2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar geldim sağlık ocağından ultrason yok tabi kalp atışını dinledik iyiydi maşallahkiloma bakıldı tansiyonum 9,5 çok üşük dedi kan tahlilimizde kanım çok üşük çıktı kan ilacını almayı atlama dedi plasenta sorunu olabilirmi acaba ddedim bilemem ama saanmıyorum plasenta yerin normal yerindeymiş en son gittiğinde pek oynamaz artık dedi hem plasenta previa dda kanama çok aha fazlaa olur senin lekelenme tarzındda ve kahverengimsiymiş dedi önerim r.una görünmem yine de dedi ben hep yaşadığım için bu problemi biraz beklemeyi uygun gördüm şimdi yatıyorum istirahat etmelisin dedi yarın gidebilirim anlıycanız 3günün yoğun temposu bana yine olumsuz dönü sözde eşime yaptırıyorum ağır işleri ama hiç oturmadım kıçımın üstüne halı yıkadık benim yerler kara beton oraları sildim cam silim koltuklar falanaama böyleolunca evi mevi görmüyor insaanın gözü her seferinde bidaha kıpırdamıycam iş için batsın heryer diyorum sonra dayanamıyorum kim yapacak başka diye ufff bir soru daha yarın giddersem 30.haftaya giriyorum dr.alttan muayene edermi acaba doğuma karar verebilmek için falan işte sizlerin bu hftalarda oldumu alttan:26:

arkadaşımda da oldu bol bol su içti ve yattı evde hiç kalkmadı 1 hafta sonra normale döndü... sende dene canım

canım artık iş yapmamamn gerekiyor. Allah korusun bişey olursa ne yapıcaksın? hele bi de halı yıkadık, cam sildim diyosun. bırak temizliği bebeğin sağlığını düşün...

kuş kız onlar oğlumda küçük yiyemezler kuzusuda bekçi kuzu, birde bunun uyku arkadaşı olan kuzusu var çok şeker
yatak büyüyebiliyor canım 5-6 yaşına kadar kullanabilir rahatlıkla

evet yaa innanılır gibi değil Allah basımızı bozmasınnn

13 kilo oluyor sanırımmmm

canımm sırt ustu yatmakta suyu azaltırmışş doktor surekli soluna yat dedi ben sola yatıyorum ama bazen uyanıyoumm sırt ustuyumm eşimdee garibim dun gecee aşkım sola dön sırt ustusun dıye uyarıyor benii

ii olucak inşAllahhh

bizde baya dolaştık belli olmayan markalar bile çok pahalı yavv

inşAllah canımmmmm Allahım korusunnn

arkadaşımda da oldu bol bol su içti ve yattı evde hiç kalkmadı 1 hafta sonra normale döndü... sende dene canım

eşim kızdı zaten canımm ev batıyormu sürekli evi tamizliyorsun diyor iş yapma su kaybediyorsun dedi yapmıcam artık haftasonları onla yapıcam inşAllah sola dgru uzanıp yazıyorum sizlere bende bol içmeye gayret ediyorumm dualarını eksik etme bitanemm

esrammm güle güle kullansın bebişinnn

biz baby2go puset alıcazz mart ayı gibi de chicco liteway yada kraft aura almayı dusunuyoruzz ikisini ççok begendik kışın pusetana kucagı kullanıcaz inşAllahh

kızlar şimdi kalkıp yasin okucam bizlerin niyetine hayırla sağlıkla evlatlarımıza zamaanında kavuşmamız için

aklımdaki isimler

hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer

aklımda olanlar bunlar unuttuklarım varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…