canım ben balık hapını doktora sordum o da balık yemiyorsan kullan demişti. önerdiği hap ise efa daily. ben de araştırdım omega 3 oranı oldukça yüksek ve içerisinde farklı vitamin karışımları yok. marincap falan yazdıysa bence onu kullanma. fiyat olarak uygun ama benim içime sinmedi. efa 30 kapsül 25 tl. aslında miktarı günde 2 ama ben ceviz falanda tükettiğim için genellikle antioksidan özelliği olan birşeyle (maydonoz gibi) birlikte günde 1 kez alıyorum ve buzdolabında saklıyorum.
ya onları yaptım, bugünde çarşıya çıkacağız inşallah. hazır yazlığa gitmiyoruz değerlendirelim dimi günü
bu arada şişliklerim geldiler bile
mailime baktım, mutlu oldum çokta memnun oldum canımayyyy çok tatlısın sen ya :)))
canım senin yazdığın ücretler epiduralsiz değil mi? bizim hastanede de bu fiyatlar var ama epiduralsiz. epiduralli 1000 tl daha ekleniyor.
ayrıca bizde eşimle magazin izleriz. hem çokta güzel dedikodu yaparız izlerken
benimde ellerim yüzüm şişiyor artık, dudaklarımda kırmızılaştı. ama hiç takmıyorum normal diyorum. tansiyorun hep normal çıkıyorç. canım bu arada paketlerin içi görünse daha iyi olmaz mı? ben o yüzden poşetlere koymayı düşünüyorum.
aman ya karpuz mu bu ben yere zeytin düşmüş sandıydım :)))))))))
maşallah canım. yemekte nasip olurinşallah.
selam canım. o hafatalarda bebişlerimizin kilosu 1200-1300 civarı olmuştu. 1000 gr az gibi gelebilir ama 100 gr toleransı oluyor ölçümlerin. doktorun yorumu önemli canım. boşuna kafanda kurma kötü bişiler.
merhaba kızlar ben sımdıye kadar bebısıme bırsey almadım bugun alısverıse cıkacagım cogunu alırım umarım.. sızınkılerı gorunce cok heveslendım aslında bırazdaha bekleyıp sonra alacaktım neyse bugun halledeyım dedım..bende carsamba gunu doktora gıttım hersey yolunda dedı benım bebıs sureklı asagıda hareket edıyo bazen o kadar hızlı hareket edıyo kı boguluyo zannersın asagıda oldugu ıcın rahıme baskı yapıyo sankı heran dogum yapacakmısım gıbı cok korkuyorum..oglusum bu arada 1.650 gram olmus bır tosuncuk gelıyo herhalde:))benım gıbı bebegı rahıme yakın olan varmı yoksa sadece bendemı boyle....
canım bana sevenseas pulse yazdı bende onu aldım bilmiyorum nasıl ama dün başladım kullanmaya nezamandır kullanıyorsun
maşallah bebeğine benimkide sürekli dönüyo ama bazen rahmime öyle bi vuruyo ki gıdıklanıyo gibi oluyorum sanki bişiler düşüyomuş gibi oluyo oramdan cok komik.
kızlar ınanmayacaksın ama ben hic ilac kulanmadım hepsını aldım ama kulanmadım masalalh bebegım ayındanda 10 gun onde ilerliyo yanı ben kasımın ortasında dogum yapacakken doktor bebegın gelısımıne gore ekım sonu kasım bası dıyo..ılaclar yerıne düzenli ve dengelı beslenmeyı tercıh edın ...bana magnezyum kulanman gerekıyo dedı kutu kutu ladık ama kulanmadım onun yerıne bol bol yesıllk bol balık tavuk yedım ve faydasını gordum ben ılaclarını yetersızve gereksız buluyorum
aynen aynen,bende öyle hissediyorum sanki bişeyler çekiyolar içimden o an
esra_kar'cım bende magnezyum ve demir kullanıyorum sağ kalçamda ara ara ağrı oluyor yürüdükten sonra özellikle onun için vermişti magnezyumu..
milona'cım gel aynı hastanede doğuralım normal 750,sezaryen 1250 tl..
bulemsu'cum damla sulama yapıyorsunuz karpuzlara galiba süper bi tekniktir..eşit alır suyu..
kızlar ınanmayacaksın ama ben hic ilac kulanmadım hepsını aldım ama kulanmadım masalalh bebegım ayındanda 10 gun onde ilerliyo yanı ben kasımın ortasında dogum yapacakken doktor bebegın gelısımıne gore ekım sonu kasım bası dıyo..ılaclar yerıne düzenli ve dengelı beslenmeyı tercıh edın ...bana magnezyum kulanman gerekıyo dedı kutu kutu ladık ama kulanmadım onun yerıne bol bol yesıllk bol balık tavuk yedım ve faydasını gordum ben ılaclarını yetersızve gereksız buluyorum
benimde gece bacak kramplarım iiçin vermişti hala devam ediyodu tahlildede düşük çıkınca artıralım dedik :)))
kan hapınıda mı kullanmıyorsun? ben onu düzensiz aldım en son tahlilimde kan değerlerim düşük çıktı. onun haricinde birde elevit vermişti doktor. onuda arada içiyorum ama doktor ihmal etme iç hergün dedi. zaten bebişler hertürlü besleniyolarda bizim depolar tükeniyo ilaçları kullnamamızın sebebi bu sanırım. ben sürekli et balık tavuk yiyemiyorum içim istemiyor. sen kaç kilo aldın peki simdiye kadar bi de hangi balıkları tüketiyorsun? bu arada bende kramp bel ağrısı şişlik vs gibi şeyler hiç olmadı.
merhaba kızlar ben sımdıye kadar bebısıme bırsey almadım bugun alısverıse cıkacagım cogunu alırım umarım.. sızınkılerı gorunce cok heveslendım aslında bırazdaha bekleyıp sonra alacaktım neyse bugun halledeyım dedım..bende carsamba gunu doktora gıttım hersey yolunda dedı benım bebıs sureklı asagıda hareket edıyo bazen o kadar hızlı hareket edıyo kı boguluyo zannersın asagıda oldugu ıcın rahıme baskı yapıyo sankı heran dogum yapacakmısım gıbı cok korkuyorum..oglusum bu arada 1.650 gram olmus bır tosuncuk gelıyo herhalde:))benım gıbı bebegı rahıme yakın olan varmı yoksa sadece bendemı boyle....
benimde çok yakın aynı şeyleri hissediyorum sanki tam vajinamda ayağı varmış gibi hissediyorum , hatta bazen doğuruyorum galiba deyip kendimi kontrol ediyorum , öyle sert vuruyor ki canım yanıyor , haşin bir kızım var anlayacağın
iyi yapmışsın mutlaka kullan magvital verdi bana da allahtan tadı güzel yoksa içilmez valla..
bende haftada 3-4 kez yürüyüş yapıyorum ondan sonra oturduğum yerden kalkamıyorum sağ kalçam çok afedersin kaba et derler yao bölgeye resmen kramp giriyordu.
ama şimdi daha iyiyim iyi geldi..
maşallah diyelim ama bence kan hapı kullanmalısın bu ilaçlar bebek için değil bebekler bizden alıyorlar alacaklarını onların gelişimi plesantayla alakalı sonuçta o besliyor onları kan akımı onun yardımıyla oluyor valla krampların olmadıysa ne mutlu sana çok acı verici
benim diz kapağımın altına baldır denirya oralara kramp giriyo canım uykuda benim bide sonra eşimle başlıyoz gecenin bir yarısı masaja :))))
masaj kısmı güzel ama acı olmasa
Evet çok zordur kramplar..
Of benim de oldu bi kere ama ben tamamiyle unutkanlığımdan uykudan uyandım ve gerindim bilinçsizce bacağım nasıl kasıldı anlatamam.dediğin gibi masaj süper ama ağrısı beter..Hatta eşim dalga geçti lifi atan futbolcular gibi olmuşsun diye :)))
canım kan hapını ılk aylarda kullandım onuda senınkı gıbı düzensiz kullandım sımdı kulanmıyorum carsamba günün kan ve ıdrar tahlılı yaptırdım allaha sükürler olsun degerlerım gayet normal cıktı dedıgım gıbı saglıklı ve düzenlı beslenırsen hem bebege hem sana yetıyo yediklerimiz...70 kiloyla hamıle kaldım sımdı 77 kıloyum doktorum cok almadıgımı soyledı iyi yanı boyle gıderse son ayda bıraz artar kılo alımı ama ben cok umursamıyorum dogumda cogu gıdıyo sonrasındada emzirme var yanı kılo bır sekılde gıder.... balık olarakta alabalık,yayın ıstavrit ne olsa onu yıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?