2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canımm bence doktora hemen bi danış. Bu değerler bebek ve senin için önemli, benim de kan değerlerim düşüktü doktor kan hapını kullan işe yaramazsa dahiliyeye sevk edicem seni demişti. Ama ben kan hapını gün aşırı kullanıyorum çünkü çok kötü ödem yaptı ve ellerim ayaklarım şişti. Haftaya ben de ölçtürcem bakalım sonuç nasıl olacak

:18:

hoşgeldin canımm...
eminim çok zor olmuştur işe başlamak...
ahh özel sektör, ne zor bişey yaaa... bana doğdu dürüstiş bile vermiyolar artık,hamilesin sen otur diyolar...
benimki de uyutmuyo canımmm... anneliğe hazırlıyolar bizi

canım iyi hoş diyosun da eşimin ne maaş aldığını biliyorum, ne kadar nereye borcumuz olduğunu biliyorum.nasıl düşünmeyeyim ben şimdi? adamın gayri ahlaki yollardan para kazanacak hali yok ya... mecbur düşünüyorum...

eskiler nasıl geçiniyolardı mı diyosun? köye geldim öğrendim bunu... adamların bi gideri bi borcu yok ki... kadınlarpara mı harcıyolardı? ya da bizim gibi çok mu ihtiyaçları alacakları oluyodu? hayır.

eve para çok giriyor ama çıkan para da çok oluyo...paranın bereketi mi kaldıki... ayın 15inde maaşımızı aldık 2 gün içinde elimizde kalanı görsen gülersin.. oaraya buraya borç ödemekten.. yok faturalar, araba kredisi, öğrenim kredisi, kredi kartları... vs.vs.

haksızlık etmeyelim eşlere bence :) illa vardır borcu harcı olmayan, eşi babadan zengin olan... ama çoğumuzun eşi kendi kendine iş kurmuş yapmış...zor yani anlayacağın.

Ayy çok güzelmiş canım yaaa.. Harika bir sürpriz olmuş.. Vallahi seni okuduktan sonra bizim evlilik yıldönümümüzde gelsin istedim ama daha çok var.. Oğluşumuzda yanımızda olacak inşallah o zamanlar

canım ara tabii doktoru... ihmal etme.. şeker düşüklüğü de kötüymüş.. benimki de yüksek çıktı ya.
izin al git doktora bencehemen.

günaydın canımm... ben de şişme yok ta dün kalçamdan itibaren bacaklarım okadar ağrıdı ki, merdiven çıkmak ta bile zorlandım.. acaba çok yürüdük ondan mı oldu ki:26:

günaydın kızlarrrrrrr, dün cır cır olduğumdan bahsetmiştim ya,

dün gece hep karnım ağrıdı çok fena gece uyanıp wc gittim 2-3 kez doktoru aradım bu günde bekle dedi muz ve haşlanmış patates ye dedi bol bol su iç dedi,

olmassa serum takacak

GÜNAYDIN CANIM AAA KARAR VERDİN Mİ NERDEN ALIYORSUN ÇABUK LİNKK İSTİYOZ

günaydın canım noldu

yaa naptı bunlar ? konuştun mu iş olayını ? annenler bakamız mı kuzum bebeşine ?

annesininbirtanesi günaydınnn canım
beysalll güzeldn kuzummm

herkese günaydınnnnnn

hayat şartları git gide zorlaşıyor neden çünkü teknoloji gelişiyor lüküs hayat değişiyor bizde ister istemez ayak uyduruyoruz bundan dolayı yetmiyor canım haksızlık tabiki etmeyelim ama eşlerde sorumluluğunu unutmasınlar unutturmayalım..

Allah yardımcımız olsun Rabbim elbet yardım edecektir bizlere.. Asgari ücretle geçinenleri düşününcee binlerce kez hamd etmek geliyor içimden.. zor gerçekten..

canım ara konuş doktorunla ihmal etme

ah güzelim bizdede ev kredisi var öğrenim kredilerimiz var var da var

eskiden kadınların hiç bir söz hakkı yokmuşki eşleri para veriyorsa alıyorlarmış yoksa sesleri bile çıkmıyormuş biz öyle değiliz canımız birşeyler istiyor alıyoruz alışveriş yapıyoruz alıyoruz istediğimizi bununda bir sıkıntısı oluyor tabi

mesela dün bende oturdum ağladım para konusunda sıkıntı vardı daralıyorum ama ne yapayım birşeyler için sıkışmadan olmuyor yoksa başka bir şansımız yok birşeyler sahip olmak için dara düşüyoruz ister istemez

canım geçmiş olsun yaaa farketti mi peki patates ve muz? inşallah seruma gerek kalmadan geçer canım. bu havada bunu söylemek abes olucak ama ayaklarını belini sıcak tut canım.

Biri benim k,lolarıma dur desin ( yemeğe alışkanlığımda bir artış yok hatta daha cok meyve duzenlı kahvaltı yapıyorum ama son bir kaç gündür ani artış oldu zaten zayıf değildim ...daha fazla almak istemıyorum(

günaydın cnm
ay hadi yaa ilaçlarını almıyormusun kuzum ? aldığın halde mi böyle

urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/ayetli-bebek-sekeri-1-30tl-60513348 kızlar bunu nasıl buldunuz kimse atmaya da kıyamaz mevlüt için bile uygun değil mi sizce daha hepsine bakamadım ama

çok şık mevlğt içinde güzel olur

günaydın tatlım hoşgeldin, aaa ama neden öyle yapıyorlar benim burası şimdilik iyi bakalım nolacakk
ben ayrılmak istemiyorumm açıkçasıı

günaydın canım
doru diyon minnoşş

esraaaaaaa günaydınnn canım

Biri benim kilolarıma dur desin ( yemeğe alışkanlığımda bir artış yok hatta daha cok meyve duzenlı kahvaltı yapıyorum ama son bir kaç gündür ani artış oldu zaten zayıf değildim ...daha fazla almak istemıyorum(

çok iyi canım ya bende alacağım kesin.. kullandığın marka hangisi ve nasıl kullanılıyor tarif eder misin?
marka farketmiyor canım bakmadım ıkısının markaısda farklıydı içi aynı sonuçta sadece fıyatları farklı bırı 4 lıra bırı 6 lıra ama ürün aynı..bişey yok eşyaları koy elektrık süpürgesini vakum ıcın bı agız var oaeraya daya ıcerdekı havayı çekip küçültüyo eşyayı...

benımde kanım düşük gunde 2kez kan hapı içiyorum ve her gun vitamın alıyorum....sen almıyomusun...hamılelerın kanının düşük olması normal aynı kanı ıkı kişi paylaşıyoruz sonuçta...birde düşük kan hap tedaviisyle ancak 6 ayda felan düzene giriyor...

geçmiş olsun dikkat et..

annesininbirtanesi hilalimmmm evlilik yıl dönümüz kutlu olsunnn eşinle bebeğinle nice mutlu yıllaraaa

Allah yuvanızın huzurunu muhabbetini bozmasın

kesınlıkle oyel canım tek sorun ne bılıyo musun bıraz lüks yasıoyoruz yanı lüks derken ev hanımlarına göre ıstedıgımızı yıyıp ıcıyororuz ock gereklı olmasada alısverısler yapıyoruz gezıp tozuyoruz halıyle masraf cok oluyor anca yetıyor yoksa bıseylerden kıssak hayat standardımızı degsıtrısek her türlü geçinilir bız alıstıgımız düzeni istiyoruz ondan

ondadndır canım bırden yüklendiğin için agrısı çökmüş vücuduna dinlenince gecer ıns

esraaaaaaa 50 mg şeker yüklemenın sonucu ne çıktı?...100 mg yaptırdın mı?

canım geçmiş olsun yaaa farketti mi peki patates ve muz? inşallah seruma gerek kalmadan geçer canım. bu havada bunu söylemek abes olucak ama ayaklarını belini sıcak tut canım.

sağol bi tanem dün gece karnımı sarıp yattım hep ara ara ağrıdı çok fenadı, şimdi ne yesem arkasından wc gidiyorum çok kötü kızlar yaa

sağol canımm

günaydın canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam sana bennn doktora gittin mi muz ye bol boll baya kabız ediyor

günaydın kilolar mııı biz hiç kilo alırmıyız esra hilal yaren kajum oda neeee

ay canım şaka bir yaana alınıyor canını sıkma kaç kilo aldın ki dertlisin

İlaçlarımı aldığım halde böyle malesef Kan hapım var... Balık yağım var.. Magnezyumum var.. Kan hapının içinde folik asit var ama yinede düşük çıktı doktorumu aradım izinliymiş bugün.. Artık yarına kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…