ben girmiş ve çıkmıştım :)aaaaaaaaaaa kımleı göruyorum ben
benide bugün için çağırdılar ama gitmedim yarın inşallah :) bebişin sağlıkla giysin kuzucumiyi geceler kızlar,bizde bebişin kıyafetlerini yıkadık bugün,yarısı kurumuş yarın da ütüleyip yerleştireceğim dolabına sağlıkla,huzurla giyinsinler miniklerimiz..
hastane çantamı da arkadaşımdan ayarladım.en küçüğünden çekçekli valiz gayet iyi yeter banada bebişime de..sağlık ocağına gidip takibe girmem lazım 27 sinde gel demişlerdi bi gidip görüneyim bakalım yarın..
hadi öpüyorum hepiciğinizi görüşürüzzzz...
slm anne adayları
bende 2. tetenoz aşımı oldum fakat yine çağıracaklarını söylediler
acaba daha ne için çağıracaklar sağlık ocağından:44::44::44:
Ne güzel ciciler onlar emir beyle güle güle kullanın annesi ben yıkayıp ütüledim kuzucuğumun kıyafetlerini kolay gelsin sana annesi çok zevkli bir ütü seni beklior inan
yarın sabah tekrardan iş başı hiiiiiiiiiiiiiiç gitmek istemiyorum
iyi geceler kızlar,bizde bebişin kıyafetlerini yıkadık bugün,yarısı kurumuş yarın da ütüleyip yerleştireceğim dolabına sağlıkla,huzurla giyinsinler miniklerimiz..
hastane çantamı da arkadaşımdan ayarladım.en küçüğünden çekçekli valiz gayet iyi yeter banada bebişime de..sağlık ocağına gidip takibe girmem lazım 27 sinde gel demişlerdi bi gidip görüneyim bakalım yarın..
hadi öpüyorum hepiciğinizi görüşürüzzzz...
ben girmiş ve çıkmıştım :)
benide bugün için çağırdılar ama gitmedim yarın inşallah :) bebişin sağlıkla giysin kuzucum
kontrol için çağırıyorlar tatlım endişelenecek bir durum yok
günaydın anne olmaya gün sayan güzeller
9 günlük tatilden sonra iş başı yapmak berbat bir duygu olsada bir ay sonra temelli tatil fikri güzel :) dün bütün gece kabus dolu bir geceydi gözümü kapadıkça kabus gördüğüm için en son gözümü kapamamak ta buldum çareyi yani hortlak gibiyim bugün ...
bakalım nasıl geçicek haftaya böle başlamak istemezdim ama ne yapalım kader
bu arada hediyemi aldım bugün kargoya vericem inşallah bakalım umarım aldığımız kişi beğenir
tatilde ilk önce domates konservemi yaptım baya bi yetecek kadar yapmışım,sonra bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götürceklerimi poşetledim,
bu arada ütü esnasında göbeğimi yaktımçok acıdı hemen birşeyler sürdük ama çatlaklarımın yanına birde yanık izi koydum
böyle yani fıstıklar bizden kısaca haberler bunlar sizler nasılsınız bir değişiklik varmı kimler izinde kimler burada çok takip edemedim ???
tesekkur ederım cnm bnm allah kolaylık versın kuzum zaten heyecan dorukta artık iş hıc cekılmez:)
slm anne adayları
bende 2. tetenoz aşımı oldum fakat yine çağıracaklarını söylediler
acaba daha ne için çağıracaklar sağlık ocağından:44::44::44:
9 günlük tatilden sonra iş başı yapmak berbat bir duygu olsada bir ay sonra temelli tatil fikri güzel :) dün bütün gece kabus dolu bir geceydi gözümü kapadıkça kabus gördüğüm için en son gözümü kapamamak ta buldum çareyi yani hortlak gibiyim bugün ...
bu arada hediyemi aldım bugün kargoya vericem inşallah bakalım umarım aldığımız kişi beğenir
tatilde ilk önce domates konservemi yaptım baya bi yetecek kadar yapmışım,sonra bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götürceklerimi poşetledim,
bu arada ütü esnasında göbeğimi yaktımçok acıdı hemen birşeyler sürdük ama çatlaklarımın yanına birde yanık izi koydum
böyle yani fıstıklar bizden kısaca haberler bunlar sizler nasılsınız bir değişiklik varmı kimler izinde kimler burada çok takip edemedim ???
gecmıs olsun cnm yanık acıtmaz ınsallah bende cok kabuslar göruyorum ya hep kocama bıseyler oluyo uyanıp öpüp öpüp uyandırıyorum onu noldu dıo kabus gördum dıom yınemı dıo sarılıyo uyuyoz:))
çanta hazırlayan kızlar ıcerısıne neler koyduk buraya yazalım oldu muu durun hatta onunla ılgılı topic açalım da arada kaynamasın
her ay rutin çağırıyolar ya canım...
günaydın canım. ben de gece hiç uyumadım desem yeridir... sağa dön sola dön mahvoldum resmen... artık evde oturmak istiyorumi sabahın köründe işe gelmek istemiyorum
ütü yaparken göbeğini nasıl yakmayı başardın canım
ben de yoktum 10 gündür canım.. biri özet geçse ne iyi olur
süpersin mervemmmmm..
günaydınn.....
günaydın kızlar... bugün çok işim var. herkes iyidir umarım... unutmadann, beni merak edip özelden mesaj atanlara çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar. çok çok duygulandım mesajlarınızı görünce...
günaydın canım. ben de gece hiç uyumadım desem yeridir... sağa dön sola dön mahvoldum resmen... artık evde oturmak istiyorumi sabahın köründe işe gelmek istemiyorum
süpersin mervemmmmm..
günaydınn.....
günaydın kızlar... bugün çok işim var. herkes iyidir umarım... unutmadann, beni merak edip özelden mesaj atanlara çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar. çok çok duygulandım mesajlarınızı görünce...
Annemde diyo e be kızım göbeğini yana alıp yapsaydın yavalla pat die deydi ütü göbeğime çok acıdı amaaa aman dikatli olun ütü yaparken
butun kasım bebıslerının annelerını aynı telas sarmıs durumda kıyafet canta v.s bende o cekceklı valızlerın kucugune hazırlamayı dusunuyorum o yeterlı gelıcektır içine bebek ıcın havlu şampuan v.s koymak gereklımı acaba hanı bebegı ılk orda yıkıyolar ya
Annemde diyo e be kızım göbeğini yana alıp yapsaydın yavalla pat die deydi ütü göbeğime çok acıdı amaaa aman dikatli olun ütü yaparken
topıc sakındı cnm bende cok sık takıp edemedım hedıylesmeler devam edıyor aysun ıyıce ev hanımı oldu:)) hatıcenın yıne agrısı vardı dun bulemsudan haberlerı beklıyoruz
çamaşırlar yıkanıyor artık senın de gördugun gıbı ben de bukadarını yakalayabıldımm:) sana kolay gelsın
günaydınnn kuzucuklarrrrtatilin ardından iş başı yaptık bugün ayy hiçte özlememişim ne işi ne de şehri... geçmişe bakamadım ama inşallah hepiniz iyisinizdir şekerler....
ben girmiş ve çıkmıştım :)
benide bugün için çağırdılar ama gitmedim yarın inşallah :) bebişin sağlıkla giysin kuzucum
kontrol için çağırıyorlar tatlım endişelenecek bir durum yok
butun kasım bebıslerının annelerını aynı telas sarmıs durumda kıyafet canta v.s bende o cekceklı valızlerın kucugune hazırlamayı dusunuyorum o yeterlı gelıcektır içine bebek ıcın havlu şampuan v.s koymak gereklımı acaba hanı bebegı ılk orda yıkıyolar ya
süpersin mervemmmmm..
günaydınn.....
günaydınnn kuzucuklarrrrtatilin ardından iş başı yaptık bugün ayy hiçte özlememişim ne işi ne de şehri... geçmişe bakamadım ama inşallah hepiniz iyisinizdir şekerler....
günaydın kuzum hoşgeldin....seninle aynı kaderi paylaşıyorum bugun...hem uyuyamadım zombi gibiyim hemde dün bende ütüden bacagımı yaktımütü masasını epeyce bi indirdim oturdugum yerde yapıyordum ütümü, bebeğime sonrada alınan şeyler geldide babaanneden, anneanneden bende yıkadım ütülüyordum...nasıl oldu anlamadım ütü masasının altında buharcıklar oluşmuş, ve tam dizimee damladı...şimdi çok fena suluk kabarmışş ordaa
bu haftasonu çok hızlı geçti...dinlenemedim bile...seninde dediğin gibi 1 ay sonraa izne çıkacağımızı bilmenin keyfii bi başkaa oluyormuşşşşşşşşş....allahın izniyleee tabii:26:
mervemm bende yıkanıyor diye biliyordum ama ailenin tercihine baglıymış yıkanıp yıkanmaması...ben göbeği düşene kadar yıkatmayıda/yıkamayıda düşünmüyorum...çünkü bebek dogdugunda doğal bi yağla kaplı oluyormuş vucudu, çok faydalıymış...
benim çevremdeki arkadaşlarım yıkatmamışlar...acıbademde yapıcam ben dogumumu allahın izniyle...geçen sorumlu hemşireye sordum telefonda, isterseniz yıkarızz ama göbeği düşmeden yıkamayayı tercih ediyoruz, siz taburcu olduktan sonraa evde ilk banyosunda bizi çağırabilirsinizz yardımcı oluruz anlatırız dedi
sorma güzelim seninde işin zor yeni atlattığım için biliyorum taşınma faslını Allah yardımcın olsun cnaımvalla dün perde ütülemekten nefret ettim artık ütü yapmaktan.. daha eşimin bavuldan çıkarılmış tonlarca gömleği, bebeğin kıyafetleri ve yıkanmış çarşaflar beni bekliyor oyoyoyoyyy
ben daha çantayı hazırlayamadım... geçen hafta hazırlıcaktım ama ev taşıma işi olunca malesef yapamadım... herşey alınsı, bi bebeğin kıyafetlerini ütüleyip valize yerleştirmek kaldı... bi iki güne hallederim inşallah...
günaydın canım... ben de özlemedim işi valla... gözlerim doldu sabah işe gelirken... çok zorlandım
ah güzelim benim ya kıyamam sana geçsin ağrıların artıkgünaydın canım hoşgeldin, çok geçmiş olsun...
gerek yok sanırım canım hastane benden istemedi... sen de sor...
canım hoşgeldin günaydın...
günaydın canım....
kızlar hepinize günaydın... benim ağrılarım devam ediyor bugün doktor kontrolüm var çarşambada son iş günüm sonra yıllık iznim başlayacak sonra da raporum zaten... kızlar hormonlarım fena durumda ağlamadığım bir saniyem yok... etrafımdakiler çıldırıyorlar çözümsüz kalıyorlar kendime hakim olamıyorum.. sizlerde mi böylesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?