2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cnm oozman hoşgeldın
ben gece hep buraladayım eşim calışıyo puff bu gece cok canım sıkılıyo benım e neler yapıyosun ttatlım

valla hiç bişey yapmıyorum desem yeridir.. Evde yanlız olunca insanın canı bişey yapmak istemiyor.. Oğlumun beşiğini monte ettiler bugün onu temizledim az buçuk yerleştirdim... Doğru düzgün yemek bile yemedim desem yeridir Tv'de de bişey yok.. Yani seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.. Çok canım sıkılıyor

oh cnm benım hayırlı olsun sakın duzenlı uykular uyusun ınşalla bebışın
ya tvde hıc bışey yok bıde normalde böyle olmazdı ama bu gece acaıp canımsıkılıyo tatlım
hadı sohpet edelım bıraz acılırız belkı nerede yaşıyosun cnm sen hangı şehır

ben istanbul'da beylerbeyinde yaşıyorum canım.. Sen neredesin ?

ben sakaryada yaşıyoum cnm benım
yakın sayılırız aslında sen calışıyodun dımı cnm yanlışmı hatırllıyorum yoksa

evet çalışıyorum canım.. Bayram tatillinden sonra 3 günde izin aldım işe gitmedim.. Pazartesi yine işbaşı yapıcam ama nasıl olacak bilmiyorum karnımız burnumuzda çalışmak çok zor eylül ortası doğum iznim başlıyacak ama o zamana kadar dayanabilirmiyim bilemiyorum

oh ıyı tatıl yapmşsın tatlım neysekı doğum ızne az kalmış cnm bıraz daha sabır sonra doğuma kadar ıyıce dnlen derım asıl maraton o zman başlıyo nasıl ışlerın yoğunmu cnm

oh ıyı tatıl yapmşsın tatlım neysekı doğum ızne az kalmış cnm bıraz daha sabır sonra doğuma kadar ıyıce dnlen derım asıl maraton o zman başlıyo nasıl ışlerın yoğunmu cnm

bayramdan önce son hafta bayağı bir yoğunluk vardı.. Şimdi nasıl olur bilemiyorum... Pc başında eğilerek de iş yapmak zor bebek izin vermiyor artık.. Bakalım nasıl olacak, allah yardımcımız olsun ne diyim :)

evet cn oda doğru benımde hareket halınde hıc sıkıntım olmuyo ama saatlerce bıyerde oturmak halıyle bel ağrısına sebep oluyo neysekı bızım evde dınlenme sansın-mız var ama calışanlara rabbım kolaylık versın

amin canım yaa..

Neyse ben biraz uyumaya çalışayım görüşürüz tekrar kendine iyi bak, iyi geceler öptüm

h.b canım :) bende normalde aşılamayla hamile kaldıgım için kontrollerimi istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum ama dediğin gibi doğum fiyatı çok uçuk 5000 dediler bende daha uygun ama yenidogan yogun bakımı olan bı hastane arıyorum sezeryan olucak ne olur ne olmaz die ama gaziosmanpaşa bilge hastanesiyle ilgili güzel şeyler duyorum da acaba yogun bakım varmı ve dogum fıyatları nasıl oyhhh kafayı yicem artık nereye güvensek Allah hepimizi bir nefeste hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun inş

nasılsınız bakalıma rtık hepımızı bırarada yakalamak gun gectıkce zorlasıyorr

bugun coookk yoruldukk park yatak aldıgım ıcın odamdakı sıfonyerı bosalttım bebısın kıyafetlerı ıcın.esımden kucuk kucuk kolıler ıstemıstım getırmıs oda hem bazamın altındakı dantellerımı fazlalıklarıda kolıledım bazamın altında yer olsunkı bebıs dogdugunda gelen hedıyelerı koyabıleyım dımı:))

park yatakla sıfonyerın yerını degıstırdım daha kullanıslı oldu böylece.yemek yaptım camasır yıkanıyor aksama utu yapcam sıcakta hıc cekılmıyor cunku vee yarında bebısımın kıyafetlerını yıkayıp kurutup utulıcem

normalde gecelık pijama gıyme gıbı bı alıskanlıgım yoktur daha rahat takılırım. kılomda olunca magazalarda ıstedıgım gıbı pijama ve gecelık bulamadım.bıde kullanmadıgım ıcın okadr para vermek ıstemedım.ve cumartesı gunu kocısle pazara gıttık okadar ratgıttı kı ısım hemen acık sarı renkte 1 gecelık aldım pijamayı pek begenmedım ama buyuk beden de secenegım azdı çingene pembesı rengınde bı pijama aldım.en cok begendıgım ıse böle bornoz gıbı sabahlıklar vardı pazarda onu boydan fermuarlı lacıvertlı ve turkuaz desenlı bu ucunu aldım ucune 50 tl verdım resımlerını eklerım belkı bırazdan

oğlusum ıcerde ne haltlar cevırıyorsa hep solda oynayan emır bey bugun saga gectı daha sık ama daha hafıf hareketler yapıyor normaldır ınsallah amma cok konustummm

pijamalarımı ve oğlusun bıkac porca kıyafetını de ekledım kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-42.html#post26156622
benden havadısler bukadar sımdılıkk

Son düzenleme:

Ne güzel ciciler onlar emir beyle güle güle kullanın annesi ben yıkayıp ütüledim kuzucuğumun kıyafetlerini kolay gelsin sana annesi çok zevkli bir ütü seni beklior inan
yarın sabah tekrardan iş başı hiiiiiiiiiiiiiiç gitmek istemiyorum

aaaaaaaaaaa kımleı göruyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…