günaydın canlarım nasılsınızyeni uyandım kapıya gelen kargo uyandırdı hediyem geldi:124::118::124:
HoşgeldiniizMaşallah prensesine nasıl da büyümüş annesi
Kilo aldım diye üzülüyordun bak demek ki almamışsın tatlımm, hem normal artık son aylarda 3-3.5 kiloya kadar
Bu arada 25 Ekim bayramın ilk günü kuzumm, ne güzel çifte bayram olacak desenize
Canım sen hangi semttekine gidiyordun? Ben de belki senin gittiğin hastanenin kartalda şubesi varmış orada yapabilirim doğumu. Büyük olasılıkla hastanemi değiştircem çok uçuk çünkü doğum fiyatları
kızalr bugun benım doğum gunum mısafırım vardı alamadım sızın guzel dılerk ve dualarınızı uzuldummmmmmmmmmmmmmmmm
bugün evde temizlik vardı kadın geldi...
evim mis evim oldu....
yaren canım doğum günün kutlu olsun...nice evlatlarınla sağlıklı senelere inşallah...
arzum napıyosun?
İyi aksamlaar
Bugun giremedim cunku gezmedeydim esim diyo ancak 2 gun durabildin evde
Hediyemi aldim vede pzt yegenlerimin dogum gunu icin hediyelerimi aldim
Kizimada coook guzel bi mevlut takimi aldim cok icime sindi ins resmini paylasicam
Gecmise soyle bi goz attim
Sedefim masallah kizinada sanada ben cok kilo aliyorum yaa evde daha saglikli beslenmeye basladim ama yok anlamiyorum neden:26:
Bu arada benimde tahmini dogumum 15 ekim gosterdi bu sefer ultrasonda ama ben pek takmiyorum belli olmaz bebislerin isi
Yaren canim dogum gunun kutlu olsunsevdiklerinle nice saglikli yillara insallah
Dualrimida okudum kozete ve emek arkadaslarimiz icin
Esrayi goremiyorum kac gundur sanirim esi geldigi icin ev tasiycak onla ilgileniyodur
bizim foruma neler olmuş ya nekadar da sessizleştik böleeee
yarenim kuzucum tekrardan doğum günün kutlu olsun kuzucum nice yaşlara
biz bugün hediyemizi aldık pazartesi kargoya vericez inşallah umarım sahibi beğenir :)
oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane için poşetlere koydum bakalım kalanını da pazar günü tamamlayıp hazır edicez dğum çantamızı inşallah
sedefim maşallah senin kızçeneısırırım onu bennn
bulemsu esra burcu lavinyam şahinusum milonam aysunum ve ismini sayamadığım tüm hamişler sizleri özledim hepimiz toplanalım nazar değdi bizeeeee
Mervem ben avrupa yakasında oturuyorum hastaneye de medical park fatihe gidiyorum. Ama dediğim gibi doğum fiyatları çok uçuk olduğundan değiştireyim dedim,bi tanıdığımız bu nisanda kartaldaki avicenna umut hastanesinde doğum yaptı, doktorundan hastaneden çok memnunmuş, hatta 6 sene önce ilk çocuğunun doğumunda da aynı doktora gitmiş. Acaba dedim ben de oraya mı gitsem???
Günaydın burcummm, nasılsınız fıstığınla???
Şişlerinden kurtulmuşsun kuzumm, gözün aydın,ama çok yorma kendini olur mu yine geri gelir çünkü
Bana hayal gibi geliyor ödemlerden kurtulmak, iş yerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum, eve gidince dinleniyorum ama ııh inmiyor bir türlüArtık doğumdan sonra herhalde
Bir de bişi sorcam bu şeffaf poşetler nasıl oluyor tatlım, nerelerden alıyorsunuz? Ben de dünden beri bunu düşünüyorum, acaba diyorum en büyük boydan buzdolabı poşeti gibi bir şey filan mı alsam ki, ama olmaz kiAydınlatıverin beni noluur :44:
mılona canım ben umut hastanesınde seyma hanıma gıdıyordum doktor ıyı.ordakı bırsen hanım ıcın de ıyı dıyorlar sen hangısıne gıdıceksın bılmıyorum.ama hastane cok kalabalık doktorlar ıyı fıyatlarda uygun.benım arkadasımın sulalesı orda doğurdu:))) kendısıde ekım basında doğum yapcak seyma hanımla
ama avrupa yakasındaysan cok uzak degılmı tatlım ya.benım kuzenım karsıda oturuyor medıpol dıe bı hastane varmıs orda yenı acılmıs oranın da fıyatları uygunmus
bende evıme daha yakın dıye kurtköy emsey hastanesıne basladım sen bıraz daha dusun bakalım hanı doğum bu anıden oldugunu dusunsen uzak kalır kuzum sana bu taraf ya
günaydın canlarım nasılsınızyeni uyandım kapıya gelen kargo uyandırdı hediyem geldi:124::118::124:
saol bitanecik mirayımmmevet almamışım yani en azından benim korktugum gibi olmadı
benim doktorum 2 kilodan fazlası iyi degil dedi:26: inşallah çifte bayram yaşarız inşallah herşey gönlümüzce olur..
ben ataşehirdekine gidiyorum canım.. dogum fiyatları cok uygun, doktorumdanda cok memnunum
normal dogum 500 TL sezeryan 750 TL
kartalda umut hastanesi var onda eşimin yengesi dogum yapmıştı en son, cok memnundu,
hatta bende ona gidecektimde bana uzak kalıyor.
kartal uzak degil mi sana ama ya ?
saol betülümm ısır kızımı zaten tam ısırmalık olmuş cimcimeee
CANLARIM GÜNAYDIN !!!
yeni uyandım..kahvaltımı yaptım..şimdi evde öle boş boş kaldım yaa evde kalmaya alışık degilim acaip oldu
aşkım şirkette ben bugün gitmedim işe.. belki kayınvalidem gelir öğleden sonra..
akşama dogru da annem ve kardeşim gelecekler onları bekliyorum
özledim sizleriiiiiiiiii
selam kızlar nasılsınız bakem ewet yahu nedir bu doğum fiyatları hele ki ankara 3000 4000tl civarında evimin yakınında yani bir dakika sürecek arabayla mesafesi olan yer de 1000 tl özel hastane ama yine de bilemiyorum çok hamile vardı ama kapıda gittiğim diğer özel hastanelere benzemiyor
kız çok yorma kendini aklım sende kaldı dün konustuktan sonra evde iş var dedin ya hem çarsı pazar gezip hem ev işi yapacaksın dinlene dinlene yap canım benim yorma kendini fazla şişler geri gelmesin ne olurrrGünaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
dün ayaklarım yine çok şişti. akşam eve gidince hiçbişi yapmadım, direk uzandım. nihayet normal haline döndü. 1 haftadır şiş dolaşıyordum((
.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...bislerinin-ilk-hediyeleri-4.html#post26141948 ekledim bile şekerimmmmaaa ne guzel hedıyen geldı demek gule gule kullan ınsallah eklersın fotosunuu
selam kızlar nasılsınız bakem ewet yahu nedir bu doğum fiyatları hele ki ankara 3000 4000tl civarında evimin yakınında yani bir dakika sürecek arabayla mesafesi olan yer de 1000 tl özel hastane ama yine de bilemiyorum çok hamile vardı ama kapıda gittiğim diğer özel hastanelere benzemiyor
Günaydın canım, haklısın sürekli dinlenmek lazım, şimdiden başladılar şişmeye
dediğin gibi kilitli gıda poşetlerinden de olur. aslında bende ondan düşünmüştüm sonra yapışkanlı mı alsam dedim. orta boy kilitli poşet alalım. ben mutfakta kullanıyorum 15 cm kadar uzunluğu, içinde 15 adet var kutunun. bir boy büyüğünü alayım bari 10 tane olsa yeter. iyi hatırlattın canım
günaydın canım nasılsın?
Günaydın şekerim. oooooo hediyende gelmiş. merakla bekliyoruz ne olduğunu ve kimden olduğunu :)))
günaydın canım. :))) dinlen dicemde sen işteykende dinleniyorsun
günaydın canım.
kız çok yorma kendini aklım sende kaldı dün konustuktan sonra evde iş var dedin ya hem çarsı pazar gezip hem ev işi yapacaksın dinlene dinlene yap canım benim yorma kendini fazla şişler geri gelmesin ne olurrr
burcum mailine bakarmısın şekerimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...bislerinin-ilk-hediyeleri-4.html#post26141948 ekledim bile şekerimmmm
applepay canım doktordan güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın
sahinus allah kolaylık versin canım hastane seçiminde
Günaydın canım, haklısın sürekli dinlenmek lazım, şimdiden başladılar şişmeye
dediğin gibi kilitli gıda poşetlerinden de olur. aslında bende ondan düşünmüştüm sonra yapışkanlı mı alsam dedim. orta boy kilitli poşet alalım. ben mutfakta kullanıyorum 15 cm kadar uzunluğu, içinde 15 adet var kutunun. bir boy büyüğünü alayım bari 10 tane olsa yeter. iyi hatırlattın canım
günaydın canım nasılsın?
Günaydın şekerim. oooooo hediyende gelmiş. merakla bekliyoruz ne olduğunu ve kimden olduğunu :)))
günaydın canım. :))) dinlen dicemde sen işteykende dinleniyorsun
günaydın canım.
sağol canım benimmgünaydın burcuuuuuu... owww o fiyatlar ne öyle yaa alt tarafı dogum yani :) off bu hastaneler hep soyguncu
benimkide özel hastane ama fiyatlarımız cok uygun muayene ücretim 35 TL dogum ücretim normal 500 TL sezeryan 750 TL
doktorumda hastanede cok iyi, cok memnunuz.. cokta memnun olanlar var..
valla dogru
tembelim ben burcum yaa keşke sen gibi hamarat olaydımmm
saol fatmacım.. seninde hediyen gelmiş gözünaydın hilalcigiminde kesesine bereket..
kızlar su an show tv de magazin programını izliorum tam ev hanımı oldum
mılona canım ben umut hastanesınde seyma hanıma gıdıyordum doktor ıyı.ordakı bırsen hanım ıcın de ıyı dıyorlar sen hangısıne gıdıceksın bılmıyorum.ama hastane cok kalabalık doktorlar ıyı fıyatlarda uygun.benım arkadasımın sulalesı orda doğurdu:))) kendısıde ekım basında doğum yapcak seyma hanımla
ama avrupa yakasındaysan cok uzak degılmı tatlım ya.benım kuzenım karsıda oturuyor medıpol dıe bı hastane varmıs orda yenı acılmıs oranın da fıyatları uygunmus
bende evıme daha yakın dıye kurtköy emsey hastanesıne basladım sen bıraz daha dusun bakalım hanı doğum bu anıden oldugunu dusunsen uzak kalır kuzum sana bu taraf ya
saol bitanecik mirayımmmevet almamışım yani en azından benim korktugum gibi olmadı
benim doktorum 2 kilodan fazlası iyi degil dedi:26: inşallah çifte bayram yaşarız inşallah herşey gönlümüzce olur..
ben ataşehirdekine gidiyorum canım.. dogum fiyatları cok uygun, doktorumdanda cok memnunum
normal dogum 500 TL sezeryan 750 TL
kartalda umut hastanesi var onda eşimin yengesi dogum yapmıştı en son, cok memnundu,
hatta bende ona gidecektimde bana uzak kalıyor.
kartal uzak degil mi sana ama ya ?
teşekkür ederim canım sende almışsın hediyeni hemde hiç kargocular seni üzmediler bu sefer nasıl sevindim biliyormusunCanım medipole baktım şimdi bağcılardaymış, orası da bayaa uzak bana. Ben levent tarafında oturduğum için sanırım kartal da bağcılar da hemen hemen aynı mesafede uzaklık olarak :44: Puff bi hastane bulamadım gitti, evde çıkarıvericem bu gidişle
Gözün aydın tatlımm, Foto isteriiiizz
günaydın burcuuuuuu... owww o fiyatlar ne öyle yaa alt tarafı dogum yani :) off bu hastaneler hep soyguncu
benimkide özel hastane ama fiyatlarımız cok uygun muayene ücretim 35 TL dogum ücretim normal 500 TL sezeryan 750 TL
doktorumda hastanede cok iyi, cok memnunuz.. cokta memnun olanlar var..
valla dogru
tembelim ben burcum yaa keşke sen gibi hamarat olaydımmm
saol fatmacım.. seninde hediyen gelmiş gözünaydın hilalcigiminde kesesine bereket..
kızlar su an show tv de magazin programını izliorum tam ev hanımı oldum
konyayada gelebilirsin şekerimmmAy bak siz şanslısınız acaba istanbula mı gelsem doğuma hani almancılar sağlık turizmine geliyorlar ya biz de iç turizm yaparız :))
Canım medipole baktım şimdi bağcılardaymış, orası da bayaa uzak bana. Ben levent tarafında oturduğum için sanırım kartal da bağcılar da hemen hemen aynı mesafede uzaklık olarak :44: Puff bi hastane bulamadım gitti, evde çıkarıvericem bu gidişle
Canım evet kartal biraz uzak ama ne biliyim ki, levent tarafındayım hemen ikinci köprünün orda. Karşısı daha yakın gibi geliyor bana, bi tek köprüyü geçiyoruz. Aslında bağcılar tarafında da çok güzel ve uygun hastaneler var ama orası hem uzak hem de bizim ordan gidişte trafiği çok beter
Ataşehir bize çok yakın tatlım, arabayla hemen 20 dakika bile sürmüyor, acaba bir de oraya mı baksam ki, doğum fiyatları da çok uygunmuş gerçekten :44:
Tatlımm, en son ankaraya geldiğimde yenimahallede Lina kadın doğum merkezi mi öyle bir yer görmüştüm ben, belediyenin karşısına düşüyor. Oraya baktın mı yeni açılmış sanırım???
size bir sorum olacak dün kontrole gittim bebişimin kilosu 1000gr 29+5 günlüğüz bana az geldi sonucu pazartesı goturucem doktoruma sızce nasıl?? sizin bebişlerin kilosu nedir birde çok fazla giremiyorum bu sıra şöyle bir göz gezdirdim ama bebişlerinize isim kararları verdiniz mi :) benim kızım olacak ama henüz kesin bir isim yok aklımda beren , beril , nisa bunları düşünüyorum bana fikir verirseniz çokkkk sevinirim... hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar inşallah
sağol canım benimmkız magazin izleyenler ev hanımımı oluyorlar
aklıma geldi düğün gecesi biz eşimle oturup pazar keyfini izlemiştikşimdi soruyorum eşime neden başka bişeye bakmadık diye diğer kanallarda maç yorumu vardı diyor
Canım medipole baktım şimdi bağcılardaymış, orası da bayaa uzak bana. Ben levent tarafında oturduğum için sanırım kartal da bağcılar da hemen hemen aynı mesafede uzaklık olarak :44: Puff bi hastane bulamadım gitti, evde çıkarıvericem bu gidişle
Canım evet kartal biraz uzak ama ne biliyim ki, levent tarafındayım hemen ikinci köprünün orda. Karşısı daha yakın gibi geliyor bana, bi tek köprüyü geçiyoruz. Aslında bağcılar tarafında da çok güzel ve uygun hastaneler var ama orası hem uzak hem de bizim ordan gidişte trafiği çok beter
Ataşehir bize çok yakın tatlım, arabayla hemen 20 dakika bile sürmüyor, acaba bir de oraya mı baksam ki, doğum fiyatları da çok uygunmuş gerçekten :44:
Tatlımm, en son ankaraya geldiğimde yenimahallede Lina kadın doğum merkezi mi öyle bir yer görmüştüm ben, belediyenin karşısına düşüyor. Oraya baktın mı yeni açılmış sanırım???
size bir sorum olacak dün kontrole gittim bebişimin kilosu 1000gr 29+5 günlüğüz bana az geldi sonucu pazartesı goturucem doktoruma sızce nasıl?? sizin bebişlerin kilosu nedir birde çok fazla giremiyorum bu sıra şöyle bir göz gezdirdim ama bebişlerinize isim kararları verdiniz mi :) benim kızım olacak ama henüz kesin bir isim yok aklımda beren , beril , nisa bunları düşünüyorum bana fikir verirseniz çokkkk sevinirim... hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar inşallah
Ay bak siz şanslısınız acaba istanbula mı gelsem doğuma hani almancılar sağlık turizmine geliyorlar ya biz de iç turizm yaparız :))
biz evleneli 12 sene oldu canım bu yüzden tv şeceneğimiz yoktu galibayaa ben evledigim ilk sene çalışmadım 1 senem evde gecti o zaman tv kurdu olmuştum
gün boyu magazinlerden başlayıp yemek programlarıyla sonlandırıodum günü aklıma o geldi
bu ikinci senemde çalışarak geçti ve anladım ki ev hayatı bana göre degil cok bunalıyorumm
düğün gecesi magazin programı enteresanmışşşşşş
bizde o gece yarısı acıkmıştık dominostan pizza sölemiştik
maşallah ne güzel yaa... ananemde yollamış bana köyden karpuz, domates, salatalık.. nefisler bayılıorum dogal şeylereee..
ama istanbulda mümkün olmuyor malesefff
biizm burda özelde doğum yapanlardan duyduğum sezeryan 500-750-1000 lira canımOrda kaçtan gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?