kızlar günaydınnnnnnnasılsınızzz ?? tatilde giremedim valla,
tatilim alışverişle geçti, bebeğime bebek arabası ve ana kucağı-oto koltuğu aldık, haftasonuda taşınamayacağım artık dedim ve bebek odasını boşalttık, temizledik, yatak odamın tam karşısı bebek odası, kayın pederde klozet çalışmalarına başladıancaaa neysee işte böyle bu haftasonuda kaleden mobilya ve halı bakacağım baya baya heşey hazırr
aaaa kımlerı göruyorum esramızz gelmıs kuzum naptın kac gundur bakımm
sorma güzelim seninde işin zor yeni atlattığım için biliyorum taşınma faslını Allah yardımcın olsun cnaım
tatilim alışverişle geçti, bebeğime bebek arabası ve ana kucağı-oto koltuğu aldık, haftasonuda taşınamayacağım artık dedim ve bebek odasını boşalttık, temizledik, yatak odamın tam karşısı bebek odası, kayın pederde klozet çalışmalarına başladıancaaa neysee işte böyle bu haftasonuda kaleden mobilya ve halı bakacağım baya baya heşey hazırr
canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım...bebek gibi kokuyorr tüm ev..tavsiye ederimm:)))bende önümüzdeki haftalarda başlıycam nasipse çanta hazırlamaya..daha bebişe kıyafet alışverişine çıkmadık eylülün oartalarına kadar inş. biter alışveriş faslı ben şimdiden kımıldayamayacak duruma geldimbebişin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kuzucuklar...:44:
günaydın canım hoşgeldin, çok geçmiş olsun...
gerek yok sanırım canım hastane benden istemedi... sen de sor...
canım hoşgeldin günaydın...
günaydın canım....
kızlar hepinize günaydın... benim ağrılarım devam ediyor bugün doktor kontrolüm var çarşambada son iş günüm sonra yıllık iznim başlayacak sonra da raporum zaten... kızlar hormonlarım fena durumda ağlamadığım bir saniyem yok... etrafımdakiler çıldırıyorlar çözümsüz kalıyorlar kendime hakim olamıyorum.. sizlerde mi böylesiniz?
sağol canım sanada geçmiş olsun...canım benim kıyamam bepantene sürdüm ben birde kantaron yağı var ondan dolayı hiç kabarmadı benimki geçmiş olsun kuzucum
bu arada bebeği bende kordonu düşmeden yıkatmam büyük ihtimalle
sorma güzelim seninde işin zor yeni atlattığım için biliyorum taşınma faslını Allah yardımcın olsun cnaım
ah güzelim benim ya kıyamam sana geçsin ağrıların artıkben ağlamıyorum ama sürekli sinir halindeyim geceleride kabuslar var işte başedemediğim Allah yardmcımız olsun
bir günaydın deyip kaçacağım canlarım bugun karsı komsumun kızına düğün bohçası gelecek yemekli misafirleri benim evde yemek yiyecekler bu yüzden ben bugun yokum
beysalcım geçmiş olsun
annesininbirtanesi sanada geçmiş olsun canım benimm
lavinyacım senin ağlaman normal bende yaşıyorum ağrılardan bunaldın iyice ve bir şekilde patlak veriyor insan rüzgardan nem kapıyorum dün eşime kızdım istersen anneme yolla beni dedim ne kadar hevesliymişsin arkadaş diyor bana
bir günaydın deyip kaçacağım canlarım bugun karsı komsumun kızına düğün bohçası gelecek yemekli misafirleri benim evde yemek yiyecekler bu yüzden ben bugun yokum
beysalcım geçmiş olsun
annesininbirtanesi sanada geçmiş olsun canım benimm
lavinyacım senin ağlaman normal bende yaşıyorum ağrılardan bunaldın iyice ve bir şekilde patlak veriyor insan rüzgardan nem kapıyorum dün eşime kızdım istersen anneme yolla beni dedim ne kadar hevesliymişsin arkadaş diyor bana
hediyeler için geri sayım başladı kızlar güzel ve neşeli bir çekiliş olsun kimsenin kalbi kırılmasın inşşş ben kaçtım bana bilgi verirsiniz artık bugun hediyesine kavusan kişilerkimlermiş
sonracıma bana mail veya mesaj atabilirsiniz hediyemi su zaman yollayacağım diyerekten bu şekilde bir haberim olursa iyi olur
canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım...bebek gibi kokuyorr tüm ev..tavsiye ederimm:)))
haticem canımm geçmiş olsun...artık çık izne kuzum...evde dinlen güzelce...canım senin ağrılardan dolayı sinirlerin yıprandı iyice, ağlamaların o yüzden...
bendede çok feci alınganlık başladı..zaten hassas bi insandım,,iyice arttı...eşime bile gıcık oluyorum bazen...beni kimse anlamıyor...bebeğimee kimse benim kadar değer vermiyor, özen göstermiyor gibi geliyor...bazen anneme bile kırılıyorum...
sağol canım sanada geçmiş olsun...
sağol canımm fatmam..sizede kolay gelsin...allah mesut bahtiyar etsin komşu kızınızı
kızlarr size ne diycem bi niyetten bizde ev taşıycazz biliyormusunuzz? çok uzaga değil hemdee aynı binada 5.kata...bizim ev sahibine ait o dairede..ben 1.katta oturuyorum..bize göre sorun olmuyordu ama kışın çok soğuklarda bebek üşürr diyee babası istiyor...ev sahibi eğer kiramızın ordan devam etmesini kabul ederse...evi boyatıp çıkcazz hemen:44: bi yandan istiyorum bi yandan gözümde büyüyorr ev toplamak..eşimde diyor istediğin gibi boyatırım, misler gibi olur...dün evi gezdik..bi tek boyaya ihtiyacı var...kötü durumda değil...bakalım hayırlısı inşallahh:26:
canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım...bebek gibi kokuyorr tüm ev..tavsiye ederimm:)))
haticem canımm geçmiş olsun...artık çık izne kuzum...evde dinlen güzelce...canım senin ağrılardan dolayı sinirlerin yıprandı iyice, ağlamaların o yüzden...
bendede çok feci alınganlık başladı..zaten hassas bi insandım,,iyice arttı...eşime bile gıcık oluyorum bazen...beni kimse anlamıyor...bebeğimee kimse benim kadar değer vermiyor, özen göstermiyor gibi geliyor...bazen anneme bile kırılıyorum...
sağol canımm fatmam..sizede kolay gelsin...allah mesut bahtiyar etsin komşu kızınızı
kızlarr size ne diycem bi niyetten bizde ev taşıycazz biliyormusunuzz? çok uzaga değil hemdee aynı binada 5.kata...bizim ev sahibine ait o dairede..ben 1.katta oturuyorum..bize göre sorun olmuyordu ama kışın çok soğuklarda bebek üşürr diyee babası istiyor...ev sahibi eğer kiramızın ordan devam etmesini kabul ederse...evi boyatıp çıkcazz hemen:44: bi yandan istiyorum bi yandan gözümde büyüyorr ev toplamak..eşimde diyor istediğin gibi boyatırım, misler gibi olur...dün evi gezdik..bi tek boyaya ihtiyacı var...kötü durumda değil...bakalım hayırlısı inşallahh:26:
oh oh bayaa bi halletmişsin kuzucum hadi hayırlısı olsun bakalım
yoruldummm çok strese girdim... oyyoyy canım çıktı mervem :26:
aminn canımm. sağolasınn...
günaydın tatlımm... ben tüm kullanılmayan eşyaları bebek odasına koyunca kara kara düşünmeye başladım orayı nasıl boşlatıcam diye
hoşgeldin canım yasemin mailine bakıver kuzum resim bekliyoruz hediyeler topiğinekızlar günaydınnnnnnnasılsınızzz ?? tatilde giremedim valla,
hoşgeldin canım yasemin mailine bakıver kuzum resim bekliyoruz hediyeler topiğine
kızlar günaydın herkese ve iyii haftalar umarım herşey yolundadır..
biz hafta sonu doktordaydık ve bebişimiz geçen ay gibi bu ayda yüzünü dönmedi bize sırtı dönüktü ve bebeğimin pozizyonu tersmiş yani baş yukarıda aykalar aşağıda doktor bayağı uraştı ama dönmedi harakette etmedi ama ordan çıkınca haraketlerde devam tabi
2 hafta sonra tekrar çağardı doktorum normalde hep ayda 1 gidiyorduk bakalım budefa yüzünü gösterecekmi..
off nolacak bu helimiz bulemsu yanapacağımı şaşırdım yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum bunaldım....
ben de bugün gönderiyorum ben adresi değişikliği yapacağım muhtemelen...
oyy ne güzel güle güle kullansın minişin...
az kaldı kuzum... bak herşeyi yapan taşıma şirketleri var sen sadece özel eşyalarını topluyon gerisini onlar hallediyor...
evet ya ben de dalin aldım harika kokuyor ev :)
bitanem eğer taşınacaksan hemen taşın bebiş gelmeden bir şekilde hallolur takma kafaya
az kaldı kuzum... bak herşeyi yapan taşıma şirketleri var sen sadece özel eşyalarını topluyon gerisini onlar hallediyor...
inatçı bebiş :) gösterir annesi biz en son gördük geçen kontrolde yüzünü çok güzeldi :) darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?