2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tünaydın canlarım nasılsınız ben kalktım kahvaltımı yaptım oğluşumun kıyafetlerini yıkadım onları asdım geldim kurusunlar ütülücem kuzucuğumun kıyafetlerini öğleden sonrada gecelik almaya gidicem hafta sonuna çantamızı hazır edelim istiyorum.. sizler nasılsınız takip edemiyorum çok ama sanırım herkes bir yerlerde bu arada ben bugün hediyemi alıp göndermeyi düşünüyorum bakalım karar veremedim ne alacağıma umarım alacağım kişi beğenir

anladım canım..

ne güzel iltifatları toplayıp gelmişsin :)
bende hastaneme bi sorayım o zaman öyle bir secenek var mı, varsa düşünebilirim, bilmiyorum..

bizimde prensesime layık bi bebek odamız olacak inşallah..

anladım canım ama ben epidural normali sordum :26:

canım ben anestezi teknikeriyim ağrısız doğum çok güzel bişey fakat işinin ehli birinin yapması gerekir her anestezi uzmanı yapmıyor yada uğraşmak istemiyor eğer işinde iyi biriyse süper bi şey tüm normal düşünenlere tavsiye ederim

benim bir arkadaş iskenderunda yaptı ağrısız doğumu çok memnun benim aklımı çeliyor ama dr.umla hiç konuşmadık daha doğum hakkında en son 2 ağustosta gittim dr.a birdahaki randevuyu konuşmayı unutttuk nezaman gitsem ki :26:

hangi hastanedesin sen :26:

slm kızlar 2 buçuk ay aradan sonra evımdeyım ve bılgısayarımdayım gercekten özlemişim....sızler nasılsınız bebısler nasıl allah hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah..

benim merak ettiğim sonda taktılar mı ? korktuğum tek şey o da benim.
:26:

evet canım ben de istememiştim ama çok doluyor mecbur yani.lavman da oldu.sondayı anestezi iğnesinden sonra takın dedim öyle yaptılar.acımadı daha doğrusu hissetmedim.çıkarırken bile rahatsız etmedi.korkma yani dediğim gibi benim canım tatlıdır.

bence 30 haftanda git zaten artık daha sık gitmeye başlıcaz :))) daha çok görcez bebişleri ilk bebeğin mi

​canım ya şu acı eşiği dedikleri şey bende yerlerde geziyor en mantıklısı anestezi sırasında takmaları sanırım ilk doğumumda varlığını hissetmedim fakat,2.doğumum sırasında çok acı çektim bu konuda hemşire de benim yüzümden gerildi ve davranışları hiç hoş değildi

canım geçmişler olsun,allah analı babalı büyütsün bişey sorucam 2 arkadaşım da epidural sezaryen oldu ama sonda takılmadı onlara
artık pek takılmıyormuş eskisi gibi,bende sondadan çok korkarım:18:

Selam canım valla bizde yarın kocişle yıkayıp ütüleyelim diyoruz yavaş yavaş. hastane çantamı da arkadaşımdan ayarladım ama daha içini doldurmadım.

anladım canım ama ben epidural normali sordum :26:

esra'cım güle güle otur,lütfen fazla yorma sen sakın kendini,hem belin ağrıyomuş hem hamilesin aman haa,bi yerlere uzanıp etme sakın...2 kere taşındığım için bilirim insan yerinde duramıyor kolaylıklar olsun inşallah...

hilal'im az oyna kızzzz kınaya gittiysen düğünlere de gidersin valla,oh oh iyi yapıyosun olsun stres at bol bol kuzucuğunla..

sedef'cim hadi bekliyoruz kuzucuğunla ilgili haberleri...

Son düzenleme:
kuzum merhaba

2 tane kına gecesi miii

yavrum sende kaşınmışsınn amaaa

oyy kuzum sormaa valla..her ikiside bulunmam gereken yerlerdi..ilkinde çok kalamadım...hediyemi verrdim arkadaşımı gördüm çıktım...diğerine geçtim...çok az oynadım aslında ama yinede yorulmuşum...

kızlarrr...burcum, nilim, sedefim, fatmam...hepiniz sağolun canlarım aynı akşamda 2 kına gecesi hamile bünyesine ağır geliyormuş..test edildi onaylandı..otur oturdugun yerdee anacımm demii ne işim varsaaa kına gecelerindeee

ayy bide süslenip püslenip gittim...amandaa şöyleee amanda böylee derkennn nazar ettiler bana akrabalar sanırım...ben inanıırım nazaraa valla

bugun cuma olunca tüm öğle arasını çok iyi değerlendirdim veeee 1 saat net uyudum...ohh misss şimdi kendimi daha iyi hissediyorum...

sedefim doktorda sanırım şimdi...

beysalımm cicileriniz mis gibi kokmuşturrr ellerine sağlık, pipiloşun sağlıklaa giysin inşalahh

esramm kolay gelsin kuzum..çokda yorma kendini...çok heyecanlı yaaa...sare'nin odasııı en güzeli olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…