2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bir günaydın deyip kaçacağım canlarım bugun karsı komsumun kızına düğün bohçası gelecek yemekli misafirleri benim evde yemek yiyecekler bu yüzden ben bugun yokum
beysalcım geçmiş olsun
annesininbirtanesi sanada geçmiş olsun canım benimm
lavinyacım senin ağlaman normal bende yaşıyorum ağrılardan bunaldın iyice ve bir şekilde patlak veriyor insan rüzgardan nem kapıyorum dün eşime kızdım istersen anneme yolla beni dedim ne kadar hevesliymişsin arkadaş diyor bana

Son düzenleme:
hediyeler için geri sayım başladı kızlar güzel ve neşeli bir çekiliş olsun kimsenin kalbi kırılmasın inşşş ben kaçtım bana bilgi verirsiniz artık bugun hediyesine kavusan kişilerkimlermiş
sonracıma bana mail veya mesaj atabilirsiniz hediyemi su zaman yollayacağım diyerekten bu şekilde bir haberim olursa iyi olur

kızlar günaydınnnnnn nasılsınızzz ?? tatilde giremedim valla,
tatilim alışverişle geçti, bebeğime bebek arabası ve ana kucağı-oto koltuğu aldık, haftasonuda taşınamayacağım artık dedim ve bebek odasını boşalttık, temizledik, yatak odamın tam karşısı bebek odası, kayın pederde klozet çalışmalarına başladı ancaaa neysee işte böyle bu haftasonuda kaleden mobilya ve halı bakacağım baya baya heşey hazırr

oh oh bayaa bi halletmişsin kuzucum hadi hayırlısı olsun bakalım

aaaa kımlerı göruyorum esramızz gelmıs kuzum naptın kac gundur bakımm

yoruldummm çok strese girdim... oyyoyy canım çıktı mervem :26:

sorma güzelim seninde işin zor yeni atlattığım için biliyorum taşınma faslını Allah yardımcın olsun cnaım

aminn canımm. sağolasınn...

günaydın tatlımm... ben tüm kullanılmayan eşyaları bebek odasına koyunca kara kara düşünmeye başladım orayı nasıl boşlatıcam diye

canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım...bebek gibi kokuyorr tüm ev..tavsiye ederimm:)))

haticem canımm geçmiş olsun...artık çık izne kuzum...evde dinlen güzelce...canım senin ağrılardan dolayı sinirlerin yıprandı iyice, ağlamaların o yüzden...

bendede çok feci alınganlık başladı..zaten hassas bi insandım,,iyice arttı...eşime bile gıcık oluyorum bazen...beni kimse anlamıyor...bebeğimee kimse benim kadar değer vermiyor, özen göstermiyor gibi geliyor...bazen anneme bile kırılıyorum...

sağol canım sanada geçmiş olsun...

sağol canımm fatmam..sizede kolay gelsin...allah mesut bahtiyar etsin komşu kızınızı

kızlarr size ne diycem bi niyetten bizde ev taşıycazz biliyormusunuzz? çok uzaga değil hemdee aynı binada 5.kata...bizim ev sahibine ait o dairede..ben 1.katta oturuyorum..bize göre sorun olmuyordu ama kışın çok soğuklarda bebek üşürr diyee babası istiyor...ev sahibi eğer kiramızın ordan devam etmesini kabul ederse...evi boyatıp çıkcazz hemen:44: bi yandan istiyorum bi yandan gözümde büyüyorr ev toplamak..eşimde diyor istediğin gibi boyatırım, misler gibi olur...dün evi gezdik..bi tek boyaya ihtiyacı var...kötü durumda değil...bakalım hayırlısı inşallahh:26:

off nolacak bu helimiz bulemsu ya napacağımı şaşırdım yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum bunaldım....

ben de bugün gönderiyorum ben adresi değişikliği yapacağım muhtemelen...

oyy ne güzel güle güle kullansın minişin...

evet ya ben de dalin aldım harika kokuyor ev :)
bitanem eğer taşınacaksan hemen taşın bebiş gelmeden bir şekilde hallolur takma kafaya

az kaldı kuzum... bak herşeyi yapan taşıma şirketleri var sen sadece özel eşyalarını topluyon gerisini onlar hallediyor...

oh oh bayaa bi halletmişsin kuzucum hadi hayırlısı olsun bakalım

evet canım teşekkür ederimmmm

bizde öylr yapmıştık daha önce çok fena bir günümüzü aldı doğrusu, sağolsun annemler geldi yardıma

aa hadi hayırlısı kuzum, ev taşımak zor sakın bak dikkat et kendine :26:

hoşgeldin canım yasemin mailine bakıver kuzum resim bekliyoruz hediyeler topiğine

kızlar günaydın herkese ve iyii haftalar umarım herşey yolundadır..

biz hafta sonu doktordaydık ve bebişimiz geçen ay gibi bu ayda yüzünü dönmedi bize sırtı dönüktü ve bebeğimin pozizyonu tersmiş yani baş yukarıda aykalar aşağıda doktor bayağı uraştı ama dönmedi harakette etmedi ama ordan çıkınca haraketlerde devam tabi
2 hafta sonra tekrar çağardı doktorum normalde hep ayda 1 gidiyorduk bakalım budefa yüzünü gösterecekmi..

inatçı bebiş :) gösterir annesi biz en son gördük geçen kontrolde yüzünü çok güzeldi :) darısı başınıza

evet canım yataktan kalkamamak çok zor ama ne yapalım meyvesi tatlı idare edeceğiz cennet annaların ayağının altında denilmiş hadisde bu sıkıntılarda bizim cennet biletimiz olsun inşşş
lavinyaya hediye gönderecek x arkadaş adres değişikliğini dikkate alsın diyeceğim ama bugun kargoya verebilir ben öyle anımsıyorum ama :26:bir ayar çekeceğiz artık
burcummm sen gelmişsin neler aldın neler yaptın diyeceğim ama çıkmalıyım güzelim nasılsın güzel kalbli arkadaşımmm

az kaldı kuzum... bak herşeyi yapan taşıma şirketleri var sen sadece özel eşyalarını topluyon gerisini onlar hallediyor...

canım hoşgeldin geçmiş olsun... HAfta sonu aramak istedim seni ama dinlensin dedim aramadım.. Nasılsın daha iyisin umarım.. aklım sende kaldı inan

evet ya ben de dalin aldım harika kokuyor ev :)
bitanem eğer taşınacaksan hemen taşın bebiş gelmeden bir şekilde hallolur takma kafaya

evet kuzumm bugun yarın belli olacak taşınma işimiz..eşim bugun ev sahibiylee konuşacak...bakalım adam ne diyecekk:44:

eğer taşınma işimiz olmazsaaa bebeğin odasını boyatıpp mevcut evimizdeee oturmaya devam edicezz teyzesii

taşınacak olursakk öylee bişey yaparız herhalde kuzum..aynı binanın içi ama eşyaları mecburen adamlar taşıyacak...diğer türlü halledemeyizz zaten haticem...

yaseminimm dikkat ederim canım..hayırlısı bakalımm

inatçı bebiş :) gösterir annesi biz en son gördük geçen kontrolde yüzünü çok güzeldi :) darısı başınıza

ohh ohh nihayet sen sonunda gördünmü canım
ee kızmıydı senki yoksa erkekmi?
ben herzaman giremediğim için kaçırmışım sanıyorum.
birde doktor beni artık çok haraketli olma diye uyarrdı açıkçası birazda tedirgin oldum acaba bi sıkıntı gördüde bana söylemiyomu diye..
birde bende cicilerimizi yıkamak için dalin sıvı detercanı ve yumuşatıcısı alıcam sanıyorum aramızda alıp kullananlar var tavsiyenizz dalinmidir;?

canlarım bana gönül koymayın sohbet güzel konusulacak çok sey varama çıkmam lazım allaha emanet olun sizleri seviyorummmm bebişimde kardeşlerini çoook seviyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…