyorum..annemler bağ evdeler hem serindir orası şimdi...orda kalcam haftasonun inşallah...annem sahurda güzel güzel şeyler hazırlar..oruç tutmuycam ama kalkıpp yiyebilirimm yinedee
bende istiyorum...evlendikten sonra 1 yıl evdeydim...yemeğin pastanın çöreğin temizliğin dibine vurmuştum...pek iyiydi...ama şimdi günü zor kurtarıyoruzz
olacak demekki bitanemm napalım...sabahtır içtiğim su 3 ltye yaklaştı...buharlaşacagım yakındaabizim buralar bilee böyleysee adan mersinn ne halde allah bilir....adanaaaaaaaaaa ses ver...kimse yokmuu adanadann kızz?
belli bebeğim yoksun zaten buralarda..allah kolaylık versin...
ufff sorma haticemm yaa benimdeebilgisayarın kasası var masanın altında oraya uzatıyorum..su döküyorum ayaklarımaaa...geçende müdüre yakalandım o halde...ayaklarımı uzatmıştım..neyseki bişey demedi
beni yan odaya toplantıya çağrıyormuş...o halde görünce..." gelebilecesiniz demi hilal hanım dedi"
sorma yaaa ben hep iyorum bunu zaaten ufff
ohhh mis gibi olmuştur..kendini fazla yormadan yaptıgın için bişey demiyoruz sana nil hanım..yoksa kızardık biliyorsun..burda kontrol mühendisi çooooookkkk....
git kız git anneciğine...bende cuma günü gideyim diyorum..annemler bağ evdeler hem serindir orası şimdi...orda kalcam haftasonun inşallah...annem sahurda güzel güzel şeyler hazırlar..oruç tutmuycam ama kalkıpp yiyebilirimm yinedee
bende istiyorum...evlendikten sonra 1 yıl evdeydim...yemeğin pastanın çöreğin temizliğin dibine vurmuştum...pek iyiydi...ama şimdi günü zor kurtarıyoruzz
olacak demekki bitanemm napalım...sabahtır içtiğim su 3 ltye yaklaştı...buharlaşacagım yakındaabizim buralar bilee böyleysee adan mersinn ne halde allah bilir....adanaaaaaaaaaa ses ver...kimse yokmuu adanadann kızz?
belli bebeğim yoksun zaten buralarda..allah kolaylık versin...
ufff sorma haticemm yaa benimdeebilgisayarın kasası var masanın altında oraya uzatıyorum..su döküyorum ayaklarımaaa...geçende müdüre yakalandım o halde...ayaklarımı uzatmıştım..neyseki bişey demedi
beni yan odaya toplantıya çağrıyormuş...o halde görünce..." gelebilecesiniz demi hilal hanım dedi"
kızlar canım yine içli köfte çekti.
senin biizm psikolojimizi bozacagın kesin niltcim hiç bişi yemezdinnn
keşkeee,ne güzel olur şöyle hep beraber bi yemek yesek..
Sağol kuşum ama dinlene dinlene yapıyorum yaa,yoksa benim de sırtıma ağrı giriyo artık,malum ağırlaşıyoz..
bel ağrısı derken fıtık falan mı?/QUOTE]
yok şekerim fıtık falan cok şükür ama geceleri bile yatarken belim agrıyor bebişin agırlıgından olsa gerek
aman olmasın zaten zor bişey,malum bebişler bize ağırlık yapıyolar,son aylar ne olacak acaba?
yemek ismi yazmıyoruz canım hamile oldugumuzdan herseyi canımız çekiyor
Hee sağolun zaten sayenizde bugün 59 u gördüm,hatta kilo topiğine de yazdım
Ama bebişim kilo aldı ona seviniyorum
aynen öyle canım içim rahatladı.evet kendimi yormadan yapıyorum sağol şekerimmm,çok düşüncelisiniz...
Valla yerinde olsam hiç durmam,bağ evi olsa bizimkilerin de haftada 2-3 kere giderdim..
İst.dışında yaşamanın da böyle güzel avantajları var işte ne güzel
aman olmasın zaten zor bişey,malum bebişler bize ağırlık yapıyolar,son aylar ne olacak acaba?
sen dur daha 70 leri görcen sayemizdeeee
biri yemek dedi ondan aklıma geldi zaten.kocamda yok pazardan beri bu akşam da geç gelecek.yarın götürür inş.
ohh ne güzel bizimkinin bilmediği tek iş ütü işi yoksa güzel temiz iş yapar kuzum...
kızlar bız bebısımıı gorup geldık buyumus maasallah bugun yne hareketlıyız artık ıyıce kendını hıssettrmeye basladı ya cok guzel bsymıs bunu hıssetmek rabbım herkese yasatsın bu guzellıgı bu arada aysuncum evlılık yıldonumunuz kutlu olsn bu ayın 25ındede bızım evlıklık yıldonumumuz 3 bıtıcek ınsallah sızın kacıncı yılınız
Hee sağolun zaten sayenizde bugün 59 u gördüm,hatta kilo topiğine de yazdım
Ama bebişim kilo aldı ona seviniyorum
aynen öyle canım içim rahatladı.evet kendimi yormadan yapıyorum sağol şekerimmm,çok düşüncelisiniz...
Valla yerinde olsam hiç durmam,bağ evi olsa bizimkilerin de haftada 2-3 kere giderdim..
İst.dışında yaşamanın da böyle güzel avantajları var işte ne güzel
sen dur daha 70 leri görcen sayemizdeeee
Kız suuuussss Allah korusun
Sen dur 65-68 arası doğuma gitmezsem görün siz
wayy kıyamammmgeçecek inşallah canımm sabır etmemeiz lazım...bebeciklerimiz için...rabbim başka sıkıntı vermesinn:26:
ayyy oturma olsa bende kesin katılırdım...anammm evlendikten sonraa 1 sene ev hanımıydım...o kaaaa çok gezme gezdimkii anlatamam size...arkadaş oturması, akraba oturması, komşu oturması, annemin oturmaları, kayınvalidemin oturmaları...eeee bide yeni gelin olunca davetlerimde çok oluyordu..süslen püslen hazırlann hopppp gezmeyeeekuaföre döktüğüm paraları siz düşünün... o kadar pastanın çöreğin içinde hareketten dolayı kilo almadım..işe bi başladım...geldi kilocuklarrr
çok fenayım hilalim ya görseniz bir ayaklarımı incecik narin küçücük ayaklarım vardır normalde ama şimdi o kdr şiş ki ve çok acıyor ya(( uarım geçer hemen...
Kız suuuussss Allah korusun
Sen dur 65-68 arası doğuma gitmezsem görün siz
sustummmm
gidersin anacım sennn
kızlar bız bebısımıı gorup geldık buyumus maasallah bugun yne hareketlıyız artık ıyıce kendını hıssettrmeye basladı ya cok guzel bsymıs bunu hıssetmek rabbım herkese yasatsın bu guzellıgı bu arada aysuncum evlılık yıldonumunuz kutlu olsn bu ayın 25ındede bızım evlıklık yıldonumumuz 3 bıtıcek ınsallah sızın kacıncı yılınız
Bizimki üniv.de evde kalmış ya,yemekten temizlikten falan iyi anlıyo..
wayy kıyamammmgeçecek inşallah canımm sabır etmemeiz lazım...bebeciklerimiz için...rabbim başka sıkıntı vermesinn:26:
ayyy oturma olsa bende kesin katılırdım...anammm evlendikten sonraa 1 sene ev hanımıydım...o kaaaa çok gezme gezdimkii anlatamam size...arkadaş oturması, akraba oturması, komşu oturması, annemin oturmaları, kayınvalidemin oturmaları...eeee bide yeni gelin olunca davetlerimde çok oluyordu..süslen püslen hazırlann hopppp gezmeyeeekuaföre döktüğüm paraları siz düşünün... o kadar pastanın çöreğin içinde hareketten dolayı kilo almadım..işe bi başladım...geldi kilocuklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?