bu cok kötüymüş yaaa ben yeni ögreniorummm :18::18::18:
bence de
kuzummm kocişee geçenn sen artık beni özlemiyorsun dedimm
bayrammda bayram edicezzz dedi delüüümmm yaaa duyda inanmaa o zaman da bir bahaneee bulurrrr
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri, yaklaşık 5-6 aydır, tık yok :) doktor temas yok diye her seferinde bu saatten sonra serbest olacağını hiç zannetmem, nasıl daraldığını siz düşünün :)))))
bende öyle olduğunu bilmiyordum ya nasıl tırstım
yuhhhhhhhhhhhhhhh delüüüüüüüüüüüü:) edin tabi ya sizin rsikiniz yok faydası olur.. DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMMMMMM
5-6 aydır mı anam nasıl dayandın???????
ee kuzum bız en son yaptıgımızda bebıs olmus dusun artık yanı subatın 15ı fln:))
applee silemezsin kiiii resimlerrr silinmiyooorrrrr
canımcım kolay olması ıcın bebe yagı veya krem v.s de bı çözum ama senın aklına dırek kocıs gelıoo:)) ayrıca bu karnımıza surduklerı jelden suruyo doktor eldıcen takıyo jel surup hoooppp:)
offff sıfır kız giibin oldukkkk
bizde ayda 1 anacımmm
bende öyle olduğunu bilmiyordum ya nasıl tırstım
yuhhhhhhhhhhhhhhh delüüüüüüüüüüüü:) edin tabi ya sizin rsikiniz yok faydası olur.. DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMMMMMM
5-6 aydır mı anam nasıl dayandın???????
bnde yemek yıcem yıne gecen gunku meshur fırında sebzelerımden yaptm mıs gıbı kokuyo görusuruzuzzz
siliniooooooo
çözüm çokkkk ama bizim kızın aklı aşna fişne de
bizde öööle
gercek mi yaa valla tuhaf geldi bu olay bana :26:
karnım acıktııııııııııııııııııııııııı !
tost söyledim yanına ayran gelir şimcikkkk
bizim ramazanda yemekçi ablamız çalışmıo cünkü herkes oruclu ben hariç tabiiiiii
kızçeler bi de bu var, çekül vakfı bizim ardıç ve sedir fidanlarımız hazır bileee
Eki Görüntüle 489015 Eki Görüntüle 489016
Eklenti yapmayın silceeeeeeeem
yok kızlar ya korkmayın onlar sancıdan bagırıyoben hastanede serum yerken gördüm kızlar yanımda 2 tane doğum sancısı çeken vardı.. resmen ağlayarak kalkıyorlardı muayenedeno kadar korktum ki anlatamam size... dediğin gibi ilişki olmayıncada iyice daralıyor
sildinde uyarı msjı gelırse şaşma
canım hani sen topik açıcaktın gun saymayla ilgili şimdi yalovadasın maşAllahhhh
actım cnaım hıc kacar mı sen cuma gunu topıkte fazla olamaıdn ya ondan gormedın snaırım ıste burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...im-anneleri-safak-saymaya-basladiiii.html:34:
nilt geçmiş olsun. dün yazamadım.
yaaa sormayın eşim sahur yapmış yanıma geldi işte gülüştük sarıldık bilmem ne bebeğim acıktı diyordum çok içim kıyılmıştı neyse kayınvalidemin yukarı çıktı duydum, murat bende su içim sende gel bişiler atıştır dedi, arkasından gittim birde ne göreyim, ay heryer her yerde o tezgahın üstü leş gibi pislik, soğnlı börek yapmış heryer soğan ve koku masayı silmeden bırakmış daha öncede böyle bir pis bırakmışlığı olmuştu benim nevrim döndü tabi böyle bırakılırmı böcek gelir karınca gelir falan filanbir kavga halan gelmiş bana annesini savunuyor, yanlış olanı savunuyor deli oldumm ağladım ağladımmm ve uyuyamadım, 10 gündür bizdeler bıktımmmmm, eşim benim annemlerle yaşasın bakalım bu kadar valla sabreddemzdi ama beni anlamıyorrrrrrrrrrrrrrrr
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
TOPLAM : 313 Ayetel Kürsi - 750 Nasr Suresi
yedik mamaları geldikkk :)
kızlar deterjana daline mi karar verdiniz?
Kızlar öncelikle hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..Bu arada bugün oğluşumu görmeye gidicem dua edin kızlar herşey yolunda olsun..
Ayy tabi temizleyen sen olacaksın di mi
hiç düşünmezler mi artık ağırlaştı,hem çalışıyo,hem yorgun anca kendilerini düşünürler işte,sıkma tatlım canını boşver,benimki de hala aramadı geçen ki olaydan sonra eşime göre ben arayacakmışım beni yanlış anladığını söyleyecekmişim ama ben haklıymışım(ona sevindim bak)
1 haftayı geçti bu kadın da hamiledir naapar ne eder,perş günü gideceğim bakalım güzelce oturur konuşurum..
--kızlar bu arada vajinal muayene olurken kendinizi kasmayın,ne kadar kasarsanız o kadar acır,ben smear yaptırmıştım 1 sene önce acıyacak korkusuyla giderek bitti mi demiştim dr a hiçbişey hissetmedim saldım kendimi çatala
korkmayalım fıstıklar korkup kasarsak daha çok acır
Selam kızlar bizde yeni geldik...
Annem rahatsızlanmış onu hastaneye götürdüm.. Allahtan durumu iyi kötü bişey yok... Ama çok yorulduk biz
Detarjan dalin aldım bende canım.. Çok sordum soruşturdum en iyisi o dediler..
Banada 50 Nas yazabilirsin canım okurum biraz kendime gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?