ayy yoruldum listeden :) bana ayrıca dua edersiniz artık dimi , eşimin bi an önce istanbula hayırlısıyla gelmesi ve bebişimin sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğması için
hemen kendine pay cıkar zatennnn
aminnn cnmmmm
ben eskiden istiyordum gelsinler yardım ederler ama sinirlerim zıplıyor alışkın değilim birlikte yaşamaya yapamıyorum
aynı il deyiz bahçeleri var burda burası ilçe, ondan geldiler birde sahurda eşime kalkmak için ama işte ne bilim
olmuyo bir arada rahat olamıyormmmdüzenim kaçıyoor pekte faydasını görmedim
ayetel kürsi bitmiş sanıım nasr alim cnm 20 tane
sağol cnm, ay yok uzatmak istemiyorum birde annemler araba alıcaklar dedik yanlarında sürekli çok sıkşığız çok acığımız var diyip duruyor bu ay 10 tane altın götürülcekmiş ha bire onları sölüyor sanki bana götürcek bana ne
dalin
ya bağrış çağırışlarımızı mı duydu bilmiyorum, sonra tekrar geldi içeri girdi mutfağı temizledi
ya böle dağınık pis bırakıyor bende sinir oluyorum
ayy yoruldum listeden :) bana ayrıca dua edersiniz artık dimi , eşimin bi an önce istanbula hayırlısıyla gelmesi ve bebişimin sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğması için
Hoşbulduk hayatımmmm,eveeeett ay sorma minişimi görücem kısmetse,ablamla beraber gideceğiz bugün..
ya bu arada kızlar ablam da normal muayene olacak dr uma,oruçlu da vajinal muayene oruç bozmaz di mi,dünden beri onu düşünüyodu :))
ben eskiden istiyordum gelsinler yardım ederler ama sinirlerim zıplıyor alışkın değilim birlikte yaşamaya yapamıyorum
aynı il deyiz bahçeleri var burda burası ilçe, ondan geldiler birde sahurda eşime kalkmak için ama işte ne bilim
olmuyo bir arada rahat olamıyormmmdüzenim kaçıyoor pekte faydasını görmedim
ayetel kürsi bitmiş sanıım nasr alim cnm 20 tane
sağol cnm, ay yok uzatmak istemiyorum birde annemler araba alıcaklar dedik yanlarında sürekli çok sıkşığız çok acığımız var diyip duruyor bu ay 10 tane altın götürülcekmiş ha bire onları sölüyor sanki bana götürcek bana ne
dalin
ya bağrış çağırışlarımızı mı duydu bilmiyorum, sonra tekrar geldi içeri girdi mutfağı temizledi
ya böle dağınık pis bırakıyor bende sinir oluyorum
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
TOPLAM : 313 Ayetel Kürsi - 750 Nasr Suresi
yedik mamaları geldikkk :)
kızlar deterjana daline mi karar verdiniz?
Kızlar öncelikle hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..Bu arada bugün oğluşumu görmeye gidicem dua edin kızlar herşey yolunda olsun..
Sağol canım çok şükür iyiyim şimdi..
Ayy tabi temizleyen sen olacaksın di mi
hiç düşünmezler mi artık ağırlaştı,hem çalışıyo,hem yorgun anca kendilerini düşünürler işte,sıkma tatlım canını boşver,benimki de hala aramadı geçen ki olaydan sonra eşime göre ben arayacakmışım beni yanlış anladığını söyleyecekmişim ama ben haklıymışım(ona sevindim bak)
1 haftayı geçti bu kadın da hamiledir naapar ne eder,perş günü gideceğim bakalım güzelce oturur konuşurum..
--kızlar bu arada vajinal muayene olurken kendinizi kasmayın,ne kadar kasarsanız o kadar acır,ben smear yaptırmıştım 1 sene önce acıyacak korkusuyla giderek bitti mi demiştim dr a hiçbişey hissetmedim saldım kendimi çatala
korkmayalım fıstıklar korkup kasarsak daha çok acır
Selam kızlar bizde yeni geldik...
Annem rahatsızlanmış onu hastaneye götürdüm.. Allahtan durumu iyi kötü bişey yok... Ama çok yorulduk biz
Detarjan dalin aldım bende canım.. Çok sordum soruşturdum en iyisi o dediler..
Banada 50 Nas yazabilirsin canım okurum biraz kendime gelince
kızlar merhabalr hepinize hayırlı kandiller diliyorum öncelikle ..size biey soracagım ERDEM ismi nasıl sanki bu isimde yoğunlaştık gibi fikir verin bana MEHMET ERDEM nasıl olur
niltt
ekledim canım.. Allah kabul etsin...
kaçta gidicen doktora??
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Ablanada söyle içini ferah tutsun bozulmuyor oruç.. Sonuçta muayene bu sağlık..
Ayrıyetten ölmüşlerimizi de unutmayalım kızçelerimmm
onların duaya ihtiyaçları var
babannem, büyükbabam, halam vee gecen sene kaybettigim canım bitanem kuzenimin (16 yasında) ruhuna
bağışlamak istiyorum okuyabildigim kadar...
Offff yine kötü oldu içim... Allah onların günahlarını bağışlasın, nur içinde yatırsın inşallah !
Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin
amin.
3 te çıkıcam tatlım
hadi bakalım sağlıklı haberlerini getir annesi bize... smeer ile aynı değil işte....tabiki kasmayacaız aman neyse yaw kapatalım şu konuyu....
iyi haberlerle gel inşallah...
seninki 2 kiloya yaklaşmıştır kesin
Aminn canımmm inşallah..
valla 1200 belki diye düşünüyorum aman sağlıklı olsun da kaç olursa olsun..
Nasılsınız Canlar... Bikaç gündür giremedim topiğecemi cümlemizin Kadir Gecesi Mübarek olsun canlar hayırlara vesile olsun ve inşallah bu geceyi en güzel şekliyle geçirmek ve mağfiretinden nasiplenmek hepimize kısmet olur şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?