2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hilalcim çok büyük süpriz olmuş..maşşallah nice mutlu daha 20 senelere inşallah...

esra hazır köydesin azcık organik beslen taze sebze meyveyi dalından kopar ye mis gibi kokusunu çeke çeke içine...

canım organik zaten herşey :) domates bitti, akşama bahçeden toplamaya gidicez eşimle mesela :):)

valla napıyım aysun... gerçi bi de diyorum ki en iyi ihtimalle bi daha buraya seneye gelebilicem belki eylül gibi bikere daha gelebilirim ama sanmıyorum pek...

sen anlarsın beni kuşum, bi sen bi nilt anlar az önce tıraş olmaya gitti, geliyim de duşa giriyim, sen de gircen mi diyo sırnaşıp... yok dedim girmicem ben gerek yok kedi gibi mıy mıyy yapa yapa gitti şimdi berbere

günaydın esracım... canım bir kere gönlü oluversin bırak kuzum.. sende haklısın ama zaten ayrı kalıyorsunuz bırakma aşkını :)

lavinyam kuzum nasılsın oğluşun nasıl tepikliyormu anneyi bugün benimki sakin sanırsam uyuyor daha :)

iyiyim canım benim benimkide şimdilik sakin minnak davşan bakalım birazdan neler yapacak?

yasaklıyorum olumsuz düşünmeyi hepimize.. dün bende kendimi çok yıprattım ağladım ağladım gözlerim şiştii.. sabaha kadar kabuslar gördüm bebişim gece hiç kıpırdamadı üzüldüm.. yapmıycam bundan sonra...

ayy kızlar gece kızım hiç durmadı yerinde... beni de babasını da uyandırdı gecenin 4ünde eşim şaşırdı hiç bu kadar çok hissetmemiştim esra diyo :) hiç durmadı zilli kızım... daha şimdiden uyutmamaya başladı bizi

allah seni miniş :) çok güldürdü beni o küçük kız demek babayı bile uyandırdı maşallah ona cadı :)

kızlar gebeliğin son haftaları tansiyon yükselmesine çok dikkat etmek gerekiyormuş...dr.um sık sık ölç tansıyonunu dedi...bizde önceki gün tansiyon aleti aldık dün geldi...her sabah ölçecem inşallah ...medisana markasını aldık piyasadan çok ta uyguna aldık...medıa markette 129 lıraydı biz kargo ıle beraber 87 ye felan aldık....

günaydın ballımm...
haklısın da ne bileyim ben evime gitmek istiyorum yaaa... nasıl sürekli teşekkür ediyo burda olduğum için görsen bi sıkıldım.. cumartesi geldik taaa cumartesi dönücez bi daha. pazar gece istanbula geçicem gece 1 de.. sabah ta işe gidicem. çok zor çokk
dediğin gibi ayrıyız ya bi gece fazla onun yanında uyuyayım herşeye razıyım ben

sen niye ağladın kuzum? neye canın sıkıldı ki öyle???

allah seni miniş :) çok güldürdü beni o küçük kız demek babayı bile uyandırdı maşallah ona cadı :)

valla yaa sağa sola dönüyorum olmuyo... eşim de uyandı, canım uyumuyo bu kız dedim... elini karnıma koydu, hem uyuyo hem de onun hareketlerine gülüyo delim

günaydın kızlar...esara canım anladığım kadarıyla tatlidesin galiba ne güzel eşinle ve bebişinle tadını çıkar...
aysun kızının haereketlerini hissetmeye başladın mı şekerim...

onun için azcık uykusuz kal kuzusu be:) boşver....

benim canım sıkkın esram şu iş olayı nasıl olacak, işten ayrılırsam maddi anlamda berbat olacağız... ayrılmazsam bebek nolacak işin içinden çıkamadım.. burdakilerin tavırları ortada neden böyle yapıyorlar anlamış değilim? çok canım sıkkın ya bunlara.. eşimde üzülme Allah büyük bir yoluna koyar diyor.. öyle işte herşeye ağlıyorum...

canım aslında en iyisi eczanede ölçtürmek.. ya da eski aletlerden kullanmak... ben de var tansiyon aleti, çok ta pahalıya almıştım... ama saçma sapan ölçümler yapıyor.anneminki de öyleymiş. markasını hatırlamadım şimdi.

neysee canım sıkma canını..eşinde haklı nasıl bırakıp gitsin yazıkk
ay bu kocişler ne kadar romantik oldu kuzum dimi ne güzeeel maşallah sizee seneye bebişlerle kutlayaacaz kısmetse
ayy evet kocamdan beklemezdim açıkcası...bide çok rahat davranınca kesin unuttu dedim...bende bozuldum belli etmedim ya güyaaa eşim diyorkii " heee hilal hiç belli olmuyorduu bozuldugun- surat beş karış- iiiiiiiiiii git peki demişimm"nsıl gülüyorr halimi anlatıp anlatıpp
hilalcim çok büyük süpriz olmuş..maşşallah nice mutlu daha 20 senelere inşallah...

esra hazır köydesin azcık organik beslen taze sebze meyveyi dalından kopar ye mis gibi kokusunu çeke çeke içine...
ayy sağol canım yaaa...hep birliktee inşalahh..pipiloşlarımızlaa,kızçelerimizlee nice yıllar nasip etsin Rabbimm

oyyy yerim ben o kızçeyii...şimdiden talim yaptırmaya başladı demek...aferimm yeğenimeee baktın bebede durmayacak ilerdeee fanfinifon için hemen eve geçmek istiyonn demiiiiiiiiiiiiiiii ateşli hatunnn

ne oldu kuzum neyin var iş yerimi sıktı canını yine

canım ben braunun koldan ölçülen dijital aletini aldım bilekten ölçme net sonuç vermiyor dediler bunuda baya bir araştırdık sonunda karar verdik tavsiye ederim kızlar hep net sonuçolar veriyor

günaydın kızlar...esara canım anladığım kadarıyla tatlidesin galiba ne güzel eşinle ve bebişinle tadını çıkar...

izindeyim ama pek tatil sayılmaz, kayınvalidemlerin köyündeyiz. pek tadı olan bi yer değil ama dinlenmek açısından iyi oldu bana...

kıyamam sana neden ağladın bitanemmm

bizde gece baabadan tekme yedik bitane korktum uyandım kızdım bayaaa özür diledi sonra uyuyakalmışımm sanırım o stresle gördüm kabusu

haklısın canımm üzülmek yok ağlamak yok yıpranmak yokkk

bir ben bir niltcim anlar ah ah

miyavvvv

kızım sende inat etme işteee

günaydın canımmm az az hareketlenmeye başladı ama o kadar fazla değil buna da şükür

sen nasılsınn kuzum

anladım canım... ben de sıkıntıdayım bu konuda aslında... taşınıcaz, bebek gelicek, bi sürü ihtiyacımız var, ben işten ayrılıcam.. eşim tek başına nasıl yapıcak bilmiyorum... ona kalsa işi bırakma diyo ama ben bebeğimi kendim büyütmek istiyorum.

sen maaş farkını alabildin mi?? tatil dönüşü vericeklerdi?

canım ben braunun koldan ölçülen dijital aletini aldım bilekten ölçme net sonuç vermiyor dediler bunuda baya bir araştırdık sonunda karar verdik tavsiye ederim kızlar hep net sonuçolar veriyor

hmm benimki bilekten canım...

günaydın canm hoşgeldin...

evet ya bizde de vardı kumandaya tak onu bile ölçüyordu ben sevmiyorum koldan ölçerleri... ben de kardeşim hemşirelikte okuyo ona ölçtürüyorum..

ne oldu kuzum neyin var iş yerimi sıktı canını yine

aman canım ya onlara hep sıkkın... neden böyle olduğuna anlam vermiş değilim... maddi anlamda zor olacak işten ayrılınca o sürekli kafamda ayrılmazsam bebeğim bensiz olacak vs vs vsler var işte... düşünmek istemiyorum artık herşey olacağına varıyor nasılsa...

yıllardır işe yaramadığını düşünüp almamıştım en son dayanamadım denemek için aldım memnunum canım bebege yorgan yapmıştı kaynanam ortada koca torbada duuryodu vakumladım yastık gıbı oldu...mesela 80/90 olana 1 büyük battanıye 1 elyaf yastık 1 tanede elyaf uyku setı yorganı sıgdı canım....

canım İstanbul yanıyo hiç heves etme bence gelmeye ..orda en azından nem yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…