günaydın canm hoşgeldin...
evet ya bizde de vardı kumandaya tak onu bile ölçüyordu ben sevmiyorum koldan ölçerleri... ben de kardeşim hemşirelikte okuyo ona ölçtürüyorum..
aman canım ya onlara hep sıkkın... neden böyle olduğuna anlam vermiş değilim... maddi anlamda zor olacak işten ayrılınca o sürekli kafamda ayrılmazsam bebeğim bensiz olacak vs vs vsler var işte... düşünmek istemiyorum artık herşey olacağına varıyor nasılsa...
yıllardır işe yaramadığını düşünüp almamıştım en son dayanamadım denemek için aldım memnunum canım bebege yorgan yapmıştı kaynanam ortada koca torbada duuryodu vakumladım yastık gıbı oldu...mesela 80/90 olana 1 büyük battanıye 1 elyaf yastık 1 tanede elyaf uyku setı yorganı sıgdı canım....
canım İstanbul yanıyo hiç heves etme bence gelmeye ..orda en azından nem yoktur...
günaydın topiğimizin güzel anneleri nerelerdesiniz akşam bile kimse gelmemiş nerelerdesiniz bakıyım
benim dün sonunda doğalgazım fırınım televizyonum bağlandı normal bir ev moduna girdi çok şükür akşam ilk defa evimde yemek yaptım eşimle yedik güzeldi :)
gecede uzun süredir uyuyamamanın verdiği yorgunlukla sızmışım :) böyle yani
günaydın mesai başlamış yine...
dün kadın aldım eve bi güzel temizledi evi bende iş yapmasamda yanında beklemekten yoruldum bugünde çamaşır günü ilan ediyorum...
dün bazanın altını toplayım dedim vakumlu hurçlara doldurdum bı kısmını yetmedi...markete gittim hurç kalmamış.....
beysal canım hayırlı olsun yenhi evin otur içinde mis gibi...
günaydın canlarım....
dünü anlatarak başlayayım size...
dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü...2.seneyi devirdik Allahın izniyle...
ben her zaman oldugu gibi önceden hazırlıgımı yaptım..eşime istediği bi mont vardı onu aldım...pasta yaptım...ama hiç sesimi çıkarmadım..bişey demedim eşime...pazartesi akşam eşim dediki: " hatun arkadaşları bağa davet etmem lazım, perşembe teravih başlıyor olmaz, çarşambada başka arkadaşlar evimize gelecek, yarın davet edeyim diyorum"
bende bozuldum ama iyi peki dedim kestirdim attım...
ama yineden bi umudum vardı...acaba kandırıyormu beni diye...
haa şunuda söyleyim eşimin unutması çok yadırganacak bişey değil...doğum günümü unutmuştu bi keresinde...örnek olayda olunca kesin unuttu diyorum...
dün öğlen kayınvalidem aradı..." hilal kocişini aradım şimdi ama o arkadaşlarıylaa bağa gidecekmiş,sende evde yalnız olma kızım bize gel diyee"
bu telefon konuşması bütün hayallerimi aldı götürdü iyiden iyiyee..
mesai bitti eve gidiyorum..ama kendimi zor tutuyorum ağlamamak için...kızım etkilenecek diye ağlamadım...duşa girdim yağlandım...pijamaları giydim oturuyordum..eşim aradı " t-shirt değiştirmeye gelicem, ayarla aşkım diye"
haa bide diyorkii " eee sen ne yiycen, eve gelirken ekmek falan alırım ben" (ben iyiceee mahsunlaştım, umudumu kestim)
zil çaldı...ben gönülsüz bi şekilde kapıyı açtım...kırmızı güller çıktı karşıma...güzel bi buket yaptırmışben başladım bu sefer ağlamaya..."çokk kırılmıştım sana, unuttun sandım, kızım üzülmesin diye ağlamadım" falan diye...
nasıl sarılıyor bana...sonra yemeğe gittik..eve geldik...balkonda oturuyoruz...dediki telefonlara alayımda geleyim arayan olsa duymayız...adam gitti gelemiyor...bide içerdennn pattttttt diyee bi ses geldii...anamm dedim oruçtan çıktı kociş bayılıp napmasın..tam içeri doğru gidiyordum...mumları gördüm...pasta almış..."birlikte nice yıllara" yazdırmış...bide gelin damat maketi almış zor güç bela ( nikah şekeri satan yerler 1 tane satmıyormuş, ellerinde numune olarak tuttukları için)...
o pastayı hangi ara eve sokabildi anlatmadı, daha sonraki süprizlerdee hemen analrmışımm eğer söylersee planını
o kaaa güzeldiki...kızımda anladı anasının keyifli oldugunu...o da içerdenn hiç durmadı kıpır kıpırr...
kocacıgım bana süpriz yaptı böyleceeee...bende hediyesini verdim...benim pastama sıra gelmedi...ama gösterdim aşkım bende sana bunu yapmıştım dedim..bu akşam misafirlerim var...benim pasta onlara kısmetmişş
hepinizeee günaydınnn
cancağızım günaydınnnn kendim kadar sevindim canımmm güle güle otur evinde huzurla büyüt bebeğini
darısı hayırlısıyla bizlerin başınaa aminnn
ohhh afiyetler olsun balım ilk yemeğin şerefine foto çekseydiniz
günaydın canlarımmmm bugün gelmeye çalışıcam ama olabildiğince yogun olurum yeni müdürümüz benimle ilgili kısım üzerinde konuşmak istiyor umarım hatasız sorunsuz güzelce atlatırımdualarınızı eksik etmeyin
günaydın esracım... canım bir kere gönlü oluversin bırak kuzum.. sende haklısın ama zaten ayrı kalıyorsunuz bırakma aşkını :)
iyiyim canım benim benimkide şimdilik sakin minnak davşan bakalım birazdan neler yapacak?
yasaklıyorum olumsuz düşünmeyi hepimize.. dün bende kendimi çok yıprattım ağladım ağladım gözlerim şiştii.. sabaha kadar kabuslar gördüm bebişim gece hiç kıpırdamadı üzüldüm.. yapmıycam bundan sonra...
günaydın canım arkadaşlarım....
sabah moralim bozuldu biraz.... eşime ne zaman gideriz eve dedim... "canım görüyosun işleri, nasıl bırakıyım burayı, pazar gideriz" dediçok kötü oldum... zaten pazar gece istanbula dönücem ben... o zaman ben cumartesi istanbula gideyim, hem dinlenirim, sen beni otobüse bırak, ben havalimaına otogardan taksiyle geçerim dedim. gitme, dedi mahsun mahsun, kıyamadım cumartesi geçebilicez evimize. ben de pazar gece istanbula dönücem
Rabbim bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar canım inşAllah sen sakin ol üüzlme kıyamam sana işten çıksan bile birde bakarsın eşinin maaşına baya zam yaparlar o seninle olan arayı kapatır aldıgın para bereketlenir belki 1000 tl lik para 3000 tl gibi çok ve bereketli olur Allah yardım eder sen sıkıntı etme
neysee canım sıkma canını..eşinde haklı nasıl bırakıp gitsin yazıkk
ayy evet kocamdan beklemezdim açıkcası...bide çok rahat davranınca kesin unuttu dedim...bende bozuldum belli etmedim ya güyaaa eşim diyorkii " heee hilal hiç belli olmuyorduu bozuldugun- surat beş karış- iiiiiiiiiii git peki demişimm"nsıl gülüyorr halimi anlatıp anlatıpp
ayy sağol canım yaaa...hep birliktee inşalahh..pipiloşlarımızlaa,kızçelerimizlee nice yıllar nasip etsin Rabbimm
oyyy yerim ben o kızçeyii...şimdiden talim yaptırmaya başladı demek...aferimm yeğenimeeebaktın bebede durmayacak ilerdeee fanfinifon için hemen eve geçmek istiyonn demiiiiiiiiiiiiiiii ateşli hatunnn
kıyamam sana neden ağladın bitanemmm
bizde gece baabadan tekme yedik bitane korktum uyandım kızdım bayaaa özür diledi sonrauyuyakalmışımm sanırım o stresle gördüm kabusu
haklısın canımm üzülmek yok ağlamak yok yıpranmak yokkk
bir ben bir niltcim anlar ah ah
miyavvvv
kızım sende inat etme işteee
GünaydınnnnNasılsınız bakalım canlarımmmm
günaydın canm hoşgeldin...
evet ya bizde de vardı kumandaya tak onu bile ölçüyordu ben sevmiyorum koldan ölçerleri... ben de kardeşim hemşirelikte okuyo ona ölçtürüyorum..
aman canım ya onlara hep sıkkın... neden böyle olduğuna anlam vermiş değilim... maddi anlamda zor olacak işten ayrılınca o sürekli kafamda ayrılmazsam bebeğim bensiz olacak vs vs vsler var işte... düşünmek istemiyorum artık herşey olacağına varıyor nasılsa...
canım hiç canını sıkma Allahtan hayırlısını iste..Allah senin gönlüne ferahlık versin..zaten hamilelikte insan biraz karamsar oluyor böyle sıkıntılarda olunca seni etkilemiş...sen hangi şekilde huzurlu olacaksan öyle karar ver ama bence ani hareket etme..belki işyerindekilerin tavırlRI DEĞİŞİR..bölümü değiştirme imkanın yok muonun için azcık uykusuz kal kuzusu be:) boşver....
benim canım sıkkın esram şu iş olayı nasıl olacak, işten ayrılırsam maddi anlamda berbat olacağız... ayrılmazsam bebek nolacak işin içinden çıkamadım.. burdakilerin tavırları ortada neden böyle yapıyorlar anlamış değilim? çok canım sıkkın ya bunlara.. eşimde üzülme Allah büyük bir yoluna koyar diyor.. öyle işte herşeye ağlıyorum...
olsun canım sonuçta eşinin yanındasın ve işten uzaktasın ...suan ben işe gelmektense evde durmayı b,e tercih ederdim ...bu halde işe gelmek çok yorucu...izindeyim ama pek tatil sayılmaz, kayınvalidemlerin köyündeyiz. pek tadı olan bi yer değil ama dinlenmek açısından iyi oldu bana...
günaydın canım..sen nasılsınGünaydınnnnNasılsınız bakalım canlarımmmm
ooo güzel demekki kuvvetlenmeye başladı annesi...benim kızımda iki gündür çok kuvvetli tekmeler atıyor bazaen tepki vericemde dısarıdan belli olacak diye korkouyorumgünaydın canımmm az az hareketlenmeye başladı ama o kadar fazla değil buna da şükür
sen nasılsınn kuzum
GünaydınnnnNasılsınız bakalım canlarımmmm
elimden geldiğince yormuyorum kuzum ama dün akşam ayaklarım patlayacak sandım öyle şiştiki aman allahım canım çok acıdıGünaydın güzel anneler, iyisiniz inşallah. biz iyiyiz kızımla, koşturuyoruz işlerimiz yoğun, çok şükür rahatımız yerinde.
akşam bebişime mobilya baktık, sanırım kesin kararımızı verdik :))) ama bir kaç mağaza daha bakalım dedik, içimizde kalmasın aklımızda bir iki yer daha var. haftaya mobilya işini halletmiş olacağızsonra uygun renklere karar verip boya işlemine başlayacağız, sonra bebek arabası işine girişelim diyoruz, çarşıları gezeceğiz, herşey tamamlandıktan sonra kıyafetlerini alıcam, onlar kolay :))
emekkkkkkkkkkk duyuyon mu beni çarşıya çıkcaz hadi kız hazırlan
ohhh ne güzel, mutlulukla huzurla otur evinde inşallah, sen baya toptan temizlik yapmış olacaksın, bir bakıma iyi yalnız kendini çok yorma arkadaşım.
ohhh bir temizlik haberi daha, güle güle kirlet :)) bende azar azar yapıyorum, bitti sayılır :)))
ayyy çok güzel olmuş, ne mutlu sana, bakkkk unutmamış kocişin. Allah bozmasın mutluluğunuzu
kolay gelsin canım sana, inşallah istediğin gibi bir sunum yaparsın, ben sana güveniyorum halledersin sen :))
canım ya iyi ol artık lütfen, bende kötü rüyalar görüyorum, kendimi uyandırıyorum bakıyorum yine rüyadayım, beynim çok fena oyun oynuyor bana, az kaldı yavrularımızı kucaklayınca herşeyi unutacağız.
günaydın canım, sen çok haklısında oda ailesini bırakamıyor, yalnız kalmaktansa onunla olmayı tercih et derim, hem ne güzel köy havası besinler sana çok iyi geliyor.
Günaydın güzel anneler, iyisiniz inşallah. biz iyiyiz kızımla, koşturuyoruz işlerimiz yoğun, çok şükür rahatımız yerinde.
akşam bebişime mobilya baktık, sanırım kesin kararımızı verdik :))) ama bir kaç mağaza daha bakalım dedik, içimizde kalmasın aklımızda bir iki yer daha var. haftaya mobilya işini halletmiş olacağızsonra uygun renklere karar verip boya işlemine başlayacağız, sonra bebek arabası işine girişelim diyoruz, çarşıları gezeceğiz, herşey tamamlandıktan sonra kıyafetlerini alıcam, onlar kolay :))
ohhh ne güzel, mutlulukla huzurla otur evinde inşallah, sen baya toptan temizlik yapmış olacaksın, bir bakıma iyi yalnız kendini çok yorma arkadaşım.
ohhh bir temizlik haberi daha, güle güle kirlet :)) bende azar azar yapıyorum, bitti sayılır :)))
ayyy çok güzel olmuş, ne mutlu sana, bakkkk unutmamış kocişin. Allah bozmasın mutluluğunuzu
kolay gelsin canım sana, inşallah istediğin gibi bir sunum yaparsın, ben sana güveniyorum halledersin sen :))
canım ya iyi ol artık lütfen, bende kötü rüyalar görüyorum, kendimi uyandırıyorum bakıyorum yine rüyadayım, beynim çok fena oyun oynuyor bana, az kaldı yavrularımızı kucaklayınca herşeyi unutacağız.
günaydın canım, sen çok haklısında oda ailesini bırakamıyor, yalnız kalmaktansa onunla olmayı tercih et derim, hem ne güzel köy havası besinler sana çok iyi geliyor.
evet alıştırıyo şimdiden :):)
yaniii... Allahtan burda banyomuz odamızın içinde...ya ne kadar da rahat olsa da burası, insanın evi gibi olmuyo ki canım...
tekmem mi yedin
aynen miyavlaya miyavlaya gitti berbere
moralimi bozdu.. bıraksaydı ben gitseydim cumartesi istanbula... biraz daha miyavlasın
günaydın canımm... iyiyiz sen nasılsın???
boşver çok düşünme canım.. ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır.. dur bakalım. Rabbim yeni kpaılar açar inşallah.. bebek te bereketiyle gelirmiş zaten...
Günaydın güzel anneler, iyisiniz inşallah. biz iyiyiz kızımla, koşturuyoruz işlerimiz yoğun, çok şükür rahatımız yerinde.
ayyy çok güzel olmuş, ne mutlu sana, bakkkk unutmamış kocişin. Allah bozmasın mutluluğunuzu :16
kolay gelsin canım sana, inşallah istediğin gibi bir sunum yaparsın, ben sana güveniyorum halledersin sen :)
inşallah canım inşallah... ev kredimiz olunca elimize kalan para çok olmuyor yoksa yeter kuzum eşimin maaşı...
Kızlar günaydın...
Bizim biraz moralimiz bozuk... Kan değerlerime tekrar bakmak için kan almışlardı p.tesi benden.. Sonuçlar berbat çıkmış
Kanım düşük...
Şekerim düşük...
Folik asit değeri düşük..
Ne ararsan yerlerde... Off yaa off Doktora da 1 agustos gibi gidicem ne yapsam acaba
canım İstanbul yanıyo hiç heves etme bence gelmeye ..orda en azından nem yoktur...
olsun canım sonuçta eşinin yanındasın ve işten uzaktasın ...suan ben işe gelmektense evde durmayı b,e tercih ederdim ...bu halde işe gelmek çok yorucu...
günaydın canım..sen nasılsın
ooo güzel demekki kuvvetlenmeye başladı annesi...benim kızımda iki gündür çok kuvvetli tekmeler atıyor bazaen tepki vericemde dısarıdan belli olacak diye korkouyorum
evet kuzum iyi olmaya gayret edeceğim böyle böyle ömür geçmez ya takmayacağaım :)
haklısın kuzum Allaha bıraktım kendimi ona emanet ediyorum hakkımda en hayırlısını en iyisini o bilir...
Kızlar günaydın...
Bizim biraz moralimiz bozuk... Kan değerlerime tekrar bakmak için kan almışlardı p.tesi benden.. Sonuçlar berbat çıkmış
Kanım düşük...
Şekerim düşük...
Ne ararsan yerlerde... Off yaa off Doktora da 1 agustos gibi gidicem ne yapsam acaba
inşallah canım inşallah... ev kredimiz olunca elimize kalan para çok olmuyor yoksa yeter kuzum eşimin maaşı...
evet alıştırıyo şimdiden :):)
yaniii... Allahtan burda banyomuz odamızın içinde...ya ne kadar da rahat olsa da burası, insanın evi gibi olmuyo ki canım...
tekmem mi yedin
aynen miyavlaya miyavlaya gitti berbere
moralimi bozdu.. bıraksaydı ben gitseydim cumartesi istanbula... biraz daha miyavlasın
günaydın canımm... iyiyiz sen nasılsın???
boşver çok düşünme canım.. ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır.. dur bakalım. Rabbim yeni kpaılar açar inşallah.. bebek te bereketiyle gelirmiş zaten...
hoşgeldin kuzum iyiyiz sen nasılsın
elimden geldiğince yormuyorum kuzum ama dün akşam ayaklarım patlayacak sandım öyle şiştiki aman allahım canım çok acıdı
dimi... haklısın aslında...
günaydın canım... ne güzel yaa, biz daha bakmadık mobilyaya. belki de bakmayız.. bi taşınalım bebek gelsin sonradan da alabiliriz.. hiç belli değil yani...
burda çok işi var, babasının eli ayağı gibi eşim... anlıyorum onu... bırak demiyorum, beni gönder diyorum, ona da razı gelmiyor... dediğin gibi zor da olsa sıkılsam da onunyanındaolmak huzur veriyor bana....
bu haftadan sonra havalar serinlicekmiş biraz daha.. gerçi daha ağustos var :)
içini ferah tut.. su akar yolunu bulur.. (diyene bak :)) ben de çok sıkıntıdayım.. eğer çalışsam çok rahat geçiniriz ama benim çalışmayacak oluşum herşeyi tepetaklak ediyor
günaydın şekerim bence tekrar git ilaç verir ara durumu bildir gelmek istediğini söyle
günaydın canım...
geçmiş olsun yaaa niye böyle çıktı ki?
demir hapını alıyo musun?
doktor tekrar folik kullan dedi mi??
ayy cok romantık olmusgünaydın canlarım....
dünü anlatarak başlayayım size...
dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü...2.seneyi devirdik Allahın izniyle...
ben her zaman oldugu gibi önceden hazırlıgımı yaptım..eşime istediği bi mont vardı onu aldım...pasta yaptım...ama hiç sesimi çıkarmadım..bişey demedim eşime...pazartesi akşam eşim dediki: " hatun arkadaşları bağa davet etmem lazım, perşembe teravih başlıyor olmaz, çarşambada başka arkadaşlar evimize gelecek, yarın davet edeyim diyorum"
bende bozuldum ama iyi peki dedim kestirdim attım...
ama yineden bi umudum vardı...acaba kandırıyormu beni diye...
haa şunuda söyleyim eşimin unutması çok yadırganacak bişey değil...doğum günümü unutmuştu bi keresinde...örnek olayda olunca kesin unuttu diyorum...
dün öğlen kayınvalidem aradı..." hilal kocişini aradım şimdi ama o arkadaşlarıylaa bağa gidecekmiş,sende evde yalnız olma kızım bize gel diyee"
bu telefon konuşması bütün hayallerimi aldı götürdü iyiden iyiyee..
mesai bitti eve gidiyorum..ama kendimi zor tutuyorum ağlamamak için...kızım etkilenecek diye ağlamadım...duşa girdim yağlandım...pijamaları giydim oturuyordum..eşim aradı " t-shirt değiştirmeye gelicem, ayarla aşkım diye"
haa bide diyorkii " eee sen ne yiycen, eve gelirken ekmek falan alırım ben" (ben iyiceee mahsunlaştım, umudumu kestim)
zil çaldı...ben gönülsüz bi şekilde kapıyı açtım...kırmızı güller çıktı karşıma...güzel bi buket yaptırmışben başladım bu sefer ağlamaya..."çokk kırılmıştım sana, unuttun sandım, kızım üzülmesin diye ağlamadım" falan diye...
nasıl sarılıyor bana...sonra yemeğe gittik..eve geldik...balkonda oturuyoruz...dediki telefonlara alayımda geleyim arayan olsa duymayız...adam gitti gelemiyor...bide içerdennn pattttttt diyee bi ses geldii...anamm dedim oruçtan çıktı kociş bayılıp napmasın..tam içeri doğru gidiyordum...mumları gördüm...pasta almış..."birlikte nice yıllara" yazdırmış...bide gelin damat maketi almış zor güç bela ( nikah şekeri satan yerler 1 tane satmıyormuş, ellerinde numune olarak tuttukları için)...
o pastayı hangi ara eve sokabildi anlatmadı, daha sonraki süprizlerdee hemen analrmışımm eğer söylersee planını
o kaaa güzeldiki...kızımda anladı anasının keyifli oldugunu...o da içerdenn hiç durmadı kıpır kıpırr...
kocacıgım bana süpriz yaptı böyleceeee...bende hediyesini verdim...benim pastama sıra gelmedi...ama gösterdim aşkım bende sana bunu yapmıştım dedim..bu akşam misafirlerim var...benim pasta onlara kısmetmişş
hepinizeee günaydınnn
saglık olsun canım tabı sen bırlıkte vakıt gecırmek ıstıyorusn dogal olarak ama buna da şükür dıyceksın artıkgünaydın canım arkadaşlarım....
sabah moralim bozuldu biraz.... eşime ne zaman gideriz eve dedim... "canım görüyosun işleri, nasıl bırakıyım burayı, pazar gideriz" dediçok kötü oldum... zaten pazar gece istanbula dönücem ben... o zaman ben cumartesi istanbula gideyim, hem dinlenirim, sen beni otobüse bırak, ben havalimaına otogardan taksiyle geçerim dedim. gitme, dedi mahsun mahsun, kıyamadım cumartesi geçebilicez evimize. ben de pazar gece istanbula dönücem
canım sayılı zaman sonucta bı skeılde ıdare edılır ama bebısının o anları tekrar gerı gelmez bızımde ev kredımız var ama bastan hepsını düşündük bebiş olursa calısmazsam ödeyebilecegımız skeılde cekelım dedık oyle yaptık tabıkı sımdıkı gıbı olmayız ama bı skeılde ıdare derız ben hıc takmıyorum valla keske banada 1 yıl deılde 2 yıl verseler ucretsız sıkıntı cekmeye razıyım sonra toparlarız allahın ıznıyleinşallah canım inşallah... ev kredimiz olunca elimize kalan para çok olmuyor yoksa yeter kuzum eşimin maaşı...
Kızlar günaydın...
Kanım düşük...
Şekerim düşük...
ya kızlar eskiden hanımlar çalışıyormuymuş benim annanem babannem annem halam yengelerim hiç çalışan yok etrafmızdaa ee nasıl geçiniyorlarmışş artı 3-4 tane çocuk herbirindee neden biz bu kadar stres oluyoruz kii
bu devrin erkekleri cok daha şanslı kadınları hem erkek gibi eve para getiriyorlar hemdee ev hanımlığı kadınlık yapıyorlarr yalan mı ?
bence okadar düşünmeyin bırakın kocalarımız düşünsün bazen kızıyorum kendimee kendimden okadar çok veriyorumki çalışma ev özel hayat derken erkekteki olması gereken yükü bile azaltıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?