merhaba kasım anneleriii bende kasım annesiyim inş oğluşum olucak istanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar nerede doğum yapıcaksınız tavsiye edebileceğiniz hastanaler varmı özel veya devlet farketmez ben bir türlü karar veremiyorummmm :18::18::18::18:
ben de 8 kilo aldım. benim gecen haftalarda şekerime bakıldı bu sırada idrarda alındı. çıkan sonucta bol bakteri bol epitel hücre diye bişey vardı. doktor bişey demedi ama benim kafama takıldı acaba sende bakteri ya da epitel hücre gibi şeylerde ne yazıyo.
aysunnnnnnnnnnnnn aysunnnnnnnnnnn ne yaptın baakalım tatlım bugun
canlarım ve yarenimm milanommmm selamlarrrr
nasılsınızzzzz
bugün çok ama çok yorulduk canlarımmmm:2:
dün gece neredeyse hiç uyuyamadım afedersiniz çok fena cırıcır ishal oldumm ve baya su kaybettim zehirlenmiş gibiydimmm
doktora gittikk suyum baya azalmışşşdoktor sıvı alımını artır dedi hep sola yat dedi sigara kokusu da etkiliyormuşş umarım suyu artar sabahtan beri ha bire içiyorummm
kilosu 1063 gram maşAllahhherşeyi iyi ama suyu az dedi umarımm artıırıcazzz
75 gram şeker yukleme testi yapıldı
açlık 90
1. saat 130
2. saat 110 çıktı doktor şeker yok sende dedi
bizde böyle şekerlerrr çok yürüdükkk babasıylaaa kızıma ciciler aldıkk
bebek yataklarını arastrdık ama pek bişi bulamadık
15 eylulde tekrar gidicez bakalım inşAllah o zamana alıp çıkıcazz herseyi
ah cnm benım gecmış olsun uzuldum canım rahatsızlanmana ılaçta kullanamıyosun şimdi durum nasıl tatlım bebişin sağlıklı olmasına cok sevınım cn neler yapıyodu annesı maşalla kg sıde ıyı cnm su olayı cırcır ıle ılgılı dımı bol su ıcer en yakın zmanda toparlarsın cnm eksıgını
eeeeeee neler aldınız bakım
bende cırcırla ilgili oldugunu dusunuyorummm
inşAllah gececek saol cnaımmm
canımm bursada arada sıradan bir dukkan denk geldi malını baya begendim kumaslar cok yumusak ve ucuz geldi
2 tane zıbın tanesi 3 tl
1 tane 5 li zııbın seti 11 tl
1 tane hastane çıkışı 30 tl
1 tane kadife tulum aldık 15 tl
2 tane şapka hediye etti saolsunnn
yarın resimlerini paylaşırım
fiyatlar nasıll
ama ama nasıl olur bu fıyatlar ya acıp uygun yanı pufffffffffff bursada olsaydım yarı fıyata mal olcaktı bızım cıcışler demekkı gule gule kullansın kızın ttalım ya cok şaşırdım ınan fıyatlara
canımmm çok bebe magazası var yaa bittim resmennn o kadar guzel ve ucuz kiii çok kaliteli tulumlar 25 tl en fazla 30 tl ki görsen bayılırsınnn
canımmm bursada evin var ben varım yaaa beklerim her zamannnn
bizede uygun geldi bayaa beebe battaniyeleri 10 tl 15 tl baya kaliteli amaaa annemi bekliyorum inşAllah o gelince 15 eylulde alışverişi bitiricem
ah cnm benım ınşallaöyle ımkanım olsada gelsemmmm
ama bılemıyorum bı skarya turu olursa snın tarfından sevınırım cok
fıyatlar cok cazıp cnm benım ya 15 eylulede az kaldı yavaş yavaş yaparsın ben kızın okul telaşı başlamadan bırıtmek durumundan acelecı davrandım
cnm kontrlun neden 20 gun sonra
yarenimmm özel mesaj kutunu boşaltt
ay benımde dr um 2 haftada cagırsın artık gecmıyo artık 1 ay
cnm msj kutumu boşalttım ay ben cok sınır oluyorum bırıne msj gönderınce kutunun dolu olmasına ama benımkıde doluymuş
benim artık sıklaşır gibi canımm evet ellleri yüzlerindeydii göstermedi teyzesiii
ben de 8 kilo aldım. benim gecen haftalarda şekerime bakıldı bu sırada idrarda alındı. çıkan sonucta bol bakteri bol epitel hücre diye bişey vardı. doktor bişey demedi ama benim kafama takıldı acaba sende bakteri ya da epitel hücre gibi şeylerde ne yazıyo.
ALPELLA nasılsın canım...uzun zmandır göremiyoruz seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?