daha erken mi düşünmek bilmiyorum süt sağma makinelerine baktım da herkes philips avent ten memmun ama o da 1 ay öncesine kadar 300 tl civarındayken 219 a düşmüş fiyat ve bildiğiniz markalar varsa paylaşalım da yavaş yavaş alalım hepsi birden çok yüklü olur sonra hastane masrafı fln ne dersiniz
niltcim canımmm maşallah kuzunabizim tanıdığın bebeği 4.5 kg sezeryanla doğdu 4 kg üzerindekilere normal yapmıyorlar
tatlım dualarınız neler milano ve senin dua topiğine yazdınız mı isteklerinizi nereden bulabilirim
canım güneşlenmedim çok sıcaktı dayanılmıyordu ama şemsiyenin altında bile biraz yanmıştım yan yat güneşin geldiği yöne doğru benim arkalar öyle yanmış biraz.. ben güneşte hiç kalmadım 12-4 arasıda hiç durmadım plajda zaten yanıyordum bunalıyordum sıcaktan...
ohh çüşmepomakçada çeşmeye çüşme diyorlarmışş çok komik depil mi
benim yerimede yüz kuzum ani hareketlerden kaçın geçen haftasonu denizde ani bir hareket yaptım karnım acıdı birz çok korktumm
canım kullanacaksan eğer al ben ihtiyaç olursa o dönemde alacağım.. alırsam da bu markayı alacağım canım ama o zamana bırakacağım... belki hiç gerek kalmayacak
teyzoşlar biz geldik...kızımızı gördük...babası gelemedi bizde anneanneyle birlikte gittik..707 gr ve 32 cm olmuş kızımdoktorun tartısına göre ben 2.5 kilo almışım ve kızdı bana çok dedi:18:
kalsiyum yazdı...kan hapını tazeledi...gidişat böyle olursa normal doğum için bi anormallik yok dedi...son haftalarda belli olur ancak dedi...
şeker yüklemesi yapıldı...2 bardak şekerli su içtim...1 saat arayla 3 kez kan verdim..beklemek sıkıcı oldu biraz...şimdi evdeyim işe dönmedim...uyumayı düşünüyorum birazdan..teyzelerimiz merak etmesin yazalımda dedikk
tahlil sonuçlarımız akşama çıkacak...
benim kız doğuma hazırlıklı değil galiba canım malum bebişlerin ayakları sonradan gelir ama bu hanımefendi ayakları dayamış takılıyor doğum kanalının yakınlarında
evet çok hareketli ve ters duran bebeklerin hareketi hissedilmez bile ama bu o kadar şiddetli hareket ediyor ki bu durumda bile depinip duruyor
evet kilosu iyi bebişin ablalarına benzettim yuvarlak yüzlü bir bebek olacak benim kızım
dr bişey olmaz yaptır yüklemeni dedi bana ama ben olmaz dedim zaten tansiyonu kafama takacam birde şeker yüksek çıkarsa bana zaman geçmez dedim pazartesi olsa ne olur dedim tamam sabahtan gel yaptır o zamn sıkıntı yok dedi
ha şişkinlik için bol su iç hamur işi yeme tuzu azalt dedi bana:26:
Sağol şekerim hayırlısı artık bakalım o zamana neler olacak
dua topiğinde yazdık kuşum ordan görebilirsin,şimdiden teşekkürler kuşuuummm
Evet bende 12-3 arası çıkmam sanmıyorum gölgelik bi yerde oturur kitap okurum herhalde.yan yatarak güneşlenicez desene
ay şimdi düşündümde bebeğim 3-4 aylıkken bırakıp işe geldiğimi sağılmış sütten içtiğini ağladığında beni arayışını kokusuna hasret kaldıgımı yok yok ben bebeğim büyüyene kadar Allah nasip ederse çalışmamalıyım
bende işe başlarken almayı düşünüyorum, şuan bebek telsizi bakıyoruz eşimle netten araştırıyorum siz alacakmısınız ?
malesef öyle oluyor kuzum ben bir de lekelenmekten korktuğum için güneşle teması kestim onu da düşün canım...
canım ayrıntılıya girdin mi sen?7. ayın bitiminden sonra belli oluyor canım inş vakti saati geldiğinde doğar sıpam :26:
canım yolcunun duası kabul olurmuş bol bol dua et yolda kendıne de bızede...Amin canım Allah razı olsun sizlerden de,bugün içim öyle ferah ki..
Gece de yola çıkacağız zaten dün bayağı bi yoruldum,alış veriş,ağda,dr,valiz hazırla vs.derken
şimdi rahatım annemlere geçeceğim akşama doğru,o da dedemleri götürecek evine Sarıyer'e,babam da cenaze vardı Sivas'a gitti
herkes bi yerlerde..
Canım senin 2 doğumunda normal tarihlerinde olduysa sorun olmaz sanırsam ya..
canım ihtiyaç olacak mı belli değil ki?daha erken mi düşünmek bilmiyorum süt sağma makinelerine baktım da herkes philips avent ten memmun ama o da 1 ay öncesine kadar 300 tl civarındayken 219 a düşmüş fiyat ve bildiğiniz markalar varsa paylaşalım da yavaş yavaş alalım hepsi birden çok yüklü olur sonra hastane masrafı fln ne dersiniz
ay az önce arkadaşla konuştum...bebeği 1 yaşına girecek bu yılda çalışmıyacam diyo onun konuşmasını yürümesini her şeyini görmek isitiyorum yanında olmak isitiyorum dıyo...ücretsiz izini uzatacakmış...normalde parayı çok önemser o bile böyle düşünüyo...ay şimdi düşündümde bebeğim 3-4 aylıkken bırakıp işe geldiğimi sağılmış sütten içtiğini ağladığında beni arayışını kokusuna hasret kaldıgımı yok yok ben bebeğim büyüyene kadar Allah nasip ederse çalışmamalıyım
Hehehe okuldayken pomak arkadaşlarım çoktu,Tekirdağ'daydım ya..
Yüzerim canım,nasılsa yavaş yavaş gireceğim sırt üstü ve yüz üstü yavaş yavaş yüzerim artık yaşlı nineler gibi
Aah ah geçen sene tekneden atlamalar,kaydıraktan kaymalar,dalmalar bu sene boynum bükük izlerim artık onları
selam millet nasılsınızben çarşambadan beri raporluyum evdeyim o yüzden pek giremedim nete bugün dua günü olan arkadaşlara bakayım dedim hemde sizleri özledim bir selam vereyim dedim kuzular herkese hayırlı bol bereketli ve sağlıklı ramazanlar diliyorum canlar
allah seni valla aynen nine gibi yüzüyom bende, hatta bazı atletik neneler beni solluyor
sırt üstü yüzerken eşine göbişini çektirbenimki ben yüzerken çekti çok komik bir tepe var
ay evet güzelim o faaliyetleri yapamıcaksın, inş. ileri yıllarda oğluşunla atlarsınn
selam millet nasılsınızben çarşambadan beri raporluyum evdeyim o yüzden pek giremedim nete bugün dua günü olan arkadaşlara bakayım dedim hemde sizleri özledim bir selam vereyim dedim kuzular herkese hayırlı bol bereketli ve sağlıklı ramazanlar diliyorum canlar
malesef öyle oluyor kuzum ben bir de lekelenmekten korktuğum için güneşle teması kestim onu da düşün canım...
ayyy aysunum aynen ben de ya Rabbim yardım etsin hepimize napacaksak?
alacak gibi duruyorum ama çok da emin değilim kuzum odalarımı dip dibe resmen aynı odada gibiyiz ama gündüzleri falan sesini duymazsam diye belki uygun fiyatlı bir şey alırım...
ayyy aysunum aynen ben de ya Rabbim yardım etsin hepimize napacaksak?
alacak gibi duruyorum ama çok da emin değilim kuzum odalarımı dip dibe resmen aynı odada gibiyiz ama gündüzleri falan sesini duymazsam diye belki uygun fiyatlı bir şey alırım...
canım ayrıntılıya girdin mi sen?
bebeğe giden damarların genişliğine bakıldı mı?
bende damar dar olduğu için dr. tansiyon yükselmesine neden olur bu durum dedi...o yüzden kan sulandırıcı verdi....
canım yolcunun duası kabul olurmuş bol bol dua et yolda kendıne de bızede...
canım ihtiyaç olacak mı belli değil ki?
bide ne kadar kullanacaksın hastanelerdekileride kıralayabiliyosun dıye bılıyorum aylık 40 lıra fılan olsa....zaten kaç ay sağacaksın çocuk emecek mi,sütün olacak mı?
ben şimdilik bekle derim....indirim genelde olur internet bu sonuçta siteler arası fiyat farkı çok fazla....yınede sen bilin...
ay az önce arkadaşla konuştum...bebeği 1 yaşına girecek bu yılda çalışmıyacam diyo onun konuşmasını yürümesini her şeyini görmek isitiyorum yanında olmak isitiyorum dıyo...ücretsiz izini uzatacakmış...normalde parayı çok önemser o bile böyle düşünüyo...
ben artık bebek olunca karar verıcem çalışıp çalışmayacağıma...
niltcim ve milanocum yazdıklarınızı aynı şekilde okuyarak dua ettim Allahım kabul etsinnn
canım yolcunun duası kabul olurmuş bol bol dua et yolda kendıne de bızede...
.
canım ben devlette olsam 2 yıl hakkımı sonuna kadar kullanırım zaten evet en güzel zamanları inşAllah hepimiz güzelce yanlarında oluruz
a.s. canım hayırdır neden raporlusun iyisindir inş.
öyle ama ayrı yatırmanın tek yolu gibime geliyor, birde misafirler gelince felan dediğin gibi salondan dinlemek iyi olur bende uygun fiyatlı arıyorum, cameralıları var çok pahalılar onlardan almıycamm
hoşgeldin şekercimmmm
canımm ücretli izin 6 aya çıksabile iş yerleri buna musade etmezkiiiçok sıkıntılı bir durum bizimki eşim büyüyene kadar çalışma diyor bende istemiyorum ama Allah bilir o zaman ne gösterir
niltcim ve milanocum yazdıklarınızı aynı şekilde okuyarak dua ettim Allahım kabul etsinnn
merhaba canım sanada hayırlı ramazanlar...
a.s. canım hayırdır neden raporlusun iyisindir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?