kocişe ne göndermiştin kuzumm çiçek, sepet, pasta :)
geldim kuzummm
ayy canım çok güzel bende beyaz alıcam Allah nasip ederse, özellikleride çok iyimişş
lavinyam bu arada tatilin için yazdıklarını okudum bayıldımmm hemen not aldım, eşime bahsettim, hatta netten şöle bir baktıkk çok güzel sakin bir yere benziyor tam istediğim gibi, seneye pipiloşlarla gideriz inş., senin balladıra ballandıra anlatımınada bittim kuzum yüreğine sağlık
kocişe ne göndermiştin kuzumm çiçek, sepet, pasta :)
geldim kuzummm
ayy canım çok güzel bende beyaz alıcam Allah nasip ederse, özellikleride çok iyimişş
lavinyam bu arada tatilin için yazdıklarını okudum bayıldımmm hemen not aldım, eşime bahsettim, hatta netten şöle bir baktıkk çok güzel sakin bir yere benziyor tam istediğim gibi, seneye pipiloşlarla gideriz inş., senin balladıra ballandıra anlatımınada bittim kuzum yüreğine sağlık
hamd olsun daha kötüsüdde bulabilirdi dimiii
ay canım yaaa hep annem gibi kayınvalidem kayınpederim olsun istemişimdir candan anne baba dıyeyım derdim hep hayırlısı olsun
Neyse fıstıklar ben anneme kaçıyorum,hava bugün hafiften bi serin gibi şükür..
azcık yürüyeyim bi de bi mağazada güzel bi elbise gördüm tatil için gidip alayım bi aksilik çıkmazsa
ya bi de bişey sorucam hani bikinilerin üstüne şöyle organze tülden kokoşların giyindiği pareolar falan var ya ondan nerde bulabilirim,o kadar dolaştım bulamıyorum yaaaEki Görüntüle 466520 mesela bu tarz gibi?
:44:
Neyse fıstıklar ben anneme kaçıyorum,hava bugün hafiften bi serin gibi şükür..
azcık yürüyeyim bi de bi mağazada güzel bi elbise gördüm tatil için gidip alayım bi aksilik çıkmazsa
ya bi de bişey sorucam hani bikinilerin üstüne şöyle organze tülden kokoşların giyindiği pareolar falan var ya ondan nerde bulabilirim,o kadar dolaştım bulamıyorum yaaaEki Görüntüle 466520 mesela bu tarz gibi?
:44:
öyle... bulemsununki mesela
canım sunsette vardı diye biliyorum yaaa... ben çok beğeniyorum bunları... kocaman küpeler takıcan bidesana beyaz da çok yakışır
canım ben özdilekte gördüm sizin orda yakın yerde varsa özdilege bakabilirsinöpüyorum senii afiyet olsunnnn
öyle... bulemsununki mesela
canım sunsette vardı diye biliyorum yaaa... ben çok beğeniyorum bunları... kocaman küpeler takıcan bidesana beyaz da çok yakışır
aslında sen istesen tutarsın da kendini niye böyle oluyor bilmiyorum ben...
ben annemin yanındayım kadın durmadan yediriyor beni ondan kilo alıyorum... kendi evimde olsam çok daha düzenli, orantılı yerim gibime geliyor...
perşembe günü bir mektup birde kalpli yazılı pasta göturucemmm ben teslim edicem guvenliğee
napayım kargo yokmus
valla seneye eylülde ordayız biz beraber yapalım tatili.. eşim diyor ki bizim arkadaşlarda çocuk yok çocuk olan biri gerek artık tatil için bende dedim klupten kızlar var onlarla geliriz
perşembe günü bir mektup birde kalpli yazılı pasta göturucemmm ben teslim edicem guvenliğee
napayım kargo yokmus
valla seneye eylülde ordayız biz beraber yapalım tatili.. eşim diyor ki bizim arkadaşlarda çocuk yok çocuk olan biri gerek artık tatil için bende dedim klupten kızlar var onlarla geliriz
napayım kargo yokmus
ben de çıkayım kızlar... yemeğime bakıyım, abdest aldım namaz kılmak için unuttum, abdestte gitti :)
namazımı kılayım, kuran okuyayım, eşim gelir sonra yemek yeriz :)
Aeolun canlarımmm.. öpüyorum hepinizii....
kuzular ben kaçıyorum.... kendinize iyi bakın öpüldünüz...
bende çıkıyorum canlarım dicektim ama kimsecikler kalmamış ayol o zaman bende kendime yazayımmm moonsuncum biz çıkıyoruz öptük senii byeessss
bende kactım kızlar görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?