2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mrb kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben işten geldim uzattım ayaklarımı bakıyorum dostlar napmış diye artık işe gitmek çok zor geliyor şu yasa çıksada 5 haftayı aktarmadan ayrılsak izne

mrb kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben işten geldim uzattım ayaklarımı bakıyorum dostlar napmış diye artık işe gitmek çok zor geliyor şu yasa çıksada 5 haftayı aktarmadan ayrılsak izne

selam bizler iyiyiz çok şükür umarım sende bebişinde iyisinizdir.

off bu aylar çalışmak ne zor gelir,kendimi şanslı hissediyorum ben allahtan evdeydim 1 senedir falan.
inşallah bir an önce izin işinizi halledersiniz tüm çalışan hamiş arkadaşlarım..

Son düzenleme:

Cnm geçmiş olsun öncelikle gerekirse kan takviseyesi alırsın inş bişey çıkmaz benim bebekte ters dönsün diye bekliyorum hata bir ara heyecanlandım bacakları sanki yukardan vurdu bir baktım aynı tamamen nasip :)) 36 haftada daha net birşeyler söyler sanırım doktor son zamanda bile dönen varmış ,nasip tabi ...bebek için 1 hafta normal geride ilerde normal diyorlar ben baktım foruma biraz günde 2 kasık pekmez bide arı sütü bebeği çok besliyormuş :)))

cvbın için teşekkür ederim, sanırım dönmesi için daha erken, hep ilk bebek 7. ayda döner, ikinci bebekte son ana kadar dönebilir derler, bir de burda bazı arkadaşların başı yerleşmiş demiş doktorları, hayırlısı tabi, döner tabi

kan takviyesine gelince günde iki kere kan hapı yutuyordum zaten , hiç de aksatmam ama kullanmama rağmen düştü hgb, pekmez içicem artık, taze et yemem lazım, ayrıca çayı artık tamemen kesicem, zaten açık içiyordum ama bazen canım çekiyordu azcık demli içerdim kahvaltıda, kan sonucum gelsin ona göre dahiliye doktoru birşeyler yapar herhalde

canım benim 6. aydan beri aşağıda, bizde hiç yukarı dönmedi diye endişe ettik hep erken doğum tehdidi ile, hepsinin bi zorluğu var ama bencede daha çok erken endişe etmek için, düşününce endişe ediyo insan ama aslında önümüzde daha epey yol var

kızlar park yatağın içine ne tür yatak almak lazım acaba visco yataklar saglıklı degıl denılıyor. yarı ortopedık yaylı yatak almak gereklıymıs..alanlar varsa hangı markayı ve nasıl bır yatak tercıh ettıler yazabılırler mı aceba

kızlar park yatağın içine ne tür yatak almak lazım acaba visco yataklar saglıklı degıl denılıyor. yarı ortopedık yaylı yatak almak gereklıymıs..alanlar varsa hangı markayı ve nasıl bır yatak tercıh ettıler yazabılırler mı aceba

ah canım bende onu dört gözle bekliyorum şu yasa çıksa hiç şu 5 haftayı almıycamm banada öyle zor geliyorki, çok sıkıldım artık işe gitmekten 5 hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra yasa çıkarsa,5 haftayı tamamlamadan ayrılabiliriz değilmi?

valla canım ben idareye sordum olmaz büyük bi ihtimalle aktardıysan çalışabilir raporu aldıysan çalışırsın dedi ((

kızalr napıyosunuz bakımmm

çelik çaydanlık alıcam da onu araştırıyorum..

çamaşır kurutma makinem çok kırıştırıyo ütüyle açana kadar iflahım kesılıyo senınkı de öyle mi?

tam kurutuyorum yalnız hassas ayarla felan uğraşmıyorum...

siemens markası araştırıarak aldıydım..

sen ne yapıyosun bu saattte?

cnm benım ben hıc araştırmadan aldım ama ınan hem tam kurutuyo hemde penye kumaşları hıc utulemeden bıle katlayıp koyabılıyorum sen yetkılılere danışsana cnm benım acaba cokmu yukleme yzpıyosun kı
cnm benımde cnm sıkıldı bı bakım dedım ben gece kuşu

cnm benım ben hıc araştırmadan aldım ama ınan hem tam kurutuyo hemde penye kumaşları hıc utulemeden bıle katlayıp koyabılıyorum sen yetkılılere danışsana cnm benım acaba cokmu yukleme yzpıyosun kı

Bismillahirrahmanirrahim esirgeyen ve bağışlayan Allahın adıyla

Topiği açıyorummmm

Canlarım günaydınnn

bugün kızımla erkenciyizzzz sabah namazımızı kıldık yasin amme tabereke surelerini okuduk sizleredeee bu kez emeki, ensernaz ve selcun arkadaşımıza da ismen dua ettimmm Allah kabul etsinnn

babamızlaa kahvaltı ettik şimdi onu işe uğurluyorummm

biraz uyuyalım gelicezzzz sizleri sefiyoruz teyzoşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…