hilalcim çok büyük süpriz olmuş..maşşallah nice mutlu daha 20 senelere inşallah...
esra hazır köydesin azcık organik beslen taze sebze meyveyi dalından kopar ye mis gibi kokusunu çeke çeke içine...
günaydın balımmm :) tamma sonn dün gece kötü rüyaalar gördüm zaten(( Allah hayırlara çıkarsınn bebeklerimizi korusun Rabbil aleminn...
canım gunaydınn şekercim üzülme ama napsın oda bırakamazki idare etben biliyorum senii neden eve gitmekte bu kadar aceleci davrandıgınııııı
günaydın canım arkadaşlarım....
sabah moralim bozuldu biraz.... eşime ne zaman gideriz eve dedim... "canım görüyosun işleri, nasıl bırakıyım burayı, pazar gideriz" dediçok kötü oldum... zaten pazar gece istanbula dönücem ben... o zaman ben cumartesi istanbula gideyim, hem dinlenirim, sen beni otobüse bırak, ben havalimaına otogardan taksiyle geçerim dedim. gitme, dedi mahsun mahsun, kıyamadım cumartesi geçebilicez evimize. ben de pazar gece istanbula dönücem
lavinyam kuzum nasılsın oğluşun nasıl tepikliyormu anneyi bugün benimki sakin sanırsam uyuyor daha :)
günaydın balımmm :) tamma sonn dün gece kötü rüyaalar gördüm zaten(( Allah hayırlara çıkarsınn bebeklerimizi korusun Rabbil aleminn...
canım gunaydınn şekercim üzülme ama napsın oda bırakamazki idare etben biliyorum senii neden eve gitmekte bu kadar aceleci davrandıgınııııı
ayy kızlar gece kızım hiç durmadı yerinde... beni de babasını da uyandırdı gecenin 4ündeeşim şaşırdı hiç bu kadar çok hissetmemiştim esra diyo :) hiç durmadı zilli kızım... daha şimdiden uyutmamaya başladı bizi
ayy evett evli mutlu çocukluuu
inşallahh seneyede kızımızlaa kutluycazzz teyzesi...
sen napıyosun kuzum? yogunmusun? kütüphaneye devammı?
günaydın esracım... canım bir kere gönlü oluversin bırak kuzum.. sende haklısın ama zaten ayrı kalıyorsunuz bırakma aşkını :)
iyiyim canım benim benimkide şimdilik sakin minnak davşan bakalım birazdan neler yapacak?
yasaklıyorum olumsuz düşünmeyi hepimize.. dün bende kendimi çok yıprattım ağladım ağladım gözlerim şiştii.. sabaha kadar kabuslar gördüm bebişim gece hiç kıpırdamadı üzüldüm.. yapmıycam bundan sonra...
allah seni miniş :) çok güldürdü beni o küçük kız demek babayı bile uyandırdı maşallah ona cadı :)
günaydın ballımm...
haklısın da ne bileyim ben evime gitmek istiyorum yaaa... nasıl sürekli teşekkür ediyo burda olduğum için görsen bisıkıldım.. cumartesi geldik taaa cumartesi dönücez bi daha. pazar gece istanbula geçicem gece 1 de.. sabah ta işe gidicem. çok zor çokk
dediğin gibi ayrıyız ya bi gece fazla onun yanında uyuyayım herşeye razıyım ben
sen niye ağladın kuzum? neye canın sıkıldı ki öyle???
valla yaa sağa sola dönüyorum olmuyo... eşim de uyandı, canım uyumuyo bu kız dedim... elini karnıma koydu, hem uyuyo hem de onun hareketlerine gülüyo delim
kızlar gebeliğin son haftaları tansiyon yükselmesine çok dikkat etmek gerekiyormuş...dr.um sık sık ölç tansıyonunu dedi...bizde önceki gün tansiyon aleti aldık dün geldi...her sabah ölçecem inşallah ...medisana markasını aldık piyasadan çok ta uyguna aldık...medıa markette 129 lıraydı biz kargo ıle beraber 87 ye felan aldık....
neysee canım sıkma canını..eşinde haklı nasıl bırakıp gitsin yazıkkgünaydın canım arkadaşlarım....
sabah moralim bozuldu biraz.... eşime ne zaman gideriz eve dedim... "canım görüyosun işleri, nasıl bırakıyım burayı, pazar gideriz" dediçok kötü oldum... zaten pazar gece istanbula dönücem ben... o zaman ben cumartesi istanbula gideyim, hem dinlenirim, sen beni otobüse bırak, ben havalimaına otogardan taksiyle geçerim dedim. gitme, dedi mahsun mahsun, kıyamadım cumartesi geçebilicez evimize. ben de pazar gece istanbula dönücem
ayy evet kocamdan beklemezdim açıkcası...bide çok rahat davranınca kesin unuttu dedim...bende bozuldum belli etmedim ya güyaaa eşim diyorkii " heee hilal hiç belli olmuyorduu bozuldugun- surat beş karış- iiiiiiiiiii git peki demişimm"ay bu kocişler ne kadar romantik oldu kuzum dimi ne güzeeel maşallah sizee seneye bebişlerle kutlayaacaz kısmetse
ayy sağol canım yaaa...hep birliktee inşalahh..pipiloşlarımızlaa,kızçelerimizlee nice yıllar nasip etsin Rabbimmhilalcim çok büyük süpriz olmuş..maşşallah nice mutlu daha 20 senelere inşallah...
esra hazır köydesin azcık organik beslen taze sebze meyveyi dalından kopar ye mis gibi kokusunu çeke çeke içine...
ayy kızlar gece kızım hiç durmadı yerinde... beni de babasını da uyandırdı gecenin 4ündeeşim şaşırdı hiç bu kadar çok hissetmemiştim esra diyo :) hiç durmadı zilli kızım... daha şimdiden uyutmamaya başladı bizi
günaydın esracım... canım bir kere gönlü oluversin bırak kuzum.. sende haklısın ama zaten ayrı kalıyorsunuz bırakma aşkını :)
iyiyim canım benim benimkide şimdilik sakin minnak davşan bakalım birazdan neler yapacak?
yasaklıyorum olumsuz düşünmeyi hepimize.. dün bende kendimi çok yıprattım ağladım ağladım gözlerim şiştii.. sabaha kadar kabuslar gördüm bebişim gece hiç kıpırdamadı üzüldüm.. yapmıycam bundan sonra...
canım aslında en iyisi eczanede ölçtürmek.. ya da eski aletlerden kullanmak... ben de var tansiyon aleti, çok ta pahalıya almıştım... ama saçma sapan ölçümler yapıyor.anneminki de öyleymiş. markasını hatırlamadım şimdi.
günaydın kızlar...esara canım anladığım kadarıyla tatlidesin galiba ne güzel eşinle ve bebişinle tadını çıkar...
aysun kızının haereketlerini hissetmeye başladın mı şekerim...
canım organik zaten herşey :) domates bitti, akşama bahçeden toplamaya gidicez eşimle mesela :):)
valla napıyım aysun... gerçi bi de diyorum ki en iyi ihtimalle bi daha buraya seneye gelebilicembelki eylül gibi bikere daha gelebilirim ama sanmıyorum pek...
sen anlarsın beni kuşum, bi sen bi nilt anlaraz önce tıraş olmaya gitti, geliyim de duşa giriyim, sen de gircen mi diyo sırnaşıp... yok dedim girmicem ben gerek yok kedi gibi mıy mıyy yapa yapa gitti şimdi berbere
günaydın kızlar...esara canım anladığım kadarıyla tatlidesin galiba ne güzel eşinle ve bebişinle tadını çıkar...
onun için azcık uykusuz kal kuzusu be:) boşver....
benim canım sıkkın esram şu iş olayı nasıl olacak, işten ayrılırsam maddi anlamda berbat olacağız... ayrılmazsam bebek nolacak işin içinden çıkamadım.. burdakilerin tavırları ortada neden böyle yapıyorlar anlamış değilim? çok canım sıkkın ya bunlara.. eşimde üzülme Allah büyük bir yoluna koyar diyor.. öyle işte herşeye ağlıyorum...
canım ben braunun koldan ölçülen dijital aletini aldım bilekten ölçme net sonuç vermiyor dediler bunuda baya bir araştırdık sonunda karar verdik tavsiye ederim kızlar hep net sonuçolar veriyor
canım aslında en iyisi eczanede ölçtürmek.. ya da eski aletlerden kullanmak... ben de var tansiyon aleti, çok ta pahalıya almıştım... ama saçma sapan ölçümler yapıyor.anneminki de öyleymiş. markasını hatırlamadım şimdi.
ne oldu kuzum neyin var iş yerimi sıktı canını yine
yıllardır işe yaramadığını düşünüp almamıştım en son dayanamadım denemek için aldım memnunum canım bebege yorgan yapmıştı kaynanam ortada koca torbada duuryodu vakumladım yastık gıbı oldu...mesela 80/90 olana 1 büyük battanıye 1 elyaf yastık 1 tanede elyaf uyku setı yorganı sıgdı canım....valla olabilir kuzum:) ne güzel aynı yaşlarda pipiloşlarımız var
hımm hemen bakacağım kuzum, günaydın...
günaydın şekercimmm hayırlı olsun evin artık düzene giriyor kuzum ne güzel:)
ne güzel mis gibi olmuştur güle güle kirlit kuzum:) vakumlu hurçlardan bende almak istiyorum hakkaten işe yarıyor mu?
günaydın canım, hayırlı olsun 2. yılınız... Allah bir ömür mutluluk versin inşallah... çok güzel bir sürpriz olmuş aferin eşine :)
günaydın canım kolay gelsin iyi geçer inşallah....
bu son olsun kuzum düşünme yedim bişey mi olur diyede:)
canım organik zaten herşey :) domates bitti, akşama bahçeden toplamaya gidicez eşimle mesela :):)
valla napıyım aysun... gerçi bi de diyorum ki en iyi ihtimalle bi daha buraya seneye gelebilicembelki eylül gibi bikere daha gelebilirim ama sanmıyorum pek...
sen anlarsın beni kuşum, bi sen bi nilt anlaraz önce tıraş olmaya gitti, geliyim de duşa giriyim, sen de gircen mi diyo sırnaşıp... yok dedim girmicem ben gerek yok kedi gibi mıy mıyy yapa yapa gitti şimdi berbere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?