2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Neyse fıstıklar ben anneme kaçıyorum,hava bugün hafiften bi serin gibi şükür..
azcık yürüyeyim bi de bi mağazada güzel bi elbise gördüm tatil için gidip alayım bi aksilik çıkmazsa

ya bi de bişey sorucam hani bikinilerin üstüne şöyle organze tülden kokoşların giyindiği pareolar falan var ya ondan nerde bulabilirim,o kadar dolaştım bulamıyorum yaaa mesela bu tarz gibi?

:44:

perşembe günü bir mektup birde kalpli yazılı pasta göturucemmm ben teslim edicem guvenliğee

napayım kargo yokmus

valla seneye eylülde ordayız biz beraber yapalım tatili.. eşim diyor ki bizim arkadaşlarda çocuk yok çocuk olan biri gerek artık tatil için bende dedim klupten kızlar var onlarla geliriz

hamd olsun daha kötüsüdde bulabilirdi dimiii

ay canım yaaa hep annem gibi kayınvalidem kayınpederim olsun istemişimdir candan anne baba dıyeyım derdim hep hayırlısı olsun

öyle... bulemsununki mesela

canım sunsette vardı diye biliyorum yaaa... ben çok beğeniyorum bunları... kocaman küpeler takıcan bide sana beyaz da çok yakışır

canım ben özdilekte gördüm sizin orda yakın yerde varsa özdilege bakabilirsin öpüyorum senii afiyet olsunnnn

canım sunsette vardı diye biliyorum yaaa... ben çok beğeniyorum bunları... kocaman küpeler takıcan bide sana beyaz da çok yakışır

aaa benim kayganayı hafife almayın maşallahı var cadılıktaa ben aynı şehirde olsam bir dakika bos bırakmazmışş öyle diyorr

ben de çıkayım kızlar... yemeğime bakıyım, abdest aldım namaz kılmak için unuttum, abdestte gitti :)

namazımı kılayım, kuran okuyayım, eşim gelir sonra yemek yeriz :)

Aeolun canlarımmm.. öpüyorum hepinizii....

canım ben özdilekte gördüm sizin orda yakın yerde varsa özdilege bakabilirsin öpüyorum senii afiyet olsunnnn

Sağolun fıstıklar gider bakarım bu hafta dediğiniz yerlere o zaman
ay esra o kadar da ikoncan olmayayım kızz

hadi kaçtım ben muckkkkk

aparatif seyler yediğimden ldıgımı dusunuyorum belki tencere yemeği yesem akşamları kilo cok almam

bende çıkıyorum canlarım dicektim ama kimsecikler kalmamış ayol o zaman bende kendime yazayımmm moonsuncum biz çıkıyoruz öptük senii byeessss

perşembe günü bir mektup birde kalpli yazılı pasta göturucemmm ben teslim edicem guvenliğee

napayım kargo yokmus

süper olur kzum

valla seneye eylülde ordayız biz beraber yapalım tatili.. eşim diyor ki bizim arkadaşlarda çocuk yok çocuk olan biri gerek artık tatil için bende dedim klupten kızlar var onlarla geliriz

ayy ne güzel olur ayarlıyalım valla, iyi demişin

allah mışıl mışıl uyutmak nasip etsin oğluşuna, oyunlar oynasınn inşallahhh odasnda yerim onuuuuuuuuuu

napayım kargo yokmus

süper olur kzum

allah mışıl mışıl uyutmak nasip etsin oğluşuna, oyunlar oynasınn inşallahhh odasnda yerim onuuuuuuuuuu

napayım kargo yokmus

süper olur kzum

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar sizleri çok seviyoruuuzz

bizde çıkıyoruzzzzzz öptükkkkk

kuzular ben kaçıyorum.... kendinize iyi bakın öpüldünüz...

bende çıkıyorum canlarım dicektim ama kimsecikler kalmamış ayol o zaman bende kendime yazayımmm moonsuncum biz çıkıyoruz öptük senii byeessss

bende kactım kızlar görüşürüzzz

iyi akşamlar kızlarrrrrrrr

günaydın kızlarrr gittigidiyorda hesaplı bebek şekerleri var suluhandan (yani burdaki ucuz bir yer var bu tarz şeyleri ham maddeleri satılıyor alıyor kendin yaptırıyor ya da yapıyorsun ) bile daha ucuz

günaydın topiğimizin güzel anneleri nerelerdesiniz akşam bile kimse gelmemiş nerelerdesiniz bakıyım
benim dün sonunda doğalgazım fırınım televizyonum bağlandı normal bir ev moduna girdi çok şükür akşam ilk defa evimde yemek yaptım eşimle yedik güzeldi :)
gecede uzun süredir uyuyamamanın verdiği yorgunlukla sızmışım :) böyle yani

günaydın mesai başlamış yine...

dün kadın aldım eve bi güzel temizledi evi bende iş yapmasamda yanında beklemekten yoruldum bugünde çamaşır günü ilan ediyorum...

dün bazanın altını toplayım dedim vakumlu hurçlara doldurdum bı kısmını yetmedi...markete gittim hurç kalmamış.....

beysal canım hayırlı olsun yenhi evin otur içinde mis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…