2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Evvet, iyi fikir kilitli olanlar tatlımm. Benim evde vardı deneyeyim bakalım, olmazsa artık başka çözüm düşünürüz

Eki Görüntüle 495742
kızlar bakın bahçemde yetişen karpuza
Enemmm miniciiikk Maşallah canım yaa, bereketi artsın eksilmesin taşsın dökülmesin, yavrularına, size nimet şifa olsun inşallah

Canım kilo bebekten bebeğe, doktordan doktora değişiyor. Çünkü tartıyla tartmıyorlar, doktorun ölçtüğü baş çevresinin ölçüsüne göre usg cihazı yaklaşık değer veriyor. İçini rahat tut, bence 1000 gr da iyi.
İsim konusunda ben Kızıma Defne Alya koymayı düşünüyorum şimdilik. Beren ismi de hoşuma gidenler arasındaydı ama babamız sevmedi pek. Bunların dışında Duru, Mina, Çağla isimleri aklımdakiler. Allahım kolaylık versin inşallah en hayırlı ismi bulursun prensesine.

Evet tatlım yaa ama bence bu sefer ki kızımın hediyesi olduğu için kargocular üzmedi beni. Bana gelse kesin bi sorun yaşanırdı
Meleğim çok şanslı teyzesi, Allahım inşallah yavrularımızın şanslarını, bahtlarını hep açık etsin böyle

ya onları yaptım, bugünde çarşıya çıkacağız inşallah. hazır yazlığa gitmiyoruz değerlendirelim dimi günü

bu arada şişliklerim geldiler bile

mailime baktım, mutlu oldum çokta memnun oldum canım ayyyy çok tatlısın sen ya :)))

canım senin yazdığın ücretler epiduralsiz değil mi? bizim hastanede de bu fiyatlar var ama epiduralsiz. epiduralli 1000 tl daha ekleniyor.

ayrıca bizde eşimle magazin izleriz. hem çokta güzel dedikodu yaparız izlerken

benimde ellerim yüzüm şişiyor artık, dudaklarımda kırmızılaştı. ama hiç takmıyorum normal diyorum. tansiyorun hep normal çıkıyorç. canım bu arada paketlerin içi görünse daha iyi olmaz mı? ben o yüzden poşetlere koymayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 495742
kızlar bakın bahçemde yetişen karpuza

aman ya karpuz mu bu ben yere zeytin düşmüş sandıydım :)))))))))
maşallah canım. yemekte nasip olurinşallah.

selam canım. o hafatalarda bebişlerimizin kilosu 1200-1300 civarı olmuştu. 1000 gr az gibi gelebilir ama 100 gr toleransı oluyor ölçümlerin. doktorun yorumu önemli canım. boşuna kafanda kurma kötü bişiler.

Çok iyşymiş canım burda devlet hst 250 500 tl civarında özel odası fln olursa zekai tahir burak öyle mesela bir de sezaryana sıcak bakmıyor ve asistanlar giriyormuş

amin canım ne güzel dualar etmişsin kız öyle bahçemizin bereketi çok fazla ama işte dışardan gelen dış mihraklar bize bahçeden bişey bırakmıyorlar bazenama rabbim yoktan veriyor işte
evet kızının sansı seni hiç üzmedi bu sefer canım zaten kız çocuğunun sansı hep açık olur büşra doğar doğmaz altın takmışlardı hastanenin 100. bebeği diyerekten

bebekler kısmetiyle gelecek inşallahhh
ben evleneli 2 sene 4 ay oldu canım yaa 12 seneyi düşünemiyorummm ama zaman cabuk geciyor degil mi..
nice yıllara inşallahh mutluluklaaa

evet epiduralsiz fiyatlar.. epidurali sormadım..
acıkcası epidurali düşündüm ama o da korkutuyor beni belden iğne vuruyorlarmış normal epiduralde bilemiyorum..
magazini tek izlemek sarmıyor yanımda dedikodu yapacak kimse yok gel senle izleyelimm:118:

Magazinde sıkıcı canım öncedendaha iyiydi sanki şimdi magazin bile yok tv de hiç bir şey kalmadı gari haftada 1 güzeldi şimdi her saat magazin

iyi bari o işlerin bitmiş ama genede kendine dikkat et arkadaşım şişlikler perişan ediyor insanı
bak magazin seven bir çift daha
evet canım kendiliğinden çıkan karpuz o ve gözüne bakıyoruz eşimle aslında 2 fidan daha çıkmıştı ama eşim onları yabani ot sandı ve söktü attı
kaynanacığım öyle diyor biz tohum arıyoruz fidan buluyoruz siizn bahçeden kendiliğinden çıkıyor herkesin kalbine göre veriyor allah diye

Çok iyşymiş canım burda devlet hst 250 500 tl civarında özel odası fln olursa zekai tahir burak öyle mesela bir de sezaryana sıcak bakmıyor ve asistanlar giriyormuş
canım rabbim yardımcın olsun inşş gönlüne göre bir yer bulursun

evet canım ilk zamnlar günleri sayıyorsun sonra ayları sonra yılları bir bakmışsın 10 yılı devrilmiş ve katlarını saymaya başlamışsın rabbim ağız tadımızı sevgimizi bozmasın seytanı hiç araya katmasın inşşş

şaka maka 1.5 ay sonra anneyiz allahın izniyle ilk günler nasıldı bulemsu al basıyor mu depresyon oluyor mu sahiden uykusu ne zaman düzene giriyo

biraz daha yaklaşınca doğum karar verirsin artık epiduralli mi olsun olmasın mı. beni korkutmuyor iğne, hatta ben epiduralsiz istiyorum. eşim istiyor epiduralli olmamı. sanki o doğuracak

:))) olur izleyelim

hee çok severiz, babam kızardı dedikodu yapmamıza evde, bende hep kafa dengi bir koca isterdim, rahat rahat konuşabileceğim. çok şanslıyız canım.

karpuza bak ya kendiliğinden çıkmış bide :))) maşallah canım, bereketli bahçeniz. kaynanan daha çok bekler, Allah herkesin gönlüne göre veriyor gerçekten :)))

kızzz konya ya gelirsem kayınvalidenle tanıştırcan mı ona kayınvalidemden bahsedeyimde görsün ne kaynanalar var

maşallah canım, Allah bozmasın mutluluğunuzu.

biz acıktık bize müsade allaha emanet olun canlarım sizleri seviyorummm

afiyet olsun canım, ohhh yarasın bebişine.

kayınvalidecigim aradı alışverişe gidioruz canlarım ben hemen hazırlanıyım görüşürüzzzz

kolay gelsin canım :)

günaydınlar herkese nasılsınız kızlar ben iyiyim şükür dün dr.a gittik oğlumu gördük elinin üstüne yatmış uyuyor keyfine düşkün dedi dr. herşeyi iyiymiş şükür balık hapı verdi kullanan varmı kızlar hergün mü alıyorsunuz yoksa gün aşırımı magnezyumum düşük çıktı ilaç kullanmama rağmen günde 2 alıcam artık sonra çarşılarda gezdik pijama gecelik aldım bebişimin kremi losyonu yağı şampuanı filan onları aldık biberon filan aldım büyük oğlumun kıskanmaları başladı napcaz bilmiyorum ona alıyosunuz diyip duruyo halbuki onada muhakkak alıyorum istediği herşeyi ama zor günler bekliyor bizi hissediyorum :)))

Ben hepsinden korkuyorum walla ) sağlıklıca çıksa da kurtulsak anne oğul

canım gözün aydın, oğlun iyimiş, maşallah.balık hapı günde bir tane kullanıyordum. o dönem balık yiyemiyordum, bulantım çok vardı. 5, aydan sonra düzelince yemeğe başladım, hapı bıraktım. doktor haftada bir balık ye kullanmana gerek yok demişti. magnezyum kramplardan dolayı kullanmaya başladım. doktora bebeğe zararlı ise içmeyim, ben dayanırım dedim, yok o acıyı çekme, bebeğe zararlı değil dedi. o yüzden 2 ye çıktı diye üzülme canım. magnezyumlu gıdaları araştırıp bol bol tüketebilirsin.

Aldıklarını güle güle giy canım, bebişinede güzel günlerde kullan canım. abisi kıskanmaya başladı demek. normal değil mi canım? sen hiç ayrım yapmasanda eskiden bir tek o vardı, herşey onaydı şimdi ortak çıktı. yavaş yavaş alışacaktır. kaç yaşındaydı oğlun?

canım sağol ben hala balık yiyemiyorum oyüzden hergün alıyım oğlum 6 yaşında dün dr. muayene ediyor bu dr.a ilk defa gittik erkek bebek dedi bizimki ne dese onu biliyoz başka bişey var mı 6 yaşındaki çocuk öldürdü bizi eşimle biz nasıl utandık

beren güzel, nisa da güzel sure ismi. benim 27+3 ken 1000 gr civarıydı. zaten +/- toleransları var takma kafana.

canım oğlun anlayacak yaşa gelmiş, biz eşimle 2,3 yaşına gelince ikinciyi yaparız diye düşünmeye başladık, hani tam anlamadan beraber büyüsünler diye.

yalnız doktora çok güzel demiş. ayyy çok tatlı ya. gözün üzerinde olsun ikincisi doğduktan sonra, çocuk çünkü yanlış bir hareket yapmasın istemeden de olsa. bizde küçük olduk ama yinede dünyasını anlayamayız bu yaştan sonra. açıklama yapa yapa anlayacak, zaten başka çaresi yok :))) aynı cins olmalarıda sizinkini geriyor tabi :)

ben çıkıyorum arkadaşlar. güzel bir h.sonu dilerim. kendinize iyi bakın. mucksss

canım ben balık hapını doktora sordum o da balık yemiyorsan kullan demişti. önerdiği hap ise efa daily. ben de araştırdım omega 3 oranı oldukça yüksek ve içerisinde farklı vitamin karışımları yok. marincap falan yazdıysa bence onu kullanma. fiyat olarak uygun ama benim içime sinmedi. efa 30 kapsül 25 tl. aslında miktarı günde 2 ama ben ceviz falanda tükettiğim için genellikle antioksidan özelliği olan birşeyle (maydonoz gibi) birlikte günde 1 kez alıyorum ve buzdolabında saklıyorum.

canım benim sağol öpüyorum sende kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…