hoşgeldin canım
valla evde olmak şu an için bizim için büyük avantaj
bende okudum allah kabul etsin...
pazartesi yine iş başı yapıcam nasıl çalışıcam düşünüyorum hakkaten... Evde olmak çok güzelmiş
Rapor işi ayarlayacaktın ne oldu?
hoşgeldin canım. Allah kalbinde ne isteğin varsa kabul etsin inşallah. doktorda amanınnnn bebişin kocaman olmuş sen ne yaptın böyle desin :)))) büyümüştür annesiiiiiii.
emekçim hayırlısıyla git gel canım.. benimde kontrolüm 13,30 da
canım geçmişler olsun,allah analı babalı büyütsün bişey sorucam 2 arkadaşım da epidural sezaryen oldu ama sonda takılmadı onlara
artık pek takılmıyormuş eskisi gibi,bende sondadan çok korkarım:18:
Selam canım valla bizde yarın kocişle yıkayıp ütüleyelim diyoruz yavaş yavaş. hastane çantamı da arkadaşımdan ayarladım ama daha içini doldurmadım.
esra'cım güle güle otur,lütfen fazla yorma sen sakın kendini,hem belin ağrıyomuş hem hamilesin aman haa,bi yerlere uzanıp etme sakın...2 kere taşındığım için bilirim insan yerinde duramıyor kolaylıklar olsun inşallah...
hilal'im az oyna kızzzz kınaya gittiysen düğünlere de gidersin valla,oh oh iyi yapıyosun olsun stres at bol bol kuzucuğunla..
sedef'cim hadi bekliyoruz kuzucuğunla ilgili haberleri...
oyy kuzum sormaa valla..her ikiside bulunmam gereken yerlerdi..ilkinde çok kalamadım...hediyemi verrdim arkadaşımı gördüm çıktım...diğerine geçtim...çok az oynadım aslında ama yinede yorulmuşum...
kızlarrr...burcum, nilim, sedefim, fatmam...hepiniz sağolun canlarım aynı akşamda 2 kına gecesi hamile bünyesine ağır geliyormuş..test edildi onaylandı..otur oturdugun yerdee anacımm demii ne işim varsaaa kına gecelerindeee
ayy bide süslenip püslenip gittim...amandaa şöyleee amanda böylee derkennn nazar ettiler bana akrabalar sanırım...ben inanıırım nazaraa valla
bugun cuma olunca tüm öğle arasını çok iyi değerlendirdim veeee 1 saat net uyudum...ohh misssşimdi kendimi daha iyi hissediyorum...
sedefim doktorda sanırım şimdi...
beysalımm cicileriniz mis gibi kokmuşturrr ellerine sağlık, pipiloşun sağlıklaa giysin inşalahh
esramm kolay gelsin kuzum..çokda yorma kendini...çok heyecanlı yaaa...sare'nin odasııı en güzeli olsunnn
yahu nerede bu milleeettttt*?????????????
ben geldim
sanırım ende olmak beni biraz tembelleştirdi.. Dualarımıda okudum allah kabul etsin, arkadaşların dilekleri kabul olsun inşallah
pazartesi yine iş başı yapıcam nasıl çalışıcam düşünüyorum hakkaten... Evde olmak çok güzelmiş
Saol canım çok teşekkür ederim, sende hayır haberle gel inşallah..
canım mrb ben tavşanlıda oturuyorum hemde hastanede çalışıyorum kendi hastanemde atilla beye olacaktık fakat atilla bey gitti şimdi dr.suzum yani kararsızım bugün ilk defa kütahya ya Ayşe hanıma gelicem randevu aldımda bi görüşcem bakalım kaç aydır doğru düzgün kontrolde olmuyor bebeğim kendim ultrasona giriyorum ama kadın doğumcu görmedi ayşe hanım için çok güzel şeyler duydum ama bana sorarsan ben kendi hastanemde kendi arkadaşlarımın elinde olmak isterim sen merkezdesin sanırım
geldim canımmm geldimmmm
yaa noldu bizim topiğimize böyle
GELDİM GELDİMMMM
canlarım cok mutluyum ben yaa, Allahıma şükürler olsun
bebişimizin herşeyi cok güzel gidiyor... kilosu 1,630 gram - boyu 41 cm
doktorumuz gelişiminin önde oldugunu ve cok saglıklı bi bebiş oldugunu söyledi bizeee
dogumumuzda büyük ihtimal 25 EKİM i gösteriyor dedi
25 ekim 2006 bizim aşkımla tanışma günümüz ben unutmuşum şimdi aşkım söyledi cok mutlu olduuu
benim kilo durumu da korktugum gibi olmadı benim evdeki tartıda mı anormallik var anlamadım, 2,200 gram almışım
doktorum cok iyi gidiyorsun dedi
işteeeeeee böyleeeeeee MUTLUYUZZZZ BİZZZZZZZ
GELDİM GELDİMMMM
doktorumuz gelişiminin önde oldugunu ve cok saglıklı bi bebiş oldugunu söyledi bizeee
25 ekim 2006 bizim aşkımla tanışma günümüz ben unutmuşum şimdi aşkım söyledi cok mutlu olduuu
benim kilo durumu da korktugum gibi olmadı benim evdeki tartıda mı anormallik var anlamadım, 2,200 gram almışım
Hoşgeldin tatlımmm aman da maaşallah minik cadımıza valla çok sevindim canımmmm
benim de aynı tarihlere denk gelebilir ve 25 Ekim Kurban bayramının da ilk günü oluyo umarım dr larımız bi sorun çıkarmaz öyle olursa yaaaa..
canım gözün aydın. maşallah bebişine
keşke tarihleri tam bilseler değil mi bizde hazırlık yapsak yoğunlaşsak. güzel bir tarihmiş hem senin için :)))
iyi kilonada bişi dememiş, artık alsakta fark etmez sona geldik canım. hep böyle güzel haberler ver inşallah.
geldim canımmm geldimmmm
sen öle süslenip püslenip gidersen kına gecelerine nazara gelirsin tabii
nazarı ben pek önemsemezdim ama kayınvalidemler cok hassastır bu konuda, beni de alıştırdılar..
hoşgeldin tubişşş... neden ihmal ediosun bizleriii
güzel mi gercekten ? napıosun bütün gün ?
GELDİM GELDİMMMM
saol bitanem yaa sevine sevine geldik vallaa
evet ben doktoruma sordum "bayrama denk geliyor burda olacak mısınız" diye.. o da "büyük ihtimal olmayacagım" dedi
yerine hastanedeki diger bir doktor zeynep hanım olacakmış, onu da duymuştum cok iyi bir doktormuş, cok memnun olanlar var..
hatta tam cıkışta bi kadın bebegiyle gelmişti onunda doktorun iznine denk gelmiş zeynep hn yaptırmış dogumunu normal dogummuş
"zeynep hanımdan cok memnun kaldım" dedi özellikle de tembihledi muhakkak normal dogum yap diyeee
[/B]
geldim canımmm geldimmmm
sen öle süslenip püslenip gidersen kına gecelerine nazara gelirsin tabii
nazarı ben pek önemsemezdim ama kayınvalidemler cok hassastır bu konuda, beni de alıştırdılar..
hoşgeldin tubişşş... neden ihmal ediosun bizleriii
güzel mi gercekten ? napıosun bütün gün ?
GELDİM GELDİMMMM
HoşgeldiniizMaşallah prensesine nasıl da büyümüş annesi
Kilo aldım diye üzülüyordun bak demek ki almamışsın tatlımm, hem normal artık son aylarda 3-3.5 kiloya kadar
Bu arada 25 Ekim bayramın ilk günü kuzumm, ne güzel çifte bayram olacak desenize
Canım sen hangi semttekine gidiyordun? Ben de belki senin gittiğin hastanenin kartalda şubesi varmış orada yapabilirim doğumu. Büyük olasılıkla hastanemi değiştircem çok uçuk çünkü doğum fiyatları
​canım ya şu acı eşiği dedikleri şey bende yerlerde geziyoren mantıklısı anestezi sırasında takmaları sanırım ilk doğumumda varlığını hissetmedim fakat,2.doğumum sırasında çok acı çektim bu konuda hemşire de benim yüzümden gerildi ve davranışları hiç hoş değildi
kızalr bugun benım doğum gunum mısafırım vardı alamadım sızın guzel dılerk ve dualarınızı uzuldummmmmmmmmmmmmmmmm
dogum gunun kutlu olsun cnm mutlu yaslara ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?