2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar uzun bir aradan sonra bi ceee demek istedim

herkes iyidir umarım

bende 30. haftaya girdim ağırlaşmalar başladı yavaş yavaş ve hala çalışıyorum,
3haftam kaldı sonra evdeyim inşallah.

bizim burda (almanya) doğum hazırlık kursu veriyorlar kızlar ücretsiz,
oraya yazıldım dün akşam ilk defa gittim , 12 hamiş vardı kasım anneleri baya güzel geçti
1 buçuk ay sürecek haftada bir gün, çok faydalı olacağına inanıyorum bakalım hayırlısı

onun dışında oğlum maşallah çok hareketli 4 hafta önce gördük en son 3D'de aynı babasına benziyor kuzum
nst'ye bağlamalar başladı her gittiğimde yapılacakmış,
birdahaki kontrolümüz çarşamba günü ondan sonra sıklaşır herhalde

merhaba kasım anneleriii bende kasım annesiyim inş oğluşum olucak istanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar nerede doğum yapıcaksınız tavsiye edebileceğiniz hastanaler varmı özel veya devlet farketmez ben bir türlü karar veremiyorummmm :18::18::18::18:

Hoşgeldin oğluşunla canımm
Ben de avrupa yakasında oturuyorum,şimdilik medical park fatihe gidiyorum çok da memnunum ama doğum fiyatları uçuk olduğu için başka hastane araştırıyorum şimdilerde.
Önerilerle bulabildiğim ve değerlendireceklerim;
Gaziosmanpaşa Özel Bilge Hastanesi
Bahçelievler Nisa Hastanesi
Bağcılar Medipol
Ayrıca anadolu yakasına da yakın oturduğum için karşıda gitmeyi düşündüklerim;
Avicenna Kartal Umut ve Avicenna Ataşehir.
Şimdilik bunlar, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tatlımm

benim idrar tahlilindede aynı şeyler yazıyor dr dediki bu akıntın var demek dedi bana ama normal fizyolojık akıntı

aysunnnnnnnnnnnnn aysunnnnnnnnnnn ne yaptın baakalım tatlım bugun

canlarım ve yarenimm milanommmm selamlarrrr

nasılsınızzzzz

bugün çok ama çok yorulduk canlarımmmm:2:

dün gece neredeyse hiç uyuyamadım afedersiniz çok fena cırıcır ishal oldumm ve baya su kaybettim zehirlenmiş gibiydimmm

doktora gittikk suyum baya azalmışşş doktor sıvı alımını artır dedi hep sola yat dedi sigara kokusu da etkiliyormuşş umarım suyu artar sabahtan beri ha bire içiyorummm

kilosu 1063 gram maşAllahh herşeyi iyi ama suyu az dedi umarımm artıırıcazzz

75 gram şeker yukleme testi yapıldı

açlık 90
1. saat 130
2. saat 110 çıktı doktor şeker yok sende dedi

bizde böyle şekerlerrr çok yürüdükkk babasıylaaa kızıma ciciler aldıkk

bebek yataklarını arastrdık ama pek bişi bulamadık

15 eylulde tekrar gidicez bakalım inşAllah o zamana alıp çıkıcazz herseyi

ah cnm benım gecmış olsun uzuldum canım rahatsızlanmana ılaçta kullanamıyosun şimdi durum nasıl tatlım bebişin sağlıklı olmasına cok sevınım cn neler yapıyodu annesı maşalla kg sıde ıyı cnm su olayı cırcır ıle ılgılı dımı bol su ıcer en yakın zmanda toparlarsın cnm eksıgını
eeeeeee neler aldınız bakım

bende cırcırla ilgili oldugunu dusunuyorummm

inşAllah gececek saol cnaımmm

canımm bursada arada sıradan bir dukkan denk geldi malını baya begendim kumaslar cok yumusak ve ucuz geldi

2 tane zıbın tanesi 3 tl
1 tane 5 li zııbın seti 11 tl
1 tane hastane çıkışı 30 tl
1 tane kadife tulum aldık 15 tl
2 tane şapka hediye etti saolsunnn

yarın resimlerini paylaşırım

fiyatlar nasıll

ama ama nasıl olur bu fıyatlar ya acıp uygun yanı pufffffffffff bursada olsaydım yarı fıyata mal olcaktı bızım cıcışler demekkı gule gule kullansın kızın ttalım ya cok şaşırdım ınan fıyatlara

canımmm çok bebe magazası var yaa bittim resmennn o kadar guzel ve ucuz kiii çok kaliteli tulumlar 25 tl en fazla 30 tl ki görsen bayılırsınnn

canımmm bursada evin var ben varım yaaa beklerim her zamannnn

bizede uygun geldi bayaa beebe battaniyeleri 10 tl 15 tl baya kaliteli amaaa annemi bekliyorum inşAllah o gelince 15 eylulde alışverişi bitiricem

ah cnm benım ınşallaöyle ımkanım olsada gelsemmmm
ama bılemıyorum bı skarya turu olursa snın tarfından sevınırım cok
fıyatlar cok cazıp cnm benım ya 15 eylulede az kaldı yavaş yavaş yaparsın ben kızın okul telaşı başlamadan bırıtmek durumundan acelecı davrandım
cnm kontrlun neden 20 gun sonra

doktor 2-3 hafta sonra gel dedi o yuzden canım erken mi ki :26:

ah keskeemmm özledim sakaryayıda sizleride tanırdım nasip ama neden olmasınn

aysunum bu akşam öyle canım sıkılıyo kı anlatamam zaman gecmıyo sankı ya
eşim tum ramazan evdeydı alıştım sanırım şımdı o yokk belkıde ondanmı anlamadım

canım benım ıdrar tahlılı temız cıktı bakterı yok dıyo epitel hücrede 2 yada 3 olsa gerek ...ben ıdrar yollarımı üsütünce bakterı ve epitel hücre bol yazıyo buyuk bır ıhtımal senınde oyledır belkı cok fazla olmadıgı ıcın doktor umursamamıstır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…