teyzoşlar biz geldik...kızımızı gördük...babası gelemedi bizde anneanneyle birlikte gittik..707 gr ve 32 cm olmuş kızımdoktorun tartısına göre ben 2.5 kilo almışım ve kızdı bana çok dedi:18:
kalsiyum yazdı...kan hapını tazeledi...gidişat böyle olursa normal doğum için bi anormallik yok dedi...son haftalarda belli olur ancak dedi...
şeker yüklemesi yapıldı...2 bardak şekerli su içtim...1 saat arayla 3 kez kan verdim..beklemek sıkıcı oldu biraz...şimdi evdeyim işe dönmedim...uyumayı düşünüyorum birazdan..teyzelerimiz merak etmesin yazalımda dedikk
tahlil sonuçlarımız akşama çıkacak...
hadi bakalım hayırlı olsun canım.. bende bugün tahliller ve şeker yüklemesini yaptırdım bakalım ne çıkacak.. en korktuğum bu inşallah hepimizin sorunsuz olur...
yolculuk mu var allah kazadan beladan korusun sıkıntısız git gel inşş canımmmAmin canım Allah razı olsun sizlerden de,bugün içim öyle ferah ki..
Gece de yola çıkacağız zaten dün bayağı bi yoruldum,alış veriş,ağda,dr,valiz hazırla vs.derken
şimdi rahatım annemlere geçeceğim akşama doğru,o da dedemleri götürecek evine Sarıyer'e,babam da cenaze vardı Sivas'a gitti
herkes bi yerlerde..
Canım senin 2 doğumunda normal tarihlerinde olduysa sorun olmaz sanırsam ya..
Canım sen 50 gr mı yüklettin?
Ailede de yoksa korkma düşük çıkar genelde..
teyzoşlar biz geldik...kızımızı gördük...babası gelemedi bizde anneanneyle birlikte gittik..707 gr ve 32 cm olmuş kızımdoktorun tartısına göre ben 2.5 kilo almışım ve kızdı bana çok dedi:18:
kalsiyum yazdı...kan hapını tazeledi...gidişat böyle olursa normal doğum için bi anormallik yok dedi...son haftalarda belli olur ancak dedi...
şeker yüklemesi yapıldı...2 bardak şekerli su içtim...1 saat arayla 3 kez kan verdim..beklemek sıkıcı oldu biraz...şimdi evdeyim işe dönmedim...uyumayı düşünüyorum birazdan..teyzelerimiz merak etmesin yazalımda dedikk
Amin canım Allah razı olsun sizlerden de,bugün içim öyle ferah ki..
Gece de yola çıkacağız zaten dün bayağı bi yoruldum,alış veriş,ağda,dr,valiz hazırla vs.derken
şimdi rahatım annemlere geçeceğim akşama doğru,o da dedemleri götürecek evine Sarıyer'e,babam da cenaze vardı Sivas'a gitti
herkes bi yerlerde..
evet tatlım 50 gr yüklettim ailede halm dışında kimsede yok onda da baya bi yüksek ama inş çıkmaz bişey...
yolculuk mu var allah kazadan beladan korusun sıkıntısız git gel inşş canımmm
evet canım normal doğdular inş bu doğumda sıkıntım olmaz:26:
tatile gidiyorsun yani hadi bakalım :) ayyyy keşke benimde yeniden olsa yavalizleri hazıırlamaka en sevdiğim iş ama gelince yıka ütüle kaldır nefret ediyorum
inş sorunsuz olur canım kafama takmak istemiyorum zaten ters durusunun verdiği sıkıntıyı çekiyorum :26:benim sıpam bugun yayılmış yatıyodusıcaktan baygınlık geliyor herhalde
canım doğum kanalında oluşu için dr ne diyor,erken gelme olasılığı falan var mı?İnş.yoktur..
inş.miyadlarını doldururlar sıpalar yaa..
Sorma valla 1 hafta da önde gidiyor beyefendi,anası gibi sabırsız mı nemaaşallah çok şükür ya..
sen ne zaman gideceksin?
Hoşgeldin canııımmmmm;
maaşallah kızınaaa,seninki de akrobasi yapmadı mı benim çatlak oğlum gibi
şeker için neden 2 bardak,100 gr mı yüklediler?
oyy yerşm ben o kızçeyi...geçmişee biraz baktım ama senin emsajını göremedim fatmam...senin kız ne kadar olmuşş?benim kızım senin kızından ağır basıyor hilaaaal
gözün aydın görmüşsün kızını sevmişsin tahlilini yaptırmışsın inşş sonuçlarında iyi çıkar şekerimmm
sağol teyzesi...o kaaa dikkat ediyorum ama yinede alıyorum...su içsem yarıyor anacımmhosgeldınızzmaşallah kızına canım
ayy bende cok kılo aldım bu sfer 3 haftada 3 kg almısım yaa bu aralar dıkkat etmeye calısıyorum belkı bırazı ıner ödem fılansa dıye
ıns sonuclarınızda temız cıkar hilalcim
yok benimki orda da durmadı habire pat pat geçirdi bir de sert geçiriyor sıpa yayatak sallanıyor bazen..
oyy kuzum gel yanımda ye :)
oy canım arkadaşımm benimmsağolasın, yakında bir mekana gittim yalnız, yalnzken sanki hep göbişime bakıyorlarmış gibi geliyor bana eşim varken bakmıyorlar sanki garipsedim
neyseki mekan sahibi tanıdık bana ufak jest yaptı özel yapım otlu ekmeğinden felan verdi ay birde tatlı yedim koca br dilimay bu tatlı şeysim geçmiyor
üfff çok yoğunum ben ya, katılamıyorum size((
dün varya ayaklarım o kadar şişti ki sanki başkasının bacaklarını banatakmışlar gibiydim. her zamanki kadar koşturmuştum oysa, iyice etkilenmeye başladık belli oluyor(((
bu gece ne olacak bakalım
masada otururken ben bir kutu buldum onun üstüne dayıyorum kuzum ayaklarımı biraz yüksek tutanca iyi geliyor sende dene dinlendir
bakalım benim tosunum pipisini gösterecekmi bana bu doktorumuz hala cinsiyeti sölemedi bize göremiyorum diye
ayy beysalll birde kız diyomuş şok şok
Sağol teyzoşu,bi de bi görüntüsü vardı dr da ben de güldük,resmen bacak arasında kafası bize bakıyo,pipisi de sallanıyo
takla atacakmış gibi duruyodu
resimler net değil pek yaa o yüzen koymadım,pc de hiç gözükmez diye..Yani
ay hadi yaayerim onuun pipisiniiiiiiii
ben geldimmmmmmkızımı gördümde sevdim de geldim pek rahattı bugun yayılmış yatıyordu 800 gr olmuş kızım ama hala ters duruyormuş buda beni çok rahatsız ediyor sıkıntılarıma sebeb oluyor ne var sanki sıpa düz dursan sonracıma tansiyonum gene yüksek çıktı şeker yüklemesi yapalım dedi dr ama ben olmaz dedim sabahtan çikolatalı ekmek yedim ben dedim doktorum ve sekreteri güldüler bana:78 ruçla bu söylenirmi dedi sekreter
pazartesi günü sabahtan gideceğim ve seker yüklememi yaptıracağım inşşş
ay ne güzellayy hay allah ters miş mi yine
Canım dua topiğine yazmıştık dualarımızı
Benim de geçen hafta 800 gr dı 1 hafta da 200 gr almış sıpamaaşallah dr da dedi ama bu sıralar çok hızlı kilo alacak bebeğin diye..
dr da öyle dedi,bebeğin almış kiloyu diye,ama 1-2 ay içinde daha da gelişecek,bazı bebeklerde ilk başlarda iri olur,son aylarda durur kg alımları belli olmaz dedi..
Ama iri olursa 4 kg ve üzerinde normal doğum biraz zor gibi olur dedi..bakalım ne olacak:26:
tmm cnm hemen okuyorum, ay ciddimisin geçen hafta benimde 690 gram felandı bir haftada 200 gram almışmıdır :26:
maşallah seninkine
benim 1 agustosta şeker yüklemem var tatlım.. O zaman gidicem kısmetse
Bu arada sende tatile gidiyormuşsun tatlım.. Hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel vakit geçirirsin :)
Evet canım dua edin noolur rahat geçireyim..sorma eb sinir olduğum şey o zaten boşalt yıka ütüle
Gece çıkacağız işte 1 hafta yokum ama pc mi de yanıma almayı düşünüyorum geceleri belki girebilirim ara ara
aklım sizde kalır valla :)))
hareketliydii teyzesii....doktor dedikii " bak dışardanda belli oluyor, doktor amcası gördü dışardan kızımın hareket ettiğini"
75 grmış canım yüklenen...2 bardak verdiler...bende tek dikişttee içtimm
ay hadi yaayerim onuun pipisiniiiiiiii
tmm cnm hemen okuyorum, ay ciddimisin geçen hafta benimde 690 gram felandı bir haftada 200 gram almışmıdır :26:
maşallah seninkine
yolda sık sık mola verin kuzum ve mutlaka yürü küçük koltuk minderi gibi bir yastığın varsa yanına al çok işe yarıyor... ayaklarına dikkat et benim dönüş yolunda çok fena oldu... onun dışında bizim yerimizede gez bol bolllllllllllll :)
sen sormadan dr söyler canım zatenYa bende dikkat ediyorum bir kaç gündür.. Benim bebeğimde aşağıda duruyor hep. Annemde aşağıda taşıyacaksın galiba diyor.. Tekmeleri hep aşağıdan atıyor, dönmeleri vs.. hep aşağıda bakalım bize ne diyecek doktor.. Bunu unutmadan sormam lazım :26::26:
800 gr olmuş canımoyy yerşm ben o kızçeyi...geçmişee biraz baktım ama senin emsajını göremedim fatmam...senin kız ne kadar olmuşş?
afiyet seker bal olsunnnoy canım arkadaşımm benimmsağolasın, yakında bir mekana gittim yalnız, yalnzken sanki hep göbişime bakıyorlarmış gibi geliyor bana eşim varken bakmıyorlar sanki garipsedim
neyseki mekan sahibi tanıdık bana ufak jest yaptı özel yapım otlu ekmeğinden felan verdi ay birde tatlı yedim koca br dilimay bu tatlı şeysim geçmiyor
ay ne güzellayy hay allah ters miş mi yine
evet canım tersmiş sıpam hala çocuk ters karekter olacak belli
Amin canım Allah razı olsun sizlerden de,bugün içim öyle ferah ki..
herkes bi yerlerde..
Ayy maaşallah büyüdüler ne güzel,Allah kucağımızda görmeyi,sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah..
Helal valla bende 50 gr ı 2 dikişte içmiştim
valla bende şaşırdım ama dr dedi bu aylarda gelişim çok hızlanır diye..Dua için de sağol canım Allah kabul etsin inşallah...
Sağol şekerim önerilerin için,evet 2-3 saatte bir düşünüyoruz,zaten feribotta falan da dolaşırım biraz,ordan balıkesir,manisa,hoop izmir mola vere vere gideriz..gezerim tabi canım inşallah yeter ki sağlıkla huzurla gidip gelelim.arka tarafların için nasıl güneşlendin?
göbüşünü de yaktın mı?
hareketliydii teyzesii....doktor dedikii " bak dışardanda belli oluyor, doktor amcası gördü dışardan kızımın hareket ettiğini"
75 grmış canım yüklenen...2 bardak verdiler...bende tek dikişttee içtimm
oyy yerşm ben o kızçeyi...geçmişee biraz baktım ama senin emsajını göremedim fatmam...senin kız ne kadar olmuşş?
sağol teyzesi...o kaaa dikkat ediyorum ama yinede alıyorum...su içsem yarıyor anacımm
Az kalmış canım seninde.Aman bi dikişte içersin biter geçer..
Evet canım kısmetse Yarın Çeşme'deyim..
Çok sağol inşallah yaa,rahat rahat yüzerim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?