2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bu cok kötüymüş yaaa ben yeni ögreniorummm :18::18::18:

bence de

bende öyle olduğunu bilmiyordum ya nasıl tırstım

kuzummm kocişee geçenn sen artık beni özlemiyorsun dedimm

bayrammda bayram edicezzz dedi delüüümmm yaaa duyda inanmaa o zaman da bir bahaneee bulurrrr

yuhhhhhhhhhhhhhhh delüüüüüüüüüüüü:) edin tabi ya sizin rsikiniz yok faydası olur.. DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMMMMMM

5-6 aydır mı anam nasıl dayandın???????

ee kuzum bız en son yaptıgımızda bebıs olmus dusun artık yanı subatın 15ı fln:))

applee silemezsin kiiii resimlerrr silinmiyooorrrrr

siliniooooooo

canımcım kolay olması ıcın bebe yagı veya krem v.s de bı çözum ama senın aklına dırek kocıs gelıoo:)) ayrıca bu karnımıza surduklerı jelden suruyo doktor eldıcen takıyo jel surup hoooppp:)

çözüm çokkkk ama bizim kızın aklı aşna fişne de

offff sıfır kız giibin oldukkkk

bizde ayda 1 anacımmm

bizde öööle

gercek mi yaa valla tuhaf geldi bu olay bana :26:

bnde yemek yıcem yıne gecen gunku meshur fırında sebzelerımden yaptm mıs gıbı kokuyo görusuruzuzzz

karnım acıktııııııııııııııııııııııııı !
tost söyledim yanına ayran gelir şimcikkkk
bizim ramazanda yemekçi ablamız çalışmıo cünkü herkes oruclu ben hariç tabiiiiii

valla gerçek ya yanımda 2 kız vardı 2cm birinin 3,5 cm birinin açıklığı vardı soktor geldi elinde jel ve eldivenle soyun dedi çıkardı pijamasını kapattı perdeyi kız çığlık atıyordu doktor gidince de doğuramayacam diye ağladı.. anlattırdın herkes tırsacak bak

yok kızlar ya korkmayın onlar sancıdan bagırıyomuayeneden deıl ben mesela dunkı muayenede ıster ıstemez kastım kendımı bıraz ama cok zor olmadı genede dırek ona odaklandıgım ıcın yoksa dogum anında onu düşünmedim valla acı felanda hıssetmedım ben sancılarla ugasrıyodum cunku

313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....

esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr

TOPLAM : 313 Ayetel Kürsi - 750 Nasr Suresi

yedik mamaları geldikkk :)

kızlar deterjana daline mi karar verdiniz?

Kızlar öncelikle hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..Bu arada bugün oğluşumu görmeye gidicem dua edin kızlar herşey yolunda olsun..

nilt geçmiş olsun. dün yazamadım.

Sağol canım çok şükür iyiyim şimdi..

Ayy tabi temizleyen sen olacaksın di mi
hiç düşünmezler mi artık ağırlaştı,hem çalışıyo,hem yorgun anca kendilerini düşünürler işte,sıkma tatlım canını boşver,benimki de hala aramadı geçen ki olaydan sonra eşime göre ben arayacakmışım beni yanlış anladığını söyleyecekmişim ama ben haklıymışım(ona sevindim bak)

1 haftayı geçti bu kadın da hamiledir naapar ne eder,perş günü gideceğim bakalım güzelce oturur konuşurum..

--kızlar bu arada vajinal muayene olurken kendinizi kasmayın,ne kadar kasarsanız o kadar acır,ben smear yaptırmıştım 1 sene önce acıyacak korkusuyla giderek bitti mi demiştim dr a hiçbişey hissetmedim saldım kendimi çatala
korkmayalım fıstıklar korkup kasarsak daha çok acır

Selam kızlar bizde yeni geldik...

Annem rahatsızlanmış onu hastaneye götürdüm.. Allahtan durumu iyi kötü bişey yok... Ama çok yorulduk biz

Detarjan dalin aldım bende canım.. Çok sordum soruşturdum en iyisi o dediler..

Banada 50 Nas yazabilirsin canım okurum biraz kendime gelince

merhaba canım... ayy hala konuşmadın mı sen kayınvalidenle? sen haklısın tabii ama seninki de amma alınganmış be

canım geçmiş olsun...
ben de dalin alıyım bari...
nas değil nasr okuyoruz canım

"İzâ câe nasrullahi velfeth. Ve raeytennâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ. Fesebbih bihamdi rabbike vestagfirh, İnnehü kâne tevvâbâ."

yazıyorum 50 :)

313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....

esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50

TOPLAM : 313 Ayetel Kürsi - 800 Nasr Suresi

kızlar merhabalr hepinize hayırlı kandiller diliyorum öncelikle ..size biey soracagım ERDEM ismi nasıl sanki bu isimde yoğunlaştık gibi fikir verin bana MEHMET ERDEM nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…