2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bugun ıstanbul şakır şakır yağıyor geceden berı hıc durmadı masallah

dun gıttık bebısı görmeye bı tatlı bı tatlı el kadarrr 3.150 kg doğmus bısey daha ögrendım bebek mesela 40 hafta da doğmadı dıyelım sgk 10 gun daha bekletıp sonra sezeryan olursa onu zorunlu sezeryan olarak karsılıyorumus arkadasımın 40 hafta dolmustu 7 gun gecmıstı doktor bana kalırsa alalım demıs bebek asagı ınmemıs sancı felan olmamıs ama 40 hafta 7 gunluk oldugundan ıstege baglı sezeryan olarak degerlendırılıp ücretlendırılmıs yok böle bı sacmalık.

bebek doğarken kakasını yapmıs zaten plesantası kıreclemıs artık devlet baya sacmalamışşş

park yatak ıcın ben ekstra yatak almadım sımdılık 6 ay kadar ıcındekı şilte de yatabılır bebek sonrasında yatak arastırıcam arkadaslarım da bu sekılde kullandı cnm

kızlar bana dua edin ağrım çok arttı belim kopacak gibi dayanamıyorum doktora gidicem şimdi eşim almaya geliyor.. ilk kez doğurcam korkum başladı dua edin yalvarırım bana nolur

hatıcemmm senı cok merak ettım hersey yolundadır ınsallah

Gunaydin canlarim nasilsiniz
Cok ozledim sizleri giremiyorum fazla haftasonu benimoglanin altini actik tuvalet egitimi icin o zaten yeterince yoruyor beni dunde yegenlerimin dogum gunu vardi ordaydim bugun evdeyim ama ders calismam lazim
Dun hediyemi kargoladim bakalim
Ara ara girmeye calisirim ins

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

dün nasıl güzel yağmur yağdı öyle.... bizim evin camları açık kalmıştı, kardeşimle gidip kapattık hemen :) anneme yakın olmak ne güzel birşeymiş yahu :) inşallah bir seneye kalmadan kendi evimize taşınmak nasip olur.

günaydın bebeğimmm.... maşallahh sana. Allah kabul etsin tüm dualarını...
kıskandırıyosun yine beni evvelki akşamın yorgunluğundan bu gece ölü gibi uyumuşum, zorla kalktım sabah

günaydınn mervemm...
bu hastane devlet işlerini hiç anlamıyorum ben... sosyal devlet anlayışından o kadar yoksun bir devlet anlayışımız var ki... sanki başka ülkenin vatandaşlarıyız

sabah 60 aylık çocukların okula gidebilmeleri için yapılan doktor kontrolünü izledim, minicik çocuklara içim acıdı resmen

günaydın canımm... iyiyiz seni sormalı.. dün de yoktun.
tuvalet eğitimini hemen hallet, rahat et sonra... hatta biraz geç kalmış bile sayılırsın, yazın başında başlıcaktın.sonrasında rahat edicektin. kaç yaşında oğlun?

Günaydınn kızlar Hatice nasıl oldu duyan bilen var mı?

Canımmm günaydın Allah kabul etsin tatlım çokk teşekkürler...

günaydın emeki...
ben de haticeyi merak ediyorum.. öğlene kadar gelmezse arıcam, inşallah büyük bir sorun yoktur...

annesininbirtanesiii

meleğimmm o nasıl güzel bir lohusa takımı öyleee... eminim sana çok yakışıcak. güle güle kullan canım benim ...

Günaydın kızlar, h.sonunun yorgunluğunu atamadım. dün hemen uyumuşum. zaten yemek bulaşık artık eşime kaldı. her akşam o yapıyor ((

canım günaydın, dünde bize okumuşsun. Allah dualarını kabul etsin.

günaydın canım. anlamadım valla, hamile kadın doğuruyor işte bunun keyfisi mi var? ayrıca keyfi sezeryan olsun ne olacak onuda anlamıyorum.

kızlar bana dua edin ağrım çok arttı belim kopacak gibi dayanamıyorum doktora gidicem şimdi eşim almaya geliyor.. ilk kez doğurcam korkum başladı dua edin yalvarırım bana nolur

bunu sabah görsüm ya (( haber var mı haticeden? inşallah bebek bekler daha. Allah yardımcızı olsun.

:))) günaydın canım. tuvalet eğitimide başlamış. kolay gelsin canım.

günaydın canım. sen çok yoruluyorsundur. Allah kolaylık versin. anneye yakın oturmak çok güzel evet. inşallah yakın bir yerden de ev nasip olur size.

Günaydınn kızlar Hatice nasıl oldu duyan bilen var mı?

Canımmm günaydın Allah kabul etsin tatlım çokk teşekkürler...

günaydın canım. iyisin inşallah. bebişin nasıl? :))

diğer hamişler günaydın.

günaydın canım... valla ben de senin gibi çok yorgunum... hem bedensel hem zihinsel olarak... evin eksikleri, bebeğin hazırlıklarının yarım yamalak oluşu, iş... 32.haftam dolsa da hemen izne çıksam... gün sayıyorum. bi de eksikler tamamlanmadan bebek gelir diye korkum da var açıkçası. neden böyle bir hisse kapıldım bilmiyorum. umarım herşey yolunda ve zamanında olur...

kızlar dün sordum bi cevap alamadım..... benim akıntım çok fazlalaştı... günde bi kaç kez ped değiştiriyorum. normal mi bu? 20.haftalarda olması normaldi ama artık 30.haftadayım...

gunaydın canımm hehe pepe zamanınız geldı demek:)) ben pepe bebeye cısını ögretırkenkı cızgı fılme bayılıyorum kocamla oturup ızleyıp guluyoruz.dıorum bızımkı erkek ya cısını mecbur sen ögretcen dıom:)) butun yuku de ben almıyım dımı oda sorumluluklaırnı bılsın:))

esracım gunaydınn bende haberlerde ızledımde sımdı cocugu daha annesı wcye oturtup kaldırıyo poposunu sılıyo v.s okulda napcak o mınnaklarr.sankı okulların alt yapısı tamammıs gıbı hemen okula aldılar cocukları önce sen yap bı her sınıf 35 kısı duscek sekılde okullarını gercı o yasa 35 bıle cok ama sonra egıt ılkögretım ögretmenlerını mufredatı duzenle bu cocuklara 7 yas dersı veremezsınkıı saçmalıktan baska bısı dııll

gunaydın kuzum dusunsene devletın dedıgı sureyı beklese belkıde bebegını kaybedıcekk kım o rıskı göze alırkı

sağlık ocagına gıttım gebe ızlemım vardı oda devlet yenıden duzenlemıs hep de benı bulur 4 eylulde gelceksın dedı hemsırem vay anasını ya

demır ılacımla su mıde yanması ıcın surubum bıtmıstı doktor bana 5 sıse antepsın yazdı ama hıc görmedım antepsın kullanan veya duyan var mı kızlar saglık ocagndakı dr yazdgndan emın olamadım

dıerlerı gavıscon yada renıe verıodu bıde 5 sıse yazdı :))

kullanımmı antepsını

Kızlar family arkadaşımız 5 ayetel kürsi okuyordu ama artık okuyamayacağını, daha doğrusu onun sorumluluğunu artık alamayacağını yazmış dua topiğine...

Eğer almak isteyen varsa iletsin lütfen...

family aynen şunu yazmış, aktarıyorum:

dualarınız kabul olsun inşallah... ben bu aralar yoğunum arkadaşlar o yüzden unutma ihtimalim var bu sorumluluğu üstüme almak istemem.. 5 ayetel kürsi okuyordum ama siz okumaya devam edebilir misiniz lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi-21.html

rennie ya da gaviscon al canım. ben de hiç duymadım antepsin verildiğini...

annesininbirtanesiii

meleğimmm o nasıl güzel bir lohusa takımı öyleee... Eminim sana çok yakışıcak. Güle güle kullan canım benim ...

esramm günaydın canım..sağol bebeğim beğenmene çok sevindim...bende çok sevrek aldım.terliği dahil 150 tl oldu azıcık tuzlu ama napayımmm:))) üstünün lizözü uzun olan bi tek bu modeli bulabildik...

Daha güzelleride senin olsun...

Haticemden haberin olursaa bizede bilgi ver oldumu? çok merak ettim..akşam okudum yazdıgınıı

günaydın kızlar, h.sonunun yorgunluğunu atamadım. Dün hemen uyumuşum. Zaten yemek bulaşık artık eşime kaldı. Her akşam o yapıyor (

diğer hamişler günaydın.

günaydınn burcuu teyzoşşş

canım benimde fazla akıntım:44: Ve aynı kaygılar bendede baş gösterdi...dün annemin binasına komşu oturmasına gittim iş çıkışı...beni her gören göbeğin ne kadar aşağılanmış..2 aya kalmaz daha erken gelir gibi yorum yapınca...buda tuz biber olduu

Allahımm hayırlı zamanda nasip etsinn inşallaahhhh:26:

akıntın nasıl cnm kıvamlı mı yoksa su gıbı mı bende su gıbı renksız kokusuz oluyor bazen dıom ter mı yoksa akıntı mı:)) terdır dıyıp gecıstırıyorumm.

ama renklı ve kıvamlıysa bı sormak lazım benım de pek fıkrım yok

İyiyimsukur canim
Oglum 2 yas 3aylikdaha yeni yeni konusuyor biraz onu bekledim bide kreste 27 aylik olunca basliyoruz dediler mecburen oda etkili oldu yoksa haZiranda bi denemem olmustu ama hazir deildi gercekten simdi daha iyi gibi ama tabi yolumuz uzun daha
Evet canim basladik bakalim dua edin cabuk halledelim

Haklisin tabicanim yok esim ilgilenir allahtan oglusun herseyiyle yoksa cenemden duramazdi zaten hem calisiyom hem her ise ytisemem deyip dururum ben
Esracim akintim benimde oluyo fazlaca ozelikle disardayken olunca korkuyorum birden hissedince allah korusun kanama mi filan die hemen tuvalete kosuyomama normal canim bu arada kolay gelsin ev tasiyosun demi
Haticemede cok uzldum bebis zorluyor gelecem diye ins bekler zamanini:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…