ben de haftasonu ya da 30 ağustosta gidicem eminönüne.. baya ağırlaşıyorum artık çünkü...
canım onun hesaplamasını sağlıklı olarak SGK yapıyor.. Ne desek boş ama brütten hesaplanıyor bildiğim kadarıyla.. arkadaşımın raporu yeni bitti (doğum) o mesela aylık olarak almış ama ne kadar aldı neyi nasıl hesapladılar bilmiyorum.. Bizim müşavir de biz hesaplayamıyoruz onu SGK kendi hesaplıyor demişti..
evet ya daha şimdiden hiç dolaşmayı gözüm kesmiyo bide tansiyonum çok düşüyo hep elimde kolonyayla gezıyorum o yuzden hava serinler serinlemez gitcem inşallah..
bu arada nisa hastanesinde doğum yapmayı düşünen yada orda yapan var mı tecrubelerınden faydalanalım:) ben oraya gıdıyorum bıraz yoğunluğu dısında memnunum bakalım sanırım doğumuda orda yapcam
ben gittim size tek önerim var kesinlikle yanlız gitmeyin.. Yanınızda illaki biri olsun.. Çünki kalabalık ve yokuş çıkılıyor havuzluhan için
ben gittim size tek önerim var kesinlikle yanlız gitmeyin.. Yanınızda illaki biri olsun.. Çünki kalabalık ve yokuş çıkılıyor havuzluhan için
canım gecmıs olsun benimde bebeğim dönmemiş daha ama doktor şimdilik önemli olmadıgını söyledi ama 8. ay sonuna kadar dönmesi gerekiyormuş bence endıselenme cunku benım ılk çocuğumdada öyleydi baya geç dönmüştü..herkese merhabalar, uzun süredir ihmal etsemde bugun doktordan geldim, soracaklarım var size kızlar :)
günde iki tane ferrum fort kullanmama rağmen kanım daha da düşmüş 8.4 edahiliyeye hemotolojiye git dedi, gittim daha detaylı bir kan tetkiki yapıldı, demir rezervelerime bakıldı yarın sonuç alıcam bakalım, zaten hissediyorum halsizliğim çok hızlı hareketlerde nefesim daralıyor, ayrıca birazcık gerizekalıda oldum, kafamda hiç birşey tutamıyorum ayrıca kafam da çalışmıyor
ayrıca bugun 28+1 im ugsde 27+2 çıktım, doktor önemli olmadığını söyledi, 3 haftada bir çağırcağına bu ugs takibi için 15 de bir görüşelim dedi, bu ugs geriliğine takmıyorum, önemli değil de esas bebek dönmemiş daha, forumda kaç kişinin başı doğum pozisyonuna göre aşağı döndü merak ettim, acaba daha dönmesi için erken mi? normalde ilk bebek için 7. ay da baş aşağıda durur diyorlar yoksa ters mi gelecek bu bebek?
eminönüne de gitmiş neler aldın bakıyım?modelini hatırlıyodum da markasını hatırlamıyodum seninkinin canım... hatta pahalı demiştim
benim de bu arabanın maliyetini çıkarmam için 3-5 çocuk yapmam lazım
mavi canım. koyu lacivert hatta. zaten graconun bej siyah ve laciverti var. bi kaç modelde de kırmızı kullanmışlar.
havuzluhandan aldım.. ama keşke jokerden alsaymışım. 50tl kazık yedik
sağol tatlım.
niloşummmm hoşbuldukkk... yerleştim sayılır... olduğu kadar işte... bu hafta mikemmelll bi şekilde yerleşme işlemini tamamlıcam inşallahh
ben de yoğunum yaaatatil dönüşü birikmiş işler
sağol canım :)
:)
eminönüne de gitmiş neler aldın bakıyım?
kızlar şokta unıbaby indirrimde 10.90 3 lü paket dayanamadım yıne bı tane daha aldım son kullanma tarıhı 2014 stokta dursun doğumdan sonra onun ıdnrıımını mi gözleyecez...
benım 3 lü paketlerden 3. oldu..yanı etti 9 tane 40 lı paket baya gider sanırım...
civilden almayı düşünen biir vardı...boşuna kargo parası ödemesin....hatırlayan varsa söylesın...
markette o kadar çoktu ki ıunı baby...
ben nisaya gidiyorum canım. mürvet hanıma.... teyzem, eltisi ve görümcesi orda doğum yaptılar... onların tavsiyesi üzerine gidiyorum ben de.
aaaa bende mürvet hanıma gıdıyorum belki karsılasmızıdr bile
yok canım tek başımıza ne işimiz var, Allah korusun... geçen tek başıma evden çıktım, araba kullandım, fenalaştım biraz sıcaktan... eve kendimi zor attım :S telefonumunda şarjı bitmişti :26:
beraber gıdelım dıcemde ıkımızde fenalasırsak bıze kım bakcak artık bılemem
biz çıkıyorusss... öpüyorum herkesii... Allaha emanet olunn
zaten cesaret edemem bayılır kalırım oralarda Allah korusun bıkac ay öncede bayıldım cunku Allahtan eczanedeydim :)havuzluhan neresi oluyo bu arada:44:
canım gecmıs olsun benimde bebeğim dönmemiş daha ama doktor şimdilik önemli olmadıgını söyledi ama 8. ay sonuna kadar dönmesi gerekiyormuş bence endıselenme cunku benım ılk çocuğumdada öyleydi baya geç dönmüştü..
kızlar bana dua edin ağrım çok arttı belim kopacak gibi dayanamıyorum doktora gidicem şimdi eşim almaya geliyor.. ilk kez doğurcam korkum başladı dua edin yalvarırım bana nolur
hatice panik yapma ne olur.. Ritimli nefes al tatlım hani çok ağlıyorum dedin ya belki ondandır.. Korkma tatlım zamanında gelir bebişin... allah yardımcın olsun arkadaşım.. Bol bol dua edicem canım..
canım geceden beri vardı umursamadım ama şu an artık dayanılmaz duurmda nolur dua edin...
tatlım bu da ıslak pamuk mendıl zaten...stokalrım tükenınce belki dediğini yaparım...canım normal pamuk su daha sağlıklı değil mi ben bunları sadece misafirliğe falan gittiğimde kullanacağım onun dışında kullanmam
kızlar bana dua edin ağrım çok arttı belim kopacak gibi dayanamıyorum doktora gidicem şimdi eşim almaya geliyor.. ilk kez doğurcam korkum başladı dua edin yalvarırım bana nolur
ediyorum canım ediyorum.. Sen panik yapma hayırlı haberlerle gel inşallah.. Hatta işe gelme evde yat.. iş seni daha fazla yoruyor
tatlım bu da ıslak pamuk mendıl zaten...stokalrım tükenınce belki dediğini yaparım...
bi arkadaş yapıyomuş...kilitli poşetlere makyaj pamukalrı varya onları ıslatıp yanında gezdırıyomuş...aslında aklıma ne geldı sen dıyınce gül suyu tonık etkısı varya pamukları gülsuyuna bandırsak poponunu onla silsek nasıl olur aceba....güzel temizler mi?
ama bir yandan da gül kokusu gül suyu peygamberımız hz. muhammed(s. a.v) temsıl edıyo ona saygısızlık etmiş gibi mi hissederiz bilemedim şimdi....
kötüyü düşünme allahın izniyle senın bebek ite kaka zamanında gelecek....
canım benimm kıyamammm sna yaaaadua ediyoruz kuzum sen rahatlamaya çalış tamam mı derin derin nefes al sıkma kendinii
canım bazen bendede anlık bi sancı ağrı oluyor göbeğimde sonra hemen geçiyor ama rahim büyümesine bağlıdır diye düşünüyorum malum bebişde rahimde büyüyüp kasılıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?