2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben de haftasonu ya da 30 ağustosta gidicem eminönüne.. baya ağırlaşıyorum artık çünkü...

ben gittim size tek önerim var kesinlikle yanlız gitmeyin.. Yanınızda illaki biri olsun.. Çünki kalabalık ve yokuş çıkılıyor havuzluhan için

herkese merhabalar, uzun süredir ihmal etsemde bugun doktordan geldim, soracaklarım var size kızlar :)

günde iki tane ferrum fort kullanmama rağmen kanım daha da düşmüş 8.4 e dahiliyeye hemotolojiye git dedi, gittim daha detaylı bir kan tetkiki yapıldı, demir rezervelerime bakıldı yarın sonuç alıcam bakalım, zaten hissediyorum halsizliğim çok hızlı hareketlerde nefesim daralıyor, ayrıca birazcık gerizekalıda oldum, kafamda hiç birşey tutamıyorum ayrıca kafam da çalışmıyor

ayrıca bugun 28+1 im ugsde 27+2 çıktım, doktor önemli olmadığını söyledi, 3 haftada bir çağırcağına bu ugs takibi için 15 de bir görüşelim dedi, bu ugs geriliğine takmıyorum, önemli değil de esas bebek dönmemiş daha, forumda kaç kişinin başı doğum pozisyonuna göre aşağı döndü merak ettim, acaba daha dönmesi için erken mi? normalde ilk bebek için 7. ay da baş aşağıda durur diyorlar yoksa ters mi gelecek bu bebek?

ilqin için teşekkür ederim cnm saol, kimse net bişi bilmiyor. bende burda bi paylaşayım istedim

ben nisaya gidiyorum canım. mürvet hanıma.... teyzem, eltisi ve görümcesi orda doğum yaptılar... onların tavsiyesi üzerine gidiyorum ben de.

ben gittim size tek önerim var kesinlikle yanlız gitmeyin.. Yanınızda illaki biri olsun.. Çünki kalabalık ve yokuş çıkılıyor havuzluhan için

yok canım tek başımıza ne işimiz var, Allah korusun... geçen tek başıma evden çıktım, araba kullandım, fenalaştım biraz sıcaktan... eve kendimi zor attım :S telefonumunda şarjı bitmişti :26:

biz çıkıyorusss... öpüyorum herkesii... Allaha emanet olunn

zaten cesaret edemem bayılır kalırım oralarda Allah korusun bıkac ay öncede bayıldım cunku Allahtan eczanedeydim :)havuzluhan neresi oluyo bu arada:44:
canım gecmıs olsun benimde bebeğim dönmemiş daha ama doktor şimdilik önemli olmadıgını söyledi ama 8. ay sonuna kadar dönmesi gerekiyormuş bence endıselenme cunku benım ılk çocuğumdada öyleydi baya geç dönmüştü..

eminönüne de gitmiş neler aldın bakıyım?

kızlar şokta unıbaby indirrimde 10.90 3 lü paket dayanamadım yıne bı tane daha aldım son kullanma tarıhı 2014 stokta dursun doğumdan sonra onun ıdnrıımını mi gözleyecez...

benım 3 lü paketlerden 3. oldu..yanı etti 9 tane 40 lı paket baya gider sanırım...

civilden almayı düşünen biir vardı...boşuna kargo parası ödemesin....hatırlayan varsa söylesın...

markette o kadar çoktu ki ıunı baby...

canım normal pamuk su daha sağlıklı değil mi ben bunları sadece misafirliğe falan gittiğimde kullanacağım onun dışında kullanmam

...............................................................................

Mehmet efendinin ordan sormaya başla herkez gösterir canım yolunu.. Zaten karnı burnunda gören soruyor havuzluhanamı diye

kızlar bana dua edin ağrım çok arttı belim kopacak gibi dayanamıyorum doktora gidicem şimdi eşim almaya geliyor.. ilk kez doğurcam korkum başladı dua edin yalvarırım bana nolur

kızlar bana dua edin ağrım çok arttı belim kopacak gibi dayanamıyorum doktora gidicem şimdi eşim almaya geliyor.. ilk kez doğurcam korkum başladı dua edin yalvarırım bana nolur

hatice panik yapma ne olur.. Ritimli nefes al tatlım hani çok ağlıyorum dedin ya belki ondandır.. Korkma tatlım zamanında gelir bebişin... allah yardımcın olsun arkadaşım.. Bol bol dua edicem canım..

Son düzenleme:
hatice panik yapma ne olur.. Ritimli nefes al tatlım hani çok ağlıyorum dedin ya belki ondandır.. Korkma tatlım zamanında gelir bebişin... allah yardımcın olsun arkadaşım.. Bol bol dua edicem canım..

canım geceden beri vardı umursamadım ama şu an artık dayanılmaz duurmda nolur dua edin...

kızlar panik yapmayın,
daha doğumlarınıza çok var,
mekanik ağrılarla doğum ağrıları bir olmaz,
bu sıralar beliniz/sırtınız hep ağrır,
yanlış oturmaktan, yanlış durmaktan vs.
doğum ağrısı geldiğinde, "yahu bu mekanik ağrı mı acaba" diye düşündürmez,
merak etmeyin başka bir şeyle karıştırmazsınız :)
bol su için, çocukların suyunu azaltmayın,
karnınızı öne çıkara çıkara yürüyün :)
hamileliğinizin son zamanlarının keyfini çıkarınnnn!!
bendeniz, 2009 mart annesi, 2012 kasım annesi :)
çok giremedim ama hep takipteyim, işte böyle arada da yazabiliyorum napalım :)

canım normal pamuk su daha sağlıklı değil mi ben bunları sadece misafirliğe falan gittiğimde kullanacağım onun dışında kullanmam
tatlım bu da ıslak pamuk mendıl zaten...stokalrım tükenınce belki dediğini yaparım...

bi arkadaş yapıyomuş...kilitli poşetlere makyaj pamukalrı varya onları ıslatıp yanında gezdırıyomuş...aslında aklıma ne geldı sen dıyınce gül suyu tonık etkısı varya pamukları gülsuyuna bandırsak poponunu onla silsek nasıl olur aceba....güzel temizler mi?

ama bir yandan da gül kokusu gül suyu peygamberımız hz. muhammed(s. a.v) temsıl edıyo ona saygısızlık etmiş gibi mi hissederiz bilemedim şimdi....

kötüyü düşünme allahın izniyle senın bebek ite kaka zamanında gelecek....

canım benimm kıyamammm sna yaaaa dua ediyoruz kuzum sen rahatlamaya çalış tamam mı derin derin nefes al sıkma kendinii

ediyorum canım ediyorum.. Sen panik yapma hayırlı haberlerle gel inşallah.. Hatta işe gelme evde yat.. iş seni daha fazla yoruyor

canım benimm kıyamammm sna yaaaa dua ediyoruz kuzum sen rahatlamaya çalış tamam mı derin derin nefes al sıkma kendinii

saolun canlarım inşallah öyle olur...

canım bazen bendede anlık bi sancı ağrı oluyor göbeğimde sonra hemen geçiyor ama rahim büyümesine bağlıdır diye düşünüyorum malum bebişde rahimde büyüyüp kasılıyorlar.

bugün geçmedi benim nedense yaa ama belli yani genişleme ağrısı türünde bi ağrı 5.ayla 6.ay arası da aynı ağrı olmuştu.
sağlık ocağına da gittim dr da öyle söyledi..

Canım mutlaka bizi bilgilendir dönünce merakta bırakma,sende sakın panik yapma olur mu..
dualarımız seninle tatlım,herşey güzel olacak emin ol ve rahatla,nefeslerini kontrol et..hayırlı haberlerle gel...

korkma lavinyam dualarımızdasın merak etme bebişin çok sağlıklı ve zamanında gelicek

herkese iyi akşamlar kızlar öpüyoruz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…