2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Evet şekerim,amiinn cümlemizin duaları kabul olsun,dua eden herkesten de Allah razı olsun..

nilt ve milano ben de akşam okuyacağım dularımı:)[/COLOR]

Ne zaman ve nasıl istersen tatlımmm.
Allah razı olsun..

canım yarım gün çalısıyrsan ayrılma zaten çok iyi bizim gibi full 11 - 12 saat dısarda kalma gibi bir durumun yoksa çalış hem rızkını kazanırsın hemde kafan dağılır 4-5 saat

cancağızım aynen Allah yardımcımız olsun bizleride ailelerimizide kimselere muhtaç etmesin

gün doğmadan neler doğar görücez

ben zaten yazdıkları yerde kesinliklee denize girmiyorum girdiğim yerde temiz çıkmışşş ama ne kadaan guvenilir tartışılır kanalizasyonu deşarj ediyorlar çunku

canım yarım gün çalısıyrsan ayrılma zaten çok iyi bizim gibi full 11 - 12 saat dısarda kalma gibi bir durumun yoksa çalış hem rızkını kazanırsın hemde kafan dağılır 4-5 saat

valla ya öyle bir imkanım olsa kesinlikle çalışırım... ne güzel valla

off nefret ediyorum şu kanalizasyon olayından ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy arıtmalarımızda yok maşallahhh....

Eveett :))

İzmir'e gittim daha önce ama Çeşme'ye ilk defa gideceğim.
Sağol canım,bende kısmetse öyle düşünüyorum,inşallah sorunsuzca güzel bir tatil yaparız..

EWET CANIM YA o anarı düşündükçe şimdiden içimi bir sıkıntı kaplıyor...inş 6 aylık izin cıkarda rahat ederiz birazcık...ben memurum ama ücretsiz izin kullanımıcam yoksa maddi olarak sıkıntımız olacak...neyse bi kucağımı8za alalım bebişlerimizide gerisi kolay

EWET CANIM YA o anarı düşündükçe şimdiden içimi bir sıkıntı kaplıyor...inş 6 aylık izin cıkarda rahat ederiz birazcık...ben memurum ama ücretsiz izin kullanımıcam yoksa maddi olarak sıkıntımız olacak...neyse bi kucağımı8za alalım bebişlerimizide gerisi kolay

valla ya öyle bir imkanım olsa kesinlikle çalışırım... ne güzel valla

off nefret ediyorum şu kanalizasyon olayından ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy arıtmalarımızda yok maşallahhh....

doğal arıtma yapıyorlar canımmmm

ay canım Allah yardımcımız olsun Allahım rızkımızı bereketlendirsin aminnn evet pıtırcıklar gelsindeeee gerisini hallederiz inşAllah yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

çok uykum var ama benim yaa

yeni müdürümle de pek hoşlaşmadımmmm umarımmm burdakilerlee bizim yasadıgımız gibi sorunlar yaşarda bizi anlarrr bir kaç cümlesi çok itici geldi neredeyse adamlar haklı dicekkk

kızlarr afedersiniz yürüdükçe vajina girişinden popo kısmına kadar olan yerlerde ve vajinanın üst kısmındaa ağrım oluyorr yavaş gitsem ağrıyor korkuyorum açılma filan olmaz değilmi Allah korusunnnn :18::18::18:

bişey olmaz canım bu haftaarda açıklık olması zor bir ihtimal..akıntın falan var mı nasıl...benimde bazen oluyor ağrım sanırım basura bağlı ağrı gibi geliyor bana

Bugün nasıl uykum var nasıl anlatamam kızlar
Ramazan rehaveti benim üzerime çöktü.. Bana ne oluyorsa artık ?

az biraz uyudum geldim
burcum zaten esra sana benziyor senin kızda sana benziyorsa bizim kızlar kesin birbirlerine benzerler
aysun o ağrı çatı ağrısı bebeğin hareketiyle alakalı olan bir ağrı korkma sakın benim sıpam ters duruyor ya ben o ağrıyı her gün çekiyorum yataktan bile kalkamıyorum o ağrı yüzünden

oğluşumu görmeme çok az kaldı heyecanlıyım umarım kendini gösterir oğluşumu

var canım sarı sulu akıntım var bakteri çıktı zaten idrarımda

canım bakterinin etkisiyle de olabilir, bebek baskı yaptığı için o da zorluyor olablir.. çok rahatsız edici bir şeyse sor ama doktoruna ihmal etme...

Bugün nasıl uykum var nasıl anlatamam kızlar
Ramazan rehaveti benim üzerime çöktü.. Bana ne oluyorsa artık ?

aynıı herkeste var bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…