neyse canlarrr ben kaçtım herkese kucak dolusu sevgiler cici bakın kendinize ve bebişlerinizi nasipse pazartesi görüşürüz
Bugün miray ve nilgün'ünmüş dua günü şekerler rabbim kabul etsin edilen tüm duaları bayssss
nilt ve milano ben de akşam okuyacağım dularımı:)[/COLOR]
canımben kararsızım bebk doğunca iznim bitince karar vericem...zaten yarım gün çalışıyorum 2 saat te süt izni hakkımı kullanırım diyorum...bakıcıylada anlaşıp yemeği ütüyü vs yaptırırsam bende dinlenmiş olurum birazcık gibime gelıyo...maaşımın 4 te birini bakıcıya verip ev işlerinin yükündende bı nebze kurtulmuş olurum diyorum şu an hayırlııs zaten ya....mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....öncelikle bebeklerimizle hayırlıısyla kavuşalım da....gerisi teferruat....Rabbim bi şekilde kolaylığını verir..
bide ben geznti bi tipim bi gün evde otursam sıkıntıdan en kötü ihtimal marketleri gezer gelirim 6 tane markat var oturduüum caddede çok yakın 1-2 tanesını dolaşıyom..
gerek yokya gittigidordan falan araştır var onlarda uygun olanlar alıncada paylaşda fikrimiz olsun.
evet her şey maddi imkana bağlı Rabbim inşallah hepimize yardım eder de gölümüzdeki gibi bakarız çocuklarımıza...
nilt ve milano ben de akşam okuyacağım dularımı:)
canım yarım gün çalısıyrsan ayrılma zaten çok iyi bizim gibi full 11 - 12 saat dısarda kalma gibi bir durumun yoksa çalış hem rızkını kazanırsın hemde kafan dağılır 4-5 saat
cancağızım aynen Allah yardımcımız olsun bizleride ailelerimizide kimselere muhtaç etmesin
gün doğmadan neler doğar görücez
ben zaten yazdıkları yerde kesinliklee denize girmiyorum girdiğim yerde temiz çıkmışşş ama ne kadaan guvenilir tartışılır kanalizasyonu deşarj ediyorlar çunku
masada otururken ben bir kutu buldum onun üstüne dayıyorum kuzum ayaklarımı biraz yüksek tutanca iyi geliyor sende dene dinlendir
maşallah seninkine
canım benim oturmaktan değil ki şişliğim, ayakta dolanmaktan :))) hatta bazen işte o kadar çok yürüyorum ki akşam yürümeye gerek yok diyip dinleniyorum. ben oturmayı sevmeyen biriyim, çok hoşuma gidiyor hareketlilik.
Az kalmış canım seninde.Aman bi dikişte içersin biter geçer..
Evet canım kısmetse Yarın Çeşme'deyim..
Çok sağol inşallah yaa,rahat rahat yüzerim inşallah..
ohhh birileri bu tarafa geliyor galiba :))) çok kumsal deniz gördüm ama çeşme gibisi yok bence. çok sevindim senin adına, güzel yerde tatil yapacaksın, dinlene dinlene yüzüyorum ben, bişi olmuyor. bacak egzersizi nefes egzersizi yapıyorum suda.
ohhh birileri bu tarafa geliyor galiba :))) çok kumsal deniz gördüm ama çeşme gibisi yok bence. çok sevindim senin adına, güzel yerde tatil yapacaksın, dinlene dinlene yüzüyorum ben, bişi olmuyor. bacak egzersizi nefes egzersizi yapıyorum suda.
ay şimdi düşündümde bebeğim 3-4 aylıkken bırakıp işe geldiğimi sağılmış sütten içtiğini ağladığında beni arayışını kokusuna hasret kaldıgımı yok yok ben bebeğim büyüyene kadar Allah nasip ederse çalışmamalıyım
ay şimdi düşündümde bebeğim 3-4 aylıkken bırakıp işe geldiğimi sağılmış sütten içtiğini ağladığında beni arayışını kokusuna hasret kaldıgımı yok yok ben bebeğim büyüyene kadar Allah nasip ederse çalışmamalıyım
valla ya öyle bir imkanım olsa kesinlikle çalışırım... ne güzel valla
off nefret ediyorum şu kanalizasyon olayından ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy arıtmalarımızda yok maşallahhh....
EWET CANIM YA o anarı düşündükçe şimdiden içimi bir sıkıntı kaplıyor...inş 6 aylık izin cıkarda rahat ederiz birazcık...ben memurum ama ücretsiz izin kullanımıcam yoksa maddi olarak sıkıntımız olacak...neyse bi kucağımı8za alalım bebişlerimizide gerisi kolay
bir çok yerde yok kuzum ya...
doğal arıtma yapıyorlar canımmmm
ay canım Allah yardımcımız olsunAllahım rızkımızı bereketlendirsin aminnn evet pıtırcıklar gelsindeeee gerisini hallederiz inşAllah yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
kızlarr afedersiniz yürüdükçe vajina girişinden popo kısmına kadar olan yerlerde ve vajinanın üst kısmındaa ağrım oluyorr yavaş gitsem ağrıyor korkuyorum açılma filan olmaz değilmi Allah korusunnnn :18::18::18:
bişey olmaz canım bu haftaarda açıklık olması zor bir ihtimal..akıntın falan var mı nasıl...benimde bazen oluyor ağrım sanırım basura bağlı ağrı gibi geliyor bana
var canım sarı sulu akıntım var bakteri çıktı zaten idrarımda
Bugün nasıl uykum var nasıl anlatamam kızlar
Ramazan rehaveti benim üzerime çöktü.. Bana ne oluyorsa artık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?