canım epidural sezeryan oldum ben zaten :)
canııımmmmmmm ben aslen kütahya tavşanlılıyım biliyor musun nasıl sevindim bunatesadüfe bak[/QU
:))) canım bende çok mutlu oldum buralı değilim ama aynen buralılar gibi oldum artık konuşmam filan buralı zannediyorlar geliyomusun tavşanlıya şimdi nerdesin
hoşgeldin canım. nasılsın? sinirlerin yatıştı mı
anlaşılan yatışmamış cezayla başlamışsın lafınabenide arada çıkarmışsın. bana doktorun demesi lazım, senin bol bol dinlenmen lazım diye yoksa ben durduramıyorum kendimi :)))
geçen gittiğimde dedim ki doktor bey ben çok hareketliyim ani bir şekilde masamdan kalkıyorum sonra karnım ağrıyor, erken doğumu tetikler mi? adam ne yaparsan yap dedi bişi olmazonayda aldım yani, kim tutar beni artık
hoşgeldin canım. Allah kalbinde ne isteğin varsa kabul etsin inşallah. doktorda amanınnnn bebişin kocaman olmuş sen ne yaptın böyle desin :)))) büyümüştür annesiiiiiii.
haklısın canım. bende bu ay 2 kg alacam inşallah :)))
selam canım, ne güzelmiş çalışma saatlerin kısacık. 11-17 bence gayet uygun. sabahtan bebişinle ilgilenebilirsin. doktora götürebilirsin. yakındır umarım yeni işyerin. 5 ten sonra çok akşama kalacak mısın?
bebek odalarını beğenmiyorum canım. çok oyuncak gibi oluyorlar. tepehome dan beğendim bir oda. sonra dedim neden tavana kadar olmasın ki dolap. sonuçta çeşitli şeylerle bebek odasına benzetebilirim. yapmışken tam yapayım dedim. bir de park yatak aldım canım, onu bebek odasına koymayacağım. o annesinin yatağının yanında olacak :)))
İyi dilekerin için çok sağol canım Rabbim hepimize her tercihinde, yol ayrımında kolaylıklar versin inşallah...
Aman ben de baya bi kilo aldım dobişko oldum, ama bayramda ailem beni çok mutlu etti kilo mu verdin diyen, hiç almamışsın öyle duruyosun diyen, ay maşalllah diyen diyene çok sevindim eşime döndüm işte aynnen böyle iltifat ediceksin motivasyon için dedim....
Doğum fotorafçısı düşünmüyorum çünkü o halde kimseyi gözüm görmez gibi geliyor, hemşilere verince makineyi çekerler bence, ama evdeki fotoraf makinesini beğenmiyorum yeni bir tane alıcam bir de gittiğim hastanenin vip doğum seçeneği var tam içeriğini fiyatını bilmiyorum ama fotorafçı var vip doğumda ve albüm yapıp veriyorlar cd halinde de veriyorlar falan eğer ücreeti arada fazla fark yoksa ben vip doğum istemeyi düşünüyorum, çıkış seti falan da dahil hep doğumun içeriğine....
O süreye ek belki 1 -1.5 saat daha ama bebeğime biraz daha yakın olayım da razıyım....
Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında...
Benim bebek odamda da gömme dolap falan var, modüler mobilya yaptırmıştık, dolabın içine gömülü (daha doğrusu dolabın alt kısmında yatak var genç yatağı ) çalışma masası falan da var arada minik bir boşluk kalıyor oraya da beşiğini koyarız artık ilk 3 ay yanımda olacak tosunum Allah izin verirse, sonra odasına alacağız tabi bıırakabilirsem, o kokuyu nefesi hissedip bırakabilmek de mucize...
anladım canım ama ben epidural normali sordum :26:
canııımmmmmmm ben aslen kütahya tavşanlılıyım biliyor musun nasıl sevindim bunatesadüfe bak[/QU
:))) canım bende çok mutlu oldum buralı değilim ama aynen buralılar gibi oldum artık konuşmam filan buralı zannediyorlar geliyomusun tavşanlıya şimdi nerdesin
bizim konuşma meşurdur eşim hala uğraşır benimle anlamıyor çünkü çoğu söylenenibende çankırıdayım oralıyız fakat balıkesirde yaşıyordum 2 yaşımdan beri eşim ankaralı evlenincede tayin dolayısıyla çankırıdayız... sıksık giderdik evlenmeden annem babam hala gider ama ben artık çok gelemiyorum haziranda oradaydık 1 gece kaldık
canım ben anestezi teknikeriyim ağrısız doğum çok güzel bişey fakat işinin ehli birinin yapması gerekir her anestezi uzmanı yapmıyor yada uğraşmak istemiyor eğer işinde iyi biriyse süper bi şey tüm normal düşünenlere tavsiye ederim
canım ben anestezi teknikeriyim ağrısız doğum çok güzel bişey fakat işinin ehli birinin yapması gerekir her anestezi uzmanı yapmıyor yada uğraşmak istemiyor eğer işinde iyi biriyse süper bi şey tüm normal düşünenlere tavsiye ederim
öylede düşünelim bakalım.
benim merak ettiğim sonda taktılar mı ? korktuğum tek şey o da benim.:26:
hangi hastanedesin sen :26:
benim bir arkadaş iskenderunda yaptı ağrısız doğumu çok memnun benim aklımı çeliyor ama dr.umla hiç konuşmadık daha doğum hakkında en son 2 ağustosta gittim dr.a birdahaki randevuyu konuşmayı unutttuk nezaman gitsem ki :26:
evet canım ben de istememiştim ama çok doluyor mecbur yani.lavman da oldu.sondayı anestezi iğnesinden sonra takın dedim öyle yaptılar.acımadı daha doğrusu hissetmedim.çıkarırken bile rahatsız etmedi.korkma yani dediğim gibi benim canım tatlıdır.
evet canım ben de istememiştim ama çok doluyor mecbur yani.lavman da oldu.sondayı anestezi iğnesinden sonra takın dedim öyle yaptılar.acımadı daha doğrusu hissetmedim.çıkarırken bile rahatsız etmedi.korkma yani dediğim gibi benim canım tatlıdır.
tünaydın canlarım nasılsınız ben kalktım kahvaltımı yaptım oğluşumun kıyafetlerini yıkadım onları asdım geldim kurusunlar ütülücem kuzucuğumun kıyafetlerini öğleden sonrada gecelik almaya gidicem hafta sonuna çantamızı hazır edelim istiyorum.. sizler nasılsınız takip edemiyorum çok ama sanırım herkes bir yerlerde bu arada ben bugün hediyemi alıp göndermeyi düşünüyorum bakalım karar veremedim ne alacağıma umarım alacağım kişi beğenir
anladım canım ama ben epidural normali sordum :26:
kuzum merhaba
2 tane kına gecesi miii
yavrum sende kaşınmışsınn amaaa
yahu nerede bu milleeettttt*?????????????
ben geldim
sanırım ende olmak beni biraz tembelleştirdi.. Dualarımıda okudum allah kabul etsin, arkadaşların dilekleri kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?