2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mrh kızlar benim 3 veya 4 aralık doğumum görünüyo belki kasım annesi olurum sizin gibi

:)) açılma var mı dıe kuzum bı yerde okumustum ölçü verırken 2 bol parmak dıo mesela:))

ohaa yedik ayvayııı 4 parmak ne yaa 1 el neredeyseeee başka turlu anlamıyorlar mııı:18::18:

evet appleım parmak sokarak acılmaya bakıyorlarmışş:26:

bu cok kötüymüş yaaa ben yeni ögreniorummm :18::18::18:

gülme canım amaa acabaaa son aydaaa 2 gunde bir ilişki mi olsaa canımızda yanmaz kaslar yumuşarrr:26:

şimdi bile olunca canım yanıyor darlıktan

ayy bu kızın kocasını bırakmaya hiç niyeti yok

bence de

çevreci kız nasıl da belli ediyor kendini

googlea t yazıyorum belki gelir diye ama hatırlayamadım maselef

kuzum valla bir süre yasak dedi doktor bana yoksa bende düşünüyordum valla aynen dediğin gibi :26::26::26: siz yapın ben napacaksam

kuzummm kocişee geçenn sen artık beni özlemiyorsun dedimm

bayrammda bayram edicezzz dedi delüüümmm yaaa duyda inanmaa o zaman da bir bahaneee bulurrrr

kuzum ayetel kursıler tamamlandı bana dusen dualar da bıttı hepımızın agzına yuregıne saglık allah kabul etsın

kuzum valla bir süre yasak dedi doktor bana yoksa bende düşünüyordum valla aynen dediğin gibi :26::26::26: siz yapın ben napacaksam

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri, yaklaşık 5-6 aydır, tık yok :) doktor temas yok diye her seferinde bu saatten sonra serbest olacağını hiç zannetmem, nasıl daraldığını siz düşünün :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…