2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

geçmiş olsun canım.. Suyunu bol içmeye başladıysan korkma sakın 3 saatte bir suyu yenileniyor bebişlerimizin biraz olsun su seviyesi yükselmiştir.. Arkadaşımda da aynısı oldu bol su içerek halletti durumu korkma sakın.
Sağol tatlım son hali daha bir güzel oldu.. oyuncaklarını felanda yerleştirdim fena oldu

geçmiş olsun kuzucum birdaha ne zaman gidiceksin kontrole ihmal etme iç suyunu bol bol kuzucum ve çok yorma kendini ne olur

Beysalcım sana bir türlü yazamadım.. Sizin minnak gösterdimi cinsiyeti.. Bayağıdır yoktum tatlım kaçırmışım yazdıysan da

kilosu iyi maşAllah annesi baya buyumuş kızın dedi doktor amcamız

maşAllah kuzuucuklarımızaa

içiyorum canımm damacanayı kafama dikessim var aa soguksa zor cnm yaa kayserinin kışı sert oluyor umarım çok artırmazzz meleğin şansınaa

oo kaju teyzesi gösterdi tabi benim kuzucum Oğlum olacak inşallah teyzesi Erdemim gelicek inşallah :)

günaydın herkese...

kahvaltımızı yapıyoruz bizde....

esra yenı evın hayrılı olsun resimleri bekliyoz en kısa zamnda..

aysun inş.düzelecek canım kötüyü aklına getirme sürekli dua yerine geçmesi,n hep olumlu düşün ...bebeklerin korkak olup olmamasını bile biz etkiliyoruz taaaa anne karnnda pozitif ol...bebeğin sakin hzuurlu bebek olsun...doğuncada rahat edersın kızçenle...

hilalim eve ısı yalıtımı yaptırabilirsiniz..içerden duvarlara köpük gibi bişey düşüyolar taşınmadan daha kolay olur....4+1 diye hatırlıyorum evin ve eşyan çok fazladır senın ben bıle 2+1 taşınınca o koliler uzun zaman yerleşmiyo eşim tezcanlı değil...o kolileri açacak diye beklemiyorum ben kendım açıyorum mecburen..

kaju canım resim isteriz kuzunun odasının her detayı için...güle güle kullansın miniğin...

hoşgeldin canımmm

haklısın kuzummmm dualarında benide eksik etme olur mu Allah korusun evlatlarımızıı

hemen koyayım canım

günaydın bebeğimmmm.. ben de çokkk özledim yaaa... hele de seniii
bebeğin suyu azsa daha fazla su içicen canım. Allah korusun, kötü şeyler düşünme... çay kahveyi tamamen bırak. enişte bi aksilik çıkmazsa haftasonu burda yatak odamı hazırladımmmmm... leoparlarımı serdim bileeee

valla canım soğuk diyosan taşın ama cidden zor iş yaaa :26:
işler az kaldı çok şükür... sarenin odası bi tek karışık... odası gelmeden oraya dokunamıyorum...
haftasonu duşakabin, bulaşık makinesi ve fırın alıcaz, biticek umarım...
bi de park yatak almıştım onu değiştirip daha küçük bi park yatak alıcam. odada çok yer kapladı ve baya büyük çünkü.
eşimde bi sorun çıkmazsa haftasonu burda olur

günaydın canımmm... evim tam bitsin çekerim resimlerini inşallahh...
afiyet olsunn :)

bebiş büyümüş, sen ne kadar büyüdün bakıyımmmm :) sabahki kilon kaç geldi

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr

Cuma günü kontrol vardı kızımız büyümüş haftasına yetişmiş 1.235 gr olmuşşş çok sağlıklıymış şekerim olmasına rağmen ne suyumda bir fazlalık nede kilosunda varmış..dönmüş kızımız herşey yolunda dedi sadece placenta aşağıda dedi, kontrol edicek sık sık bukadar.. Erken çağırdı diğer kontrole rapor için...Hepinize dualarınız için çokkkkkkk teşekkür ederimmm..

Benden bu kadar, sizden ne var ne yok bakalım...

ohh canımmmmmm bendee seniii çok özledim kızzz

aaay ay leoparlardaa hazırrr bir enişteee eksikkkk oda haftasonu geliyormuşşş inşAllahhh gözün aydınnnn

saol canım ismen bana dua etmeyi unutma taamam mıı

leoparını yesinler senin

hoşgeldin canımmm

haklısın kuzummmm dualarında benide eksik etme olur mu Allah korusun evlatlarımızıı
ederim canım etmememi?
zaten sokakta manavda kimi görsem kim hamileliğimle ilgili bişey dese hemen dua dileniyom bende..garipsiyo insanaşlr fazla muhabbetim yok...kaç ayın felan kaldı dıye soruyolar sorduklarına pişman oluyolar haha....günahsız ağızla yapılan dualar kabul olur..inş.. o yuzden başkasının duası çok önemli....

çok tatlı nevresimi yaa...kuzum ciciler sayfasına da ekle...burayı herkes okuyamıyo...
sayfaalr arasında gitmesin....

esram park yatağı ne marka aldın kuzum=hangi model?
ben kraft p008 düşünüyorum...eninin geniş olması önmeliynmiş çocuğun hareketlerini sınırlamasın dıye...beğendığım 70e 120 rahat 3 yaşına kadar yatar..

çok sevindirici...kontrollerını ıhmal etme...sağlığına da dikkat et canım...

benımde yarın rendevum haftalardır sabırsızlanıyorum nasıl geçecek neler olacak diye çok heycanlıyım...

hayırlı haberlerle gelirim inşallah yarın aranıza...

günaydın canımmmmm maşallahh prensese ben de 13ünde gidip raporumu alıcam ve işi bırakıcam innnşallahhhhh.

plasentenanın aşağıda olmasının sakıncası neymiş sordun mu? çok mu aşağıda ?

evett hazır hazırrrr inşallahhhh gelsin de bitsin bu hasret artık... ruya gibi geliyor inan. benim evim geldi istanbula, eşim gelicek, bebeğim gelicek sonra... hayal aleminde gibiyim sanki

ederim tabii. canım benim. inşallah herşey yolunda gidicek.

leoparını yesinler senin

Esracımm 1 kilo almışım bu arada yazarmısın tatlım..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
canım topicimize eklermisin.. toplu ekleme yapıyorum çünkü...

ibrede 90 ı görmüştümmm

kaç kilo oluyor toplamda

kızlar bişi sorucam... bu suyun gelmesi nasıl anlaşılır? rengi ne renk daha doğrusu? sarımı beyaz mı???

Sağol canım.. Haklısın orayada koyarım birazdan

bebeğimmmmm, sağol cnm inadını kırdı heralde kayınpeder cins

evet kuzum şimdi boşalttık bende oda takımı bakıyorum sürekli karar değiştiriyorum ya

korkma kuzum çok kafana taktığından oluyordur üzülme Allahh korur bebeklerimizii

oğşunun tavuklarını yesinler aman yayeppimmm
bu beşik yatak olabiliyor mu kuzum ? kuzusuda varmışş orda

oy canım maşallahh bebişinle size,

canım ben de p008 kırmızı aldım. ama çok fazla geniş canım yaa... yatak odama sığar ama sıkış tıkış olur... o yüzden chicconun küçük bi modeli var, onunla değiştiricem... bi de 3 yaşına kadar park yatakta yatırmam sanırım. 1 yaşından sonra odasına geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…