2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba kızlar ben sımdıye kadar bebısıme bırsey almadım bugun alısverıse cıkacagım cogunu alırım umarım.. sızınkılerı gorunce cok heveslendım aslında bırazdaha bekleyıp sonra alacaktım neyse bugun halledeyım dedım..bende carsamba gunu doktora gıttım hersey yolunda dedı benım bebıs sureklı asagıda hareket edıyo bazen o kadar hızlı hareket edıyo kı boguluyo zannersın asagıda oldugu ıcın rahıme baskı yapıyo sankı heran dogum yapacakmısım gıbı cok korkuyorum..oglusum bu arada 1.650 gram olmus bır tosuncuk gelıyo herhalde:))benım gıbı bebegı rahıme yakın olan varmı yoksa sadece bendemı boyle....

canım bana sevenseas pulse yazdı bende onu aldım bilmiyorum nasıl ama dün başladım kullanmaya nezamandır kullanıyorsun

dugunumde annem organze tulden yaptırmıstı keselerı onlar ınce oldugundan ıcı görunuyordu bu seferde öle bısı yapıyor heralde

maşallah bebeğine benimkide sürekli dönüyo ama bazen rahmime öyle bi vuruyo ki gıdıklanıyo gibi oluyorum sanki bişiler düşüyomuş gibi oluyo oramdan cok komik.
canım bana sevenseas pulse yazdı bende onu aldım bilmiyorum nasıl ama dün başladım kullanmaya nezamandır kullanıyorsun

ben gecen aydan beri kullanıyorum yani 6. aydan beridir. daha aldıgım 30 kapsül bitmek üzere yenisini alıcam. sevenseas te fena değil ben cok araştırmıştım efa en iyisi gibi geldi doktorda onu önerdi onu aldım. büyük ihtimalle eylül sonuna kadar kullanıcam. av yasagı bitsin ekim gibi balığa yüklenirim. bu sıcakta balık yemek bana iç açıcı gelmiyor. zaten bi sardalya yiyebiliyorum onun da tazesi yok şimdi. bi de ben bi yerde okumuştum bildigim kadarıyla omega 3 kan sulandırıcı etkisi oldugu için son ayda özellikle fazla kullanılmamalıymış normal doğum falan olursa diye kanama bakımından. tek kullanma sebebimde aslında birada bu. zaten kan sulandırıcı ilaç kullananlarada rastgele önermezler.

Son düzenleme:
maşallah bebeğine benimkide sürekli dönüyo ama bazen rahmime öyle bi vuruyo ki gıdıklanıyo gibi oluyorum sanki bişiler düşüyomuş gibi oluyo oramdan cok komik.

aynen aynen,bende öyle hissediyorum sanki bişeyler çekiyolar içimden o an

esra_kar'cım bende magnezyum ve demir kullanıyorum sağ kalçamda ara ara ağrı oluyor yürüdükten sonra özellikle onun için vermişti magnezyumu..

milona'cım gel aynı hastanede doğuralım normal 750,sezaryen 1250 tl..

bulemsu'cum damla sulama yapıyorsunuz karpuzlara galiba süper bi tekniktir..eşit alır suyu..

kızlar ınanmayacaksın ama ben hic ilac kulanmadım hepsını aldım ama kulanmadım masalalh bebegım ayındanda 10 gun onde ilerliyo yanı ben kasımın ortasında dogum yapacakken doktor bebegın gelısımıne gore ekım sonu kasım bası dıyo..ılaclar yerıne düzenli ve dengelı beslenmeyı tercıh edın ...bana magnezyum kulanman gerekıyo dedı kutu kutu ladık ama kulanmadım onun yerıne bol bol yesıllk bol balık tavuk yedım ve faydasını gordum ben ılaclarını yetersızve gereksız buluyorum

kan hapınıda mı kullanmıyorsun? ben onu düzensiz aldım en son tahlilimde kan değerlerim düşük çıktı. onun haricinde birde elevit vermişti doktor. onuda arada içiyorum ama doktor ihmal etme iç hergün dedi. zaten bebişler hertürlü besleniyolarda bizim depolar tükeniyo ilaçları kullnamamızın sebebi bu sanırım. ben sürekli et balık tavuk yiyemiyorum içim istemiyor. sen kaç kilo aldın peki simdiye kadar bi de hangi balıkları tüketiyorsun? bu arada bende kramp bel ağrısı şişlik vs gibi şeyler hiç olmadı.

benimde gece bacak kramplarım iiçin vermişti hala devam ediyodu tahlildede düşük çıkınca artıralım dedik :)))

maşallah diyelim ama bence kan hapı kullanmalısın bu ilaçlar bebek için değil bebekler bizden alıyorlar alacaklarını onların gelişimi plesantayla alakalı sonuçta o besliyor onları kan akımı onun yardımıyla oluyor valla krampların olmadıysa ne mutlu sana çok acı verici

benimde gece bacak kramplarım iiçin vermişti hala devam ediyodu tahlildede düşük çıkınca artıralım dedik :)))

iyi yapmışsın mutlaka kullan magvital verdi bana da allahtan tadı güzel yoksa içilmez valla..

bende haftada 3-4 kez yürüyüş yapıyorum ondan sonra oturduğum yerden kalkamıyorum sağ kalçam çok afedersin kaba et derler ya o bölgeye resmen kramp giriyordu.
ama şimdi daha iyiyim iyi geldi..

canım kan hapını ılk aylarda kullandım onuda senınkı gıbı düzensiz kullandım sımdı kulanmıyorum carsamba günün kan ve ıdrar tahlılı yaptırdım allaha sükürler olsun degerlerım gayet normal cıktı dedıgım gıbı saglıklı ve düzenlı beslenırsen hem bebege hem sana yetıyo yediklerimiz...70 kiloyla hamıle kaldım sımdı 77 kıloyum doktorum cok almadıgımı soyledı iyi yanı boyle gıderse son ayda bıraz artar kılo alımı ama ben cok umursamıyorum dogumda cogu gıdıyo sonrasındada emzirme var yanı kılo bır sekılde gıder.... balık olarakta alabalık,yayın ıstavrit ne olsa onu yıyorum:))

benimde çok yakın aynı şeyleri hissediyorum sanki tam vajinamda ayağı varmış gibi hissediyorum , hatta bazen doğuruyorum galiba deyip kendimi kontrol ediyorum , öyle sert vuruyor ki canım yanıyor , haşin bir kızım var anlayacağın

canım benımkıde aynı senınlı gıbı her seferınde ıste doguracam felan dıyorum o kadar sert vuruyorkı sonrasındada sık sık ıdrara cıkma baslıyo hele gecelerı dahada artıyo hıc uyutmuyo ..bızde babaya sarılıyoruz oda benım gıbı tekmelerını hıssetsın dıye once cok hosuna gıdıyo sonra yeteer uykum geldı deyıp uyuyor bızde oglum ve tekmeleıyle basbasa kalıyoruz ...kan hapını doktorumda kulan dedı ma ben ılac kullanma özürüyüm diyorum ya alıyorum ama cogunu yarıda bırakıyorum...

benim diz kapağımın altına baldır denirya oralara kramp giriyo canım uykuda benim bide sonra eşimle başlıyoz gecenin bir yarısı masaja :))))
masaj kısmı güzel ama acı olmasa

bılıyorum canım ama ben ılac kulanma ozuruyum alaırım ama kullanamam dengelı beslenınce hem ona hem bana yetıyo yanı kramplarım cok olmadı kızıma hamıleyken daha sık olurdu ama bu bebegımde allaha sükürler olsun pek yok ...cok sıkıntısız bır hamıleleık gecırıyorum desem yalan olur ama hamılelık boyle ıste belırlı sıkıntıları var onada mecburen katlanıyoruz her anne gibi ama zaten surda iki ayımız kaldı hepsı gececek ınsalah..

benim diz kapağımın altına baldır denirya oralara kramp giriyo canım uykuda benim bide sonra eşimle başlıyoz gecenin bir yarısı masaja :))))
masaj kısmı güzel ama acı olmasa

Evet çok zordur kramplar..
Of benim de oldu bi kere ama ben tamamiyle unutkanlığımdan uykudan uyandım ve gerindim bilinçsizce bacağım nasıl kasıldı anlatamam.dediğin gibi masaj süper ama ağrısı beter..Hatta eşim dalga geçti lifi atan futbolcular gibi olmuşsun diye :)))

Son düzenleme:

bende de oluyor hala oluyor hatta.. Banada doktor magvital verdi ama içemiyorum çok fazla.. Hangi birini içicem şaşırdım anacım
magvital, kan hapı 2 tane, calsium, arada balık hapı vallahi artık takip edemiyorum... kan hapını içmeden 1 saat önce bişey yeme.. Kalsiyum desen öyle, magnezyum arada kaynıyor ama içmem lazım artık

Milona ve Mervem ben de Kartal Avicenna Umut'a gidiyorum, doktorum Fatih Birol, genç, güleryüzlü ve ilgili, her soruma cevap veriyor, kibar bir adam. Doğumumu da orada yapacağım hastane tertemiz, küçük ama sevimli, hemşireler de çok güleryüzlü. Umarım doğum sırasında da aynı şeyleri söylerim tabi:)

Kızlar ben 22.haftadan beri magnezyum kullanıyorum hatta karışık Vitamin D, Çinko, Calsium ve Magnezyum beraber olan Osteocare ilacım. O olmasa daha beter olurum gibi geliyor.
Kramplar 2-3 gecede bir oluyor, badem yağı hep yanımda masaj iyi geliyor.
Bel ve sırt ağrım için de yağlı hafif masaj yaptırıyorum eşime.

ben de 8 kilo aldım. benim gecen haftalarda şekerime bakıldı bu sırada idrarda alındı. çıkan sonucta bol bakteri bol epitel hücre diye bişey vardı. doktor bişey demedi ama benim kafama takıldı acaba sende bakteri ya da epitel hücre gibi şeylerde ne yazıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…