şişkosun kızımm bosuna resimlerle oynayıptaaa zayıf gösterme kendiniii
bilmezmiyimmmm fanfinifonfonlarlaaaa
maşAllah pipiloşuna canımmmmben cok hissetmiyorum doktora sordum normal daha zamanı var dedi bana
hihohoo evetitiraf ediyorum kendimi photoshop ile zayıflatıyorum
bak konu açalım da gör, bi anda topic nasıl rekora doğru koşuyo
Ahhaa aynen bi o tehditim var bir de normal doğum istiyoruz bi mucize olursa tabi,diyorum bak normal doğurmamı istiyorsan kalk yürüyelim kaslarım çalışsın çok faydalıymış diye
gel senle uydurma bir hikaye yazalımda öyle acalım konuyu 70 üye + 20 ziyaretçi okuyorşok şok şokkkk
nilltt ve lavinyaaaa
kızlar kilo topicine bi bakar mısınızzz?????
bugün kilo ekleyenler de bakabilir :):):)
aynennn dediğin gibi olur hatta ziyaretçiler daha çok olur
sonra da bize +18lik 2012 kasım anneleri diye bi topic yaparlar
YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar[mixed]/0/
tatile gitmeden önce bebeğin oda takımını aldım kızlar model bu.. gardrop camsız olan 2 bölme olacak, yatak 140a 80 olacak alt açma ünitesi yok, kulplar bir yıldız bir de ay şeklinde 2 çeşit olacak... yatağın altı 2 büyük çekmece nevresimlerini vs koymak için... şifonyerin 2 arka yanında görülen kahverengi kısımları çekince raflı baharat dolabı gibi dolap çıkıyor ıvır zıvırlarını koymak için... gardrobun sol üst köşesinde görülen kısım ses ve harekete duyarlı ışık bebek uyanıp ağlayınca korkmasın diye kendiliğinden yanıyor... o kısımda şifonyerdeki gibi çekilen raf şeklinde... gardrobun içinde de 3 çekmece olan kısım var 1ini minik minik bölmüşler çorap patik vs koymak için... eve gelip yerleştirdiğimde de detaylı fotoğraflarını koyacağım..
nilltt ve lavinyaaaa
kızlar kilo topicine bi bakar mısınızzz?????
bugün kilo ekleyenler de bakabilir :):):)
aynennn dediğin gibi olur hatta ziyaretçiler daha çok olur
sonra da bize +18lik 2012 kasım anneleri diye bi topic yaparlar
yok anam benim köyde mutfak maceralarım bitmicek....
kalktım yemek yapıyım dedim, koydum ocağa... 10 dakika sonra tüp bittieşimi aradım napıyım dedim, yemeğe yazık olucak falan... dur ben bi sorayım dedi, 10 dakika sonra elinde piknik tüpüyle geldi
hahahaha +18en seksi topik seçilirizzz
aferim sanaaa hamarat gelin kaynanan nerde yardımcı olmuyor mu sanabenimki hem birşeye el sürdürmez hem yapar hemdee söylenir
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-kilo-takip-cizelgesi-16.html#post25539773
kopyalamıştım, yapıştırmayı unuttum az önce ben de :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-kilo-takip-cizelgesi-16.html#post25539773
kopyalamıştım, yapıştırmayı unuttum az önce ben de :)
normalde ben mutfağa hiç girmem de kadıncağız sabah 7 de bahçeye vişne toplamaya gidiyor. işçi bulamadılar, ramazandan önce bitirmeye çalışıyolar.yoksa dokunmam mutfağa ben
seksi topic
9.5 topikte 3. sıradayım daha 5. ay bitimindeyiz iştahım kapandı artık yemek yemicem
kapandı mı gerçekten....???
o 10 kilo alan arkadaş ta doğumdan sonra hemen veriyodu sanırım hepsini...
yemeyelim kuzum yaa... ne bebeğe ne bize faydası var :26:
baktım kuzum... napıcaz bişey mi yapmamız gerekiyor kafam yerinde değil bugün...
aferimm esrammm darda kalana yardımcı ol kaygana olsa bileee
ay düşman basına benimkiibana diyor ki hepp" ben yemek yapıyorum sanaaa millettin kaynanaları bas kösede oturuyor yiyor içiyor şükret benim gbii kaynanan var " diyee her yıl saolsun tekrarlar
şükretsem mi acepp
ay saol bitanemmmm çok saoll hep birlikte nice mutlu yıllar görelim inşAllh
kolay gelsin kuzum çabuk dön aramıza... :)
amin canım hepimize nasip etsin inşallah.. zor işler valla bu hayat şartlarında...
YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar[mixed]/0/
tatile gitmeden önce bebeğin oda takımını aldım kızlar model bu.. gardrop camsız olan 2 bölme olacak, yatak 140a 80 olacak alt açma ünitesi yok, kulplar bir yıldız bir de ay şeklinde 2 çeşit olacak... yatağın altı 2 büyük çekmece nevresimlerini vs koymak için... şifonyerin 2 arka yanında görülen kahverengi kısımları çekince raflı baharat dolabı gibi dolap çıkıyor ıvır zıvırlarını koymak için... gardrobun sol üst köşesinde görülen kısım ses ve harekete duyarlı ışık bebek uyanıp ağlayınca korkmasın diye kendiliğinden yanıyor... o kısımda şifonyerdeki gibi çekilen raf şeklinde... gardrobun içinde de 3 çekmece olan kısım var 1ini minik minik bölmüşler çorap patik vs koymak için... eve gelip yerleştirdiğimde de detaylı fotoğraflarını koyacağım..
:)
balım benim, 24. hafta sonu (6.ay sonu) kilonu ekle... 25inci haftayı 7. ay sonuna dahil ederiz.
ayy iyi insan lafın üstüne gelir derler de geldi kaynanam
valla görsen nasıl dua ediyor bana...
bak yaa kadına... yapsın sanki eline mi yapışıyo... çok şükret çokkkk
gerçekten kapandı canım yaaa oy oy hayırlısı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?