2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canım gözün aydın. sakin oğlan çocuğu süper bişi bence :)) inşallah bizimkilerde uslu olur.

günaydın canım. sıkma canını doktor toparlar dediyse toparlar bebiş kendini. zaten tüm ölçümler toleranslı değil mi? yanlarında yazıyor, tam ölçmek mümkün değil cihazlarla.

canım 5 hafta uzatılıyor tamam o ara kötü oldun hemen başlatırsın iznini.

ben dün sgk yı aradım. çünkü benim doktorum 32+4 te beni çağırdı. raporu hastane gönderiyormuş, zamanı farketmezmiş dediler. tam 32+0 da rapor almak gerekmiyormuş. ama iznini tam kullanmak isteyen 32+0 da raporunu alabilir. sonuçta hak kaybolmuyor. 32+5 te rapor alsan o 5 gün sonradan ekleniyor.

günaydın canım. güle güle kullan aldıklarını. yengede pek düşünceliymiş. maşallah. ben alımları durdurdum. ihtiyaç olunca alıcam artık.

bu arada göğüs pompası araştıran oldu mu kızlar?

3 haftaya kadar yasal iznimikullanma hakkım var erken gelirse yanar 3 haftam ama dr a soracağım eger 5 hafta değil de 3 hafta çalışabilir izni verirse sonuna kadar kullanacağım 1,5 saatlik süt izinlerini de birleştireciğim 1 ay da yıllık iznim olıyor 5 ay 2-3 ay da belki işyeri sıcak bakarsa ücresiz alırım yazı getirim sonra emekli olacak annem ona atarım artık ne yapayım

Biberon ve emzikte silikon mu kauçuk mu daha doğru
biberonda cam biberon mu yoksa pes özellikli sert plastik mi daha iyi sizce?

Bebek kıyafetlerini ne ile yıkıyorsunuz? dalinin bebekler için özel deterjanı var o tür bişeyle mi yoksa elde sabunla falan mı?

ah işte onu diyorum istedim zaman ayrılıyorsam sorun yok bu arada göğüs pompsı araştırdım en iyisi philips avent ama en tuzlususu da o bide mandela mı ne varmış o da tıkanabiliyormuş bir de doğumdan sonra alın diyorlar süt belki olmaz çok kullanamazsın diyorlar

bakalım ben ne yapacam ücretsiz alamam malesef ev kredisi ödüyoruz çok zor olur bizim için 2 ay yasal izin var 20 gün yıllık izin var 32. haftada izne çıkmayı düşünmüyorum 35 yada 36 gibi çıkarım diyorum oradan da 2-3 hafta olacak bakalım sonra ben ağlarım bebeğim ağlar anneme bırakıcam ama çok zor olacak:2:

selammmmm fıstıklarrr nasılsınız

bu hafta benim ve ketenhelva arkadaşımızın dua günüymüş topiğe yazdım nacizane duamı burayada kopyalıyorum şimdiden tüm dua eden gönüllerden rabbim razı olsun şekerler

canlarım bu hafta benim dua günümmüş.. şimdiden dua eden tüm arkadaşlarımdan rabbim razı olsun...dua ederken bende hepinizin arzuladığı gibi başta sağlıklı bir doğum ve hayırlısıyla yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı diliyorum...Yuvama sağlık esenlik anneme babama kardeşlerime sağlık ve huzur diliyorum rabbimden..Erkek kardeşim canımın içi asker rabbim onu bize sağ salim kavuştursun kızım biricik dayısına hayırlısıyla kavuşsun son birşey kız kardeşim sınava girecek eylülde inşallah emeklerinin karşılığını alırda atanır kuşum..dua ederken kalplerinizden geçirmenizi dilediğim istekler bunlar canlar hepinizden rabbim razı olsun

ben kauçuk cam biberon aldım ilk etapta canım
kıyafetleri dalinin sıvı deterjanı ile yıkadım

http://www.markafoni.com/product/2637892/

gecelik aldım kendime kızlar nasıl sizce mavi dantelli olan

gayet güzel canımm.. güle güle kullan....

canım kauçuk ya da silikon emzik bebek hangisini isterse ona göre almak gerekirmiş...
dalinin granül sabununu aldım ben... önce sıcak suda erittim öyle koydum makinaya. roxy nin de vardı sanırım. hatta daha uygun dalinden.

Amin canım.. ismini nde yaz istersen ismen dua edelim .

eğer ben de izin alamazsam annem yarım gün yok bu arada bizim kapıcı dairelerinden birinde kiracı olarak oturan bir kadın var çocuk bakıyormuş yarım günlüğü 400 müş ona vereceğiz bakalım

canım sgk il müdürlüğünü ara istediğini sor. ona göre doktorunla konuşursun.

o iki markayı bende duydum. philips alacağım sanırım. hastaneye götürün diyorlar, olurda emziremezsen çocuk mamayla beslenmesin diye. ben zaten uzunca emziremicem ki. 3 aylıkken kayınvalideye teslim edicem. ona süt vermesi için sağmam şart.

canım ben cam silikon biberon aldım. dalinin sabununu aldım deterjan olarakta.

canım Allah dualarınımızı kabul etsin.

çok güzel canım acaba ben de alsam olur mu bu göbükle pembesini ne dersiniz?
bence gayet güzel olur ben arnettanın lohusa pijama takımını almıştım hastane için sabahlık falanda var o pembe sabahlığı pembe mavi geceliğide buradaki arkadaşların yoğun ısrarı üzerine mavi aldım neymiş oğlum olacakmış pembe giymeliymişim :) peki dedim
eğer ben de izin alamazsam annem yarım gün yok bu arada bizim kapıcı dairelerinden birinde kiracı olarak oturan bir kadın var çocuk bakıyormuş yarım günlüğü 400 müş ona vereceğiz bakalım

zor ama yapıcaz birşeyler kuzucum

geniş kalıp mı peki?

kızlar süt sağma makinelerinden bahsetmişsiniz... önce hastanenizle görüşün... sütüm gelmediğinde hastaneden kiralama imkanım var mı diye... ben de almayı düşündüm ama olaki sütüm iyi geldi boşuna almış olucam makineyi. hastanemden kiralayabiliyorum en kötü ihtimal. sıkıntı olursa sonradan alırız biz de...

bi de konuyla alakası yok ama bişi sormak istiyorum... eski evimde ankastre fırınım vardı, burda ise ev sahibi set üstü yapmış... mini fırın almam lazım yani... hangi marka alayım? luxell ve simferi biliyorum sadece. kullanan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…