2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım kullanacaksan eğer al ben ihtiyaç olursa o dönemde alacağım.. alırsam da bu markayı alacağım canım ama o zamana bırakacağım... belki hiç gerek kalmayacak

Sağol şekerim hayırlısı artık bakalım o zamana neler olacak
dua topiğinde yazdık kuşum ordan görebilirsin,şimdiden teşekkürler kuşuuummm

Evet bende 12-3 arası çıkmam sanmıyorum gölgelik bi yerde oturur kitap okurum herhalde.yan yatarak güneşlenicez desene

ay şimdi düşündümde bebeğim 3-4 aylıkken bırakıp işe geldiğimi sağılmış sütten içtiğini ağladığında beni arayışını kokusuna hasret kaldıgımı yok yok ben bebeğim büyüyene kadar Allah nasip ederse çalışmamalıyım

Hehehe okuldayken pomak arkadaşlarım çoktu,Tekirdağ'daydım ya..

Yüzerim canım,nasılsa yavaş yavaş gireceğim sırt üstü ve yüz üstü yavaş yavaş yüzerim artık yaşlı nineler gibi

Aah ah geçen sene tekneden atlamalar,kaydıraktan kaymalar,dalmalar bu sene boynum bükük izlerim artık onları

canım kullanacaksan eğer al ben ihtiyaç olursa o dönemde alacağım.. alırsam da bu markayı alacağım canım ama o zamana bırakacağım... belki hiç gerek kalmayacak

bende işe başlarken almayı düşünüyorum, şuan bebek telsizi bakıyoruz eşimle netten araştırıyorum siz alacakmısınız ?

selam millet nasılsınız ben çarşambadan beri raporluyum evdeyim o yüzden pek giremedim nete bugün dua günü olan arkadaşlara bakayım dedim hemde sizleri özledim bir selam vereyim dedim kuzular herkese hayırlı bol bereketli ve sağlıklı ramazanlar diliyorum canlar

canım çok sevindim maşallah yavruna

inşallah sonuçların da güzel çıkacak. 2,5 kilo çok değil bozma moralini canım. baksana bebiş ne kadar büyümüş :))

ya ben ters anlamışım yine. evet canım çokmaya niyeti yok gibi görünüyor :))) benimkide yuvarlak yüzlü canım, bizim kızlarımız birbirine benzeyebilir :)))
hadi bakalım inşallah bişi çıkmaz şekerden de .

malesef öyle oluyor kuzum ben bir de lekelenmekten korktuğum için güneşle teması kestim onu da düşün canım...

ayyy aysunum aynen ben de ya Rabbim yardım etsin hepimize napacaksak?

bende işe başlarken almayı düşünüyorum, şuan bebek telsizi bakıyoruz eşimle netten araştırıyorum siz alacakmısınız ?

alacak gibi duruyorum ama çok da emin değilim kuzum odalarımı dip dibe resmen aynı odada gibiyiz ama gündüzleri falan sesini duymazsam diye belki uygun fiyatlı bir şey alırım...

malesef öyle oluyor kuzum ben bir de lekelenmekten korktuğum için güneşle teması kestim onu da düşün canım...

evet yaa dr um da üstüne basa basa söyledi sakın güneş kremini ihmal etme diye.
zaten benim bıyık bölgem lazer epilasyonlu olduğu için yaz kış kullanıyorum yüzüm için 50 faktör,ama vücudum için 20 faktör var yaa,yeter herhalde esmerim nasılsa..hem öyle aşırı güneşlenmeyeceğim için...

7. ayın bitiminden sonra belli oluyor canım inş vakti saati geldiğinde doğar sıpam :26:
canım ayrıntılıya girdin mi sen?

bebeğe giden damarların genişliğine bakıldı mı?

bende damar dar olduğu için dr. tansiyon yükselmesine neden olur bu durum dedi...o yüzden kan sulandırıcı verdi....

canım yolcunun duası kabul olurmuş bol bol dua et yolda kendıne de bızede...

canım ihtiyaç olacak mı belli değil ki?

bide ne kadar kullanacaksın hastanelerdekileride kıralayabiliyosun dıye bılıyorum aylık 40 lıra fılan olsa....zaten kaç ay sağacaksın çocuk emecek mi,sütün olacak mı?

ben şimdilik bekle derim....indirim genelde olur internet bu sonuçta siteler arası fiyat farkı çok fazla....yınede sen bilin...

ay az önce arkadaşla konuştum...bebeği 1 yaşına girecek bu yılda çalışmıyacam diyo onun konuşmasını yürümesini her şeyini görmek isitiyorum yanında olmak isitiyorum dıyo...ücretsiz izini uzatacakmış...normalde parayı çok önemser o bile böyle düşünüyo...

ben artık bebek olunca karar verıcem çalışıp çalışmayacağıma...

allah seni valla aynen nine gibi yüzüyom bende, hatta bazı atletik neneler beni solluyor

sırt üstü yüzerken eşine göbişini çektir benimki ben yüzerken çekti çok komik bir tepe var

ay evet güzelim o faaliyetleri yapamıcaksın, inş. ileri yıllarda oğluşunla atlarsınn

merhaba canım sanada hayırlı ramazanlar...

ay evet bak çektireyim göbüşümün resmini.
Öyle diyoruz bizde eşimle inşallah allah nasip eder de oğluşla birlikte yaparız herşeyi diye..

hoşgeldin şekercimmmm

canımm ücretli izin 6 aya çıksabile iş yerleri buna musade etmezkiii çok sıkıntılı bir durum bizimki eşim büyüyene kadar çalışma diyor bende istemiyorum ama Allah bilir o zaman ne gösterir

niltcim ve milanocum yazdıklarınızı aynı şekilde okuyarak dua ettim Allahım kabul etsinnn

a.s. canım hayırdır neden raporlusun iyisindir inş.

öyle ama ayrı yatırmanın tek yolu gibime geliyor, birde misafirler gelince felan dediğin gibi salondan dinlemek iyi olur bende uygun fiyatlı arıyorum, cameralıları var çok pahalılar onlardan almıycamm

canım ben devlette olsam 2 yıl hakkımı sonuna kadar kullanırım zaten evet en güzel zamanları inşAllah hepimiz güzelce yanlarında oluruz

canım ben devlette olsam 2 yıl hakkımı sonuna kadar kullanırım zaten evet en güzel zamanları inşAllah hepimiz güzelce yanlarında oluruz

canımben kararsızım bebk doğunca iznim bitince karar vericem...zaten yarım gün çalışıyorum 2 saat te süt izni hakkımı kullanırım diyorum...bakıcıylada anlaşıp yemeği ütüyü vs yaptırırsam bende dinlenmiş olurum birazcık gibime gelıyo...maaşımın 4 te birini bakıcıya verip ev işlerinin yükündende bı nebze kurtulmuş olurum diyorum şu an hayırlııs zaten ya....mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....öncelikle bebeklerimizle hayırlıısyla kavuşalım da....gerisi teferruat....Rabbim bi şekilde kolaylığını verir..

bide ben geznti bi tipim bi gün evde otursam sıkıntıdan en kötü ihtimal marketleri gezer gelirim 6 tane markat var oturduüum caddede çok yakın 1-2 tanesını dolaşıyom..

gerek yokya gittigidordan falan araştır var onlarda uygun olanlar alıncada paylaşda fikrimiz olsun..

evet her şey maddi imkana bağlı Rabbim inşallah hepimize yardım eder de gölümüzdeki gibi bakarız çocuklarımıza...

nilt ve milano ben de akşam okuyacağım dularımı:)

merhaba canım sanada hayırlı ramazanlar...

merhaba datlummmm cümlemize inş.

a.s. canım hayırdır neden raporlusun iyisindir inş.

canım sıcaklar tansiyonumu sürekli düşürüyor o yüzden bikaç gün evde dinlen dedi eşimde hemde azıcık depresyon belirtisi başladı büyümesin diye ilaçlarımı alıp evde sızıyorum bende

neyse canlarrr ben kaçtım herkese kucak dolusu sevgiler cici bakın kendinize ve bebişlerinizi nasipse pazartesi görüşürüz
Bugün miray ve nilgün'ünmüş dua günü şekerler rabbim kabul etsin edilen tüm duaları bayssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…