2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ohhh mis gibi olmuştur..kendini fazla yormadan yaptıgın için bişey demiyoruz sana nil hanım..yoksa kızardık biliyorsun..burda kontrol mühendisi çooooookkkk....
git kız git anneciğine...bende cuma günü gideyim diyorum..annemler bağ evdeler hem serindir orası şimdi...orda kalcam haftasonun inşallah...annem sahurda güzel güzel şeyler hazırlar..oruç tutmuycam ama kalkıpp yiyebilirimm yinedee

nilt kuzum sen çalışıyorsun diye hatırlıyorum ben ama evdesin ya bende evde kalıp temizliğimi yemeğimi yapmak istiyorujmmmm

bende istiyorum...evlendikten sonra 1 yıl evdeydim...yemeğin pastanın çöreğin temizliğin dibine vurmuştum...pek iyiydi...ama şimdi günü zor kurtarıyoruzz

ay güzel hemşom kıyamam sana ben bende çok sıkıldım yaa benimde şişlik başladı aile hekimi başlamış dedi Allah yardımcımız olsun
olacak demekki bitanemm napalım...sabahtır içtiğim su 3 ltye yaklaştı...buharlaşacagım yakındaa bizim buralar bilee böyleysee adan mersinn ne halde allah bilir....adanaaaaaaaaaa ses ver...kimse yokmuu adanadann kızz?
moosunn aysunnnnnnn evlilik yıldönümüz kutlu olsun kuşumm nice mutlu yıllar geçirirsiniz inş. artık 2+3 olarakk

ARKADAŞLAR ÇOK YOĞUNUM
belli bebeğim yoksun zaten buralarda..allah kolaylık versin...

ufff sorma haticemm yaa benimdee bilgisayarın kasası var masanın altında oraya uzatıyorum..su döküyorum ayaklarımaaa...geçende müdüre yakalandım o halde...ayaklarımı uzatmıştım..neyseki bişey demedi

beni yan odaya toplantıya çağrıyormuş...o halde görünce..." gelebilecesiniz demi hilal hanım dedi"

ohh ne güzel bizimkinin bilmediği tek iş ütü işi yoksa güzel temiz iş yapar kuzum...

valla ben katılırdım mutlaka

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

çok fenayım hilalim ya görseniz bir ayaklarımı incecik narin küçücük ayaklarım vardır normalde ama şimdi o kdr şiş ki ve çok acıyor ya (( uarım geçer hemen...

sorma yaaa ben hep iyorum bunu zaaten ufff

bende bende yiyorumm heppp sonum belii oldu ki çatlak bir vücut

bnde 3 lt ye tamamlamaya clısıyorum hemşom yaa adanadan aycaece vardı

senin biizm psikolojimizi bozacagın kesin niltcim hiç bişi yemezdinnn

Hee sağolun zaten sayenizde bugün 59 u gördüm,hatta kilo topiğine de yazdım
Ama bebişim kilo aldı ona seviniyorum

aynen öyle canım içim rahatladı.evet kendimi yormadan yapıyorum sağol şekerimmm,çok düşüncelisiniz...
Valla yerinde olsam hiç durmam,bağ evi olsa bizimkilerin de haftada 2-3 kere giderdim..
İst.dışında yaşamanın da böyle güzel avantajları var işte ne güzel

kızlar bız bebısımıı gorup geldık buyumus maasallah bugun yne hareketlıyız artık ıyıce kendını hıssettrmeye basladı ya cok guzel bsymıs bunu hıssetmek rabbım herkese yasatsın bu guzellıgı bu arada aysuncum evlılık yıldonumunuz kutlu olsn bu ayın 25ındede bızım evlıklık yıldonumumuz 3 bıtıcek ınsallah sızın kacıncı yılınız

biri yemek dedi ondan aklıma geldi zaten.kocamda yok pazardan beri bu akşam da geç gelecek.yarın götürür inş.

niltcim yöresel yyemek dedi bakkk isim açıklamıyoruz isteyen özelden yazıyor canım imkan olmayabiliyor aş erersek kocişler napsınnn benim canım meyve çekmiştide gun boyu ağladım

canım çok saol 2 yılımız bitecek inşAllah sizinde kutlu olsun nice güzel yıllaraa senin oglun olacaktı dmi

YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar[mixed]/0/

tatile gitmeden önce bebeğin oda takımını aldım kızlar model bu.. gardrop camsız olan 2 bölme olacak, yatak 140a 80 olacak alt açma ünitesi yok, kulplar bir yıldız bir de ay şeklinde 2 çeşit olacak... yatağın altı 2 büyük çekmece nevresimlerini vs koymak için... şifonyerin 2 arka yanında görülen kahverengi kısımları çekince raflı baharat dolabı gibi dolap çıkıyor ıvır zıvırlarını koymak için... gardrobun sol üst köşesinde görülen kısım ses ve harekete duyarlı ışık bebek uyanıp ağlayınca korkmasın diye kendiliğinden yanıyor... o kısımda şifonyerdeki gibi çekilen raf şeklinde... gardrobun içinde de 3 çekmece olan kısım var 1ini minik minik bölmüşler çorap patik vs koymak için... eve gelip yerleştirdiğimde de detaylı fotoğraflarını koyacağım..

oy maşAllah kuzumaa tabi okadar harekete pasta börek pes etmiştir işe başladıktan sonra kaç kilo aldın bakimm

çok fenayım hilalim ya görseniz bir ayaklarımı incecik narin küçücük ayaklarım vardır normalde ama şimdi o kdr şiş ki ve çok acıyor ya (( uarım geçer hemen...

wayy kıyamammm geçecek inşallah canımm sabır etmemeiz lazım...bebeciklerimiz için...rabbim başka sıkıntı vermesinn:26:

ayyy oturma olsa bende kesin katılırdım...anammm evlendikten sonraa 1 sene ev hanımıydım...o kaaaa çok gezme gezdimkii anlatamam size...arkadaş oturması, akraba oturması, komşu oturması, annemin oturmaları, kayınvalidemin oturmaları...eeee bide yeni gelin olunca davetlerimde çok oluyordu..süslen püslen hazırlann hopppp gezmeyeee kuaföre döktüğüm paraları siz düşünün... o kadar pastanın çöreğin içinde hareketten dolayı kilo almadım..işe bi başladım...geldi kilocuklarrr

ne güzel maşallah kuzuya :)

Bizimki üniv.de evde kalmış ya,yemekten temizlikten falan iyi anlıyo..

aynen benimkide 3 yıl 1 yıl iş dolayısıyla istanbulda yaşadı anası da alıştırmış saolsun...

inşallah geçer kuzum... ben hiç evde oturmadım yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…