Kızlar günaydın...
Bizim biraz moralimiz bozuk... Kan değerlerime tekrar bakmak için kan almışlardı p.tesi benden.. Sonuçlar berbat çıkmış
Kanım düşük...
Şekerim düşük...
Folik asit değeri düşük..
Ne ararsan yerlerde... Off yaa off Doktora da 1 agustos gibi gidicem ne yapsam acaba
geçmiş olsun kuzum bende yarın gideceğim muhtemelen benimkide öyle çıkacak kanım zaten sınırdaydı haplarımıda çok düzenli kullanamadım muhtemelen öyle olacak diye düşünüyorum
doktorunun numarası yok mu arasana...
dimi... haklısın aslında...
günaydın canım... ne güzel yaa, biz daha bakmadık mobilyaya. belki de bakmayız.. bi taşınalım bebek gelsin sonradan da alabiliriz.. hiç belli değil yani...
burda çok işi var, babasının eli ayağı gibi eşim... anlıyorum onu... bırak demiyorum, beni gönder diyorum, ona da razı gelmiyor... dediğin gibi zor da olsa sıkılsam da onunyanındaolmak huzur veriyor bana....
bu haftadan sonra havalar serinlicekmiş biraz daha.. gerçi daha ağustos var :)
içini ferah tut.. su akar yolunu bulur.. (diyene bak :)) ben de çok sıkıntıdayım.. eğer çalışsam çok rahat geçiniriz ama benim çalışmayacak oluşum herşeyi tepetaklak ediyor
aynen kuzum ya Allah yardımcımız olsun inşallah...
urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/ayetli-bebek-sekeri-1-30tl-60513348 kızlar bunu nasıl buldunuz kimse atmaya da kıyamaz mevlüt için bile uygun değil mi sizce daha hepsine bakamadım ama
güzel canım olabilir...
Canım sıkma kendini.. Bizimde ev kredisi var birde ayrıca bir kredi var, Allah yardım eder tatlım yaa.. Bir çoğumuz aynı durumdayız napalım canım idare edicez artık.. Herşey onların geleceği için sonuçta
evet canım haklısın dediğin gibi her şey onların geleceği için...
HoşbuldukkkBir hafta aradan sonra işe başlamak bayaa bi zor geldi Sabah sabah gelmemle bundan sonra mesaisiz cumartesileri de çalışacağımı öğrendim, biraz moral bozukluğu yaşasam da takmamaya çalışıyorum.. İzinimi de zorla vermişlerdi zaten. Ben de karar verdim bayram tatilini bir gün veriyorlar sadece bize, tatili de kapsayacak şekilde rapor alıcam, sonra gelip bir hafta çalışıcam ve doğum iznine ayrılıcam, sonra da bırakıcam işi
Hamilelere normalde daha fazla ayrıcalık tanınması gerekir ama bizimkler tam tersi.
Bunun dışında da her şey güzeldi annemleri gördük, gezdik dinlendik... He bu arada benim yaramaz kızım artık iyice hareketlendi geceleri bile uyutmuyo. Normalde uyuması gerekir bebişlerin ama bizimki tam tersi annesi gibi uykuyla arası hiç yok
bunları Allaha havale ediyorum ben.. böyle insan olmaz olsun ya.. bu kadar güçleştirip üzünce ne oluyor acaba?????
ayy cok romantık olmusyıldönümünüz kutlu olsun canım nıce nıce yıllara ıns esınde ne guzel hıc caktırmamıs bravo
saglık olsun canım tabı sen bırlıkte vakıt gecırmek ıstıyorusn dogal olarak ama buna da şükür dıyceksın artık
canım sayılı zaman sonucta bı skeılde ıdare edılır ama bebısının o anları tekrar gerı gelmez bızımde ev kredımız var ama bastan hepsını düşündük bebiş olursa calısmazsam ödeyebilecegımız skeılde cekelım dedık oyle yaptık tabıkı sımdıkı gıbı olmayız ama bı skeılde ıdare derız ben hıc takmıyorum valla keske banada 1 yıl deılde 2 yıl verseler ucretsız sıkıntı cekmeye razıyım sonra toparlarız allahın ıznıyle
gecmsı olsuın canım ara doktorunu soyle bakalım ne dıycek benımde kanım bıraz düşük cıkmıs saglık ocagında son ölçümde haftaya gıdıcem doktora ama ben hatamı bılıyom cay fılan ıcıyom ondan kesınlıkle
hepınıze gunaydıııınnnn
kızlar ben bugun davul gıbıyım yaa kendımı cok agır hıseıdyorum zaten hareketlerımde zorlanıyorum 2 gundur cok sıcaktı ıs yerınde cok bunaldım dun ayakalrım şişmiş bide haftasonu hamur ısı cok yemsıtım esımın memleketınde sonucu bu sabah tartıda gördüm şişmişimmm
1500 tl cnm kredim eşimin maaşının yarısı buna gidiyor.. yeme içme mevcut borç ve taksitlerde kalnını götürüyor elde para kalmıyor... bakalım
günaydın kızlarrrrrrr, dün cır cır olduğumdan bahsetmiştim ya,
dün gece hep karnım ağrıdı çok fenagece uyanıp wc gittim 2-3 kez doktoru aradım bu günde bekle dedi muz ve haşlanmış patates ye dedi bol bol su iç dedi,
olmassa serum takacak
GÜNAYDIN CANIM AAA KARAR VERDİN Mİ NERDEN ALIYORSUN ÇABUK LİNKK İSTİYOZ
günaydın canım noldu
yaa naptı bunlar ? konuştun mu iş olayını ? annenler bakamız mı kuzum bebeşine ?
annesininbirtanesi günaydınnn canım
beysalll güzeldn kuzummm
herkese günaydınnnnnn
tatlım kahvenin içine 2-3 damla limon sık macun gibi yap onu yut o da hemen keser... bol bol su iç ishal sıvıyı tüketir vücutta...