yolunmuşş tavuğun ısırsın senide pipiloşunudaaa
Burcuuuuuuuuu huu huuuu
canım sen ne iş yapıon öle ? ne kadar yorucu işin var senin, cok yoruluosun yaa
ben sabah odama girer masama bi otururum, sabah 08,30-akşam18,00 daha da kalkmam
tabi arada bi dolaşıom ortalıkta ama benim işim masa başı pc karşısında hep.
cok oturmakta bizim için ii degil de sende cok koşturuosun sanırım yaa
hamile kadını fazla koşturmasınlar
Burcuuuuuuuuu huu huuuu
canım sen ne iş yapıon öle ? ne kadar yorucu işin var senin, cok yoruluosun yaa
ben sabah odama girer masama bi otururum, sabah 08,30-akşam18,00 daha da kalkmam
tabi arada bi dolaşıom ortalıkta ama benim işim masa başı pc karşısında hep.
cok oturmakta bizim için ii degil de sende cok koşturuosun sanırım yaa
hamile kadını fazla koşturmasınlar
günaydın canım inşallah gösterir foto istiyoruz annesi:)
selam canım, inşallah görürsün oğluşunun gül yüzünü. bekliyoruz haberleri :))
canım sağol, napayım bende de uyku yok, hep böyleydim zaten, uykusuz geceler beni zorlamayacak inşallah.
eşlerimiz en iyi bu işi yapabilir, bide lavinyanın dediği gibi gezdirirler uyutmak için bebişleri :)) bizimkinin daha nice orjinal fikirleri var, mesela geçen dedi ki burcu senin doğum iznin bitince ben yıllık iznimi kullanayım. neden dedim. neymiş ben işe başlayınca o bebeğe bakmaya başlayacakmışbende hiç bozmadım dedim ki yok ben doğurunca sen izin al beraber bakalım bebeğe, sen pratik yapmış olursun böylece geceleri rahat altını değiştirirsin
:))) he valla temiz yapacaklar diye gözleri diktikler bizim süt depolarına :))
teyzoşlaar ben oğluşumu gördüm çok tatlıydı :) elini yüzüne koydu yine ama ara ara çekti video verdi doktor amcamız çok sevimliyiz
Canım öncelikle hoşgeldin,doğum iznine ne zaman çıkıyorsun peki?
Evet yaa orda 2-3 mağaza gördüm gittim hatta hoşuma gitti bi kaç model ordan alıcam galiba..
ama ben ağda yapmıyorum canım yaa,cırt cırt 2 dk.da1 kere yapmıştım ilk ve son oldu o :)))
Canim bastan beri serra diyorum zaten ben vazgecemem artikinaynen saol canım bugün sersem gibiyim
ay kesinleştimi serra mı koyuyorsnuzzz bende serra istiyorum yaa kociş karar weremiyorr
topikte 3 tane serramız mı olacak inşAllahh
Canim simdi baska bisey alamam hem ekonomik olarak hemde kocis bozulur aldigi seyi begenmedim diye .basta merak ediyodum ipadi ama gerek yok diyodum notebook daha uygun fiyati diye hediye alinca mecbur kullaniyorum artik.bu akşam çek unutmaaaa.. hatta bende çekeyim
12 kilo cokta degil 5 kilo daha alsan tamamdır işte.. benim duydugum arkadaslarım hep 20 kilo almışlar..
aman neyse beee vericez hepsini fıstık gibi anneler olcaz biz çatlasınlar
bende evde laptopumu kullanıorum.. şirkette masaüstü pc..
bende inatla laptopu degiştirip apple ipad veya apple laptop istemiştim ki iyiki degiştirmemişim
ipad cok zor, apple pc de hiç kullanışlı degil.
bi önceki laptopumuz asustu, suan toshiba, sana tavsiyem alacaksan toshiba al derim.
notebookta aşkıma müşterisinden hediye gelmişti, onu kardesime verdik.
ben tam bir teknoloji manyagıyımdır :)
olsun okuyorsun işte ne güzel yaa valla maşallah sana
benim göbişim neden yoooooooook yahu su tipime bakakşama bende çekcem koca göbiş istiorummmm artıkkk
Eki Görüntüle 494640
sen geç geliyorsun topiğe bende o ara işe başlıyorum, ne zamandır görüşemiyoruz dimi :)
canım benim işimde masabaşı aslında ama üretimde arada bir görünmezsem işler karışabilir. istersem odamdan hiç çıkmayabilirim mesela dün gibi, işe gelmedim sanmışlar :)))
ben seviyorum hareketli işi. eve gidince bile yerimde duramıyorum. makine mühendisiyim ben.
çok şükür patronlarım anlayışlılar, erkek patronumun odasına çıktım bugün, imza attırıyorum, göbeğim tam göz hizasına geldi korktu adam , daha doğuma var dimi dedi
sen geç geliyorsun topiğe bende o ara işe başlıyorum, ne zamandır görüşemiyoruz dimi :)
canım benim işimde masabaşı aslında ama üretimde arada bir görünmezsem işler karışabilir. istersem odamdan hiç çıkmayabilirim mesela dün gibi, işe gelmedim sanmışlar :)))
ben seviyorum hareketli işi. eve gidince bile yerimde duramıyorum. makine mühendisiyim ben.
çok şükür patronlarım anlayışlılar, erkek patronumun odasına çıktım bugün, imza attırıyorum, göbeğim tam göz hizasına geldi korktu adam , daha doğuma var dimi dedi
teyzoşlaar ben oğluşumu gördüm çok tatlıydı :) elini yüzüne koydu yine ama ara ara çekti video verdi doktor amcamız çok sevimliyizmaşallahı vardı doktor amcamız anneye benziiyor dedi çok sevindim rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah sizlere haber verelim istedik sizi öpüyoruz kuzular
Canim bastan beri serra diyorum zaten ben vazgecemem artikin
Demek seninde koyma ihtimalin yukseldi hayirlisi canim adaslarimiz cogaliyo demek
Canim simdi baska bisey alamam hem ekonomik olarak hemde kocis bozulur aldigi seyi begenmedim diye .basta merak ediyodum ipadi ama gerek yok diyodum notebook daha uygun fiyati diye hediye alinca mecbur kullaniyorum artik.
haha cok iyiymis ya benimkine ne demeli mudurum yeni atandi gecen hafta ben dogum iznine ayrilcagimi soyledim adama hic belli olmuyor ama dedi bana
selam kızlar nasılsınız bakıyım biz iyiyiz sadece evde durmak sıkıyor canımı ew hanımlığı bana göre değil inş bebek geldiğinde oyalar beni sıkılmam bir de lokusa depresyonu yaşayan var mı deneyimli anneler çok korkuyorum ben ondan
NİLT canım sen dolap almışsın oğluşuna yeni gördüm ohh kırmızı kırmızıı
takım olarak almıyorsun sanırım, karyolayı nasıl bi şey alacaksın ? oda yapıo musun peki ? perdesi, halısı falan ?
biz annemle bayramın son günü gezindik biraz cok şık takımlar var krem rengi bi takım begendik
ben bi kaç yere daha baksam diyorum çilek mobilya ya falan.. cok sade ama cok şık bi şey olsun diyorum :)
beni tek zorlayan şey bebek odamız olacak sanırım cok pipirikliyim bu konuda
halısı, perdesi, oda takımı hepsi için kafamda fikirler tamam, iş aradıgımı bulmaya kalıyor..
bi de odamız pembe tonlarına boyanacak :)
beni en cok heyecanlandıran şey bebek odamız :)
diger ihtiyaclarımız tamamlandı sayılır zaten
hey gidi heyyy bizim zamanımızda bebek odası mı vardı yaa bu yeni nesil ne şanslııı :)
degil bebek odası kendi odamız bile yoktu cogumuzun
mesela ben kardesimle beraber aynı odayı kullanıodum :) gönlüme göre bi genc kız odam olamadı hiçç
kuzular ben evi temizliyorum koltuklarım krem renk siliyorum siliyorum kirler iyice çıkmıyor çamaşır suyu beyazlatıyor olmuyor ne önerirsiniz yaaa ufff sıcak sumu soğuk sumu neler yapıyım fikir verirmisiniz:26:
mrb herkese nasılsınız yrn kontrolüm var kütahya merkeze gidicez özelde bi dr.a bakalım ilk defa bu dr.a gideceğim için biraz heyecanlıyım :))) umarım herşey yolundadır
lohusa pijaması filan aldınız mı ben yrn bakıcam bakalım
Merhaba teyzoşlar bizim tahlillerimiz iyi çıktı şükür ama tansiyonumuz yükseldi biraz : / Allah'tan çok yükselmedi takipe devam...Plesanta previadan yırttık,eşimiz yükseldi :))Şekerimiz 100lükte temiz çıktı :))albumınımız 24 saatlıkte düşük çıktı :)) Tansiyonumuzu da rutin tutarsak oldu bu iş bu gidişle doğurana kadar gitmicem dr'a üzüyorlar insanı ya :))Biz iyiyiz böyle oğlusumla :))
Evet tatlım kırmızı renk dolap aldık,bi de kırmızı park yatak alıcaz 3-4 sene içinde de allah izin verirse inş.arabalı yatak odası yaparız diyoruz..
sen şimdiden ayrı oda kuruyorsun galiba di mi tatlım?
canım kosla halı şampuanı ve sirkeli su güzel temizliyor..
ayyy sen buralarda mıydınnn görmedim seniii niloşummm
benimde aşkım gelmedi hala onu bekliom
kırmızılar oğluşuna cok güzel olur lacivert ve beyazla da kombinleyebilirsin
peki bunları nereye koyacaksın, yani ayrı bir oda gerekiyor mu bunlara ? sende oda yapmış oluyorsun ?
ben oda yapıcam cünkü evim 3+1 bebek odam var bi tane ..
bi de aşkım cok heves ediyor bebek odasına :) hoş bu da yeni cıktı eskiden nerdeee bizim bebek odamız mı vardı sankii
şimdikiler fena şanslı uyuslar
mobilyaları annemler ve kayınvalidemler ortaklaşa alacaklar bize masraf olmuo hihihi
Burdayım Canım beniiimmm;
Dr daydık teyzesi oğluşumu gördüm geldim o yüzden yoktum..1770 gr 40cm olmuş maaşallah
Bizim ev de 2+1 ama yatak odam büyük dolap sığdı oraya köşeye cuk oturdu valla,park yatak ta sığacak.bunlar şimdilik idareten,3 yaşında falan oturduğumuz küçük odayı çocuk odası yapmayı düşünüyoruz salonumuzda oturucaz o zaman..kısmetse inşallah..
hakkaten canım yaa şanslı veletler şimdikiler oh sen masraftan yırtmışsın bizim de beşiği amcası içini annem alacak.kayınvalidem de para vermişti zaten ıvır zıvır alalım diye sağolsun.bizde pek bişey harcadık sayılmaz bugün dr dan dönerken çıtçıtlı badiler falan aldım çok lazım oluyor diyor her anne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?