2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın canlarım. acayip yorgunum ama keyfim yerinde.

geçmişe şöyle bir baktım, herkes bebek kıyafetleri yıkayıp ütülemiş. bende bu haftasonu hallettim bu işi. küçük kıyafetleri ütülemek ne kadar zevkliymiş :))) küçük ama adetli olunca ütülemek değilde asmak daha yorucu geldi bana. eşimle beraber yaptık o işi. baktım sereceği her kıyafeti önce öpüyor sonra asıyor :))) arada bir banada öptürüyor :))) ben çamaşırlarımı balkonda değilde çamaşır odamda kurutuyorum. böylece dışarının isi pisi kıyafetlerimize geçmiyor. ehhh içerde kurutunca da evde bebekle ilgili bir şeyler olduğu belli oldu. çünkü çamaşırın kokusu süperdi :)))

evimizi dip bucak temizledik, bebek odasına son rötuşler yapıldı, yarın inşallah dolabımız gelecek ve yerleştirme işlemini yapacağız :)))

canım geçmiş olsun. bebişin kilosu çok iyi maşallah. şekerinde çıkmamış. bol su içerek çözülecek bir durum çok şükür. idrar tahlili yaptırdın mı?

bu arada aldıklarını okudum güle güle kullan canım.

canım geçmiş olsun. yanığa en iyi yumurta akı geliyor. sürüp bekleyeceksin acısını hemen alır.
ohh kışlıklarda hazır. benim geçen kış koyduklarım hala bitmedi :))) çok yaptığımdan değilde, sebze çok yemiyoruz ondan :)

günaydın canım, ev umarım baya toparlanmıştır.

günaydın canım. sanada geçmiş olsun. bende dinlenemedim ya ((

Günaydın canım. tek bir bebek mağazından bile halledebilirsin ihtiyaçları. çok zor değil canım. ben bebiş için dalin granül sabun ve yumuşatıcısından aldım.

günaydın, tatile girmek üzeresin çok şükür. evde bol bol dinlenirsin. bazen duygusallaşıyorum özellikle düşüncelere dalmışken bebeğim kıpırdarsa gözlerim doluyor. normal canım böyle şeyler, birde ağrı çekiyorsun o zaten sinirlerini bozuyor. geçmiş olsun.

canım günaydın, kolay gelsin. yine baya iş çıkacak yorulacaksın (((
özletme kendini hemen gel.

günaydın canım, ohhh güle güle kullan aldıklarını. klozet yapılıyormuş sevindim valla :)))

canım, öncelikle hayırlısı olsun. 5 kat gerçekten daha mantıklı gibi. hem sıcak olur, hem az gürültü olur hem evin daha az kirlenir. ev sahibi umarım kiranızı arttırmaz.

günaydın kızlar
güzel olmuş topic canım ellerinie sağlık bende kararsızım hastane çantasına ne konulacağı hakkında...daha hazırlamadım çantamı önümüzdeki hafta hazırlarım artık...

ne güzel canım hazırlıklarını baya bi tamamlamışsın..bebek odasınında yatak odasının karsısında olamsı iyi olmuş bebişi daha rahat takip edebilirsin...
anladığım kadarıyla anne adayları olarak hormonların etkisiyle iyice hassaslaştık.bende iki üç gündür çok fenayım herşeye ağlayacak halde gibiyim ...kenidimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama pek etkili olamıyorum bebeğime yansıyacak diye korkuyorum...

Kızlar nasılsınız....size birşey soracam yaa.büyüyen beşikler kullanışlı mı?birde ana kucağı mı puset mi?ne dersinİZZZZ

ben dalinin sıvı deterjanını aldım yumuşatıcı almadım ben kendi çamaşırlarımdada kullanmıyorum bebişiminkilerdede kullanmam iyi olmadığını en son onu aldığı için makine eşyalarda kalabileceğini duyduğumdan beri hiç kullanmadım tatlım
bu arada teyzesi benim oğlum olacak Allah nasip ederse Erdemim gelicek

hoşgeldin burcu teyzesi evet o çamaşırları ütülemek nasıl güzeldi mis gibi kokuyor ev zaten çok güzeldi :) bebişimiz gelince onun mis kokusu olacak evde düşüncesi bile heeyecan verici.....

canımm günaydınlaşamadıkkk :) günaydınnn :) nasılsın??

valla canım ev çok soğuk değilse hiç girişmeyin taşınma işine.. inan çok ama çok zor... hem fiziksel hem zihinsel olarak perişan oldum.

günaydın canım.
boşver bebek sağlıklı olsun da varsın göstermesin yüzünü

inatçı bebiş :) gösterir annesi biz en son gördük geçen kontrolde yüzünü çok güzeldi :) darısı başınıza

Kızlar nasılsınız....size birşey soracam yaa.büyüyen beşikler kullanışlı mı?birde ana kucağı mı puset mi?ne dersinİZZZZ

ben büyüyen beşik aldım ama kullanışlı olduğunu düşünüyorum bakalım bekleyip görecez..

ohhh ohh çok sevindim beysalcım erdem çok güzel 1 isim bence biz hala isim konusunu çözemedik birde ben şu çantayı henüz hazırlamadım ama bu
topik iyi olmuş bizde bakalım neler koyacağımıza..

canım bende bugün yollayacağım sorun olmaz umarım...

canım hoşgeldin geçmiş olsun... HAfta sonu aramak istedim seni ama dinlensin dedim aramadım.. Nasılsın daha iyisin umarım.. aklım sende kaldı inan

saol canım benim... yok canım ya ağrılarım var bugün doktora gideceğim... bakalım ne diyecek?

ne güzel yerim ben onların kıyafetlerini ya... maşallah... evet gitmek istiyorum bir an önce...

evet tek isteyim onun sağlıklı olması zaten...

burcumm günaydın canım...ohhh topikçee hallettikk inşallahh bebeklerin kıyafetlerini yıkama ütüleme işini... muhteşem bi duyguu yaaa...rabbim isteyen herkesee tattırsın bu duyguyu:26:

sağol canım...1-2 damla su bilee canımı aldı sanki...Allahım sen bizi yakma:26:

ayy inşallhh burcum yaa...eşim bebiş için çok istiyor...şuanda kiramız aşırı artacak olsa karşılayamayız...zorlar bizi..o zaman kalırız evimizde...bizim binada daireler iki türlü örneğin birinin mutfagı ada mutfak tarzında, birinde yemek odası var...dün çıkınca odaların planına, camlarına falan baktım..sadece 2 parça perdem eksik çıkıyor..o da çok sorun değil hani...inşallahh kirayı artırmazda hayırlısıysaaa olurr şu 5.katt:26::26:

kızlar hemen yazıp çıkıcam benim yine kahverengi kırmızı arası bir lekelenmem oldu napıcamı şaşırım bebeğim kıpır kıpır ama en yakın hastane 35 km sağlık ocağına gitsemmi bir naparlarki oradada ultrason falan yok akıl verin kızlar hemen gitsemmi çoğalır evam edersemi gitsem:26:

canım bence git doktora yani hastaneye ihmal etme çoğalmasını bekleme

Son düzenleme:
canlarım günaydınnn

nasılsınız yaaaa hepinizi çok ama çoookkk özledimmm nerelerdesiniz yaaa

biz doktora gittik geldikkk cumartesi doktor suyun az dedi Alalh korusun bebek susuz kalınca göbek kordonu boynuna dolanıp oksijensiz kalıyormuşşşş çok kötü oldummm bol su içiyorumm amaa yokkk yetmiyor sanki gece bile su iiçiyorum kalkıp

kabuslar göruyorummm Allahım sen koru evlatlarımızııı canım cok sıkkın su probleminden dolayı doktor su az olursa bebek hareket etmez dedi iyice hareketsizzleşti kuzummmm oy Allahım hayırlsıylaa kucağıma almayı nasip ett

lavinyamm az kalmışş çıkıyorsun dikkat et kuzumm şu zamanlarıda hayırlısıylaa atlatabilseydikk

beysalım hoşgeldin kuzummm ne guzel ttatil yaptınnn geçmiş olsun cnmmm o çatlaklar çok fena zaten doktor da genetikle alakalı canını sıkma dedi

esram güle güle otur evindee çok aama çok sevindim canımmmmm yerleştin mi enişte ne zaman geliyor

burcumm çok saol o hastane çıkışı 11 li 30 tl ye aldık baya uygun geldi fiyatı doktora bakteri devam ediyor dedim çok sık yanma var mı dedi bende yok dedim o zaman ilaç kullanma bol su iç dedi

annesininbirtanesi hilalimmmm eger soguk oluyorsaa taşın tabi imkanın varsaa bebiş için iyi olur biz oda değiştiricez hafta sonu babişlee fulll dolaştık buuyen beşiklerden istiyoruz ama maşAllahh okadar pahalı kii kajum almış hayırlı olsun baya uygun birde orayı araştırcazz

Son düzenleme:
geçmiş olsun kuzucum birdaha ne zaman gidiceksin kontrole ihmal etme iç suyunu bol bol kuzucum ve çok yorma kendini ne olur

35 km trafiksiz 20 dak. sürer canım sağlık ocağında vakit kaybetme hastaneye git hemen.. :26::26:
umarım sıkıntı yoktur ama için rahat etsin

geçmiş olsun kuzucum birdaha ne zaman gidiceksin kontrole ihmal etme iç suyunu bol bol kuzucum ve çok yorma kendini ne olur

saol canımm doktor 2-3 hafta sonra gel dedi bende 3. haftaya randevu aldım 15 eylulde gidicez inşAllah hersey yolunda olur da evlatlarımız sağlıklı olur

bol bol içiyorummm temizlik vs de yapmıcam hava zaten çok sıcakk su kaybediyorum canım sıkıldı Allahım sen buuyuksunn:2:[

canım sen nasılsın izine ne zaman cıkıyorsun yatak aldınız mı beşik mi park yatak mı /B]

günaydın sevgi kelebekleri :)

bakıyorum hazırlıklar dolu dizgin başlamış

bizde bebek arabasından sonra haftasonu kapı süsümüzü aldık ve bebek şekerimizin siparişini verdik

hastane odası ya da bebek odası için süsleme olarak başka neler yapabiliriz fikri olan var mı?

ekimin ilk yada ikinci haftası tatlım bir aksilik olmassa çıkıcam izine bakalım :)
biz yatak almadık tatlım bambu beşiğimiz var yeğenimden kalma onu kullanıcaz sonra yine yeğenimden kalma park yatak var onu kullanacaz taatlım inşallah

evet kuzum, karşısında iyi oldu, bakalım nasıl olacak hayırlısı olsun bebişlerimiz için ben daha çamaşırları yıkayıp yerleştirmedim dolabımızı alalımda bende doğuma 3 haftadan önce yıllık izinlerimden kullanıcam hallederim o zaman :)

sağol cnmm

puset aldım ben, büyüyen beşiklerde iyi gibi duruyor sen bilirsin kzum

günaydın cnm geçmiş olsun allah korusun bebeciklerimiziiiiiii

günaydın kuzum....yaa benimde çok gözümde büyüyorr ama kışın soğuk oluyorr be kuzum..misafirlerimiz falan geldiğinde bebekleri üşüyordu yani...ee düşünüyorum bunun gecesi var gündüzü var..banyosu var...ama taşınamayacak olursakk zaten elektrikli soba, ufo falan alıcak babası...

sen naptın kolayladınmı baya işini? kocişin ne zaman gelcek allahın izniylee...

canımm hemşomm, güzel hemşomm....suyunu ihmal etme..kafaya takma sakın...maşallahh kilosu iyi kzçemizin

kuzumm soğuk oluyorr kışları, aşağı kat dükkan oldugu için ev gibi olmuyorr malasef... komuşlar benim evime geldiğindee " soğuk senin evin" diyorlarr

bakalımm eşim konuşabilirsee konuaşacak bugun ev sahibiyle...herşeyden önce ev sahibinin tamam demesi lazım vee kirayı çok artırmaması lazım..kızçemin kısmetinee olursaa olurr inşallahh

haayaatımmmm hadi hayırlı olsunnn kayınpeder sonundaa başlamışş lavabo işineee

sizdee oh düzün bi güzel odasını

kızlar ben çok korkuyorum bu rüyanın yarım kalmasından Allahımmm sen koruu sıyırdım bu araaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…