2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sen normal mi yapacan sezeryan olursan hangisini seçeceksin herkes bir b planı yapmalı benimki zorunluya giriyor druma sordum epiduralın zararı olur mu diye o da dediki belini ölçeriz ona göre karar veririz dedi bel genişliğini ölçüyorlarmış yoksa genel anestezi yani epidural normalde de kendin elinle bir yerlerden tutunup itekliyormuşun biz normalde bir yardım etmiyoruz bekliyoruz dedi bir de karnına çok baskı uyguluyorlarmış nefessiz kalıyormuşun

gel beysalımmm gel annemm..beraberr ilerleyelimm bu yoldaaa

bakalım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

bu arada dün köylü pazarına gittik eşim orada manda yoğurdu isteedi annem sıkı sıkı tembihliyor sakın yeme bak 11 ayda doğurursun dedi yemem aman Allah korusun diyorum

normalde uyuşma yok epiduralde belden aşağısını hissetmiyorsun sadece göğüs altına yapılan baskıları hissediyorsun sancıların düzene girdikten sonra epidural iğnesi vuruyorlar sancın gidiyor sadece ıkınıyorsun boşluğa

herkese günaydınve iyi haftalar kızlar umarım herkes iyidir bakkyorum doğumlar konuşulmaya başlanmış ..
geçen hafta doktorumda bana sordu varmı bi tercihin diye bendjededim sizde uygun görürseniz sezeryan istiyorum ben normal doğum yapamam dedim..

kız lavinya sen yesene 1-2 kaşık manda yoğurdundan

kızlarrr esrdan, yaseminden, aysundan haberiniz varmı? geçmişi çok ayrıntııda okuyamadımm...yazdılardaaa haberimde olmadı bilemiyorum gerçi ama:44:

kızlarrr esrdan, yaseminden, aysundan haberiniz varmı? geçmişi çok ayrıntııda okuyamadımm...yazdılardaaa haberimde olmadı bilemiyorum gerçi ama:44:

valla yasemin ve esra senin gibi tatilciydi ama sanırım tatil dönüşü işleri yoğun olduğundan daha gelemediler aysun kızımızda ev hanımı olduğundan daha uyanamadı sanıırm

saol hayatımmmm :) aman boşver yahu ne olacak mevi olsun hem mavi huzur veren renktir

odamız tamamlansın resimlicem sizin için cok heyecanlıyım zaten :)

Günaydın kızlar,

Bizde başladık işe
Bugün doktora gidicez ve bir aksilik olmazsa rapor alıcaz çok heyecanlıyım. umarım doktor rapor konusunda sorun çıkarmaz, çünki artık evde oturmak istiyorum

sen kaç yaşındasın ki canım:26:

günaydın fıstıklar:) nasılsınız? applecım odan hayırlı olsun:) kaju ve arcak raporlarınıza çabuk kavuşursunuz umarım çok sevindim:)

saol bitanemmm
seni görmek cok güzel

Saol burcum inşallah..
bende dün bebek odası takımı ararken baya bi gezdim

günaydın hilalcimmm... bende bende çalışıorum ekime kadarrrrr inşallahhhh böle sağlıklı olursammm

günaydın güzel haftasonları tatlı anne adayları nasılsınız bakalım
ben ağrı dolu ve uykusuz bir geceden sonra nispeten daha iyiyim şükür

günaydın fatmacımmmm... geçmiş olsun canım... artık ağrılar cogalıyor di mi

mervişş günaydın hayatımmm fiyatlar cok iyi
benim hastanemde yaklaşık o civarlarda

odayı tamamlayınca fotolıcam hiloşummmmmmmm

sudem saol canımcımmmm..

kızlar annem bebişimizin bütün eşyalarını dalin deterjanımızla yıkamış ütülemiş misler gibiii olmuşşşşşşşşş
herşeyimiz hazır artık odamızın gelmesini ve yerleşmeyi bekleyecegizzzz

tabi benim dogum canta ve pijamalar hala beklemede ne uyuşuğum yaw

canım bende bı aksılık olmazsa normal yapmayı dusunuyorum cunku normalde önceden sıkıntı cekıyosun sezeryanda sonradan enınde sonunda bı sekılde acı cekılıyo.

eger normal yolunda ılerlerken bı sıkıntı olursa zorunlu sezeryan olursam onda genel anestezıyı tercıh edıcem epiduralı psıkolojım kaldırmaz:))

evt kuzum fıyatlar guzel hastane cok guzel bıde butun calısanlar cok ıyı davranıyolar ınsallah doğumda da hersey bukadr guzel gecer

senin hastanen kartal umut hastanesi miydi ?

canım ben gecen ay degıstırdım kurtköy emsey evıme yakın oldugundan tercıhım bu oldu.artık son kararım:)) ama umut hastanesınde yasadan önce istege baglı sezeryan 900 tl ıdı degısmedıyse zorunlu sezeryan 680 normal de 480dı yanlıs hatrlamıyorsam

kızlar benim böbreğim ağrıyor hani hatırlarmısınız bilmiyorum ama benim böbreğim genişlemişti 5 gündür falan ara ara giriyor ağrrı doktorumu aradım buscopan kullan dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum bol su içiyorum ama ağrım geçmedi bebeğime bir zararı varmıdır ki uf iinternet buscopanı okuyorum hamilelerin kullanması uygun değildir diyor kafam karışık canım yanıyor öyle yaniii

Gunaydin guzel anne adaylari moonsun disinda bursali arkadas varmiydi burda.siz ne guzel fikir aliosunuz birbirinizden.bende hastanelerle ilgili biseyler sormak istiyorum ama bakalim bursali arkadas cikacak mi burdan

Aysun evdedir.. Esra 5 günlük rapor almış evini yerleştiriyormuş.. Yaseminden benimde haberim yok malesef..

Ben 32 yaşındayım canım... Sınıra az kaldı yani :)

Ooo yeni ciciler gelmiş, iyi günlerde kullansın inşallah..

oofff off desene ya yanmışım ben neyse yarın neticeyi yazarım burdan .ben kaçıyorum herkese iyi geceler....

Insallah hayırlı haberlerle donersin drdan...
Işimiz zor seninki bendende zor...
Bu arada listen ne şekilde yazarsan bende benimkini yazarım sana belki faydası olur...

epidural iyiymiş ya...
saol tatlım ..

beysalım geliyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…