2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hadi bakalım hayırlı olsun canım.. bende bugün tahliller ve şeker yüklemesini yaptırdım bakalım ne çıkacak.. en korktuğum bu inşallah hepimizin sorunsuz olur...

benim kızım senin kızından ağır basıyor hilaaaal
gözün aydın görmüşsün kızını sevmişsin tahlilini yaptırmışsın inşş sonuçlarında iyi çıkar şekerimmm

yolculuk mu var allah kazadan beladan korusun sıkıntısız git gel inşş canımmm
evet canım normal doğdular inş bu doğumda sıkıntım olmaz:26:

hosgeldınızzmaşallah kızına canım
ayy bende cok kılo aldım bu sfer 3 haftada 3 kg almısım yaa bu aralar dıkkat etmeye calısıyorum belkı bırazı ıner ödem fılansa dıye
ıns sonuclarınızda temız cıkar hilalcim

tatile gidiyorsun yani hadi bakalım :) ayyyy keşke benimde yeniden olsa ya valizleri hazıırlamaka en sevdiğim iş ama gelince yıka ütüle kaldır nefret ediyorum

evet tatlım 50 gr yüklettim ailede halm dışında kimsede yok onda da baya bi yüksek ama inş çıkmaz bişey...

korkma canım yaa yüksek çıkmaz rahat ol..

yolculuk mu var allah kazadan beladan korusun sıkıntısız git gel inşş canımmm
evet canım normal doğdular inş bu doğumda sıkıntım olmaz:26:

Evet canım tatile gideceğiz bu gece çıkacağız Allah izin verirse.Amin canımmm çok sağol inşallah..
sorun olmadan sıkıntısız sağlıklı bi şekilde geçirelim tatilimizi..

tatile gidiyorsun yani hadi bakalım :) ayyyy keşke benimde yeniden olsa ya valizleri hazıırlamaka en sevdiğim iş ama gelince yıka ütüle kaldır nefret ediyorum

Evet canım dua edin noolur rahat geçireyim..sorma eb sinir olduğum şey o zaten boşalt yıka ütüle
Gece çıkacağız işte 1 hafta yokum ama pc mi de yanıma almayı düşünüyorum geceleri belki girebilirim ara ara
aklım sizde kalır valla :)))

inş sorunsuz olur canım kafama takmak istemiyorum zaten ters durusunun verdiği sıkıntıyı çekiyorum :26:benim sıpam bugun yayılmış yatıyodu sıcaktan baygınlık geliyor herhalde

Ya bende dikkat ediyorum bir kaç gündür.. Benim bebeğimde aşağıda duruyor hep. Annemde aşağıda taşıyacaksın galiba diyor.. Tekmeleri hep aşağıdan atıyor, dönmeleri vs.. hep aşağıda bakalım bize ne diyecek doktor.. Bunu unutmadan sormam lazım :26::26:

benim 1 agustosta şeker yüklemem var tatlım.. O zaman gidicem kısmetse
Bu arada sende tatile gidiyormuşsun tatlım.. Hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel vakit geçirirsin :)

Son düzenleme:

Hoşgeldin canııımmmmm;

maaşallah kızınaaa,seninki de akrobasi yapmadı mı benim çatlak oğlum gibi
şeker için neden 2 bardak,100 gr mı yüklediler?

hareketliydii teyzesii....doktor dedikii " bak dışardanda belli oluyor, doktor amcası gördü dışardan kızımın hareket ettiğini"
75 grmış canım yüklenen...2 bardak verdiler...bende tek dikişttee içtimm

benim kızım senin kızından ağır basıyor hilaaaal
gözün aydın görmüşsün kızını sevmişsin tahlilini yaptırmışsın inşş sonuçlarında iyi çıkar şekerimmm
oyy yerşm ben o kızçeyi...geçmişee biraz baktım ama senin emsajını göremedim fatmam...senin kız ne kadar olmuşş?

sağol teyzesi...o kaaa dikkat ediyorum ama yinede alıyorum...su içsem yarıyor anacımm

benim 1 agustosta şeker yüklemem var tatlım.. O zaman gidicem kısmetse
Bu arada sende tatile gidiyormuşsun tatlım.. Hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel vakit geçirirsin :)

Az kalmış canım seninde.Aman bi dikişte içersin biter geçer..

Evet canım kısmetse Yarın Çeşme'deyim..
Çok sağol inşallah yaa,rahat rahat yüzerim inşallah..

yolda sık sık mola verin kuzum ve mutlaka yürü küçük koltuk minderi gibi bir yastığın varsa yanına al çok işe yarıyor... ayaklarına dikkat et benim dönüş yolunda çok fena oldu... onun dışında bizim yerimizede gez bol bolllllllllllll :)

Ayy maaşallah büyüdüler ne güzel,Allah kucağımızda görmeyi,sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah..
Helal valla bende 50 gr ı 2 dikişte içmiştim

ay hadi yaa yerim onuun pipisiniiiiiiii

tmm cnm hemen okuyorum, ay ciddimisin geçen hafta benimde 690 gram felandı bir haftada 200 gram almışmıdır :26:

maşallah seninkine

valla bende şaşırdım ama dr dedi bu aylarda gelişim çok hızlanır diye..Dua için de sağol canım Allah kabul etsin inşallah...

Sağol şekerim önerilerin için,evet 2-3 saatte bir düşünüyoruz,zaten feribotta falan da dolaşırım biraz,ordan balıkesir,manisa,hoop izmir mola vere vere gideriz..gezerim tabi canım inşallah yeter ki sağlıkla huzurla gidip gelelim.arka tarafların için nasıl güneşlendin?
göbüşünü de yaktın mı?

sen sormadan dr söyler canım zaten

oyy yerşm ben o kızçeyi...geçmişee biraz baktım ama senin emsajını göremedim fatmam...senin kız ne kadar olmuşş?
800 gr olmuş canım yayılmış yatıyordu sıcaktan baygınlık gelmiş kuzuma inat sıpama yakışmayan hareketler bunlar

cicişlerr biz geldikkk her an gidebiliriz gitmesek süper olacak ama nasılsınız bakalımmm özleniyorsunuz yahuuu

bulemsummm canımmm maşAllah kızınaaa 40.haftaya kadar usluca otursun oradaa neden yaramazlık yapıp anneyi korkutuyorkiii

niltcim canımmm maşallah kuzuna bizim tanıdığın bebeği 4.5 kg sezeryanla doğdu 4 kg üzerindekilere normal yapmıyorlar

canımm çok sevindimmm ben onun 7 gramını yerimmmmm

afiyet olsun bir dikişte haaa

dinlen tatlım bol bol...

tatlım dualarınız neler milano ve senin dua topiğine yazdınız mı isteklerinizi nereden bulabilirim

daha erken mi düşünmek bilmiyorum süt sağma makinelerine baktım da herkes philips avent ten memmun ama o da 1 ay öncesine kadar 300 tl civarındayken 219 a düşmüş fiyat ve bildiğiniz markalar varsa paylaşalım da yavaş yavaş alalım hepsi birden çok yüklü olur sonra hastane masrafı fln ne dersiniz

canım güneşlenmedim çok sıcaktı dayanılmıyordu ama şemsiyenin altında bile biraz yanmıştım yan yat güneşin geldiği yöne doğru benim arkalar öyle yanmış biraz.. ben güneşte hiç kalmadım 12-4 arasıda hiç durmadım plajda zaten yanıyordum bunalıyordum sıcaktan...

oy maşallah kızçemize artık büyüdü annesiii

Az kalmış canım seninde.Aman bi dikişte içersin biter geçer..

Evet canım kısmetse Yarın Çeşme'deyim..
Çok sağol inşallah yaa,rahat rahat yüzerim inşallah..

ohh çüşme pomakçada çeşmeye çüşme diyorlarmışş çok komik depil mi

benim yerimede yüz kuzum ani hareketlerden kaçın geçen haftasonu denizde ani bir hareket yaptım karnım acıdı birz çok korktumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…