2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ne güzel maşallah kuzuya :)

aynen benimkide 3 yıl 1 yıl iş dolayısıyla istanbulda yaşadı anası da alıştırmış saolsun...

inşallah geçer kuzum... ben hiç evde oturmadım yaw...

bende oturamadım sadece üniden sonra 6 ay iş ararken ama evliyken hiç oturamadım isterdim ama bakalım doğum izninde artık :)

bende oturamadım sadece üniden sonra 6 ay iş ararken ama evliyken hiç oturamadım isterdim ama bakalım doğum izninde artık :)

o dönemde de kendi dükkanım vardı 6 ay devam etti sonrada iş hayatı oldu kuzum aynı sen gibiyim ben de isterdim maddi imkanlarım el versydi.. iş hayatında huzurlu olsam hiç şikayetim olmaz da iş hayatında da huzurum yok...

kocişler çok tembel yaa bende onun yüzünden yürüyemiyorummm

kocişler çok tembel yaa bende onun yüzünden yürüyemiyorummm

kızlar geçen cumadan beri saat 3 te yatıyorum.arkadaşım geldi bizde kaldı hafta sonu ve benim büdüşüm(oğlum)biri gelince uyku muyku kalmıyor onda.bizimle oturur oturduğumuz kadar.pazar günü gitti arkadaşım.dün gecede uyutacam başadı vır vır konuşmaya güya bişeyler soruyor kendi yine cevaplıyor.ben ilgilenmeyince başladı "annee kamayı açç,annee kamayı kapat.kamada klima oluyor.ben sesimi çıkarmayınca velhasıl 1e geliyordu uyudu.allahtan sabah uyuyabiliyorum işe geç geliyorum.yoksa bayılmıştım.

kızlar geçen cumadan beri saat 3 te yatıyorum.arkadaşım geldi bizde kaldı hafta sonu ve benim büdüşüm(oğlum)biri gelince uyku muyku kalmıyor onda.bizimle oturur oturduğumuz kadar.pazar günü gitti arkadaşım.dün gecede uyutacam başadı vır vır konuşmaya güya bişeyler soruyor kendi yine cevaplıyor.ben ilgilenmeyince başladı "annee kamayı açç,annee kamayı kapat.kamada klima oluyor.ben sesimi çıkarmayınca velhasıl 1e geliyordu uyudu.allahtan sabah uyuyabiliyorum işe geç geliyorum.yoksa bayılmıştım.

hoşgeldin şişkommm ohh afiyet olsun kuzucuklarımaaa

şişkooo kim ben mi aaaaaa ne ayıppp

foto eklicem de bağlantı kablosu yok... eşim gelsin de gör bak nasıl şişkoyum

herşeyi hazırmış zaten prensesin.. biz de alırken ikinciyi düşünerek alıcaz... mesela bebek arabasını pembeli değil de kırmızılı yada grili siyahlı falan alıcaz...
o yüzden biraz kaliteli alalım diyorum işte... eşime kalsa futbol takımı kurucaz

hoşgeldin canım benim afiyet olsun... tabi iyice gez ona göre al:)

hoşbulduk canımm.. amann ben kimin yanında dondurma yedik diyorum çok pardon

maşalah canımm..

hoşgeldinizz bıdışınlaa şekerimm...eee tabi ist.e bakda öylee al

yapın yapınn güzel bi süpriz oluyorr

hoşbulduk canımm.... evet biraz araştırayım ben

huhuuuu cıvıl cıvıl olmanız için illa konu mu açmam gerekiyor hıııı neden susuyonuz qııııı

meleğim biz ne konuşunca bu topic hızla ilerliyo acaba biliyo musun

lavinyam çok güzelmiş canım...bende beyaz istiyorum allah kısmet ederseee

oy maşAllah kuzumaa tabi okadar harekete pasta börek pes etmiştir işe başladıktan sonra kaç kilo aldın bakimm

ayyy hiç sorma..işe bi başladım..sabah 8 akşam 5 oturuyorum...sabah kahvaltı -öğlen yemek- akşamada eşim dediki birliktee tek öğünümüzz sende ye...(zaten acıkıyordum uzun günler--geçen sene temmuz ayında başlamıştım)
63le başladım...7 ayda 7 kilocuk aldımm...70le hamile kaldımm:18:

aynen canım işte huzur çok önemli insan severek isteyerek gelmeli işee sayarak değil

hamileliktede keşke öyle alsaydık dimi her aya 1 kilo şeklindee

şişkosun kızımm bosuna resimlerle oynayıptaaa zayıf gösterme kendiniii

bilmezmiyimmmm fanfinifonfonlarlaaaa

evet cnm oglum olucak sanırım yaramaz olucak sımdıden durdugu yerde durmuyr valla

maşAllah pipiloşuna canımmmm ben cok hissetmiyorum doktora sordum normal daha zamanı var dedi bana

bizde yedik iş yerinde aldılar canımda istemiyordu ama yedim işte... bu kilodan sonra içim şişti...

hayırlısı olsun kuzum.. ben boyasız istemiştim ama malesef en kötü vernik bvarmış bişey farketmiyormuş mecbur aldık.. sade aldım ki renkli aksesuarlarla süsleyeyim sonra da en azından gardrobunu falan kullanırım dedim...

aynen canım işte huzur çok önemli insan severek isteyerek gelmeli işee sayarak değil

aynen ya... seviyordum burayı son zamanlarda yaptıkları artık yordu beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…