Selamlar ,nasılsınız arkadaşlar
canlarım günaydınnn
nasılsınız yaaaa hepinizi çok ama çoookkk özledimmm nerelerdesiniz yaaa
biz doktora gittik geldikkk cumartesi doktor suyun az dedi Alalh korusun bebek susuz kalınca göbek kordonu boynuna dolanıp oksijensiz kalıyormuşşşş çok kötü oldummm bol su içiyorumm amaa yokkk yetmiyor sanki gece bile su iiçiyorum kalkıp
kabuslar göruyorummm Allahım sen koru evlatlarımızıııcanım cok sıkkın su probleminden dolayı doktor su az olursa bebek hareket etmez dedi iyice hareketsizzleşti kuzummmm oy Allahım hayırlsıylaa kucağıma almayı nasip ett
lavinyamm az kalmışş çıkıyorsun dikkat et kuzumm şu zamanlarıda hayırlısıylaa atlatabilseydikk
beysalım hoşgeldin kuzummm ne guzel ttatil yaptınnngeçmiş olsun cnmmm o çatlaklar çok fena zaten doktor da genetikle alakalı canını sıkma dedi
esram güle güle otur evindee çok aama çok sevindim canımmmmmyerleştin mi enişte ne zaman geliyor
burcumm çok saol o hastane çıkışı 11 li 30 tl ye aldık baya uygun geldi fiyatıdoktora bakteri devam ediyor dedim çok sık yanma var mı dedi bende yok dedim o zaman ilaç kullanma bol su iç dedi
annesininbirtanesi hilalimmmm eger soguk oluyorsaa taşın tabi imkanın varsaa bebiş için iyi olurbiz oda değiştiricez hafta sonu babişlee fulll dolaştık buuyen beşiklerden istiyoruz ama maşAllahh okadar pahalı kii kajum almış hayırlı olsun baya uygun birde orayı araştırcazz
kızlar geldim sağlık ocağından ultrason yok tabi kalp atışını dinledik iyiydi maşallahkiloma bakıldı tansiyonum 9,5 çok üşük dedi kan tahlilimizde kanım çok üşük çıktı kan ilacını almayı atlama dedi plasenta sorunu olabilirmi acaba ddedim bilemem ama saanmıyorum plasenta yerin normal yerindeymiş en son gittiğinde pek oynamaz artık dedi hem plasenta previa dda kanama çok aha fazlaa olur senin lekelenme tarzındda ve kahverengimsiymiş dedi önerim r.una görünmem yine de dedi ben hep yaşadığım için bu problemi biraz beklemeyi uygun gördüm şimdi yatıyorum istirahat etmelisin dedi yarın gidebilirim anlıycanız 3günün yoğun temposu bana yine olumsuz dönü sözde eşime yaptırıyorum ağır işleri ama hiç oturmadım kıçımın üstüne halı yıkadık benim yerler kara beton oraları sildim cam silim koltuklar falanaama böyleolunca evi mevi görmüyor insaanın gözü her seferinde bidaha kıpırdamıycam iş için batsın heryer diyorum sonra dayanamıyorum kim yapacak başka diye ufff bir soru daha yarın giddersem 30.haftaya giriyorum dr.alttan muayene edermi acaba doğuma karar verebilmek için falan işte sizlerin bu hftalarda oldumu alttan:26:
çok güzel güle güle kullan canım...
bebeğimmmmm, sağol cnm inadını kırdı heralde kayınpeder cins
evet kuzum şimdi boşalttık bende oda takımı bakıyorum sürekli karar değiştiriyorum ya
korkma kuzum çok kafana taktığından oluyordurüzülme Allahh korur bebeklerimizii
oğşunun tavuklarını yesinleraman yayeppimmm
bu beşik yatak olabiliyor mu kuzum ? kuzusuda varmışş orda
oy canım maşallahh bebişinle size,
esram çok güzel gözüküyor güle güle kullan canım...
kraft mı?
günaydın canımmmmm maşallahh prenseseben de 13ünde gidip raporumu alıcam ve işi bırakıcam innnşallahhhhh.
plasentenanın aşağıda olmasının sakıncası neymiş sordun mu? çok mu aşağıda ?
evett hazır hazırrrrinşallahhhh gelsin de bitsin bu hasret artık... ruya gibi geliyor inan. benim evim geldi istanbula, eşim gelicek, bebeğim gelicek sonra... hayal aleminde gibiyim sanki
ederim tabii. canım benim. inşallah herşey yolunda gidicek.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
canım topicimize eklermisin.. toplu ekleme yapıyorum çünkü...
kaç kilo oluyor toplamda
kızlar bişi sorucam... bu suyun gelmesi nasıl anlaşılır? rengi ne renk daha doğrusu? sarımı beyaz mı???
bebeğimmmmm, sağol cnm inadını kırdı heralde kayınpeder cins
evet kuzum şimdi boşalttık bende oda takımı bakıyorum sürekli karar değiştiriyorum ya
korkma kuzum çok kafana taktığından oluyordurüzülme Allahh korur bebeklerimizii
oğşunun tavuklarını yesinleraman yayeppimmm
bu beşik yatak olabiliyor mu kuzum ? kuzusuda varmışş orda
oy canım maşallahh bebişinle size,
sağol canım... çok kullanışlı, açması kapaması falan çok rahat... çok içime sindi... graco ultima travel sistem.
arkadaşımda da oldu bol bol su içti ve yattı evde hiç kalkmadı 1 hafta sonra normale döndü... sende dene canım
sağol canım... çok kullanışlı, açması kapaması falan çok rahat... çok içime sindi... graco ultima travel sistem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?