kuzular kaçıyorum ben kendinize iyi bakın bana dua edin...
mrb kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben işten geldim uzattım ayaklarımı bakıyorum dostlar napmış diye artık işe gitmek çok zor geliyor şu yasa çıksada 5 haftayı aktarmadan ayrılsak izne
kızlar bana dua edin ağrım çok arttı belim kopacak gibi dayanamıyorum doktora gidicem şimdi eşim almaya geliyor.. ilk kez doğurcam korkum başladı dua edin yalvarırım bana nolur
herkese merhabalar, uzun süredir ihmal etsemde bugun doktordan geldim, soracaklarım var size kızlar :)
günde iki tane ferrum fort kullanmama rağmen kanım daha da düşmüş 8.4 edahiliyeye hemotolojiye git dedi, gittim daha detaylı bir kan tetkiki yapıldı, demir rezervelerime bakıldı yarın sonuç alıcam bakalım, zaten hissediyorum halsizliğim çok hızlı hareketlerde nefesim daralıyor, ayrıca birazcık gerizekalıda oldum, kafamda hiç birşey tutamıyorum ayrıca kafam da çalışmıyor
ayrıca bugun 28+1 im ugsde 27+2 çıktım, doktor önemli olmadığını söyledi, 3 haftada bir çağırcağına bu ugs takibi için 15 de bir görüşelim dedi, bu ugs geriliğine takmıyorum, önemli değil de esas bebek dönmemiş daha, forumda kaç kişinin başı doğum pozisyonuna göre aşağı döndü merak ettim, acaba daha dönmesi için erken mi? normalde ilk bebek için 7. ay da baş aşağıda durur diyorlar yoksa ters mi gelecek bu bebek?
kızlar bana dua edin ağrım çok arttı belim kopacak gibi dayanamıyorum doktora gidicem şimdi eşim almaya geliyor.. ilk kez doğurcam korkum başladı dua edin yalvarırım bana nolur
Cnm geçmiş olsun öncelikle gerekirse kan takviseyesi alırsın inş bişey çıkmaz benim bebekte ters dönsün diye bekliyorum hata bir ara heyecanlandım bacakları sanki yukardan vurdu bir baktım aynı tamamen nasip :)) 36 haftada daha net birşeyler söyler sanırım doktor son zamanda bile dönen varmış ,nasip tabi ...bebek için 1 hafta normal geride ilerde normal diyorlar ben baktım foruma biraz günde 2 kasık pekmez bide arı sütü bebeği çok besliyormuş :)))
cvbın için teşekkür ederim, sanırım dönmesi için daha erken, hep ilk bebek 7. ayda döner, ikinci bebekte son ana kadar dönebilir derler, bir de burda bazı arkadaşların başı yerleşmiş demiş doktorları, hayırlısı tabi, döner tabi
kan takviyesine gelince günde iki kere kan hapı yutuyordum zaten , hiç de aksatmam ama kullanmama rağmen düştü hgb, pekmez içicem artık, taze et yemem lazım, ayrıca çayı artık tamemen kesicem, zaten açık içiyordum ama bazen canım çekiyordu azcık demli içerdim kahvaltıda, kan sonucum gelsin ona göre dahiliye doktoru birşeyler yapar herhalde
ah canım bende onu dört gözle bekliyorum şu yasa çıksa hiç şu 5 haftayı almıycamm banada öyle zor geliyorki, çok sıkıldım artık işe gitmektenmrb kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben işten geldim uzattım ayaklarımı bakıyorum dostlar napmış diye artık işe gitmek çok zor geliyor şu yasa çıksada 5 haftayı aktarmadan ayrılsak izne
ah canım bende onu dört gözle bekliyorum şu yasa çıksa hiç şu 5 haftayı almıycamm banada öyle zor geliyorki, çok sıkıldım artık işe gitmekten5 hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra yasa çıkarsa,5 haftayı tamamlamadan ayrılabiliriz değilmi?
kızalr napıyosunuz bakımmm
çelik çaydanlık alıcam da onu araştırıyorum..
çamaşır kurutma makinem çok kırıştırıyo ütüyle açana kadar iflahım kesılıyo senınkı de öyle mi?
tam kurutuyorum yalnız hassas ayarla felan uğraşmıyorum...
siemens markası araştırıarak aldıydım..
sen ne yapıyosun bu saattte?
çamaşır kurutma makinem çok kırıştırıyo ütüyle açana kadar iflahım kesılıyo senınkı de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?