niltcim yöresel yyemek dedi bakkkisim açıklamıyoruz isteyen özelden yazıyor canım imkan olmayabiliyor aş erersek kocişler napsınnn benim canım meyve çekmiştide gun boyu ağladım
ne güzel maşallah kuzuya :)
aynen benimkide 3 yıl 1 yıl iş dolayısıyla istanbulda yaşadı anası da alıştırmış saolsun...
inşallah geçer kuzum... ben hiç evde oturmadım yaw...
sustummmm
gidersin anacım sennn
Anacım sağlıklı olalım da yeter ki,anneme ablama çekersem 10 kg dan fazla almam diye umuyorum..Bi de yürüyüşlerim var..
Ah bu sıcaklar elimi kolumu bağladı akşama kalıyo yürüyüşler o da kocişin gönlünü yaparsam 2 günde 1.
İlk 3 ayda her gün çıkıyodum,tam bahar ayları serin serin..
bende oturamadım sadece üniden sonra 6 ay iş ararken ama evliyken hiç oturamadım isterdim ama bakalım doğum izninde artık :)
Anacım sağlıklı olalım da yeter ki,anneme ablama çekersem 10 kg dan fazla almam diye umuyorum..Bi de yürüyüşlerim var..
Ah bu sıcaklar elimi kolumu bağladı akşama kalıyo yürüyüşler o da kocişin gönlünü yaparsam 2 günde 1.
hoşgeldin şişkommmohh afiyet olsun kuzucuklarımaaa
ben kızıma çok bişey almayacam ya.hem oğlumdan kalan eşyaları var.arabası var puseti var.salıncağı var.beşiği var.giysi birkaç bişey alacam.arkadaşımında oğlumla yaşıt kızı var bir iki defa giydirdiği kıyafetleri bize verecek hepsi yesyeni duruyor onları kullanacaz.
hoşgeldin canım benim afiyet olsun... tabi iyice gez ona göre al:)
bizde bu sene allah nasip ederse hayırlısıyla 4 kişilik bir aile olarak kutlayacağız 5.evlilik yıldönümümüzü.rabbim herkesin yuvasından huzuru eksik etmesin.moonsun88 senide şimdiden tebrik ederim canım.nice mutlu yılara.
hoşgeldinizz bıdışınlaa şekerimm...eee tabi ist.e bakda öylee al
yapın yapınn güzel bi süpriz oluyorr
huhuuuu cıvıl cıvıl olmanız için illa konu mu açmam gerekiyor hıııı neden susuyonuz qııııı
canım çok saol 2 yılımız bitecek inşAllah sizinde kutlu olsun nice güzel yıllaraa senin oglun olacaktı dmi
YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar[mixed]/0/
tatile gitmeden önce bebeğin oda takımını aldım kızlar model bu.. gardrop camsız olan 2 bölme olacak, yatak 140a 80 olacak alt açma ünitesi yok, kulplar bir yıldız bir de ay şeklinde 2 çeşit olacak... yatağın altı 2 büyük çekmece nevresimlerini vs koymak için... şifonyerin 2 arka yanında görülen kahverengi kısımları çekince raflı baharat dolabı gibi dolap çıkıyor ıvır zıvırlarını koymak için... gardrobun sol üst köşesinde görülen kısım ses ve harekete duyarlı ışık bebek uyanıp ağlayınca korkmasın diye kendiliğinden yanıyor... o kısımda şifonyerdeki gibi çekilen raf şeklinde... gardrobun içinde de 3 çekmece olan kısım var 1ini minik minik bölmüşler çorap patik vs koymak için... eve gelip yerleştirdiğimde de detaylı fotoğraflarını koyacağım..
oy maşAllah kuzumaa tabi okadar harekete pasta börek pes etmiştirişe başladıktan sonra kaç kilo aldın bakimm
o dönemde de kendi dükkanım vardı 6 ay devam etti sonrada iş hayatı oldu kuzum aynı sen gibiyim ben de isterdim maddi imkanlarım el versydi.. iş hayatında huzurlu olsam hiç şikayetim olmaz da iş hayatında da huzurum yok...
lavinyam çok güzelmiş canım...bende beyaz istiyorum allah kısmet ederseee
ayyy hiç sorma..işe bi başladım..sabah 8 akşam 5 oturuyorum...sabah kahvaltı -öğlen yemek- akşamada eşim dediki birliktee tek öğünümüzz sende ye...(zaten acıkıyordum uzun günler--geçen sene temmuz ayında başlamıştım)
63le başladım...7 ayda 7 kilocuk aldımm...70le hamile kaldımm:18:
şişkooo kim ben mi aaaaaane ayıppp
foto eklicem de bağlantı kablosu yok... eşim gelsin de gör bak nasıl şişkoyum
herşeyi hazırmış zaten prensesin.. biz de alırken ikinciyi düşünerek alıcaz... mesela bebek arabasını pembeli değil de kırmızılı yada grili siyahlı falan alıcaz...
o yüzden biraz kaliteli alalım diyorum işte... eşime kalsa futbol takımı kurucaz
hoşbulduk canımm.. amann ben kimin yanında dondurma yedik diyorumçok pardon
maşalah canımm..
hoşbulduk canımm.... evet biraz araştırayım ben
meleğim biz ne konuşunca bu topic hızla ilerliyo acaba biliyo musun
evet cnm oglum olucak sanırım yaramaz olucak sımdıden durdugu yerde durmuyr valla
şişkooo kim ben mi aaaaaane ayıppp
foto eklicem de bağlantı kablosu yok... eşim gelsin de gör bak nasıl şişkoyum
herşeyi hazırmış zaten prensesin.. biz de alırken ikinciyi düşünerek alıcaz... mesela bebek arabasını pembeli değil de kırmızılı yada grili siyahlı falan alıcaz...
o yüzden biraz kaliteli alalım diyorum işte... eşime kalsa futbol takımı kurucaz
hoşbulduk canımm.. amann ben kimin yanında dondurma yedik diyorumçok pardon
maşalah canımm..
hoşbulduk canımm.... evet biraz araştırayım ben
meleğim biz ne konuşunca bu topic hızla ilerliyo acaba biliyo musun
lavinyam çok güzelmiş canım...bende beyaz istiyorum allah kısmet ederseee
ayyy hiç sorma..işe bi başladım..sabah 8 akşam 5 oturuyorum...sabah kahvaltı -öğlen yemek- akşamada eşim dediki birliktee tek öğünümüzz sende ye...(zaten acıkıyordum uzun günler--geçen sene temmuz ayında başlamıştım)
63le başladım...7 ayda 7 kilocuk aldımm...70le hamile kaldımm:18:
aynen canım işte huzur çok önemli insan severek isteyerek gelmeli işee sayarak değil
kocişler çok tembel yaa bende onun yüzünden yürüyemiyorummm
şişkosun kızımm bosuna resimlerle oynayıptaaa zayıf gösterme kendiniii
bilmezmiyimmmm fanfinifonfonlarlaaaa
sorma yaa,zorla kaldırıyorum bazen eve gelirken de bazen yarım saat yürüyüp geliyo bazen bişey de diyemiyorum.
tehditlerle falan hallediyorum işte
en büyük silahını kullanıyorsun yaneee anlaşıldııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?