2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzular ben evi temizliyorum koltuklarım krem renk siliyorum siliyorum kirler iyice çıkmıyor çamaşır suyu beyazlatıyor olmuyor ne önerirsiniz yaaa ufff sıcak sumu soğuk sumu neler yapıyım fikir verirmisiniz:26:

Canım doktor dk bası rapor yazmayacak ki zaten sana bu yasal rapor 32 de aldığın rapor yetecek is görmezlik raporu oluyor doguma kadar dogum sonrasında dogum belgeni veriyorsun işyerine dogum tarihinden itibaren otomatikman başlıyor kalan süren 8 veya aktarırsan 13 hafta

Evet kuzumın izne çıktım dun aksam yazdım sana gormemissin
Sudan çıkmış balık gibiyim vede evde napilir yada is cokta nene nasıl başlasam diyip bişey yapamıyor modundayim birde ayın 8 ve 9 unda af sınavım var aslında onlar engelliyo beni çalısmam lazım âma elim pek gitmiyor iste ortadayim öyle

ee o zaman maaşı alırsak dogum parasını şirkete iade mi ediyoruz yani

evet canım 4 ay,bu sure zarfında sen son aya kadar calısırsan maasınıda alırsın devlettende alırsın paranı.ama calısmazsan ısyerının ınsafına kalmıs verebılırde kesmeye hakkıda var..

yani bu yasal izin hakkı süresince maaşını alıp almamak şirkete kalıyor anladıgım kadarıyla
dogum parasını da şirkete mi veriyoruz maaşı alırsak ?
anlamadım valla, kafam karıştı uff:26:

Hııımmm annadım, bebişten önce ben de aynı seninki gibi yapıyordum acil durumlarda şimdi ayda 1 ağdacıya gidiyorum.

Canım onu sgkdan arayıp sıkıştırsak, o kadar geciktirirler mi yine de???

çaktın bebişim

ben sankı 2 kez fln rapor yazıcak dıye bılıyrm cevremdekılerdenn..sana tarıh yazdımı raporunun ustune?

çalış canım...az zamanın kalmış zaten..

her eşyi izne çıkmaya yormuştun artık iznin tadını çıkar..

arzucum canım iznin hayırlı olsun diyim ne diyim :)
ne için sınava giriyorsun canım ?
görüşemedik kaç gündür özledim seni, iyisin di mi canım ?

Evet canım hem işyerinin verdigi hem sgknin verdigi paraya konamiyoruz maalesef birinden biri olacak

arzucum canım iznin hayırlı olsun diyim ne diyim :)
ne için sınava giriyorsun canım ?
görüşemedik kaç gündür özledim seni, iyisin di mi canım ?

Saol sedefim darısı sizlere ins bende özledim ama isyerindeki gibi rahat giremiyom çünkü evde ipadden giriyorum ve biraz acemiyim zor oluyo biraz böyle kelimeleri otomatik çeviriyor başka bişeye filan gidik oluyorum ama bı çaresine bakicam bununda
Bu arada yüksekokul mezunuyum ve esimin zoruyla 4 yıllığa tamamlıyorum işletme 3 ten tabi büte kalan dersler var cok sıkıcı onlara gircem iste valla bu yastan sonra hiç çekilmiyor ders çalışmak

senınde bebısın adı Serra sanırımm ,bizde Serra koyacagız Allah ızın verırseee adaş olucaklar desenee

saol canım benim....

zor karar hakkaten göremek lazım...

kuzular ben evi temizliyorum koltuklarım krem renk siliyorum siliyorum kirler iyice çıkmıyor çamaşır suyu beyazlatıyor olmuyor ne önerirsiniz yaaa ufff sıcak sumu soğuk sumu neler yapıyım fikir verirmisiniz:26:

canım amwayin halı şampuanı var ben koltukları da onunla siliyorum bir de içine onun leke çıkarıcısından koyuyorum süper güzel temizliyor...

çalış canım...az zamanın kalmış zaten..

her eşyi izne çıkmaya yormuştun artık iznin tadını çıkar..
Haklisin canım ins çıkarabilirim tadını henüz bişey anlamadım
ben sankı 2 kez fln rapor yazıcak dıye bılıyrm cevremdekılerdenn..sana tarıh yazdımı raporunun ustune?

2 kez söyle oluyor sen 32 haftanda ben çalısmaya devam edicim dersen doktor 5 haftalık çalışabilir raporu veriyor ilk olarak sonrada onun bitiminde çalışamaz raporu veriyor belki onu demislerdir.
Benim söyle oldu daha 32 de olmadığım için 10 günlük rapor verdi sonrasında 32 de alicam asıl raporu tarih beklenen dogum tarihini yazıyorlar ama

Son düzenleme:
kızlar eşim pc başında olunca uzak kaldım sizlerden ama aklım sizlerde kalıyor valla

Evet canım hem işyerinin verdigi hem sgknin verdigi paraya konamiyoruz maalesef birinden biri olacak

heh şimdi anladım bennnn yaaa demek öyle tühh beeeee bende ne çok paralancaz diodum

kızlar benım artık gögsumun altından agrı oluyor sızede oluyormuu

benimde cok oluyor canım hemen gögsümün altı kasılıyor, agrıyor, yarın doktoruma sorucam..

evet biliorum eşimde kullanıyor şirkette :) iphoneda da var o özlellik ama ben kapattım o ayarlarını düzeltmiyor artık kendince
ayarlarından yapılıyor biliyorum ben cep telefonumu öyle kullanıyorum cünkü..
valla bravo sana bende cok niyetlendim aöf okumak ama yok yapamam ben hele şimdiden sonra hiç yapamam cok zor..
harikasınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…