2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşgeldin canım. Allah kalbinde ne isteğin varsa kabul etsin inşallah. doktorda amanınnnn bebişin kocaman olmuş sen ne yaptın böyle desin :)))) büyümüştür annesiiiiiii.

Saol canımın içi inşallah büyümüştür, haber edeceğim size..Aminn hepimzin dilekleri kabul olsun..

geldim canımmm geldimmmm

sen öle süslenip püslenip gidersen kına gecelerine nazara gelirsin tabii
nazarı ben pek önemsemezdim ama kayınvalidemler cok hassastır bu konuda, beni de alıştırdılar..

yahu nerede bu milleeettttt*?????????????

yaa noldu bizim topiğimize böyle

ben geldim

sanırım ende olmak beni biraz tembelleştirdi.. Dualarımıda okudum allah kabul etsin, arkadaşların dilekleri kabul olsun inşallah

hoşgeldin tubişşş... neden ihmal ediosun bizleriii

pazartesi yine iş başı yapıcam nasıl çalışıcam düşünüyorum hakkaten... Evde olmak çok güzelmiş

güzel mi gercekten ? napıosun bütün gün ?

Saol canım çok teşekkür ederim, sende hayır haberle gel inşallah..

GELDİM GELDİMMMM
canlarım cok mutluyum ben yaa, Allahıma şükürler olsun
bebişimizin herşeyi cok güzel gidiyor... kilosu 1,630 gram - boyu 41 cm
doktorumuz gelişiminin önde oldugunu ve cok saglıklı bi bebiş oldugunu söyledi bizeee
dogumumuzda büyük ihtimal 25 EKİM i gösteriyor dedi
25 ekim 2006 bizim aşkımla tanışma günümüz ben unutmuşum şimdi aşkım söyledi cok mutlu olduuu

benim kilo durumu da korktugum gibi olmadı benim evdeki tartıda mı anormallik var anlamadım, 2,200 gram almışım
doktorum cok iyi gidiyorsun dedi

işteeeeeee böyleeeeeee MUTLUYUZZZZ BİZZZZZZZ

merhaba esra cevabın ıcın tsk ederım hayır merkezde deılım cnm bende altıntas dıye ılcedeyım ıs nedenıyle geldık 15 aydır burdayım ben özel kütahya kente gidiyorum doktorum volkan bey onu duydum ona gıdıyorum..

rabbım hayırlı doğumlar versin..

Hoşgeldin tatlımmm aman da maaşallah minik cadımıza valla çok sevindim canımmmm
benim de aynı tarihlere denk gelebilir ve 25 Ekim Kurban bayramının da ilk günü oluyo umarım dr larımız bi sorun çıkarmaz öyle olursa yaaaa..

canım gözün aydın. maşallah bebişine

keşke tarihleri tam bilseler değil mi bizde hazırlık yapsak yoğunlaşsak. güzel bir tarihmiş hem senin için :)))

iyi kilonada bişi dememiş, artık alsakta fark etmez sona geldik canım. hep böyle güzel haberler ver inşallah.

Selam kızlar,

Ben de tatilden yeni döndüm, nasılsınız bakalım, aramızda doğuran yok dimi:)

Çatlakları başlayan var mı benim henüz yok ama şimdiden sonra mı olur bilmiyorum:/
Lierac'tan vazgeçtim %99 doğal olan Burt's Bees markasının karın çatlak kremini aldım, butter şeklinde epey yoğun ve çok doğal olduğu kokusundan bile belli.
Kullanan var mı Burt's Bees'i?

saol bitanem yaa sevine sevine geldik vallaa

evet ben doktoruma sordum "bayrama denk geliyor burda olacak mısınız" diye.. o da "büyük ihtimal olmayacagım" dedi
yerine hastanedeki diger bir doktor zeynep hanım olacakmış, onu da duymuştum cok iyi bir doktormuş, cok memnun olanlar var..
hatta tam cıkışta bi kadın bebegiyle gelmişti onunda doktorun iznine denk gelmiş zeynep hn yaptırmış dogumunu normal dogummuş
"zeynep hanımdan cok memnun kaldım" dedi özellikle de tembihledi muhakkak normal dogum yap diyeee

saol burcumm... evet ya ben unutmuşum 25 ekimin ilk görüşme tarihimiz oldugunu aşkım söyleyince dank etti
gecen ay 2,200 kg almışım doktorum "2 kilo normaldir üzerine çıkmamaya çalış 200 gramı görmüyorum :)" dedi
ben +3 ler +4 ler bekliyordum evimdeki tartım fazla gösteriyor sanırım beni yanıltıyor..
o da ayrı bi sevinç oldu tabi benim içinn böyle giderse 12-13 kiloyla kapatırım ben bu işi

Canım çok sevindim kocaman olmuş kuzucuk
doğum tarihleri yavaş yavaş belli oluyor allahım hayırlısını nasip etsin

GELDİM GELDİMMMM
canlarım cok mutluyum ben yaa, Allahıma şükürler olsun
bebişimizin herşeyi cok güzel gidiyor... kilosu 1,630 gram - boyu 41 cm
doktorumuz gelişiminin önde oldugunu ve cok saglıklı bi bebiş oldugunu söyledi bizeee
dogumumuzda büyük ihtimal 25 EKİM i gösteriyor dedi
25 ekim 2006 bizim aşkımla tanışma günümüz ben unutmuşum şimdi aşkım söyledi cok mutlu olduuu

benim kilo durumu da korktugum gibi olmadı benim evdeki tartıda mı anormallik var anlamadım, 2,200 gram almışım
doktorum cok iyi gidiyorsun dedi

işteeeeeee böyleeeeeee MUTLUYUZZZZ BİZZZZZZZ
[/QUOTE]

maşallah sedefcimm cok sevındım bebeişin kilosu flnda cok ıyı ne guzell..ekim bebişi olucak desene hayırlısı belkı bekler gününü kasıma denk gelır hıc bellıde olmazz

Ya sorma tatlım o benim de kafamı karıştırıyo,bende dr uma sordum dün merak etme büyük ihtimalle burda olurum zaten mutlaka telefonlaşırız her halükarda dedi ama kafamda yine soru işaretleri var yaa..İnşallah burda olur ya da biz bayrama denk gelmeyiz :)))

Hoşgeldiniiz Maşallah prensesine nasıl da büyümüş annesi
Kilo aldım diye üzülüyordun bak demek ki almamışsın tatlımm, hem normal artık son aylarda 3-3.5 kiloya kadar
Bu arada 25 Ekim bayramın ilk günü kuzumm, ne güzel çifte bayram olacak desenize
Canım sen hangi semttekine gidiyordun? Ben de belki senin gittiğin hastanenin kartalda şubesi varmış orada yapabilirim doğumu. Büyük olasılıkla hastanemi değiştircem çok uçuk çünkü doğum fiyatları

canm sen hangı hastaneye devam edıyodun kartalda hangıne devam etmeyı dusunuyosun ben de o cıvardayımda belkı fıkır verırım

cnm brnım belı gerek kalmaz bana takılmadı sonda cok şukur

kızalr bugun benım doğum gunum mısafırım vardı alamadım sızın guzel dılerk ve dualarınızı uzuldummmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…