Evet canım Serra koyucam ins ne guzel sizde tek isim olarak mı koyacaksınız
sende göster göbüşünü sende göster ne olur ne olurrrbende 1 aydır var doktora da sordum başı orda onun için dedi...,
maşallah benimkide sizlerden beter göbişim kocaman benim:)
kız hilal haydi göbüşü yarıştıralım şekerim kim daha fazla mayalanmış
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-66.html#post26116807
saol canım benim....
zor karar hakkaten göremek lazım...
canım amwayin halı şampuanı var ben koltukları da onunla siliyorum bir de içine onun leke çıkarıcısından koyuyorum süper güzel temizliyor...
bende 1 aydır var doktora da sordum başı orda onun için dedi...,
maşallah benimkide sizlerden beter göbişim kocaman benim:)
kızlar eşim pc başında olunca uzak kaldım sizlerden ama aklım sizlerde kalıyor valla
ben Ayşe Serra istiyorum,oldum olası Ayşe ismini çok severım eskilerden çok asil gelıyor.Ama eşim tek isim olsun dıyor.
öyle muallakta olursa Ayşe olur yanında :))
ay belli olmuyor dedin beni mutlu ettin geçen eniştemizde beni kilo aldı zannetmişbulemsu canım senin göbegin fazla cıkmamış ki ya da giydiklerinden anlaşılmıyor.. hepimiz aynı ayda olmamıza ragmen göbişler ne farklı yaw
selam ciciler biz geldikkk
nasılsınızzz kuaföre gittik geldik yolunmuş tavuk kimin olduk kızımlaaa
kızlar tansiyonumu ölçtürdüö 12 -5 çıktı biraz düşük dedi eczacızaten başım dönuyor ara ara pek dengem yok
sende göster göbüşünü sende göster ne olur ne olurrr
yarış yapıyoruz bakalım kimin göbüşü daha mayalı
kızlar tansiyonumu ölçtürdüö 12 -5 çıktı biraz düşük dedi eczacızaten başım dönuyor ara ara pek dengem yok
ay belli olmuyor dedin beni mutlu ettin geçen eniştemizde beni kilo aldı zannetmiş
göbeğim baya var canım ama kızlardaki kadar ne kilo aldım nede hamileliğim belli oluyor
sende göster göbüşünü sende göster ne olur ne olurrr
yarış yapıyoruz bakalım kimin göbüşü daha mayalı
bulemsu canım senin göbegin fazla cıkmamış ki ya da giydiklerinden anlaşılmıyor.. hepimiz aynı ayda olmamıza ragmen göbişler ne farklı yaw
evet annemde o anwayden almış bana gelip temizlik yaptıgında onunla siliyor ve benim salonumda krem rengi, gayet güzel temizledi demişti annem.
koyda görelim o zaman şekerrrrrrrr
eşine söyle beni arkadaslarım özlüyor kalk bakıiiimm de :)
bende hala kararsızım isim konusunda yaa
sınıftamı kaldımsen sınıfta kaldın anam hiç heveslenmeminnacık göbişin var, biz ne göbişler gördük. ben biraz daha büyüteyim de öyle koyayım. :)))
bugün çok iş yaptım be. akşam yürüyüşüne gerek kalmadı. 10 tur attım fabrikada, akşam dinlenirim artık. korkudan ayaklarıma bakmıyorum. odunsu kıvama geldikleri kesin :)))
son tartıldığımda 12 kilo almıştım canım 80 küsür falanım ama tartımın pili bitti bu yüzden tam kilomu söyleyemiyorum canım :78:gercekten göbegin hiç belli olmuyor ama giydiklerin bol ondan diyorum ben..
kaç kilo aldın ki ? aşırı bi kilo görünmüyor resimde..
şekerim ne oldu sanaselam ciciler biz geldikkk
Aman kuzum bende 2 çocukla okuyacağından deil iste esimin isguzarligiheh şimdi anladım bennnnyaaa demek öyle tühh beeeee bende ne çok paralancaz diodum
benimde cok oluyor canım hemen gögsümün altı kasılıyor, agrıyor, yarın doktoruma sorucam..
evet biliorum eşimde kullanıyor şirkette :) iphoneda da var o özlellik ama ben kapattım o ayarlarını düzeltmiyor artık kendince
ayarlarından yapılıyor biliyorum ben cep telefonumu öyle kullanıyorum cünkü..
valla bravo sana bende cok niyetlendim aöf okumak ama yok yapamam ben hele şimdiden sonra hiç yapamam cok zor..
harikasınnnnnnnn
ben Ayşe Serra istiyorum,oldum olası Ayşe ismini çok severım eskilerden çok asil gelıyor.Ama eşim tek isim olsun dıyor.
öyle muallakta olursa Ayşe olur yanında :))
serap burcu apple saoluncanlarım çok fena oldum zatenn çok yavas yurüdumm
halada devem ediyor Allah yardımcımız olsun zorlanmaya basladım evet
apple cnm evi topla yemek yap alışveriş vs geciyor zaman anlamıyorum kii
çekmeyi unutuyorum her gün burda diyorum yarın kızlara göbüşimi gösterteyim eve gidince seriliyorum koltuğa dünyayı unutuyorum...
hayırlı olsun yolunmuş tavuk
Gecmis olsun canım benimde hep düşük tansiyonum o yüzden sorun yasamıyorum bünyem alışkın ama senin normalde öyle degilse etkiliyordum tabi dinlen ayaklarını yukarı uzat biraz
çekmeyi unutuyorum her gün burda diyorum yarın kızlara göbüşimi gösterteyim eve gidince seriliyorum koltuğa dünyayı unutuyorum...
hayırlı olsun yolunmuş tavuk
sınıftamı kaldımeşime söyleyeyim ben bunu bak ben göbüş yarışmasına bile giremiyorum sende bana kocaman oldun diyorsun diye
aman ne iyi ettin demek 10 tur attın öyle miolmuyor canım son aylara giriyoruz koşturmaları bırak artık ne olur masandan emir yağdır millete
son tartıldığımda 12 kilo almıştım canım 80 küsür falanım ama tartımın pili bitti bu yüzden tam kilomu söyleyemiyorum canım :78:
giysim o kadar bol değil şekerim ama fotoda belli olmamış göbüş işte
Aman kuzum bende 2 çocukla okuyacağından deil iste esimin isguzarligi
Bende bakayım o zaman ayarlara evde laptop vardı ben küçük bı notebook istoydum esim dogum günümde bunu alınca mecbur buna geçtik hediye diye ama beceremiyorum iste
anladım canimhayirliis olsun bende tek isim istiyorum ayse kardesimin ve görümcemin adı benimde
Ben esim ve oglum isimlerimiz a ile başlıyor tek onu düşünüyorum bende ama bulamadım a ile bide 2 isim pek istemiyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?