Günaydın canım, haklısın sürekli dinlenmek lazım, şimdiden başladılar şişmeye
dediğin gibi kilitli gıda poşetlerinden de olur. aslında bende ondan düşünmüştüm sonra yapışkanlı mı alsam dedim. orta boy kilitli poşet alalım. ben mutfakta kullanıyorum 15 cm kadar uzunluğu, içinde 15 adet var kutunun. bir boy büyüğünü alayım bari 10 tane olsa yeter. iyi hatırlattın canım
Enemmm miniciiikk
size bir sorum olacak dün kontrole gittim bebişimin kilosu 1000gr 29+5 günlüğüz bana az geldi sonucu pazartesı goturucem doktoruma sızce nasıl?? sizin bebişlerin kilosu nedir birde çok fazla giremiyorum bu sıra şöyle bir göz gezdirdim ama bebişlerinize isim kararları verdiniz mi :) benim kızım olacak ama henüz kesin bir isim yok aklımda beren , beril , nisa bunları düşünüyorum bana fikir verirseniz çokkkk sevinirim... hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar inşallah
Evet tatlım yaa ama bence bu sefer ki kızımın hediyesi olduğu için kargocular üzmedi beni. Bana gelse kesin bi sorun yaşanırdıteşekkür ederim canım sende almışsın hediyeni hemde hiç kargocular seni üzmediler bu sefer nasıl sevindim biliyormusun
kız senin işin çok zormuş be sen hastaneye varana kadar sancıların korkudan çekilebilir bileallah yardımcın olsun gülümm
kız çok yorma kendini aklım sende kaldı dün konustuktan sonra evde iş var dedin ya hem çarsı pazar gezip hem ev işi yapacaksın dinlene dinlene yap canım benim yorma kendini fazla şişler geri gelmesin ne olurrr
burcum mailine bakarmısın şekerimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...bislerinin-ilk-hediyeleri-4.html#post26141948 ekledim bile şekerimmmm
applepay canım doktordan güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın
sahinus allah kolaylık versin canım hastane seçiminde
günaydın burcuuuuuu... owww o fiyatlar ne öyle yaa alt tarafı dogum yani :) off bu hastaneler hep soyguncu
benimkide özel hastane ama fiyatlarımız cok uygun muayene ücretim 35 TL dogum ücretim normal 500 TL sezeryan 750 TL
doktorumda hastanede cok iyi, cok memnunuz.. cokta memnun olanlar var..
valla dogru
tembelim ben burcum yaa keşke sen gibi hamarat olaydımmm
saol fatmacım.. seninde hediyen gelmiş gözünaydın hilalcigiminde kesesine bereket..
kızlar su an show tv de magazin programını izliorum tam ev hanımı oldum
ıyıyım tatlım sen nasılsın banada bıkac gundur görenler yuzun sısmıs dıo ınternetten okudum tansıyon habercısı olabılırmıs ınsallah öle degıldır.cunku tansıyon yukselmesı dırek sezeryan doğum.benım annem hastane cantası ıcın keseler yaptırıyor bıkac tane onların ıcıne koycam bebısın zıbın setlerını bezlerını v.s takım takım yapıp koycam.
annem benım ceyızlerımdekı dantellerım ıcınde kese yapmıstı guzel oluyor:)
size bir sorum olacak dün kontrole gittim bebişimin kilosu 1000gr 29+5 günlüğüz bana az geldi sonucu pazartesı goturucem doktoruma sızce nasıl?? sizin bebişlerin kilosu nedir birde çok fazla giremiyorum bu sıra şöyle bir göz gezdirdim ama bebişlerinize isim kararları verdiniz mi :) benim kızım olacak ama henüz kesin bir isim yok aklımda beren , beril , nisa bunları düşünüyorum bana fikir verirseniz çokkkk sevinirim... hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar inşallah
biz evleneli 12 sene oldu canım bu yüzden tv şeceneğimiz yoktu galibave ev hayatı tam bana göre ben sıkıya gelemezdim galiba
bu karpuz kendiliğinden çıktı canım bahçemizde rabbim bebişin kısmetini veriyor işte
biizm burda özelde doğum yapanlardan duyduğum sezeryan 500-750-1000 lira canım
amin canım ne güzel dualar etmişsin kız öyleEvvet, iyi fikir kilitli olanlar tatlımm. Benim evde vardı deneyeyim bakalım, olmazsa artık başka çözüm düşünürüz
Enemmm miniciiikkMaşallah canım yaa, bereketi artsın eksilmesin taşsın dökülmesin, yavrularına, size nimet şifa olsun inşallah
Evet tatlım yaa ama bence bu sefer ki kızımın hediyesi olduğu için kargocular üzmedi beni. Bana gelse kesin bi sorun yaşanırdı
Meleğim çok şanslı teyzesi, Allahım inşallah yavrularımızın şanslarını, bahtlarını hep açık etsin böyle
biz evleneli 12 sene oldu canım bu yüzden tv şeceneğimiz yoktu galibave ev hayatı tam bana göre ben sıkıya gelemezdim galiba
bu karpuz kendiliğinden çıktı canım bahçemizde rabbim bebişin kısmetini veriyor işte
biizm burda özelde doğum yapanlardan duyduğum sezeryan 500-750-1000 lira canım
ya onları yaptım, bugünde çarşıya çıkacağız inşallah. hazır yazlığa gitmiyoruz değerlendirelim dimi günü
bu arada şişliklerim geldiler bile
mailime baktım, mutlu oldum çokta memnun oldum canımayyyy çok tatlısın sen ya :)))
canım senin yazdığın ücretler epiduralsiz değil mi? bizim hastanede de bu fiyatlar var ama epiduralsiz. epiduralli 1000 tl daha ekleniyor.
ayrıca bizde eşimle magazin izleriz. hem çokta güzel dedikodu yaparız izlerken
benimde ellerim yüzüm şişiyor artık, dudaklarımda kırmızılaştı. ama hiç takmıyorum normal diyorum. tansiyorun hep normal çıkıyorç. canım bu arada paketlerin içi görünse daha iyi olmaz mı? ben o yüzden poşetlere koymayı düşünüyorum.
aman ya karpuz mu bu ben yere zeytin düşmüş sandıydım :)))))))))
maşallah canım. yemekte nasip olurinşallah.
selam canım. o hafatalarda bebişlerimizin kilosu 1200-1300 civarı olmuştu. 1000 gr az gibi gelebilir ama 100 gr toleransı oluyor ölçümlerin. doktorun yorumu önemli canım. boşuna kafanda kurma kötü bişiler.
bebekler kısmetiyle gelecek inşallahhh
ben evleneli 2 sene 4 ay oldu canım yaa 12 seneyi düşünemiyorummm ama zaman cabuk geciyor degil mi..
nice yıllara inşallahh mutluluklaaa
evet epiduralsiz fiyatlar.. epidurali sormadım..
acıkcası epidurali düşündüm ama o da korkutuyor beni belden iğne vuruyorlarmış normal epiduralde bilemiyorum..
magazini tek izlemek sarmıyor yanımda dedikodu yapacak kimse yok gel senle izleyelimm:118:
iyi bari o işlerin bitmiş ama genede kendine dikkat et arkadaşım şişlikler perişan ediyor insanıya onları yaptım, bugünde çarşıya çıkacağız inşallah. hazır yazlığa gitmiyoruz değerlendirelim dimi günü
bu arada şişliklerim geldiler bile
mailime baktım, mutlu oldum çokta memnun oldum canımayyyy çok tatlısın sen ya :)))
canım senin yazdığın ücretler epiduralsiz değil mi? bizim hastanede de bu fiyatlar var ama epiduralsiz. epiduralli 1000 tl daha ekleniyor.
ayrıca bizde eşimle magazin izleriz. hem çokta güzel dedikodu yaparız izlerken
benimde ellerim yüzüm şişiyor artık, dudaklarımda kırmızılaştı. ama hiç takmıyorum normal diyorum. tansiyorun hep normal çıkıyorç. canım bu arada paketlerin içi görünse daha iyi olmaz mı? ben o yüzden poşetlere koymayı düşünüyorum.
aman ya karpuz mu bu ben yere zeytin düşmüş sandıydım :)))))))))
maşallah canım. yemekte nasip olurinşallah.
selam canım. o hafatalarda bebişlerimizin kilosu 1200-1300 civarı olmuştu. 1000 gr az gibi gelebilir ama 100 gr toleransı oluyor ölçümlerin. doktorun yorumu önemli canım. boşuna kafanda kurma kötü bişiler.
canım rabbim yardımcın olsun inşş gönlüne göre bir yer bulursunÇok iyşymiş canım burda devlet hst 250 500 tl civarında özel odası fln olursa zekai tahir burak öyle mesela bir de sezaryana sıcak bakmıyor ve asistanlar giriyormuş
evet canım ilk zamnlar günleri sayıyorsun sonra ayları sonra yılları bir bakmışsın 10 yılı devrilmiş ve katlarını saymaya başlamışsın
ben evleneli 2 sene 4 ay oldu canım yaa 12 seneyi düşünemiyorummm ama zaman cabuk geciyor degil mi..
acıkcası epidurali düşündüm ama o da korkutuyor beni belden iğne vuruyorlarmış normal epiduralde bilemiyorum..
magazini tek izlemek sarmıyor yanımda dedikodu yapacak kimse yok gel senle izleyelimm:118:
iyi bari o işlerin bitmiş ama genede kendine dikkat et arkadaşım şişlikler perişan ediyor insanı
bak magazin seven bir çift daha
evet canım kendiliğinden çıkan karpuz o ve gözüne bakıyoruz eşimle aslında 2 fidan daha çıkmıştı ama eşim onları yabani ot sandı ve söktü attı
kaynanacığım öyle diyor biz tohum arıyoruz fidan buluyoruz siizn bahçeden kendiliğinden çıkıyor herkesin kalbine göre veriyor allah diye
canım rabbim yardımcın olsun inşş gönlüne göre bir yer bulursun
evet canım ilk zamnlar günleri sayıyorsun sonra ayları sonra yılları bir bakmışsın 10 yılı devrilmiş ve katlarını saymaya başlamışsınrabbim ağız tadımızı sevgimizi bozmasın seytanı hiç araya katmasın inşşş
biz acıktık bize müsade allaha emanet olun canlarımsizleri seviyorummm
kayınvalidecigim aradı alışverişe gidioruz canlarım ben hemen hazırlanıyım görüşürüzzzz
biraz daha yaklaşınca doğum karar verirsin artık epiduralli mi olsun olmasın mı. beni korkutmuyor iğne, hatta ben epiduralsiz istiyorum. eşim istiyor epiduralli olmamı. sanki o doğuracak
:))) olur izleyelim
hee çok severiz, babam kızardı dedikodu yapmamıza evde, bende hep kafa dengi bir koca isterdim, rahat rahat konuşabileceğim. çok şanslıyız canım.
karpuza bak ya kendiliğinden çıkmış bide :))) maşallah canım, bereketli bahçeniz. kaynanan daha çok bekler, Allah herkesin gönlüne göre veriyor gerçekten :)))
kızzz konya ya gelirsem kayınvalidenle tanıştırcan mıona kayınvalidemden bahsedeyimde görsün ne kaynanalar var
maşallah canım, Allah bozmasın mutluluğunuzu.
afiyet olsun canım, ohhh yarasın bebişine.
kolay gelsin canım :)
günaydınlar herkese nasılsınız kızlar ben iyiyim şükür dün dr.a gittik oğlumu gördük elinin üstüne yatmış uyuyor keyfine düşkün dedi dr. herşeyi iyiymiş şükür balık hapı verdi kullanan varmı kızlar hergün mü alıyorsunuz yoksa gün aşırımı magnezyumum düşük çıktı ilaç kullanmama rağmen günde 2 alıcam artık sonra çarşılarda gezdik pijama gecelik aldım bebişimin kremi losyonu yağı şampuanı filan onları aldık biberon filan aldım büyük oğlumun kıskanmaları başladı napcaz bilmiyorum ona alıyosunuz diyip duruyo halbuki onada muhakkak alıyorum istediği herşeyi ama zor günler bekliyor bizi hissediyorum :)))
canım gözün aydın, oğlun iyimiş, maşallah.balık hapı günde bir tane kullanıyordum. o dönem balık yiyemiyordum, bulantım çok vardı. 5, aydan sonra düzelince yemeğe başladım, hapı bıraktım. doktor haftada bir balık ye kullanmana gerek yok demişti. magnezyum kramplardan dolayı kullanmaya başladım. doktora bebeğe zararlı ise içmeyim, ben dayanırım dedim, yok o acıyı çekme, bebeğe zararlı değil dedi. o yüzden 2 ye çıktı diye üzülme canım. magnezyumlu gıdaları araştırıp bol bol tüketebilirsin.
Aldıklarını güle güle giy canım, bebişinede güzel günlerde kullan canım. abisi kıskanmaya başladı demek. normal değil mi canım? sen hiç ayrım yapmasanda eskiden bir tek o vardı, herşey onaydı şimdi ortak çıktı. yavaş yavaş alışacaktır. kaç yaşındaydı oğlun?
canım sağol ben hala balık yiyemiyorum oyüzden hergün alıyım oğlum 6 yaşında dün dr. muayene ediyor bu dr.a ilk defa gittik erkek bebek dedi bizimki ne dese onu biliyoz başka bişey var mı 6 yaşındaki çocuk öldürdü bizi eşimle biz nasıl utandık
günaydınlar herkese nasılsınız kızlar ben iyiyim şükür dün dr.a gittik oğlumu gördük elinin üstüne yatmış uyuyor keyfine düşkün dedi dr. herşeyi iyiymiş şükür balık hapı verdi kullanan varmı kızlar hergün mü alıyorsunuz yoksa gün aşırımı magnezyumum düşük çıktı ilaç kullanmama rağmen günde 2 alıcam artık sonra çarşılarda gezdik pijama gecelik aldım bebişimin kremi losyonu yağı şampuanı filan onları aldık biberon filan aldım büyük oğlumun kıskanmaları başladı napcaz bilmiyorum ona alıyosunuz diyip duruyo halbuki onada muhakkak alıyorum istediği herşeyi ama zor günler bekliyor bizi hissediyorum :)))
canım oğlun anlayacak yaşa gelmiş, biz eşimle 2,3 yaşına gelince ikinciyi yaparız diye düşünmeye başladık, hani tam anlamadan beraber büyüsünler diye.
yalnız doktora çok güzel demiş. ayyy çok tatlı ya. gözün üzerinde olsun ikincisi doğduktan sonra, çocuk çünkü yanlış bir hareket yapmasın istemeden de olsa. bizde küçük olduk ama yinede dünyasını anlayamayız bu yaştan sonra. açıklama yapa yapa anlayacak, zaten başka çaresi yok :))) aynı cins olmalarıda sizinkini geriyor tabi :)
ben çıkıyorum arkadaşlar. güzel bir h.sonu dilerim. kendinize iyi bakın. mucksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?