Merhabalar ben 25+4 günlük hamileyim bebeğimin ağırlığı yaklaşık 750gr mış normal mi? internette bu hafta sbitiminde 850gr olmalı yazıyor. Sizde durum nasıl???
kızalr bugun benım doğum gunum mısafırım vardı alamadım sızın guzel dılerk ve dualarınızı uzuldummmmmmmmmmmmmmmmm
Doğum günün kutlu olsun canım
bugün evde temizlik vardı kadın geldi...
evim mis evim oldu....
yaren canım doğum günün kutlu olsun...nice evlatlarınla sağlıklı senelere inşallah...
arzum napıyosun?
kızalr bugun benım doğum gunum mısafırım vardı alamadım sızın guzel dılerk ve dualarınızı uzuldummmmmmmmmmmmmmmmm
Doğum günün kutlu olsun canım
nice mutlu yaşlara bebişşlerinle beraber inşallah...
canımcımmm doğum günün kutlu olsunnn eşinle bebişlerinlee ailenlee sevdiklerinleee tabikiii bizleeee nice mutlu yılllaaraaaaa
bugün evde temizlik vardı kadın geldi...
evim mis evim oldu....
yaren canım doğum günün kutlu olsun...nice evlatlarınla sağlıklı senelere inşallah...
arzum napıyosun?
İyi aksamlaar
Bugun giremedim cunku gezmedeydim esim diyo ancak 2 gun durabildin evde
Hediyemi aldim vede pzt yegenlerimin dogum gunu icin hediyelerimi aldim
Kizimada coook guzel bi mevlut takimi aldim cok icime sindi ins resmini paylasicam
Gecmise soyle bi goz attim
Sedefim masallah kizinada sanada ben cok kilo aliyorum yaa evde daha saglikli beslenmeye basladim ama yok anlamiyorum neden:26:
Bu arada benimde tahmini dogumum 15 ekim gosterdi bu sefer ultrasonda ama ben pek takmiyorum belli olmaz bebislerin isi
Yaren canim dogum gunun kutlu olsunsevdiklerinle nice saglikli yillara insallah
Dualrimida okudum kozete ve emek arkadaslarimiz icin
Esrayi goremiyorum kac gundur sanirim esi geldigi icin ev tasiycak onla ilgileniyodur
haha oh oh saat 12 olmadan pek cok gebe arkadaşımdan guzel dua dılek alım ne mutlu oldum derler ya gebelerın duaı kabul olur cok mutlu oldum
eee aysun hanımcım kucuk hanımı görcen yarın cok heyecanlı ya
ay ewet çok heyecanlıyım bende canımmm güzel haberlerle gellelimmm teyzoşşşş dua et bizeee
sütte içtim uykum geldi bayaaa öpüyorum senii yarın görüşürüzzz
Merhabalar ben 25+4 günlük hamileyim bebeğimin ağırlığı yaklaşık 750gr mış normal mi? internette bu hafta sbitiminde 850gr olmalı yazıyor. Sizde durum nasıl???
İyi aksamlaar
Bugun giremedim cunku gezmedeydim esim diyo ancak 2 gun durabildin evde
Hediyemi aldim vede pzt yegenlerimin dogum gunu icin hediyelerimi aldim
Kizimada coook guzel bi mevlut takimi aldim cok icime sindi ins resmini paylasicam
Gecmise soyle bi goz attim
Sedefim masallah kizinada sanada ben cok kilo aliyorum yaa evde daha saglikli beslenmeye basladim ama yok anlamiyorum neden:26:
Bu arada benimde tahmini dogumum 15 ekim gosterdi bu sefer ultrasonda ama ben pek takmiyorum belli olmaz bebislerin isi
Yaren canim dogum gunun kutlu olsunsevdiklerinle nice saglikli yillara insallah
Dualrimida okudum kozete ve emek arkadaslarimiz icin
Esrayi goremiyorum kac gundur sanirim esi geldigi icin ev tasiycak onla ilgileniyodur
bizim foruma neler olmuş ya nekadar da sessizleştik böleeee
yarenim kuzucum tekrardan doğum günün kutlu olsun kuzucum nice yaşlara
biz bugün hediyemizi aldık pazartesi kargoya vericez inşallah umarım sahibi beğenir :)
oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane için poşetlere koydum bakalım kalanını da pazar günü tamamlayıp hazır edicez dğum çantamızı inşallah
sedefim maşallah senin kızçeneısırırım onu bennn
bulemsu esra burcu lavinyam şahinusum milonam aysunum ve ismini sayamadığım tüm hamişler sizleri özledim hepimiz toplanalım nazar değdi bizeeeee
canm sen hangı hastaneye devam edıyodun kartalda hangıne devam etmeyı dusunuyosun ben de o cıvardayımda belkı fıkır verırım
bizim foruma neler olmuş ya nekadar da sessizleştik böleeee
yarenim kuzucum tekrardan doğum günün kutlu olsun kuzucum nice yaşlara
biz bugün hediyemizi aldık pazartesi kargoya vericez inşallah umarım sahibi beğenir :)
oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane için poşetlere koydum bakalım kalanını da pazar günü tamamlayıp hazır edicez dğum çantamızı inşallah
sedefim maşallah senin kızçeneısırırım onu bennn
bulemsu esra burcu lavinyam şahinusum milonam aysunum ve ismini sayamadığım tüm hamişler sizleri özledim hepimiz toplanalım nazar değdi bizeeeee
Günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
dün ayaklarım yine çok şişti. akşam eve gidince hiçbişi yapmadım, direk uzandım. nihayet normal haline döndü. 1 haftadır şiş dolaşıyordum((
bugün kısmet olursa kızımın son eksiklerini alacağız :)))
merhaba canım. o ölçümlerde tolerans aralığı yüksek oluyor canım. maalesef net değer değil. 100 yukarı aşağı takılmamak lazım. doktor normal dediyse normaldir canım.
canım güle güle kullan aldıklarını, hediyelerinde beğenilir inşallah. mevlüt takımını gerçekten merak ettim :)))
evet esra ev taşıyor canım. Allah yardımcısı olsun.
bizde seni özlüyoruz canım. yine çok şükür halimize, en azından kimi izinde evinde kimi tatilde. hastanede değiliz ya. ne güzel o işleride tamamlamışsın. ben bugün çarşıya inicem. şefaf poşet alayım bari.
canım nice senelere. çocuklarınla eşinle hep mutlu huzurlu sağlıklı olun inşallah. doğum günü için saat sınırı mı varmış :))) yeterki dua edilsin canım.
bizim konuşma meşurdur eşim hala uğraşır benimle anlamıyor çünkü çoğu söylenenibende çankırıdayım oralıyız fakat balıkesirde yaşıyordum 2 yaşımdan beri eşim ankaralı evlenincede tayin dolayısıyla çankırıdayız... sıksık giderdik evlenmeden annem babam hala gider ama ben artık çok gelemiyorum haziranda oradaydık 1 gece kaldık
bende çankırıyım canım ne tesaduf yaa ama sen aslen kutahyalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?