sımdı doktor 4 ayı bırden yazmıcak bıldıgım kadarı ıle 1 aylık yada 2 aylık yazıcak yanı bu durumda evde raporluyken aldıgın raporu hemen ısyerıne gondermen gerekıyor onu demek ıstedım :))
eminönüne gidince sor tarif ederler...
baharat seti almıştım bi kere ordan çok uygundu...
2-3 tane bebek şekeri malzemesı satan yer var...çok uygunlar...
arzummmmmmmmmmmm..
kuzum 2 gundur gözum senı aradı nerdeydın..izne mi çıktın ne oldu?
doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 olmak üzere 16 hafta yasal olarak izin verilmekte bu süre zarfında çalışmış olduğunuz yerin insafına bağlı maaşınızı tamamını süresi içinde verip daha sonra devletten aldığınız parayı çalıştığınız yere teslim etmek şartıyla tabiki
Selam canım yasal izin hakkımız 16 hafta
Ben raporumu ik ya ilettim bizim kurum kendi hallediyor biz karışmıyor pek maaşımızı kesmiyor SGK dam para ne zaman hesabımıza yatarsa o zaman onu götürüp kuruma veriyoruz o kadar
Onun haricinde parani SGK vermiş oluyo cogu yerde is yeri kesiyo maaşı
evet canım 4 ay,bu sure zarfında sen son aya kadar calısırsan maasınıda alırsın devlettende alırsın paranı.ama calısmazsan ısyerının ınsafına kalmıs verebılırde kesmeye hakkıda var..
Hııımmm annadım, bebişten önce ben de aynı seninki gibi yapıyordum acil durumlarda şimdi ayda 1 ağdacıya gidiyorum.
Canım onu sgkdan arayıp sıkıştırsak, o kadar geciktirirler mi yine de???
Canım doktor dk bası rapor yazmayacak ki zaten sana bu yasal rapor 32 de aldığın rapor yetecek is görmezlik raporu oluyor doguma kadar dogum sonrasında dogum belgeni veriyorsun işyerine dogum tarihinden itibaren otomatikman başlıyor kalan süren 8 veya aktarırsan 13 hafta
Evet kuzumın izne çıktım dun aksam yazdım sana gormemissin
Sudan çıkmış balık gibiyim vede evde napilir yada is cokta nene nasıl başlasam diyip bişey yapamıyor modundayim birde ayın 8 ve 9 unda af sınavım var aslında onlar engelliyo beni çalısmam lazım âma elim pek gitmiyor iste ortadayim öyle
ee o zaman maaşı alırsak dogum parasını şirkete iade mi ediyoruz yani
yani bu yasal izin hakkı süresince maaşını alıp almamak şirkete kalıyor anladıgım kadarıyla
dogum parasını da şirkete mi veriyoruz maaşı alırsak ?
anlamadım valla, kafam karıştı uff:26:
çaktın bebişim
arzucum canım iznin hayırlı olsun diyim ne diyim :)
ne için sınava giriyorsun canım ?
görüşemedik kaç gündür özledim seni, iyisin di mi canım ?
Saol sederim darısı sizlere ins bende özledim ama isyerindeki gibi rahat giremiyom çünkü evde iptalden giriyor ve biraz acemiyim zor oluyo biraz böyle ama bı çaresine bakica, bununda
Bu arada yüksekokul mezunuyum ve esimin zoruyla 4 yıllığa tamamlıyorum işletme 3 ten tabi bütçe kalan dersler var cok sıkıcı onlara gircem iste valla bu yastan sonra hiç çekilmiyor ders çalışmak
kız hilal haydi göbüşü yarıştıralım şekerim kim daha fazla mayalanmışcanımm yine üzmüşler seni..hiç kıyamadımm
kız öylee oldu valla mayalandık..puf böreği gibi şiştik resmennnkoy şekerim resmini bekliyoruzz sabırsızlıklaaaa
sımdı doktor 4 ayı bırden yazmıcak bıldıgım kadarı ıle 1 aylık yada 2 aylık yazıcak yanı bu durumda evde raporluyken aldıgın raporu hemen ısyerıne gondermen gerekıyor onu demek ıstedım :))
Kizlar bu arada bugün esime oğlumun eskileri olan burçları indirttim actım kaldım öyle ilk etapta çiftçilik badiler ve birkaç zibin takımı hastane çıkışı tarzı olanları ayırdım ama bazılarına emin olamadım hem mavi olduğu için hemde ince kumasli olduğu için :26:
Evimiz sıcak oluyo aslında yedek,olarak kullanır miyim acaba bazılarında zaten büyük ilk 3 ay için çıkarmaya gerek yok ama cok yer kaplıyorlar evim dar onlarında ayırsam kalanını yani kullanmayacaklarimi elimden çıkarsam diyorum ama tek basına karar veremiyorum iste yanımda birileri olsa ne iyi olurdu yaa
Bı sürü de örgüler var boy boy hiç giyilmemis cok fazla da çıkarmak istemiyorum yani anlayacağınız sıfırdan eşya almak daha kolaymış yaa şaştım kaldım
kuzular ben evi temizliyorum koltuklarım krem renk siliyorum siliyorum kirler iyice çıkmıyor çamaşır suyu beyazlatıyor olmuyor ne önerirsiniz yaaa ufff sıcak sumu soğuk sumu neler yapıyım fikir verirmisiniz:26:
Haklisin canım ins çıkarabilirim tadını henüz bişey anlamadımçalış canım...az zamanın kalmış zaten..
her eşyi izne çıkmaya yormuştun artık iznin tadını çıkar..
ben sankı 2 kez fln rapor yazıcak dıye bılıyrm cevremdekılerdenn..sana tarıh yazdımı raporunun ustune?
kızlar benım artık gögsumun altından agrı oluyor sızede oluyormuu
kız hilal haydi göbüşü yarıştıralım şekerim kim daha fazla mayalanmış
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-66.html#post26116807
senınde bebısın adı Serra sanırımm ,bizde Serra koyacagız Allah ızın verırseee adaş olucaklar desenee
Evet canım hem işyerinin verdigi hem sgknin verdigi paraya konamiyoruz maalesef birinden biri olacak
kızlar benım artık gögsumun altından agrı oluyor sızede oluyormuu
Saol sedefim darısı sizlere ins bende özledim ama isyerindeki gibi rahat giremiyom çünkü evde ipadden giriyorum ve biraz acemiyim zor oluyo biraz böyle kelimeleri otomatik çeviriyor başka bişeye filan gidik oluyorum ama bı çaresine bakicam bununda
Bu arada yüksekokul mezunuyum ve esimin zoruyla 4 yıllığa tamamlıyorum işletme 3 ten tabi büte kalan dersler var cok sıkıcı onlara gircem iste valla bu yastan sonra hiç çekilmiyor ders çalışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?