kızlar benim böbreğim ağrıyor hani hatırlarmısınız bilmiyorum ama benim böbreğim genişlemişti 5 gündür falan ara ara giriyor ağrrı doktorumu aradım buscopan kullan dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum bol su içiyorum ama ağrım geçmedi bebeğime bir zararı varmıdır ki uf iinternet buscopanı okuyorum hamilelerin kullanması uygun değildir diyor kafam karışık canım yanıyor öyle yaniii
canım bu konuda pek bir bilgim yok böbrek büyümesi yada ilaçla ama , suyla olucağını sanmıyorum çünkü sen ne kadar çok su içersen böbrek o kadar çok çalışır ve daha hızlı çalışır probemli olan bir organı çok çalıştırmak daha fazla yormaz mı ? öylede düşün ilaç işini bir kaç doktora danış bence sen ............. çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun hemen şifa bul inş.
sağol canım ilgilendiğin için ama bol su iç diye doktorum dedi sebebi de bol su içip böbreğin içinde iltihap yapmaması nı sağlıyormuşum iliacı 2 doktora sordum ikiside iç dedi ama ben güvenemiyorum
yaa bende de idrarda kum ve çok az bakteri çıktı.. Bana da antibiyorik verdi.. Gebeler için B kategorisiymiş içmedim.. Ama bende senin gibi muallaktayım içsemmi diye.. :26::26:
iki arada kalmak çok zor çokk
ya ben ağrıyı çekmeye razıyım benim korkum bu ağrının yada o ilacı içmememin bebeğime bir zararı olurmu ? bu benim kafamı karıştırıyor
hadi bakalım çok yorma kuzucum kendini
hastanede rapor almak kolay olmuştur sanırım ne güzel :)
anladım güzelim ben bakalım ne zaman alabilecem ama bende ekime kadar çalışacam bir aksilik olmassa
ooh ne güzel bakalım bende bu cuma 31+0 oluyorum bakalım bende deneyecem verecekmi bilmiyorum ama sonunda sorun olmayacakmı yani 40. haftanın başında bitiyor raporun o nasıl olacak
kızlar benim böbreğim ağrıyor hani hatırlarmısınız bilmiyorum ama benim böbreğim genişlemişti 5 gündür falan ara ara giriyor ağrrı doktorumu aradım buscopan kullan dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum bol su içiyorum ama ağrım geçmedi bebeğime bir zararı varmıdır ki uf iinternet buscopanı okuyorum hamilelerin kullanması uygun değildir diyor kafam karışık canım yanıyor öyle yaniii
kendi doktorumlada görüşeyim öyle kullanıcam.. Şeker yüklemesi yapılan hastanede yazdılar çünki ilacı.. Artık bugün yarın gidicem doktora...
Bugün rapor için başka doktora gidicem.. Cuma günüde kendi doktoruma giderim.. Amma gezenti oldum bende son zamanlarda doktordan doktora taşınıyorum nerdeyse
Senin ilacın ismini yazsana bizim doktorlara da soralım olmadı fikir olur.. Ama kafanda karışabilir..
canım geçmiş olsun benimde böbreğimde kist çıktı geçen hafta ve dalakta büyüme var biraz ama ağrı kesici olarak sadece parol filan alıyorum ne böbreğinin genişlemesinin nede ağrının bebeğe bir zararı olmaz korkma benim minik yavrumun kendi böbreği geniş ona bile korkulacak bişey yok diyorlar bence parol tarzı bişeyler al bol bol dinlen bide her ultrasono girdiğinde genişlik artmış mı diye böbreğinede baktır tekrar geçmiş olsun Allah şifanı versin
buscopan dedi doktorlar canım sorarsan sevinirim canım ya çok sağol böbrek ağrısı için
Ya çok kötüyüm kızlar hamileliğin başından beri kuyruk sokumu ağrım vardı ama son haftalarda artık dayanamıyorum bu duruma ne yatabiliyorum ne otura biliyorum nede yürüyebiliyorum topallaya topallaya işlerimi halletmeye çalışıyorum ama tüm hayatım buna endeksli oldu.
hiç bir iş yapamıyorum eşimle bile ilgilenemiyorum , özel hayat filan hak getire çok üzülüyorum bu duruma . yarın randevum var diye doktorumu aramadım yarın gidince soracağım , ama biraz araştırdım doğuma kadar hatta doğumdan sonrada bir müddet geçmiyormuş , çok afedersiniz tam kuyruk sokumumda sağ tarafıma yakın çizgi şeklinde bir morluk var acaba kırıldımı kemiğim ani hareket etmedim sert bir yere de oturmadım ne oldu bana ne yapacağım yaa 2,5 ayım var daha eşimle hep böylemi olacak , çok canım sıkkın
ah kuzum o ağrı bendede var biraz oturmaya gelmiyor hemen başlıyor benim hamilelik öncesindede vardı simit var iş yerindede ama artık o bile fayda etmiyor doktor normal demişti bana
4 cocuk mu masallah,allah kolaylik verin walla.sezeryanda niye bebegini kaybettigini anlamadim,ne gibi bi etkisi olabilirki.tabi ki herseyin dogali en guzeli en sagliklisi ama sartlar gerektiriyosa ben sezeryanin cok ta zararli oldugunu dusunmuyorum ki ben de epidural sezeryan istiyorum.benim halam 2 dogum babanem de 10 dogum yapmis genetik mi bilmem ama onlarda da rahim disari cikiomus yani nasil bisey bilmiyorum :26:ama cok esniyo herhalde.bide normal dogumda acilmasini iyice beklemeden hemen makas atiyolar,sonra da dikis.bende cok istemistim normal dogum dikissiz olsa en guzeli ama artik biraz korkuyorum ben
cnm bende bı kaç defa senın topiğe gelmıştım senı gebe duyuncada cok mutlu olmuştum cok sevındıımm kv ıle evlerı ayırmana ege bey ugur getırdı desene
cnm benım doğum konusunda şöyle dıyım mesela ablam yaptı öyle sorunu yok hatta 2 ablamında fakat bı arkadaşım yaptı normal doğum durumdan ıannaılmaz dercede rahatsız kışıden kışıye degışıyo sanırım benım normal doğumla ılglı tecrubem yok fakat 2 yöndede duyumum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?