merhaba kızlar,
20 ayetel kursi - 30 nasr ben okuyabilirim
40 AYETEL KURSİ 100 nasr okurum
bende 20 Ayetel Kürsi, 50 Nasr süresi okurum.
30 ayetel kursi 30 nasr ben okuyayım kızlar...
hayatımmmmm canını boş yere sıkmışş kocişşşş bendee böyle şeyler olacağını bildiğimden istemiyorum lohusalıkta gelmeleriniiii
nede olsa annesi babası etkilerrr insan var olumlu etkiler insan varrr olumsuzzz
Allah bizi kötülerin zalimlerinnn fesatların fenalıklarında zararlarından korusunnnnnn
erkekleri anlamıyorummm yaaa arada köprü olmayı maalesef beceremiyorlarr
ensernaz canımmm saolll2 saaat ütü yaptım yoruldum bıraktımm
bakma sen, onların işi de çok zor... eşleri ile aileleri arasında kalıyorlar... bizim gibi politikacı da davranamadıklarından genelde kırılan eş oluyor malesef...
evet cnm ama üzülen biz oluyoruzzAllah huzur versin yuvalarımıza
canım senın rıskın var su anda ondan bende bısey gormedı doktor sukur nette de baktım sakıncası yokmsu ama tabı bende ıstemıyorudm alttan ınsan tedırgın oluyo dedıgın gıbıbana ilişki bile tedbir amaçlı yasak bşr süre dedi de ondan şaşırdım kuzum.. doktorun vardır bir bildiği ne diyelim.....
yaaa sormayın eşim sahur yapmış yanıma geldi işte gülüştük sarıldık bilmem ne bebeğim acıktı diyordum çok içim kıyılmıştı neyse kayınvalidemin yukarı çıktı duydum, murat bende su içim sende gel bişiler atıştır dedi, arkasından gittim birde ne göreyim, ay heryer her yerde o tezgahın üstü leş gibi pislik, soğnlı börek yapmış heryer soğan ve koku masayı silmeden bırakmış daha öncede böyle bir pis bırakmışlığı olmuştu benim nevrim döndü tabi böyle bırakılırmı böcek gelir karınca gelir falan filanbir kavga halan gelmiş bana annesini savunuyor, yanlış olanı savunuyor deli oldumm ağladım ağladımmm ve uyuyamadım, 10 gündür bizdeler bıktımmmmm, eşim benim annemlerle yaşasın bakalım bu kadar valla sabreddemzdi ama beni anlamıyorrrrrrrrrrrrrrrr
ahh gene dualrı kacırıdm mı yoksa bende 20 ayetel kursı 30 nasr alayım kaldıysa:26:
Selam fıstıklar
Ben de burdayım, sizi takip ediyorum ama ellerimdeki uyuşmalar yüzünden klavyeyi kullanamıyorum, parmaklarımı hareket ettiremiyorum
Duaya ben de varım unutmayın beni de
20'şer tane ikisinden de okurum.
Hepinizi çoook seviyorumm...
merwecik sen neden hala sayı vermedin dicektim ki ilk verenlerden biri sen olmuşsun yine :)
canım senın rıskın var su anda ondan bende bısey gormedı doktor sukur nette de baktım sakıncası yokmsu ama tabı bende ıstemıyorudm alttan ınsan tedırgın oluyo dedıgın gıbı
canım neden sızde kalıyorlar ayn ıılde degılmısınız zaten :26:
esın annesını kıabrca uyarabılrı sneı araya sokmadan aslında ama bazen akıle demıyo erkekler ıste
ahh gene dualrı kacırıdm mı yoksa bende 20 ayetel kursı 30 nasr alayım kaldıysa:26:
bikaç gündür okuyamıyodum hiç anlaşılan herkeste ağrılar başlamış. dün sabah resmen adet sancısı ile uyandım bende, karnım belim bacaklarım çok fena oldu. doktoru aradım gel dedi gittim hemen ama çok şükür bişey yokmuş. yeterince istirahat etmiyosun demekki diye kızdı bana
ama şunu anladımki anne olmak çok vahim bi duyguymuş, doktora ağlaya ağlaya gittim resmen( rabbim hepimizin bebişini korusun inşallah
bide dualardan 20 ayetel kürsi, 50 nasr okuyabilirim
Selam fıstıklar
Ben de burdayım, sizi takip ediyorum ama ellerimdeki uyuşmalar yüzünden klavyeyi kullanamıyorum, parmaklarımı hareket ettiremiyorum
Duaya ben de varım unutmayın beni de
20'şer tane ikisinden de okurum.
Hepinizi çoook seviyorumm...
[/QUOTE]canım bişi dicem, senin ellerin uzun zamandır çok kuvvetsiz, doktoruna göründün mü?
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
haydi bismillah:
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
TOPLAM : 280 Ayetel Kürsi - 580 Nasr Suresi
canım geçmiş olsun... çok mu hareketlisin gün içinde?
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
haydi bismillah:
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
TOPLAM : 300 Ayetel Kürsi - 630 Nasr Suresi
mervecik ayetel kürsi 13 tane kaldı, nasr veriyim istersen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?