esramm günaydın canım..sağol bebeğim beğenmene çok sevindim...bende çok sevrek aldım.terliği dahil 150 tl oldu azıcık tuzlu ama napayımmm:))) üstünün lizözü uzun olan bi tek bu modeli bulabildik...
Daha güzelleride senin olsun...
Haticemden haberin olursaa bizede bilgi ver oldumu? çok merak ettim..akşam okudum yazdıgınıı
canım benimde fazla akıntım:44: Ve aynı kaygılar bendede baş gösterdi...dün annemin binasına komşu oturmasına gittim iş çıkışı...beni her gören göbeğin ne kadar aşağılanmış..2 aya kalmaz daha erken gelir gibi yorum yapınca...buda tuz biber olduu
Allahımm hayırlı zamanda nasip etsinn inşallaahhhh:26:
akıntın nasıl cnm kıvamlı mı yoksa su gıbı mı bende su gıbı renksız kokusuz oluyor bazen dıom ter mı yoksa akıntı mı:)) terdır dıyıp gecıstırıyorumm.
ama renklı ve kıvamlıysa bı sormak lazım benım de pek fıkrım yok
İyiyimsukur canim
Oglum 2 yas 3aylikdaha yeni yeni konusuyor biraz onu bekledim bide kreste 27 aylik olunca basliyoruz dediler mecburen oda etkili oldu yoksa haZiranda bi denemem olmustu ama hazir deildi gercekten simdi daha iyi gibi ama tabi yolumuz uzun daha
Evet canim basladik bakalim dua edin cabuk halledelim
Haklisin tabicanim yok esim ilgilenir allahtan oglusun herseyiyle yoksa cenemden duramazdi zaten hem calisiyom hem her ise ytisemem deyip dururum ben
Esracim akintim benimde oluyo fazlaca ozelikle disardayken olunca korkuyorum birden hissedince allah korusun kanama mi filan die hemen tuvalete kosuyomama normal canim bu arada kolay gelsin ev tasiyosun demi
Haticemede cok uzldum bebis zorluyor gelecem diye ins bekler zamanini:26:
canım fiyatı çok değil aslında... Ben bi pijama takımını bi de geceliği 110 tlye aldım. O da pazarlıkla :) kaldı ki lizöz para tutar. E bi de terliğin var :)
ayy hilal iki gün önce annem de bana aynısını dedi... "karnın aşağıda bebek erken gelebilir, doğumun da kolay olabilir aşağıda olduğu için" dedi :18:
Su gibi değil canım, sarı renkte. Doktora gitsem vajinal bakıcak uffffffffff onu da istemiyorum yaaaaavsssss
Kızlar family arkadaşımız 5 ayetel kürsi okuyordu ama artık okuyamayacağını, daha doğrusu onun sorumluluğunu artık alamayacağını yazmış dua topiğine...
Eğer almak isteyen varsa iletsin lütfen...
family aynen şunu yazmış, aktarıyorum:
dualarınız kabul olsun inşallah... ben bu aralar yoğunum arkadaşlar o yüzden unutma ihtimalim var bu sorumluluğu üstüme almak istemem.. 5 ayetel kürsi okuyordum ama siz okumaya devam edebilir misiniz lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi-21.html
pahalı değilmi diyosun kuzum...iyi valla sevindimm
Yaa evet benide dün komşular biraz telaşlandırdılar...30 eylülde kardeşimin düğünü varda...siz yanlış zamana almışınızz düğün tarihini falan dedilerr:18:
Ya rabbi hayırlı zamanda gününü doldurup gelmesini nasip eylee evlatlarımızın:26:
Benim akıntımda kıvamlı, sarı renkte malasef kuzum...kaşıntı yok..yanma yok ama akıntı var...pazartesi gidice doktora 31+0da rapor verecek bana " çalışabilir diye"
yasal iznim 1 hafta önce başlamış olacak..o zaman gittiğimde sorucam bende inşallah...
cnm sen o 5ı ekle bana
aminn.. zamanında gelsin bebecikler inşallahhh......
bu pazartesi mi gidiyosun? bana 13ünde gel dedi yaaa. 7-8i gibi izne ayrılıcaktım halbuki
biliyodum senin alacağını... Rabbim kabul etsin canım.
günaydın kuzular haticeden ses varmı?
biz sabah sağlık ocağına gittik kontrol için bebişimin kalp atışlarını dinledim sakin bir bebek olacak dedi ebemiz :) şimdilik bir sıkıntı yok Allaha şükür işe geldik bakalım
bu arada hediyem sanırım bugün ulaşır bakalım heyecanla bekliyorum ulaşmasını
günaydın kuzular haticeden ses varmı?
biz sabah sağlık ocağına gittik kontrol için bebişimin kalp atışlarını dinledim sakin bir bebek olacak dedi ebemiz :) şimdilik bir sıkıntı yok Allaha şükür işe geldik bakalım
bu arada hediyem sanırım bugün ulaşır bakalım heyecanla bekliyorum ulaşmasını
evet kuzum 31+0da gel dedi bana...o da 3 eylüle denk geliyor yani bu pazartesi... tam 1 hafta önce başlatacak sağolsun...gerçi ben hemen izne çıkamıyorum...çünkü 8+8 hafta iznim 2013e sarkmıyor eğer hemen izne çıkarsam ve 2013teki yıllık iznimi hakedemiyorum oyüzden bi kaç hafta daha çalışıp öylee ayrılcamm inşallahh...
mervemm allah kabul etsin kuzum
evet kuzum 31+0da gel dedi bana...o da 3 eylüle denk geliyor yani bu pazartesi... tam 1 hafta önce başlatacak sağolsun...gerçi ben hemen izne çıkamıyorum...çünkü 8+8 hafta iznim 2013e sarkmıyor eğer hemen izne çıkarsam ve 2013teki yıllık iznimi hakedemiyorum oyüzden bi kaç hafta daha çalışıp öylee ayrılcamm inşallahh...
mervemm allah kabul etsin kuzum
Günaydıın baysal bi sen tınlamışın beni) bu arada 2 kişiden şüpheleniyorum bana hediye alan kişi hakkında biri de sensin ne yalan söyleyim )
canım 32.haftanın başında verebiliyormuymuş doktor yani doldurmak gerekmiyormuymuş
günaydın canım... valla ben de senin gibi çok yorgunum... hem bedensel hem zihinsel olarak... evin eksikleri, bebeğin hazırlıklarının yarım yamalak oluşu, iş... 32.haftam dolsa da hemen izne çıksam... gün sayıyorum. bi de eksikler tamamlanmadan bebek gelir diye korkum da var açıkçası. neden böyle bir hisse kapıldım bilmiyorum. umarım herşey yolunda ve zamanında olur...
kızlar dün sordum bi cevap alamadım..... benim akıntım çok fazlalaştı... günde bi kaç kez ped değiştiriyorum. normal mi bu? 20.haftalarda olması normaldi ama artık 30.haftadayım...
Kızlar family arkadaşımız 5 ayetel kürsi okuyordu ama artık okuyamayacağını, daha doğrusu onun sorumluluğunu artık alamayacağını yazmış dua topiğine...
Eğer almak isteyen varsa iletsin lütfen...
family aynen şunu yazmış, aktarıyorum:
dualarınız kabul olsun inşallah... ben bu aralar yoğunum arkadaşlar o yüzden unutma ihtimalim var bu sorumluluğu üstüme almak istemem.. 5 ayetel kürsi okuyordum ama siz okumaya devam edebilir misiniz lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi-21.html
esramm günaydın canım..sağol bebeğim beğenmene çok sevindim...bende çok sevrek aldım.terliği dahil 150 tl oldu azıcık tuzlu ama napayımmm:))) üstünün lizözü uzun olan bi tek bu modeli bulabildik...
Daha güzelleride senin olsun...
Haticemden haberin olursaa bizede bilgi ver oldumu? çok merak ettim..akşam okudum yazdıgınıı
günaydınn burcuu teyzoşşş
canım benimde fazla akıntım:44: Ve aynı kaygılar bendede baş gösterdi...dün annemin binasına komşu oturmasına gittim iş çıkışı...beni her gören göbeğin ne kadar aşağılanmış..2 aya kalmaz daha erken gelir gibi yorum yapınca...buda tuz biber olduu
Allahımm hayırlı zamanda nasip etsinn inşallaahhhh:26:
selam kızlar dün gece okudum yazdıklarınızı sabahkileri okuyamadım daha bir haticeyle ilgili kötü bişey var sanırım ama daha tam anlamadım bu arada ben de dün gittim dra bebek iyi gelişimi uyumlu sadece bacakları bir hafta geriymiş. Endişelendim ama dr toparlar dedi yinede taktım bunu kafaya dün nerdeyse yasal izin öncesi rapor veriyordu şaşırdım istemedim tabi ben bebişimin yanında daha çok kalmak istiyorum bu çalışabilir raporu 5 hafta daha uzatılabiliyor ya acaba 3 hafta uzatma hakkım var mı çünkü ben 40 hafta değil 38. Hafta doğuracakmışım tabi herşey yolunda giderse. İşte böyle işteyim dün iyiydim bugün yorgun evde de sıkılıyor canım bu arada aysun dua etmiş allah razı olsun ondan :)
neden bi ben tınlıyım kuzum herkes bir rehavette bu sıralar topikte senin tatil nasıl geçti ben dinlendim biraz çok şükür :)
Bana ek olarak da veriyordu ama devam ettirmek koşuluyla yani 10 hafta önceden çalışma izni yoktur gibi alırsam bebeğin hakkını yemiş olurdum ne yapayım almadım
canım 32.haftanın başında verebiliyormuymuş doktor yani doldurmak gerekmiyormuymuş
ben bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum. umarım geçicidir. seninde yorgun olman normal, biz bir odayla baş etmeye çalışırken sen bütün evle uğraşıyorsun. inşallah herşey yolunda gider, kafana takmamaya çalış, en kötü annenin evinde idare edersin. bebekler etkileniyor stresimizden.
canım bende beğendim kıyafetlerini. bunları evde giyeceksin değil mi? gerçekten çok şıklar. güle güle giy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?