Kizlar bisey sorucam ablam yegenimin sepet besigini verdi kullanmamiz icin ama ben beyaz saniyodum maviymis hep ortuleri onu nasil kullanabilirim direk oyle mi kullanayaim yoksa bi oneriniz var mi degisecegini sanmiyorum cunku standart bisey deildir heralde zaten 2 ay filan yaticak gecici ondan sonra besige alicam ne dersiniz icimede sinsin istiyorum soyle pembis olsaydi iyiydi
Sedefcim odaniz hayirli olsun gule gue kullanin ins gelinceresimlerini de bekliyoruz ins
Gunaydin herkesee
Nasilsinz kizlar benim raporum bitti bugun32 hafta raporumu alicamkendi doktorum geldi sonundaizinden randevum 10:50de bakalim inshersey yolundadir
Bu arabencok duygusalim yaasanirim beklentim fazla cevreden ve istedigim i
Giyi goremeyince basliyorum agamaya kimse benim kadar heyecanli istekli deil sanki onu goruyorum napim Saglik olsun diyorumartik
Günaydın kızlar,
Bizde başladık işe
Bugün doktora gidicez ve bir aksilik olmazsa rapor alıcaz çok heyecanlıyım. umarım doktor rapor konusunda sorun çıkarmaz, çünki artık evde oturmak istiyorum
ne raporu alacaksın kuzucum
cümleten günaydın millet yine bir kürkçü dükkanı misali işteyim az kaldı...
canım benim yazdım sonra çıktım hemen bakamadım cevapına hiç :) ama kaplıca tarafına gittik oralarda dolandık bayaa sonra oradaki köylü pazarına gittik çok güzel ürünler aldık ev yapımı sonra evde kocişim yaptı yemeği bütün lokanttalara 5 basar şekilde :
geçmiş olsun kuzuucm benim ablamda varmı ama şimdi yeğenim 5 yaşında Allaha şükür hiç bir sıkıntısı yok diyetle geçirdi hamileliğini doğumu vs kolay oldu çok şükür korkmna yani
günaydın bebişler yeni bir haftaya daha girdik hayırlısıyla artık hamilelik takvimimde 60 lı sayılar görüyorum az kaldı sayılı gün gerçektende çabuk geçiyor rabbim sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
heey tatilciler dönmedinizmi nasıl geçti tatilleriniz anlatın bakalım?
dün ben köylü pazarından üzüm aldım komposto yaptım güzel oldu
GÜNAYDIN CANLARIMMMİYİHAFTALARRR...
nasıl geçti haftasonu ? bebişler, aşklar, sizler iyisiniz di mi ?
ben cook mutlu ve heyecanlıyım cünküüü bebek odası takımımızın dün sparişini verdik
19 eylülde teslim edilecek odamız, sıra perde, avize ve halı beğenmemize kalıyorr:87:
hepimize iyi çalışmalar ben bugün cok yogun olabilirimmm:126:
günaydınlar herkese ben raporluyum bu hafta evdeyim ve mutluyum evde olmak süper :)))
Gunaydin herkesee
Nasilsinz kizlar benim raporum bitti bugun32 hafta raporumu alicamkendi doktorum geldi sonundaizinden randevum 10:50de bakalim inshersey yolundadir
Giyi goremeyince basliyorum agamaya kimse benim kadar heyecanli istekli deil sanki onu goruyorum napim Saglik olsun diyorumartik
Günaydın kızlar,
Bizde başladık işe
Bugün doktora gidicez ve bir aksilik olmazsa rapor alıcaz çok heyecanlıyım. umarım doktor rapor konusunda sorun çıkarmaz, çünki artık evde oturmak istiyorum
eylül'ün ortası gibi doğum iznim başlıyor.. Bende dayanamıyorum hergün trafik köprü geç vs.. Arkadaşım bir doktor ayarladı 15 gün rapor verecek bana, artık içerigine ne yazarsa yazsın umrumda değil ama canıma tak etti... Bebekte devamlı oturmaktan huzursuz oluyor yoruluyor, yani kısacası çalışamıyorum tatlım
Sanırım yaş'la alakalı birazda 25 yaşında hamile olanlar pıtır pıtır valla, ama bende o enerji kalmadı artık
günaydın fıstıklar:) nasılsınız? applecım odan hayırlı olsun:) kaju ve arcak raporlarınıza çabuk kavuşursunuz umarım çok sevindim:)
biz iyiyiz cnaım sen nasılsın pipiloşun nasıl evdesiniz dimi
eylül'ün ortası gibi doğum iznim başlıyor.. Bende dayanamıyorum hergün trafik köprü geç vs.. Arkadaşım bir doktor ayarladı 15 gün rapor verecek bana, artık içerigine ne yazarsa yazsın umrumda değil ama canıma tak etti... Bebekte devamlı oturmaktan huzursuz oluyor yoruluyor, yani kısacası çalışamıyorum tatlım
Sanırım yaş'la alakalı birazda 25 yaşında hamile olanlar pıtır pıtır valla, ama bende o enerji kalmadı artık
günaydın fıstıklar:) nasılsınız? applecım odan hayırlı olsun:) kaju ve arcak raporlarınıza çabuk kavuşursunuz umarım çok sevindim:)
cümleten günaydın millet yine bir kürkçü dükkanı misali işteyim az kaldı...
canım benim yazdım sonra çıktım hemen bakamadım cevapına hiç :) ama kaplıca tarafına gittik oralarda dolandık bayaa sonra oradaki köylü pazarına gittik çok güzel ürünler aldık ev yapımı sonra evde kocişim yaptı yemeği bütün lokanttalara 5 basar şekilde :
geçmiş olsun kuzuucm benim ablamda varmı ama şimdi yeğenim 5 yaşında Allaha şükür hiç bir sıkıntısı yok diyetle geçirdi hamileliğini doğumu vs kolay oldu çok şükür korkmna yani
günaydın bebişler yeni bir haftaya daha girdik hayırlısıyla artık hamilelik takvimimde 60 lı sayılar görüyorum az kaldı sayılı gün gerçektende çabuk geçiyor rabbim sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
heey tatilciler dönmedinizmi nasıl geçti tatilleriniz anlatın bakalım?
dün ben köylü pazarından üzüm aldım komposto yaptım güzel oldu
GÜNAYDIN CANLARIMMMİYİHAFTALARRR...
nasıl geçti haftasonu ? bebişler, aşklar, sizler iyisiniz di mi ?
ben cook mutlu ve heyecanlıyım cünküüü bebek odası takımımızın dün sparişini verdik
19 eylülde teslim edilecek odamız, sıra perde, avize ve halı beğenmemize kalıyorr:87:
hepimize iyi çalışmalar ben bugün cok yogun olabilirimmm:126:
günaydınlar herkese ben raporluyum bu hafta evdeyim ve mutluyum evde olmak süper :)))
Gunaydin herkesee
hayırlı olsun kuzucum resim isteriz geldiğinde yada nette varsa o da olabilir :) yorma kendini kuzucum
hasta değilsin dimi kuzuucm neden raporlusun
kimse sen gibi olamaz bitanem bende öyleyim güzelim etrafta benim kadar ilgi görmediğim zaman kötü oluryorum
valla oturma konusunda bende muzdaripim bebğim huzursuz oluyor belim ağrıyor kuyruk sokumum batıyor ama rapor alırsam da olmaz of idare ediyorum işte
benim de rapor işim bu hafta ama 38. de doğum yapacağıma göre 3 hafta öncesine kadar uzatacağım bakalım
yahu drum dedidiki geçen hafta eğer kendini iyi hissetmiyorsan 10 gün önceden de ben rapor verebilirim dedi ne dion ben yaş 29-30 sol hemiparazi var ama yinede geliyorum bir de bitmeyen şu sorun evim burnumda tütüyor hergün gözyaşı döküyorum ama bebiş için hep geliyorum onun yanında biraz daha kalabilmek için
sağol canımmm.. nasılsın bugün ? Minik adam rahat duruyor mu ?
Günaydın güzel anneler, iyi haftalar diliyorum.
biz iyiyiz kızımla, h.sonu gezdik tozduk yorulduk. işe gelince enerjimiz yerine geldi otomatikmen :))
bugün yoğunum.
günaydın canım.
günaydın canım, baya az kaldı.
günaydın canım, güle güle kullanırsın inşallah.
günaydın canım, evde mutlu huzurlu :)))
günaydın, hayırlı haberlerle gel inşallah.
kaju, lavinya günaydın.
Günaydın güzel anneler, iyi haftalar diliyorum.
biz iyiyiz kızımla, h.sonu gezdik tozduk yorulduk. işe gelince enerjimiz yerine geldi otomatikmen :))
bugün yoğunum.
günaydın canım.
günaydın canım, baya az kaldı.
günaydın canım, güle güle kullanırsın inşallah.
günaydın canım, evde mutlu huzurlu :)))
günaydın, hayırlı haberlerle gel inşallah.
kaju, lavinya günaydın.
valla sürekli tehdit ediyorum pıstı artık teyzesi uysallaştı:) ya da hepsini doğumdan sonraya saklıyor:)
günaydın canım benim
Dogru normaldede duygusalim ama ne bilim iste bende sikiliyorum aslinda sukur halimize tabi ama insan engel olamiyor bazen kendine zaten hic bi zaman polyanacilik yapamamseninki duygusallık benimki can sıkıntısı çok sıkılıyorum be ya ne ev ne iş açmıyor beni mutsuzlaştım sanki
Saolasin canim insgünaydın fıstıklar:) nasılsınız? applecım odan hayırlı olsun:) kaju ve arcak raporlarınıza çabuk kavuşursunuz umarım çok sevindim:)
bence mavi de olsa kullan güzelim kızçelerde mavi kullanabilir ki
günaydınnn canlarım..geçmişi okumam lazımmm ama öncesinde sizeee bi selam vereyim dedim...bugun doktora gidiyorumm öğleden sonraa..31+0ım ve doktor amcamız bize raporr verecek "çalışabilir" diyee:))
ekim başına kadar çalışmayı düşünüyorum...4 haftacık daha allahın izniyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?