2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bazılrı gec hıssedyrmus cnm bende zaten bu hafta hıssetmeye basladım ıyıce bır haftaya gor bak nasıl hareketlnıcek cnm sen bıle sasırıcaksın

Ahhaa aynen bi o tehditim var bir de normal doğum istiyoruz bi mucize olursa tabi,diyorum bak normal doğurmamı istiyorsan kalk yürüyelim kaslarım çalışsın çok faydalıymış diye

anam bizim ki yesin içsin bilgisayarda dolaşsın birde markete gitsin tamam

nilltt ve lavinyaaaa

kızlar kilo topicine bi bakar mısınızzz?????

bugün kilo ekleyenler de bakabilir :):):)

gel senle uydurma bir hikaye yazalımda öyle acalım konuyu 70 üye + 20 ziyaretçi okuyor şok şok şokkkk

aynennn dediğin gibi olur hatta ziyaretçiler daha çok olur

sonra da bize +18lik 2012 kasım anneleri diye bi topic yaparlar

yok anam benim köyde mutfak maceralarım bitmicek....

kalktım yemek yapıyım dedim, koydum ocağa... 10 dakika sonra tüp bitti eşimi aradım napıyım dedim, yemeğe yazık olucak falan... dur ben bi sorayım dedi, 10 dakika sonra elinde piknik tüpüyle geldi

yine çenem düştü benimmmm

kızlar bu arada sütyenler sıkmaya başladıysa ki (başlamıştır) iç çamaşırı satan yerlerde sırt kısmını genişletmek için sütyene takılan bi aparat satılıyo...1,5 - 2 tl gibi bişey...

hayırlı olsun canım oglusun ıcınde saglıkla büyüsün ıns beklıyoruz evdekı resımlerı de

hahahaha +18 en seksi topik seçilirizzz

aferim sanaaa hamarat gelin kaynanan nerde yardımcı olmuyor mu sana benimki hem birşeye el sürdürmez hem yapar hemdee söylenir

hahahaha +18 en seksi topik seçilirizzz

aferim sanaaa hamarat gelin kaynanan nerde yardımcı olmuyor mu sana benimki hem birşeye el sürdürmez hem yapar hemdee söylenir

normalde ben mutfağa hiç girmem de kadıncağız sabah 7 de bahçeye vişne toplamaya gidiyor. işçi bulamadılar, ramazandan önce bitirmeye çalışıyolar.yoksa dokunmam mutfağa ben

seksi topic

normalde ben mutfağa hiç girmem de kadıncağız sabah 7 de bahçeye vişne toplamaya gidiyor. işçi bulamadılar, ramazandan önce bitirmeye çalışıyolar.yoksa dokunmam mutfağa ben

seksi topic

aferimm esrammm darda kalana yardımcı ol kaygana olsa bileee

ay düşman basına benimkii bana diyor ki hepp" ben yemek yapıyorum sanaaa millettin kaynanaları bas kösede oturuyor yiyor içiyor şükret benim gbii kaynanan var " diyee her yıl saolsun tekrarlar

şükretsem mi acepp

baktım kuzum... napıcaz bişey mi yapmamız gerekiyor kafam yerinde değil bugün...

:)

balım benim, 24. hafta sonu (6.ay sonu) kilonu ekle... 25inci haftayı 7. ay sonuna dahil ederiz.

ayy iyi insan lafın üstüne gelir derler de geldi kaynanam

valla görsen nasıl dua ediyor bana...

bak yaa kadına... yapsın sanki eline mi yapışıyo... çok şükret çokkkk

ay saol bitanemmmm çok saoll hep birlikte nice mutlu yıllar görelim inşAllh

kocişe ne göndermiştin kuzumm çiçek, sepet, pasta :)

kolay gelsin kuzum çabuk dön aramıza... :)

amin canım hepimize nasip etsin inşallah.. zor işler valla bu hayat şartlarında...

geldim kuzummm

ayy canım çok güzel bende beyaz alıcam Allah nasip ederse, özellikleride çok iyimişş

lavinyam bu arada tatilin için yazdıklarını okudum bayıldımmm hemen not aldım, eşime bahsettim, hatta netten şöle bir baktıkk çok güzel sakin bir yere benziyor tam istediğim gibi, seneye pipiloşlarla gideriz inş. , senin balladıra ballandıra anlatımınada bittim kuzum yüreğine sağlık

hamd olsun daha kötüsüdde bulabilirdi dimiii

ay canım yaaa hep annem gibi kayınvalidem kayınpederim olsun istemişimdir candan anne baba dıyeyım derdim hep hayırlısı olsun

gerçekten kapandı canım yaaa oy oy hayırlısı Allahtan

aslında sen istesen tutarsın da kendini niye böyle oluyor bilmiyorum ben...

ben annemin yanındayım kadın durmadan yediriyor beni ondan kilo alıyorum... kendi evimde olsam çok daha düzenli, orantılı yerim gibime geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…