2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım fiyatı çok değil aslında... ben bi pijama takımını bi de geceliği 110 tlye aldım. o da pazarlıkla :) kaldı ki lizöz para tutar. e bi de terliğin var :)

ayy hilal iki gün önce annem de bana aynısını dedi... "karnın aşağıda bebek erken gelebilir, doğumun da kolay olabilir aşağıda olduğu için" dedi :18:

su gibi değil canım, sarı renkte. doktora gitsem vajinal bakıcak uffffffffff onu da istemiyorum yaaaaavsssss

hmm anladım canım.. inşallah hemen halledersin... bi de gece tuvaletini alıştırmaya da başlıcaksın... bebek için kalkmışken oğlun için de kalkmış olursun, zor olmaz

evi taşıdım canım. eksikler var biraz.. eşim gelince halledicez inşallah kalanları da...

kanamadan değil de ya suyum geliyosa ya akıntı ile suyu ayırt edemezsem diye korkuyorum ben...

pahalı değilmi diyosun kuzum...iyi valla sevindimm

Yaa evet benide dün komşular biraz telaşlandırdılar...30 eylülde kardeşimin düğünü varda...siz yanlış zamana almışınızz düğün tarihini falan dedilerr:18:
Ya rabbi hayırlı zamanda gününü doldurup gelmesini nasip eylee evlatlarımızın:26:

Benim akıntımda kıvamlı, sarı renkte malasef kuzum...kaşıntı yok..yanma yok ama akıntı var...pazartesi gidice doktora 31+0da rapor verecek bana " çalışabilir diye"

yasal iznim 1 hafta önce başlamış olacak..o zaman gittiğimde sorucam bende inşallah...

cnm sen o 5ı ekle bana

selam kızlar dün gece okudum yazdıklarınızı sabahkileri okuyamadım daha bir haticeyle ilgili kötü bişey var sanırım ama daha tam anlamadım bu arada ben de dün gittim dra bebek iyi gelişimi uyumlu sadece bacakları bir hafta geriymiş. Endişelendim ama dr toparlar dedi yinede taktım bunu kafaya dün nerdeyse yasal izin öncesi rapor veriyordu şaşırdım istemedim tabi ben bebişimin yanında daha çok kalmak istiyorum bu çalışabilir raporu 5 hafta daha uzatılabiliyor ya acaba 3 hafta uzatma hakkım var mı çünkü ben 40 hafta değil 38. Hafta doğuracakmışım tabi herşey yolunda giderse. İşte böyle işteyim dün iyiydim bugün yorgun evde de sıkılıyor canım bu arada aysun dua etmiş allah razı olsun ondan :)

aminn.. zamanında gelsin bebecikler inşallahhh......
bu pazartesi mi gidiyosun? bana 13ünde gel dedi yaaa. 7-8i gibi izne ayrılıcaktım halbuki

cnm sen o 5ı ekle bana

biliyodum senin alacağını... Rabbim kabul etsin canım.

günaydın kuzular haticeden ses varmı?

biz sabah sağlık ocağına gittik kontrol için bebişimin kalp atışlarını dinledim sakin bir bebek olacak dedi ebemiz :) şimdilik bir sıkıntı yok Allaha şükür işe geldik bakalım
bu arada hediyem sanırım bugün ulaşır bakalım heyecanla bekliyorum ulaşmasını

aminn.. zamanında gelsin bebecikler inşallahhh......
bu pazartesi mi gidiyosun? bana 13ünde gel dedi yaaa. 7-8i gibi izne ayrılıcaktım halbuki

biliyodum senin alacağını... Rabbim kabul etsin canım.

evet kuzum 31+0da gel dedi bana...o da 3 eylüle denk geliyor yani bu pazartesi... tam 1 hafta önce başlatacak sağolsun...gerçi ben hemen izne çıkamıyorum...çünkü 8+8 hafta iznim 2013e sarkmıyor eğer hemen izne çıkarsam ve 2013teki yıllık iznimi hakedemiyorum oyüzden bi kaç hafta daha çalışıp öylee ayrılcamm inşallahh...

mervemm allah kabul etsin kuzum

Günaydıın baysal bi sen tınlamışın beni ) bu arada 2 kişiden şüpheleniyorum bana hediye alan kişi hakkında biri de sensin ne yalan söyleyim)

günaydınn beysalım.
yok canım beklemedeyiz henüzz.. dur ben bi mesaj çekiyim ona.

benim bi kaç günle sarkıyor inşallah 20 gün iznimi kullanmamda sıkıntı çıkarmazlar tabii.

canım 32.haftanın başında verebiliyormuymuş doktor yani doldurmak gerekmiyormuymuş

Günaydıın baysal bi sen tınlamışın beni ) bu arada 2 kişiden şüpheleniyorum bana hediye alan kişi hakkında biri de sensin ne yalan söyleyim)

neden bi ben tınlıyım kuzum herkes bir rehavette bu sıralar topikte senin tatil nasıl geçti ben dinlendim biraz çok şükür :)

ben bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum. umarım geçicidir. seninde yorgun olman normal, biz bir odayla baş etmeye çalışırken sen bütün evle uğraşıyorsun. inşallah herşey yolunda gider, kafana takmamaya çalış, en kötü annenin evinde idare edersin. bebekler etkileniyor stresimizden.

akıntım benimde bir ara arttı şu an normal. bakteri olayından sonra çok su içtim. rengide açıldı akıntımın.

banada yazabilirsin dicektim merve erken davranmış. aklında olsun. bırakan olursa banada yazabilirsin.

canım bende beğendim kıyafetlerini. bunları evde giyeceksin değil mi? gerçekten çok şıklar. güle güle giy.

selam canım. sıkma canını, bebeğin toparlar Allahın izniyle... rapor hakkında hiç bi bilgim yok canım malesef... ben raporu alıp hemen mutemete verip izne çıkıcam.

neden bi ben tınlıyım kuzum herkes bir rehavette bu sıralar topikte senin tatil nasıl geçti ben dinlendim biraz çok şükür :)

Tatil evde olunca sıkıcı geliyo genim mi bozuk ne dün mutluydum işteyim diye ama gece uyuyamadım şimdide uykum var çalışamıyorum bi tuhaf sıcak var ank da arşivde elimde tel sizi izliyorum yerimdeyken sohbete katılamıyorum pek burası iyi hislerim kuvvetli mi sence

Bana ek olarak da veriyordu ama devam ettirmek koşuluyla yani 10 hafta önceden çalışma izni yoktur gibi alırsam bebeğin hakkını yemiş olurdum ne yapayım almadım

benim kafamda bu konuda çok karışık içimdeki ses hep 37-38. haftada doğuracakmışım gibi geliyor doktorum hep çok geç çıkma diyor bebeğe şuanda bakıyorsun karnında da olsa diyor etrafımdakiler sonuna kadar çalış diyor kafam çok karışık burcum

canım 32.haftanın başında verebiliyormuymuş doktor yani doldurmak gerekmiyormuymuş

evet canım başında veriliyorr...diğer türlü 1 hafta geç kalmış oluyorsun..32+0 oldugunda ya izne çıkıyorsun, yada çalışabilir raporu alıp devam ediyorsun...insan kaynakları müdürlüğünede sordum ben böyle dediler..aman geç kalma haa...

günaydın güzel annişler nasılız bugün biz kıyafetleri yıkayıp hazırlamaya başladık :)) dayısı daha dogrusu yengesı bir sürü cici almış ogluma bır kısmını yıkamıs ütülemiş sagolsun bir kısmınıda açmamış paketlerinin bizdekilerle beraber yıkıcaz onları oglum bunları esktene kadar yeni bişey alırmıyım bilemıyorum daha anane ,babane getirmedi Bu arada zeytinburnuna yakın oturan varsa tavısyem orda toptancı gibi mağazalar var deterjan ve böyle her türlü kozmetik ürünü felan satıyorlar tabiki bebekler için biberondan tut bezinden deterjanına bizler için göğüs pedinden bir sürü şeye müthiş uygun hemde havuzluhan fiyatlarındanda uygun ama kıyafet yok tabi ben bir ton şey aldım gittikçede herseyını ordan almayı düşünüyorum artık.Birde tetonoz vurunmayan varsa haberi olsun ben vurulmadım geç kalıyorsun dedi dün ebe çağırıp perşembe dr'a sorcam sonrada vuruncam...öptüm sizler.

yaa artık vucudumuz acil durum sinyali vermeye başladı...yoruluyoruzz dinlenemiyoruz, uyuyoruzz uykumuzu alamıyoruzz

sağol canım begenmene sevindim...hastanedede giycem canım çünkü doğum fotografcımız olacak bende biraz şık olmak istedimm
kayınvalidemin alacagınıdaa gecelikli sabaklıklıı kırmızı bişey alıcamm bulabilirsem
lohusa tacı kaldı alınacak..bide normal bi terlikk mümkünseee daha rahattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…