2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhabalar ben 25+4 günlük hamileyim bebeğimin ağırlığı yaklaşık 750gr mış normal mi? internette bu hafta sbitiminde 850gr olmalı yazıyor. Sizde durum nasıl???

Merhabalar ben 25+4 günlük hamileyim bebeğimin ağırlığı yaklaşık 750gr mış normal mi? internette bu hafta sbitiminde 850gr olmalı yazıyor. Sizde durum nasıl???

cnm benımkıde 25+2 de 800 du dr gelışımıguzel dedı bence senınkıd ıyı tatlım

bugün evde temizlik vardı kadın geldi...

evim mis evim oldu....

yaren canım doğum günün kutlu olsun...nice evlatlarınla sağlıklı senelere inşallah...

arzum napıyosun?

İyi aksamlaar
Bugun giremedim cunku gezmedeydim esim diyo ancak 2 gun durabildin evde
Hediyemi aldim vede pzt yegenlerimin dogum gunu icin hediyelerimi aldim
Kizimada coook guzel bi mevlut takimi aldim cok icime sindi ins resmini paylasicam
Gecmise soyle bi goz attim
Sedefim masallah kizinada sanada ben cok kilo aliyorum yaa evde daha saglikli beslenmeye basladim ama yok anlamiyorum neden:26:
Bu arada benimde tahmini dogumum 15 ekim gosterdi bu sefer ultrasonda ama ben pek takmiyorum belli olmaz bebislerin isi
Yaren canim dogum gunun kutlu olsunsevdiklerinle nice saglikli yillara insallah
Dualrimida okudum kozete ve emek arkadaslarimiz icin
Esrayi goremiyorum kac gundur sanirim esi geldigi icin ev tasiycak onla ilgileniyodur

bugün evde temizlik vardı kadın geldi...

evim mis evim oldu....

yaren canım doğum günün kutlu olsun...nice evlatlarınla sağlıklı senelere inşallah...

arzum napıyosun?

Ohh gule gule kirlet canim banada lazim temizlik ama kime yaptircam bilmiyorum biri var ama daha detayli yapan biri olsun istiyorum bide yarin oglusa tuvalet egitiminime basliycaz hayirlisiyla iyice b.. Goturcek yani heryeri ondan sonra olmasi lazim asil temizligin bakalim
Canim bugun gezdim sabah 10 dan aksam 4 bucuga kadar ama yoruldum cok son zamanda artik bebisi cikcak gibi hissettim korktum yeter bugunluk diye
Sende iyisindir ins canim oglusun nasil kontrolun ne zaman bakim

Son düzenleme:
bizim foruma neler olmuş ya nekadar da sessizleştik böleeee
yarenim kuzucum tekrardan doğum günün kutlu olsun kuzucum nice yaşlara
biz bugün hediyemizi aldık pazartesi kargoya vericez inşallah umarım sahibi beğenir :)
oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane için poşetlere koydum bakalım kalanını da pazar günü tamamlayıp hazır edicez dğum çantamızı inşallah
sedefim maşallah senin kızçene ısırırım onu bennn
bulemsu esra burcu lavinyam şahinusum milonam aysunum ve ismini sayamadığım tüm hamişler sizleri özledim hepimiz toplanalım nazar değdi bizeeeee

canımcımmm doğum günün kutlu olsunnn eşinle bebişlerinlee ailenlee sevdiklerinleee tabikiii bizleeee nice mutlu yılllaaraaaaa

haha oh oh saat 12 olmadan pek cok gebe arkadaşımdan guzel dua dılek alım ne mutlu oldum derler ya gebelerın duaı kabul olur cok mutlu oldum
eee aysun hanımcım kucuk hanımı görcen yarın cok heyecanlı ya

çok teşkkur ederım tatlım hepberaber ınşalla

haha oh oh saat 12 olmadan pek cok gebe arkadaşımdan guzel dua dılek alım ne mutlu oldum derler ya gebelerın duaı kabul olur cok mutlu oldum
eee aysun hanımcım kucuk hanımı görcen yarın cok heyecanlı ya

ay ewet çok heyecanlıyım bende canımmm güzel haberlerle gellelimmm teyzoşşşş dua et bizeee

sütte içtim uykum geldi bayaaa öpüyorum senii yarın görüşürüzzz

Günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.

dün ayaklarım yine çok şişti. akşam eve gidince hiçbişi yapmadım, direk uzandım. nihayet normal haline döndü. 1 haftadır şiş dolaşıyordum ((

bugün kısmet olursa kızımın son eksiklerini alacağız :)))

merhaba canım. o ölçümlerde tolerans aralığı yüksek oluyor canım. maalesef net değer değil. 100 yukarı aşağı takılmamak lazım. doktor normal dediyse normaldir canım.

canım güle güle kullan aldıklarını, hediyelerinde beğenilir inşallah. mevlüt takımını gerçekten merak ettim :)))
evet esra ev taşıyor canım. Allah yardımcısı olsun.

bizde seni özlüyoruz canım. yine çok şükür halimize, en azından kimi izinde evinde kimi tatilde. hastanede değiliz ya. ne güzel o işleride tamamlamışsın. ben bugün çarşıya inicem. şefaf poşet alayım bari.

kızalr bugun benım doğum gunum mısafırım vardı alamadım sızın guzel dılerk ve dualarınızı uzuldummmmmmmmmmmmmmmmm

canım nice senelere. çocuklarınla eşinle hep mutlu huzurlu sağlıklı olun inşallah. doğum günü için saat sınırı mı varmış :))) yeterki dua edilsin canım.

canm sen hangı hastaneye devam edıyodun kartalda hangıne devam etmeyı dusunuyosun ben de o cıvardayımda belkı fıkır verırım

Mervem ben avrupa yakasında oturuyorum hastaneye de medical park fatihe gidiyorum. Ama dediğim gibi doğum fiyatları çok uçuk olduğundan değiştireyim dedim,bi tanıdığımız bu nisanda kartaldaki avicenna umut hastanesinde doğum yaptı, doktorundan hastaneden çok memnunmuş, hatta 6 sene önce ilk çocuğunun doğumunda da aynı doktora gitmiş. Acaba dedim ben de oraya mı gitsem???

kızalr bugun benım doğum gunum mısafırım vardı alamadım sızın guzel dılerk ve dualarınızı uzuldummmmmmmmmmmmmmmmm

Tatlımmmm nice nice mutlu sağlıklı yıllaraaa Her şey dilediğin gibi, gönlünce olsun inşallah

Kuzumm, biz de seni özledik çok, bu son haftalarda gerçekten nazar değdi herhalde bizim topiğe. Eskiden yarım saatte ilerleyen sayfalar şimdi bir günde anca ilerliyor

Günaydın burcummm, nasılsınız fıstığınla???
Şişlerinden kurtulmuşsun kuzumm, gözün aydın,ama çok yorma kendini olur mu yine geri gelir çünkü
Bana hayal gibi geliyor ödemlerden kurtulmak, iş yerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum, eve gidince dinleniyorum ama ııh inmiyor bir türlü Artık doğumdan sonra herhalde
Bir de bişi sorcam bu şeffaf poşetler nasıl oluyor tatlım, nerelerden alıyorsunuz? Ben de dünden beri bunu düşünüyorum, acaba diyorum en büyük boydan buzdolabı poşeti gibi bir şey filan mı alsam ki, ama olmaz ki Aydınlatıverin beni noluur :44:

mılona canım ben umut hastanesınde seyma hanıma gıdıyordum doktor ıyı.ordakı bırsen hanım ıcın de ıyı dıyorlar sen hangısıne gıdıceksın bılmıyorum.ama hastane cok kalabalık doktorlar ıyı fıyatlarda uygun.benım arkadasımın sulalesı orda doğurdu:))) kendısıde ekım basında doğum yapcak seyma hanımla

ama avrupa yakasındaysan cok uzak degılmı tatlım ya.benım kuzenım karsıda oturuyor medıpol dıe bı hastane varmıs orda yenı acılmıs oranın da fıyatları uygunmus

bende evıme daha yakın dıye kurtköy emsey hastanesıne basladım sen bıraz daha dusun bakalım hanı doğum bu anıden oldugunu dusunsen uzak kalır kuzum sana bu taraf ya

günaydın canlarım nasılsınız yeni uyandım kapıya gelen kargo uyandırdıhediyem geldi:124::118::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…