Günaydın canlarım. acayip yorgunum ama keyfim yerinde.
geçmişe şöyle bir baktım, herkes bebek kıyafetleri yıkayıp ütülemiş. bende bu haftasonu hallettim bu işi. küçük kıyafetleri ütülemek ne kadar zevkliymiş :))) küçük ama adetli olunca ütülemek değilde asmak daha yorucu geldi bana. eşimle beraber yaptık o işi. baktım sereceği her kıyafeti önce öpüyor sonra asıyor :))) arada bir banada öptürüyor :))) ben çamaşırlarımı balkonda değilde çamaşır odamda kurutuyorum. böylece dışarının isi pisi kıyafetlerimize geçmiyor. ehhh içerde kurutunca da evde bebekle ilgili bir şeyler olduğu belli oldu. çünkü çamaşırın kokusu süperdi :)))
evimizi dip bucak temizledik, bebek odasına son rötuşler yapıldı, yarın inşallah dolabımız gelecek ve yerleştirme işlemini yapacağız :)))
canım geçmiş olsun. bebişin kilosu çok iyi maşallah. şekerinde çıkmamış. bol su içerek çözülecek bir durum çok şükür. idrar tahlili yaptırdın mı?
bu arada aldıklarını okudum güle güle kullan canım.
canım geçmiş olsun. yanığa en iyi yumurta akı geliyor. sürüp bekleyeceksin acısını hemen alır.
ohh kışlıklarda hazır. benim geçen kış koyduklarım hala bitmedi :))) çok yaptığımdan değilde, sebze çok yemiyoruz ondan :)
günaydın canım, ev umarım baya toparlanmıştır.
günaydın canım. sanada geçmiş olsun. bende dinlenemedim ya ((
Günaydın canım. tek bir bebek mağazından bile halledebilirsin ihtiyaçları. çok zor değil canım. ben bebiş için dalin granül sabun ve yumuşatıcısından aldım.
günaydın, tatile girmek üzeresin çok şükür. evde bol bol dinlenirsin. bazen duygusallaşıyorum özellikle düşüncelere dalmışken bebeğim kıpırdarsa gözlerim doluyor. normal canım böyle şeyler, birde ağrı çekiyorsun o zaten sinirlerini bozuyor. geçmiş olsun.
canım günaydın, kolay gelsin. yine baya iş çıkacak yorulacaksın (((
özletme kendini hemen gel.
günaydın canım, ohhh güle güle kullan aldıklarını. klozet yapılıyormuş sevindim valla :)))
canım, öncelikle hayırlısı olsun. 5 kat gerçekten daha mantıklı gibi. hem sıcak olur, hem az gürültü olur hem evin daha az kirlenir. ev sahibi umarım kiranızı arttırmaz.
geçmişe şöyle bir baktım, herkes bebek kıyafetleri yıkayıp ütülemiş. bende bu haftasonu hallettim bu işi. küçük kıyafetleri ütülemek ne kadar zevkliymiş :))) küçük ama adetli olunca ütülemek değilde asmak daha yorucu geldi bana. eşimle beraber yaptık o işi. baktım sereceği her kıyafeti önce öpüyor sonra asıyor :))) arada bir banada öptürüyor :))) ben çamaşırlarımı balkonda değilde çamaşır odamda kurutuyorum. böylece dışarının isi pisi kıyafetlerimize geçmiyor. ehhh içerde kurutunca da evde bebekle ilgili bir şeyler olduğu belli oldu. çünkü çamaşırın kokusu süperdi :)))
evimizi dip bucak temizledik, bebek odasına son rötuşler yapıldı, yarın inşallah dolabımız gelecek ve yerleştirme işlemini yapacağız :)))
canlarım ve yarenimm milanommmm selamlarrrr
nasılsınızzzzz
bugün çok ama çok yorulduk canlarımmmm:2:
dün gece neredeyse hiç uyuyamadım afedersiniz çok fena cırıcır ishal oldumm ve baya su kaybettim zehirlenmiş gibiydimmm
doktora gittikk suyum baya azalmışşşdoktor sıvı alımını artır dedi hep sola yat dedi sigara kokusu da etkiliyormuşş umarım suyu artar sabahtan beri ha bire içiyorummm
kilosu 1063 gram maşAllahhherşeyi iyi ama suyu az dedi umarımm artıırıcazzz
75 gram şeker yukleme testi yapıldı
açlık 90
1. saat 130
2. saat 110 çıktı doktor şeker yok sende dedi
bizde böyle şekerlerrr çok yürüdükkk babasıylaaa kızıma ciciler aldıkk
bebek yataklarını arastrdık ama pek bişi bulamadık
15 eylulde tekrar gidicez bakalım inşAllah o zamana alıp çıkıcazz herseyi
canım geçmiş olsun. bebişin kilosu çok iyi maşallah. şekerinde çıkmamış. bol su içerek çözülecek bir durum çok şükür. idrar tahlili yaptırdın mı?
bu arada aldıklarını okudum güle güle kullan canım.
ben girmiş ve çıkmıştım :)
benide bugün için çağırdılar ama gitmedim yarın inşallah :) bebişin sağlıkla giysin kuzucum
kontrol için çağırıyorlar tatlım endişelenecek bir durum yok
günaydın anne olmaya gün sayan güzeller
9 günlük tatilden sonra iş başı yapmak berbat bir duygu olsada bir ay sonra temelli tatil fikri güzel :) dün bütün gece kabus dolu bir geceydi gözümü kapadıkça kabus gördüğüm için en son gözümü kapamamak ta buldum çareyi yani hortlak gibiyim bugün ...
bakalım nasıl geçicek haftaya böle başlamak istemezdim ama ne yapalım kader
bu arada hediyemi aldım bugün kargoya vericem inşallah bakalım umarım aldığımız kişi beğenir
tatilde ilk önce domates konservemi yaptım baya bi yetecek kadar yapmışım,sonra bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götürceklerimi poşetledim,
bu arada ütü esnasında göbeğimi yaktımçok acıdı hemen birşeyler sürdük ama çatlaklarımın yanına birde yanık izi koydum
böyle yani fıstıklar bizden kısaca haberler bunlar sizler nasılsınız bir değişiklik varmı kimler izinde kimler burada çok takip edemedim ???
canım geçmiş olsun. yanığa en iyi yumurta akı geliyor. sürüp bekleyeceksin acısını hemen alır.
ohh kışlıklarda hazır. benim geçen kış koyduklarım hala bitmedi :))) çok yaptığımdan değilde, sebze çok yemiyoruz ondan :)
her ay rutin çağırıyolar ya canım...
günaydın canım. ben de gece hiç uyumadım desem yeridir... sağa dön sola dön mahvoldum resmen... artık evde oturmak istiyorumi sabahın köründe işe gelmek istemiyorum
ütü yaparken göbeğini nasıl yakmayı başardın canım
ben de yoktum 10 gündür canım.. biri özet geçse ne iyi olur
süpersin mervemmmmm..
günaydınn.....
günaydın kızlar... bugün çok işim var. herkes iyidir umarım... unutmadann, beni merak edip özelden mesaj atanlara çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar. çok çok duygulandım mesajlarınızı görünce...
günaydın canım, ev umarım baya toparlanmıştır.
günaydın kuzum hoşgeldin....seninle aynı kaderi paylaşıyorum bugun...hem uyuyamadım zombi gibiyim hemde dün bende ütüden bacagımı yaktımütü masasını epeyce bi indirdim oturdugum yerde yapıyordum ütümü, bebeğime sonrada alınan şeyler geldide babaanneden, anneanneden bende yıkadım ütülüyordum...nasıl oldu anlamadım ütü masasının altında buharcıklar oluşmuş, ve tam dizimee damladı...şimdi çok fena suluk kabarmışş ordaa
bu haftasonu çok hızlı geçti...dinlenemedim bile...seninde dediğin gibi 1 ay sonraa izne çıkacağımızı bilmenin keyfii bi başkaa oluyormuşşşşşşşşş....allahın izniyleee tabii:26:
mervemm bende yıkanıyor diye biliyordum ama ailenin tercihine baglıymış yıkanıp yıkanmaması...ben göbeği düşene kadar yıkatmayıda/yıkamayıda düşünmüyorum...çünkü bebek dogdugunda doğal bi yağla kaplı oluyormuş vucudu, çok faydalıymış...
benim çevremdeki arkadaşlarım yıkatmamışlar...acıbademde yapıcam ben dogumumu allahın izniyle...geçen sorumlu hemşireye sordum telefonda, isterseniz yıkarızz ama göbeği düşmeden yıkamayayı tercih ediyoruz, siz taburcu olduktan sonraa evde ilk banyosunda bizi çağırabilirsinizz yardımcı oluruz anlatırız dedi
günaydın canım. sanada geçmiş olsun. bende dinlenemedim ya
bende önümüzdeki haftalarda başlıycam nasipse çanta hazırlamaya..daha bebişe kıyafet alışverişine çıkmadık eylülün oartalarına kadar inş. biter alışveriş faslı ben şimdiden kımıldayamayacak duruma geldimbebişin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kuzucuklar...:44:
Günaydın canım. tek bir bebek mağazından bile halledebilirsin ihtiyaçları. çok zor değil canım. ben bebiş için dalin granül sabun ve yumuşatıcısından aldım.
günaydın canım hoşgeldin, çok geçmiş olsun...
gerek yok sanırım canım hastane benden istemedi... sen de sor...
canım hoşgeldin günaydın...
günaydın canım....
kızlar hepinize günaydın... benim ağrılarım devam ediyor bugün doktor kontrolüm var çarşambada son iş günüm sonra yıllık iznim başlayacak sonra da raporum zaten... kızlar hormonlarım fena durumda ağlamadığım bir saniyem yok... etrafımdakiler çıldırıyorlar çözümsüz kalıyorlar kendime hakim olamıyorum.. sizlerde mi böylesiniz?
günaydın, tatile girmek üzeresin çok şükür. evde bol bol dinlenirsin. bazen duygusallaşıyorum özellikle düşüncelere dalmışken bebeğim kıpırdarsa gözlerim doluyor. normal canım böyle şeyler, birde ağrı çekiyorsun o zaten sinirlerini bozuyor. geçmiş olsun.
bir günaydın deyip kaçacağım canlarım bugun karsı komsumun kızına düğün bohçası gelecek yemekli misafirleri benim evde yemek yiyecekler bu yüzden ben bugun yokum
beysalcım geçmiş olsun
annesininbirtanesi sanada geçmiş olsun canım benimm
lavinyacım senin ağlaman normal bende yaşıyorum ağrılardan bunaldın iyice ve bir şekilde patlak veriyor insan rüzgardan nem kapıyorum dün eşime kızdım istersen anneme yolla beni dedim ne kadar hevesliymişsin arkadaş diyor bana
canım günaydın, kolay gelsin. yine baya iş çıkacak yorulacaksın
özletme kendini hemen gel.
kızlar günaydınnnnnnnasılsınızzz ?? tatilde giremedim valla,
tatilim alışverişle geçti, bebeğime bebek arabası ve ana kucağı-oto koltuğu aldık, haftasonuda taşınamayacağım artık dedim ve bebek odasını boşalttık, temizledik, yatak odamın tam karşısı bebek odası, kayın pederde klozet çalışmalarına başladıancaaa neysee işte böyle bu haftasonuda kaleden mobilya ve halı bakacağım baya baya heşey hazırr
günaydın canım, ohhh güle güle kullan aldıklarını. klozet yapılıyormuş sevindim valla :)))
canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım...bebek gibi kokuyorr tüm ev..tavsiye ederimm:)))
haticem canımm geçmiş olsun...artık çık izne kuzum...evde dinlen güzelce...canım senin ağrılardan dolayı sinirlerin yıprandı iyice, ağlamaların o yüzden...
bendede çok feci alınganlık başladı..zaten hassas bi insandım,,iyice arttı...eşime bile gıcık oluyorum bazen...beni kimse anlamıyor...bebeğimee kimse benim kadar değer vermiyor, özen göstermiyor gibi geliyor...bazen anneme bile kırılıyorum...
sağol canım sanada geçmiş olsun...
sağol canımm fatmam..sizede kolay gelsin...allah mesut bahtiyar etsin komşu kızınızı
kızlarr size ne diycem bi niyetten bizde ev taşıycazz biliyormusunuzz? çok uzaga değil hemdee aynı binada 5.kata...bizim ev sahibine ait o dairede..ben 1.katta oturuyorum..bize göre sorun olmuyordu ama kışın çok soğuklarda bebek üşürr diyee babası istiyor...ev sahibi eğer kiramızın ordan devam etmesini kabul ederse...evi boyatıp çıkcazz hemen:44: bi yandan istiyorum bi yandan gözümde büyüyorr ev toplamak..eşimde diyor istediğin gibi boyatırım, misler gibi olur...dün evi gezdik..bi tek boyaya ihtiyacı var...kötü durumda değil...bakalım hayırlısı inşallahh:26:
canım, öncelikle hayırlısı olsun. 5 kat gerçekten daha mantıklı gibi. hem sıcak olur, hem az gürültü olur hem evin daha az kirlenir. ev sahibi umarım kiranızı arttırmaz.