2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla okuyacaklar ya napacaksak:26::26::26: benimki en baştan beri sevmiyo zaten

valla benimde 4 haftam kaldı diye sıkıyorum bebişlerimiz bayram uşakları olacak. dr iyi ama ona son dk golü atacağım onun dediği hast. çok pahalı ben başkas dr a daha gidiyorum orası daha hesaplı 3000 tl kadar daha ucuz öbür drla da flört ediyorum yani:)

bu yeni yasadan sonra sezeryan fiyatları 3'e ayrılmış canım.. Epidural sezeryan, zorunlu sezeryan, isteğe bağlı sezeryan diye.. Zaten belliydi altından böyle bişey çıkacağı.. Eğer benim hastanemde böyle saçma salak bir uygulama yaparsa bana bende hastane değiştirebilirimm.. Zira İsteğe bağlı diye yazıp birde üstüne epidural ekledikleri zaman fiyat 3500-4000'e kadar çıkıyor... Sezeryan yasasıyla ne yapmaya çalıştıklarını anlamamıştım, ama şimdik idrak ettim

babasına satacam oğluşum oğluşum demeyi biliyor

İyide susturucular sende baba ne yapsın
ilk 45 gün yapışık yaşıyorlar nerdeyse anneyle.. Bir keşfediyor memeyi, karşı koyamıyor sonra Arkadaşımda öyle oldu.. Kime sorsam aysını söylüyor

hadi bakalım çok yorma kuzucum kendini

yok çok şükür değilim hasta ama sıkıldım hergün hastanede olmaktan o yüzden 1 hafta rapor aldım ama işe gidicek gibi 7 uyandım uyu demi yok uyuyamadım kalktım
hastanede rapor almak kolay olmuştur sanırım ne güzel :)

anladım güzelim ben bakalım ne zaman alabilecem ama bende ekime kadar çalışacam bir aksilik olmassa

ooh ne güzel bakalım bende bu cuma 31+0 oluyorum bakalım bende deneyecem verecekmi bilmiyorum ama sonunda sorun olmayacakmı yani 40. haftanın başında bitiyor raporun o nasıl olacak

günaydın güzel haftasonları tatlı anne adayları nasılsınız bakalım
ben ağrı dolu ve uykusuz bir geceden sonra nispeten daha iyiyim şükür

herkese gunaydınn evet kızlar bu yasayla fıyatlar arttı.kendı hastanemı yazıyorumm

normal:450
epidural normal:1200
epidural zorunlu sezeryan:1200
zorunlu sezeryan genelanestezı:700
istege baglı sezeryan:1500(yasaqdan önce 1000 di)
istege baglı sezeryan epidural:2000

ayrıca gecen doğum yapan akrabamdan ögrendıgım seyı de sızınle paylasayım.beklenen doğum tarıhı gectı bebegın suyu gelmedı sancısı olmadı açılma yok doğum tarıhını 7 gun gectı sezeryan oldu ama bu istege baglı sezeryan oluyormus.bunun zorunlu sezeryan olabılmesı ıcın beklenen doğum tarıhını 10 gun gecmesı gerekıyormus sgkya göre.kı bunu kımse göze alamaz 7 gun gectıgı halde plesanta kıreclenmıs ve bebek kakasını yapmıs ama ıstege baglı sezeryan ödemıs herseye hazırlıklı olmak gerek

evvet kimlerin hediyesi geldi kimlerin gelmedi bakalım
niltt,kaju,esra,özlemix,ensarnaz,kozete,güzelkızms,kestaneşekeri var mı baska hediyesini almayan
esrakar sana gelen hediyeye çok hoşuma gitti bu arada

aa gündemden geri kalmışım yuh ya...

İyide susturucular sende baba ne yapsın
ilk 45 gün yapışık yaşıyorlar nerdeyse anneyle.. Bir keşfediyor memeyi, karşı koyamıyor sonra Arkadaşımda öyle oldu.. Kime sorsam aysını söylüyor

biliyorum onlarla işim bitince satacam kuzum ben baktım ben taşıdım artık sıra send diyecem:)

canım benim geçmiş olsun kuzucum

ben şimdi hastaneyi aradım raporu 32.haftanın başında da alabiliyormuşum bende o zaman bu cuma çalışabilir raporumu alıcam Allah nasip ederse ve böylece ekimin ilk haftasınıda çalışıp ayrılacam izne

evvet kimlerin hediyesi geldi kimlerin gelmedi bakalım
niltt,kaju,esra,özlemix,ensarnaz,kozete,güzelkızms,kestaneşekeri var mı baska hediyesini almayan
esrakar sana gelen hediyeye çok hoşuma gitti bu arada

benim geldii çok şükür lavinya teyzemizdeennn :))) darısı gelmeyenlerin başına bende esrakarın hediyesine bayıldım

aa gündemden geri kalmışım yuh ya...

biliyorum onlarla işim bitince satacam kuzum ben baktım ben taşıdım artık sıra send diyecem:)
anne ile evlat arasında olan en kuvvetli bağdan vazgeçmenin imkanı yok kii

sağolasın canım benimm

benim geldii çok şükür lavinya teyzemizdeennn :))) darısı gelmeyenlerin başına bende esrakarın hediyesine bayıldım
evet sen o stresden kurtuldun darısı diğer arkadaşların başına bugun 3 yada 4 kişi hediyesini alacak inşş

Valla sana gıbda ediyorum.. Maşallah umarım sıkıntısız çalışırsın canım.. Bizde ne mümkün

çalışma ortamım rahat oldugu için göze alıyorum kuzum...senin şantiyelerde çok zor tabiki...inşallahh raporunu sorun çıkmadan alır ve evin keyfini çıkartırsın bebemmm:)))

güle güle kullann sedefimm kuzum..foto istiyoruzz haberin olsunn:))

yooo canım...ben bugun tam 31+0ım ama sanki doktorum 32+0mışım gibi rapor verecek ve süreç başlayacak...önemli olan bebeğin doğum tarihi...doğum sonrası iznin doğum raporunda yazan tarihe göre başlıyormuş...benim 8 haftalık iznim normalde 28 ekimde bitiyor ama beklenen doğum tarihimiz 5 kasım yaa inşallahh...doğum sonrası iznim 5 kasımdan sonraa başlayacak:))) 1 hafta avantajlı durumaa geçiyorsun böylece...

yok anacım hep pahalıydı ora. ama bu hastane normal ve sezaryan 800 epidural 1000 tl herşey içinde

bende senin yolundan ilerliyorum kuzucm o zaman :):):):)

günaydın canlar..

bende bugun okula gıtmedım rapor alıcam haftayadfa doğum izni...

arzu........mavıden bişey olmaz kullan gitsin...

sedef....odanızı gule gule kullanın...

bulemsu.........geçmiş olsun şimdi naıslsın ağrın geçti mi?

eopıdural normal ıle normla rasındakı fark ne?
ıkısındede uyuşturmuyolar mı zaten?

bende öyleyim gece mahvoluyorum.. oraya dön ağrı buraya ön ağrı...

napalım kuzum geçecez çeksinler az ceremesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…