2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

geçmiş olsun kuzum bende yarın gideceğim muhtemelen benimkide öyle çıkacak kanım zaten sınırdaydı haplarımıda çok düzenli kullanamadım muhtemelen öyle olacak diye düşünüyorum
doktorunun numarası yok mu arasana...

aynen kuzum ya Allah yardımcımız olsun inşallah...

urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/ayetli-bebek-sekeri-1-30tl-60513348 kızlar bunu nasıl buldunuz kimse atmaya da kıyamaz mevlüt için bile uygun değil mi sizce daha hepsine bakamadım ama

güzel canım olabilir...

evet canım haklısın dediğin gibi her şey onların geleceği için...

1500 tl cnm kredim eşimin maaşının yarısı buna gidiyor.. yeme içme mevcut borç ve taksitlerde kalnını götürüyor elde para kalmıyor... bakalım

tatlım kahvenin içine 2-3 damla limon sık macun gibi yap onu yut o da hemen keser... bol bol su iç ishal sıvıyı tüketir vücutta...

canım hoşgeldin kuzummm nasılsınız kızınlaaaa

özledik yahuuu gitmeyin hiçbir yereee

en iyisini yaparsınn bendee inşallah alabilirsemm eylül basında 15 gun rapor 15 gun yıllık izin alıcam sonrada dogum iznini başlatıcam nasipsee bunlaraa müstehak

çok saol canım bende alayım:)

canım düzenli yiyotum diyosan çok sorun etme bence yaa... herkesin bünyesi aynı değil ki... 2000kalorilik yersin sendekilo yapar, başkası yer onda kilo yapmaz... vücut istiyor demekki... ödem de olabilir bi anda aldıysan.. çok dert etme bence...

esraaaaaaa 50 mg şeker yüklemenın sonucu ne çıktı?...100 mg yaptırdın mı?

50 mg ın sonucu 170 çıktı canım... 10 gün sonra yaptırıcam 100mg lık testi...

sağol bi tanem dün gece karnımı sarıp yattım hep ara ara ağrıdı çok fenadı, şimdi ne yesem arkasından wc gidiyorum çok kötü kızlar yaa

sağol canımm

uff çok zor.. Allah yardımcın olsun canımmm...

buarada sana da günaydınn

üzme tatlı canını haticemm...rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar elbette...sen tevekkel ol canımm:26:
ayyy çok güzel olmuş, ne mutlu sana, bakkkk unutmamış kocişin. Allah bozmasın mutluluğunuzu
aminn burcum sağol canım...hiçbirimizin mutlulugunu bozmasın Rabbim inşallah...eşim beni şaşırttı sevindirdi...kendide beni öylee görünce mutlu oldu...
ayy cok romantık olmus yıldönümünüz kutlu olsun canım nıce nıce yıllara ıns esınde ne guzel hıc caktırmamıs bravo
sağol canım allah razı olsun..ayy evet bende ona şaşırdım iştee...hiç çaktırmadı...bide annesini arayıp tembihlemiş...hilali ara davet et ben akşama yokum demiş...(diyorki anneme gereçği söylesem rol yapamacaktı kesin çaktıracaktı, o yüzden gerçekten arkadaşlarla bağa gidiyormuş gibi davrandımmm)
Ayy çok güzelmiş canım yaaa.. Harika bir sürpriz olmuş.. Vallahi seni okuduktan sonra bizim evlilik yıldönümümüzde gelsin istedim ama daha çok var.. Oğluşumuzda yanımızda olacak inşallah o zamanlar
ayyy yesinler oğluşunu seninn....sizinki ne zaman kajumm? rabbim bozmasın

durrrrrrrrrrrrr...demek isterdim ama kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermişş be güzelimm bende 9 kilo almış bulunmaktayım...napalım bebecikleri emzirirken, onların peşinden koştururken gidecek inşallahh...sıkma canını

sağol bi tanem dün gece karnımı sarıp yattım hep ara ara ağrıdı çok fenadı, şimdi ne yesem arkasından wc gidiyorum çok kötü kızlar yaa

sağol canımm
cok gecmıs olsun canım yedıklerıne dıkkat et de hemen gecsın

bızımde aynı canım eısmın maasının yarısı ama bzı sımdıden borcalrı taksıtlerı bıtırmeye bakıyoruz bakalım yenı borcada gırmemeye calısıyrouz tabı hesapta omayan seyelr cıkıyo ama napalım allah büyük dert etme sımdıden hele bebısler bı dogsun

Selam kızlar nasılsınız bakalım burcuxx,esraa,annesininbirtanesi,lavinya,milona,kaju,hayatbanagüzel,arcak,beysal,aysun ve adını yazmadığım güzel anneler..

sağol canımm

Canım çokk geçmiş olsun...

Son düzenleme:

Tatlım ben de aslında çalışmıyorum pek oturuyorum gibi bir şey ama bir gün daha fazladan işe gelmek çok kötü oldu. Bu sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum hiç

Kuzummm çok geçmiş olsunn umarm çabucak atlatırsın. Ben de geçen hafta olmuştum aynı senin gibi, sabahtan başlayarak haşlanmış yumurta, patates muz bol su alarak atlattım çok şükür. Bir de Lavinyam da demiş ya, kuru kahveye limon sıkıp içmek çok iyi geliyor. Tadı kötü ilk başta ama ilaç niyetine. İnşallah atlatırsın bir an önce da seruma gerek kalmaz.

Tatlımm sanırım içinde bulunduğumuz aydan kaynaklanıyor. Ben bir haftada 2 kilo almış gibi gözüküyorum ama biliyorum ki ödemim çok fazla. Ne ayakkabılarım oluyor ne yüzüğümü takabiliyorum. Sıcakların etkisi bir yandan da bebişlerimiz hızla büyümeye başladı onun etkisi böyle yapıyor bizi. Bol su iç çok normal öğünlerle meyve yeme düzene girer inş.

çok saol canım bende alayım:)

bende çok işe yarar hemen faydasını gösterir... karın ağrınıda alır...

yaa dolapta limon kalmamış offfffff hemen deniyecektim yan tarafa bakayım genel müdürlükte kesin vardır

esracım hakkaten çok zor ve ağrısı çok kötüü ya bebişime bişi olacak diye korkuyorum

kuzummm çok güzel geçmiş yıl dönümünüzzzzzz , nice mutlu yıllara inş. sende 2+1 =3 olarak kutlayacaksınn iinş. canım mutluluğunuzzzz daim olsun

sağol canım benim

Benimki ocak'ta canım.. Tam oğluşumuz ele geldiği zamanlar

sağol bi tanemmm, inş. canım ya zor durumdayım
hepsini deniyorum canım inş. geçer lavinyanınkini deniycem şimdii of allahım bu ağrı çok kötü

Selam kızlar nasılsınız bakalım burcuxx,esraa,annesininbirtanesi,lavinya,milona,kaju,hayatbanagüzel,arcak,beysal,aysun ve adını yazmadığım güzel anneler..

çok sağol canım,

işte bir baby shower partisi :):):)

çok heveslendimm.. ben de yapıcammmm

ALACARTE by Neslos: "YAĞMUR'U BEKLERKEN" BABY SHOWER PARTİSİ

bende bende

hatta bir parti hazırlayalım hep birlikte katılalım deli gibi eğleniriz :)

Günaydın emeki hoşgeldin tatlım...

Canım kendi derdimden sana yazamadım.. hoşgeldin
Tatil dönüşü can sıkıcı olmuş durum ama inan bizimkilerde aynı... Bende c.tesi ve p.tesi gelemedim işe görsen suratlar beş karış olmuş.. Bayramdan sonra eylül başı gibi 15 gün rapor almak istiyorum bende bakalım başarabilirsem gelmicem daha inşallah başarırız.. Çünkü kurula felan girmek gerekiyormuş doktorum ayarlar onu inşallah :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…