:))) canım maşallah oğluna. sana benziyorsa güzel bir çocuk olacak belli. amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.
hııı senin göbek pek belli olmuyor demek ki. benim baya bir sivri insanın gözüne batıyor :))
seninle daha öncede konuşmuştuk bu hareket olayını. bizim için en faydalısı yürüyüş arada bir ayaklan canım. kan dolaşımın arttsın. bebeğede faydası var.
:))) canım güzel haberlerle gel inşallah. ben pijama takımı aldım. hazırım
günaydın canım. sivrisinekler hamile kadınları çok seviyor :)))
kalk dolaş açılırsın :)) valla ben bir tur attım kendime geldim
canım geçmiş olsun. internette sanki okumuştum. su birikintisi olabiliyormuş bebeklerde. sonrasında geçiyormuş. istersen başka doktora gidecekmişsin en doğrusu. sakin ol canım, yok yere üzme kendini.
canım günaydın.. bu konuda hiçbir bilgim yok.. sen başka bir doktora daha git muhakkak..
inşallah önemli bir şey degildir..
Günaydın..
evet konuşmuştuk ama işteeee
çarşamba akşamı yürüyüş yaptım, dün akşam yapmadım..
bu akşam yapıcam yine..
canım benim.. muhakkak zordur ama tatlı telaşlar, tatlı koşturmacalar içindesin..
herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim..
annecigin, kardeşlerin hep yanındalar bak ne güzel..
bende öpüyorum, inşallah herşeyi yoluna koyup, işlerini halledip dönersin aramıza
günaydın sedacım.. evet cok heyecanlı ve mutluyum.. umarım güzel haberlerle gelirim..
uff daha cok var saatte gecmio sanki
Burcu canım sende bebek odası yapıyor musun ?
sen hazır almayıp yaptırıyorsun sanırım, öyle bişeyler okumuştum.. :44:
nasıl bi oda yapıyorsun ?
bugünlerde cok sakin topikk raporlar baslayınca hamişler uykuya verdı galıba kendılerinii...
dogum fotocusu tutucakmısınız kızlaar
selam kızlarrrr nasılsınız yahuuuuu
kimseciklerrr yokkkknedennnnn
lavinya nerdee esrayla yasemin ve racakı biliyorum da sizler neredesinizzz
günaydın canım. nasılsın? ağrıların geçti mi? ben klimayı kıstım kasık ağrım geçti. bakteriden değil sanırım.
lavinya yı bende merak ettim. inşallah iyidir. yasemin nerde bak onu bilmiyorum?
evet canım, ben dolap şifonyer yaptırıyorum. ömürlük bişi baya sağlam tavana kadar dolap olacak. haftaya p.tesi yada sali gelecek inşallah, bende canım kızımın cicilerini yerleştireceğim :)) dolap şiyonyer beyaz renkte olacak. kapaklar yaprak çiçek desenli kabartmalı kaplama yapılacak. duvarları pembeye boyadık. üzerinede sim sürdük. perdesini yaptırıcam. halı olarakta geçen pembe beyaz renkte simli uğur böceği şeklinde bir halı gördük belki onu alırız. önce eşyalar gelsin halıyı en son alacağım.
canım sen doktora gidiyormuşsun, yoğunluktan unuttum. hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi merakta bırakma.
günaydın canım. evet izinde olan arkadaşlarımız var. herkes yorgun bitkin :)))
biz düşünme aşamasındayız daha bir daha ki kontrolde konuşacağız. eşime diyorum benim yüzüm gözüm şişecek çirkin olacağım istemiyorum, yok yok güzelsin bişicik olmaz diyor. ben biliyorum onun derdi bebişi ilk anıyla fotolamak benim halim pek umurunda değil :)))
selam cnm bende kutahyadayım hango doktara gıdıyorsun özel hastanedemı dogum yapacaksın cevaplarsan çok memnun olurum
özlem
canım mrb ben tavşanlıda oturuyorum hemde hastanede çalışıyorum kendi hastanemde atilla beye olacaktık fakat atilla bey gitti şimdi dr.suzum yani kararsızım bugün ilk defa kütahya ya Ayşe hanıma gelicem randevu aldımda bi görüşcem bakalım kaç aydır doğru düzgün kontrolde olmuyor bebeğim kendim ultrasona giriyorum ama kadın doğumcu görmedi ayşe hanım için çok güzel şeyler duydum ama bana sorarsan ben kendi hastanemde kendi arkadaşlarımın elinde olmak isterim sen merkezdesin sanırım
Hayırlı olsun bebeğin peki epiduralin etkisi ne zaman geçti sonra sancı hissettin mi nasılsın
haayırlı olsun bebişin canım darısı başımıza... canım peki epidural normal doğum (prenses doğum) düşünmedin mi ?fiyat farkı mı vardı sezeryan olmanmı gerekiyordu:26:
merhaba canlarım,
cumamız mübarek olsun..geçmişi aheste ahestee zor okudum valla...hamdolsunki yarın cumarteside dinlencem...ölüyorum yorgunluktan dün iki tane kına gecesinee gidincee böylee olunuyormuşşş
öğle aramız bugun 1.5 saat uyuycam inşallah...kendime gelince yazarım size yeniden...öpüldünüzzzzzzzzzzz
selam canlarım nasılsınız bakalım gene eksikler var bu topik de ceza vereceğim yakında
esram hem geçmiş olsun hem kolay gelsin canım sıkıntı çeksende eşinle yuvanı hazırlıyorsun dişi kuş seniii
burcum sen dinlenme oldumu şekerim ayakalrını uzatmış ama şişmişlermişolmuyor ama böyle hareket bereket tamam da sende aşırı yapıyorsun harekett
moonsum ev hanımım nasılsın bakalım
applepay sen nasılsın canım benim hediyen ulaşmış kesene berekett
lavinya yokmuş merak etmişsiniz bende ettim aradım ağrısı varmış evdeymiş
annesininbirtanesi yorgunmuşsun şekerim kına gecesi yormuş seni dinlende dön aramıza
başka hangi hamişler var kaçırdığım affetsin beni :26:
belle ilgili hiçbir ağrı sızı çekmedim sadece ilk 2 gün dikiş ağrısını hissettim ama dayanılmayacak gibi değil zaten ağrı kesici hap veriyorlar.adet sancısı gibi hafif bir ağrı oldu bende.ama ilk yürürken biraz zordu doğrulmak.karnın kasılıyor sonuçta ağır ağır doğrultsun refakatçiniz.benim eşim birden doğrulttu acelecidir biraz ondan kasıldı karnım.ama geçiyor sonra.anestezinin etkisi ameliyat sonrası 3-4 saat devam etti.ayağımı vb oynattım alışsın diye.parmakları filan.sonra ağrı kesici hap vb verdiler hissetmedim rahatsızlık.dikiş ağrısı biraz geçsin diye kateterden(belden gelen misina gibi kateteri bantlayıp sabitlediler ve iğne yapılacak kısmı omuza bantladılar) iğne vurdurdum.işe yaramadı.dikiş kısmına çok etki etmedi.ama tekrar söyliim canım tatlıdır benim.dayanılmayacak bişey değil dikiş vb.kateteri 2. gün akşam çıkarttırdım.keşke ilk gün çıkartsaydım.ama tedirgin oldum kateter konusunda bir sürü şehir efsanesi duyduğum için.ondan çıkarttırmadım yatarken vb sırtında var olduğunu hissediyorsun ama panik olacak bişey yok tıp gelişti
esracımmm hoşgeldin nasılsın canımmmmm
nasıl gidiyor hamilelikkk
ben evdeyim artıkkk
rabbim kalbindeki dilekleri kabul etsin inşş canımmmCanımcıklarım...nasılsınız..biz iyiyiz bugün doktora gidiyoruz ve hepinizden bol bol dua etmenizi istiyorum içinizden ne geliyorsa kızım gününe yetişmiş olsun adım Emek bilmeyenlere yazayım dedim...Şimdiden çokkk teşekkürler..
ohhh sefanız olsun gülüm
şekercim hoşgeldinnnnn
iyiyim dinleniyoruz kızımlaaa
sen nasılsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?