herkese gunaydınn evet kızlar bu yasayla fıyatlar arttı.kendı hastanemı yazıyorumm
normal:450
epidural normal:1200
epidural zorunlu sezeryan:1200
zorunlu sezeryan genelanestezı:700
istege baglı sezeryan:1500(yasaqdan önce 1000 di)
istege baglı sezeryan epidural:2000
ayrıca gecen doğum yapan akrabamdan ögrendıgım seyı de sızınle paylasayım.beklenen doğum tarıhı gectı bebegın suyu gelmedı sancısı olmadı açılma yok doğum tarıhını 7 gun gectı sezeryan oldu ama bu istege baglı sezeryan oluyormus.bunun zorunlu sezeryan olabılmesı ıcın beklenen doğum tarıhını 10 gun gecmesı gerekıyormus sgkya göre.kı bunu kımse göze alamaz 7 gun gectıgı halde plesanta kıreclenmıs ve bebek kakasını yapmıs ama ıstege baglı sezeryan ödemıs herseye hazırlıklı olmak gerek
gel beysalımmm gel annemm..beraberr ilerleyelimm bu yoldaaa
günaydın canlar..
bende bugun okula gıtmedım rapor alıcam haftayadfa doğum izni...
arzu........mavıden bişey olmaz kullan gitsin...
sedef....odanızı gule gule kullanın...
bulemsu.........geçmiş olsun şimdi naıslsın ağrın geçti mi?
eopıdural normal ıle normla rasındakı fark ne?
ıkısındede uyuşturmuyolar mı zaten?
bakalım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
bu arada dün köylü pazarına gittik eşim orada manda yoğurdu isteedi annem sıkı sıkı tembihliyor sakın yeme bak 11 ayda doğurursun dedi yemem aman Allah korusun diyorum
kızlarrr esrdan, yaseminden, aysundan haberiniz varmı? geçmişi çok ayrıntııda okuyamadımm...yazdılardaaa haberimde olmadı bilemiyorum gerçi ama:44:
Kizlar bisey sorucam ablam yegenimin sepet besigini verdi kullanmamiz icin ama ben beyaz saniyodum maviymis hep ortuleri onu nasil kullanabilirim direk oyle mi kullanayaim yoksa bi oneriniz var mi degisecegini sanmiyorum cunku standart bisey deildir heralde zaten 2 ay filan yaticak gecici ondan sonra besige alicam ne dersiniz icimede sinsin istiyorum soyle pembis olsaydi iyiydi
Sedefcim odaniz hayirli olsun gule gue kullanin ins gelinceresimlerini de bekliyoruz ins
hayırlı olsun kuzucum resim isteriz geldiğinde yada nette varsa o da olabilir :) yorma kendini kuzucum
hasta değilsin dimi kuzuucm neden raporlusun
kimse sen gibi olamaz bitanem bende öyleyim güzelim etrafta benim kadar ilgi görmediğim zaman kötü oluryorum
Günaydın kızlar,
Bizde başladık işe
Bugün doktora gidicez ve bir aksilik olmazsa rapor alıcaz çok heyecanlıyım. umarım doktor rapor konusunda sorun çıkarmaz, çünki artık evde oturmak istiyorum
eylül'ün ortası gibi doğum iznim başlıyor.. Bende dayanamıyorum hergün trafik köprü geç vs.. Arkadaşım bir doktor ayarladı 15 gün rapor verecek bana, artık içerigine ne yazarsa yazsın umrumda değil ama canıma tak etti... Bebekte devamlı oturmaktan huzursuz oluyor yoruluyor, yani kısacası çalışamıyorum tatlım
Sanırım yaş'la alakalı birazda 25 yaşında hamile olanlar pıtır pıtır valla, ama bende o enerji kalmadı artık
günaydın fıstıklar:) nasılsınız? applecım odan hayırlı olsun:) kaju ve arcak raporlarınıza çabuk kavuşursunuz umarım çok sevindim:)
Günaydın güzel anneler, iyi haftalar diliyorum.
biz iyiyiz kızımla, h.sonu gezdik tozduk yorulduk. işe gelince enerjimiz yerine geldi otomatikmen :))
bugün yoğunum.
günaydın canım.
günaydın canım, baya az kaldı.
günaydın canım, güle güle kullanırsın inşallah.
günaydın canım, evde mutlu huzurlu :)))
günaydın, hayırlı haberlerle gel inşallah.
kaju, lavinya günaydın.
günaydınnn canlarım..geçmişi okumam lazımmm ama öncesinde sizeee bi selam vereyim dedim...bugun doktora gidiyorumm öğleden sonraa..31+0ım ve doktor amcamız bize raporr verecek "çalışabilir" diyee:))
ekim başına kadar çalışmayı düşünüyorum...4 haftacık daha allahın izniyle:))
günaydın güzel haftasonları tatlı anne adayları nasılsınız bakalım
ben ağrı dolu ve uykusuz bir geceden sonra nispeten daha iyiyim şükür
herkese gunaydınn evet kızlar bu yasayla fıyatlar arttı.kendı hastanemı yazıyorumm
normal:450
epidural normal:1200
epidural zorunlu sezeryan:1200
zorunlu sezeryan genelanestezı:700
istege baglı sezeryan:1500(yasaqdan önce 1000 di)
istege baglı sezeryan epidural:2000
ayrıca gecen doğum yapan akrabamdan ögrendıgım seyı de sızınle paylasayım.beklenen doğum tarıhı gectı bebegın suyu gelmedı sancısı olmadı açılma yok doğum tarıhını 7 gun gectı sezeryan oldu ama bu istege baglı sezeryan oluyormus.bunun zorunlu sezeryan olabılmesı ıcın beklenen doğum tarıhını 10 gun gecmesı gerekıyormus sgkya göre.kı bunu kımse göze alamaz 7 gun gectıgı halde plesanta kıreclenmıs ve bebek kakasını yapmıs ama ıstege baglı sezeryan ödemıs herseye hazırlıklı olmak gerek
çalışma ortamım rahat oldugu için göze alıyorum kuzum...senin şantiyelerde çok zor tabiki...inşallahh raporunu sorun çıkmadan alır ve evin keyfini çıkartırsın bebemmm:)))
güle güle kullann sedefimm kuzum..foto istiyoruzz haberin olsunn:))
yooo canım...ben bugun tam 31+0ım ama sanki doktorum 32+0mışım gibi rapor verecek ve süreç başlayacak...önemli olan bebeğin doğum tarihi...doğum sonrası iznin doğum raporunda yazan tarihe göre başlıyormuş...benim 8 haftalık iznim normalde 28 ekimde bitiyor ama beklenen doğum tarihimiz 5 kasım yaa inşallahh...doğum sonrası iznim 5 kasımdan sonraa başlayacak:))) 1 hafta avantajlı durumaa geçiyorsun böylece...
günaydın canlar..
bende bugun okula gıtmedım rapor alıcam haftayadfa doğum izni...
arzu........mavıden bişey olmaz kullan gitsin...
sedef....odanızı gule gule kullanın...
bulemsu.........geçmiş olsun şimdi naıslsın ağrın geçti mi?
eopıdural normal ıle normla rasındakı fark ne?
ıkısındede uyuşturmuyolar mı zaten?
sen normal mi yapacan sezeryan olursan hangisini seçeceksin herkes bir b planı yapmalı benimki zorunluya giriyor druma sordum epiduralın zararı olur mu diye o da dediki belini ölçeriz ona göre karar veririz dedi bel genişliğini ölçüyorlarmış yoksa genel anestezi yani epidural normalde de kendin elinle bir yerlerden tutunup itekliyormuşun biz normalde bir yardım etmiyoruz bekliyoruz dedi bir de karnına çok baskı uyguluyorlarmış nefessiz kalıyormuşun
saol hayatımmmm :) aman boşver yahu ne olacak mevi olsun hem mavi huzur veren renktir
odamız tamamlansın resimlicem sizin için cok heyecanlıyım zaten :)
sen kaç yaşındasın ki canım:26:
saol bitanemmm
seni görmek cok güzel
Saol burcum inşallah..
bende dün bebek odası takımı ararken baya bi gezdim
günaydın hilalcimmm... bende bende çalışıorum ekime kadarrrrr inşallahhhh böle sağlıklı olursammm
günaydın fatmacımmmm... geçmiş olsun canım... artık ağrılar cogalıyor di mi
mervişş günaydın hayatımmm fiyatlar cok iyi
benim hastanemde yaklaşık o civarlarda
odayı tamamlayınca fotolıcam hiloşummmmmmmm
sudem saol canımcımmmm..
kızlar annem bebişimizin bütün eşyalarını dalin deterjanımızla yıkamış ütülemiş misler gibiii olmuşşşşşşşşş
herşeyimiz hazır artık odamızın gelmesini ve yerleşmeyi bekleyecegizzzz
tabi benim dogum canta ve pijamalar hala beklemede ne uyuşuğum yaw
evt kuzum fıyatlar guzel hastane cok guzel bıde butun calısanlar cok ıyı davranıyolar ınsallah doğumda da hersey bukadr guzel gecer
senin hastanen kartal umut hastanesi miydi ?
biri beni durdursun....başladım yine...
en son aldığım..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-48.html#post26272679
kızlarrr esrdan, yaseminden, aysundan haberiniz varmı? geçmişi çok ayrıntııda okuyamadımm...yazdılardaaa haberimde olmadı bilemiyorum gerçi ama:44:
saol hayatımmmm :) aman boşver yahu ne olacak mevi olsun hem mavi huzur veren renktir
odamız tamamlansın resimlicem sizin için cok heyecanlıyım zaten :)
sen kaç yaşındasın ki canım:26:
saol bitanemmm
seni görmek cok güzel
Saol burcum inşallah..
bende dün bebek odası takımı ararken baya bi gezdim
günaydın hilalcimmm... bende bende çalışıorum ekime kadarrrrr inşallahhhh böle sağlıklı olursammm
günaydın fatmacımmmm... geçmiş olsun canım... artık ağrılar cogalıyor di mi
mervişş günaydın hayatımmm fiyatlar cok iyi
benim hastanemde yaklaşık o civarlarda
odayı tamamlayınca fotolıcam hiloşummmmmmmm
sudem saol canımcımmmm..
kızlar annem bebişimizin bütün eşyalarını dalin deterjanımızla yıkamış ütülemiş misler gibiii olmuşşşşşşşşş
herşeyimiz hazır artık odamızın gelmesini ve yerleşmeyi bekleyecegizzzz
tabi benim dogum canta ve pijamalar hala beklemede ne uyuşuğum yaw
biri beni durdursun....başladım yine...
en son aldığım..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-48.html#post26272679
oofff off desene ya yanmışım ben neyse yarın neticeyi yazarım burdan .ben kaçıyorum herkese iyi geceler....
epidural iyiymiş ya...normalde uyuşma yok epiduralde belden aşağısını hissetmiyorsun sadece göğüs altına yapılan baskıları hissediyorsun sancıların düzene girdikten sonra epidural iğnesi vuruyorlar sancın gidiyor sadece ıkınıyorsun boşluğa
saol tatlım ..Aysun evdedir.. Esra 5 günlük rapor almış evini yerleştiriyormuş.. Yaseminden benimde haberim yok malesef..
Ben 32 yaşındayım canım... Sınıra az kaldı yani :)
Ooo yeni ciciler gelmiş, iyi günlerde kullansın inşallah..
epidural iyiymiş ya...
saol tatlım ..
beysalım geliyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?