2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ama canım çok yanıyor ve hayatımı çok etkiliyor ütü yaptım dün felçli gibiyim , ev bile süpüremiyorum ne olacak böyle hiç bir fikrim yok senin o kadar yoğun mu ?

yoğun tatlım malesef

şahinus çok güzel kzuucm güle güle kullan

cnm ya rabbim bi daha yaşatmasın kimsenin başına vermesin.
Valla analttıklarından sonra her iki doğumunda artı ve eksi yönlerinin olduğunu anlıyorum
iyice karıştı kafam

evet cnm klasik müzik dinlet veya seni mutlu eden sakin bi müzikl

bebğin doğduğu zaman o müzikle onu sakinleştirebileceksin

ben vivaldi nin 4 mevsim adlı eserine alıştırdım kaça ydır dinliyoruz:

Hemde mutluluk hormonu salgılıyormuş

Selam kızlar nabersiniz?

Bizde haftasonu evden çıkmadık bi tek anneme gittim geldim,c.tesi-pazar evden çıkmadık kocişle ama naaptııkk,temizlik tabi kiii

mis gibi otururuyorum valla,ama acaip yoruldum bu sefer hatta eşim maçlara daldı bende dizine yatıp uyumuş kalmışım,kalçam da ağrıyo ya..

He kızlar bu ay bebişlerimizin acaip kalsiyuma ihtiyacı varmış,malum kemikleşiyorlar artık dr um sütü,yoğurdu,peyniri sakın ihmal etmiyosun demişti..o yüzden sık sık yiyelim doğuma kadar.

Perş yine çağırdı artık sık sık gideceğiz ay çok heyecanlııııııııııııı

Mozart dinliyorum bende kaç aydır..

Son düzenleme:

evet cnaım kalsiyum çok önemli süt yoğurt bırakmamalıyız bol bol tüketelim bebişlerimize yarasın inşallah

tatlım bnmde kasılmalarım oluyo bi süredir karnımın içinde

kasıklarımda da sancı oluyordu ama geçti çok şükür

inşallah erken doğum habercisi değildir

doktorum bana progestan verdi erken doğum olmasın diye

ya bende şunu merak ediyorum sırt üstü yatınca bebek rahatsızmı oluyor acaba karnım gerlilyor çünkü:26::26::26::26::26::26:

anam benim sıpaya yoğurt süt yetmiyor çift çift yiyorum artık sütüde günde 2'ye çıkardım ama yinede banamısın demedi destek alıyoruz daha da fazlası derse doktor artık süte yatıcam mayalanmak üzreyim o derece
ben mozart dinledim ve dinlettim ama babasıyla dayanımıyoruz artık tıngır mıngır'a yaa çok sıkıcıııı diyip atıveriyoruz kulaklığı en sonunda bende evde olduğumda bebiş için aldığım cd var onu kulaklığı karnıma dayıyorum kendi dinliyor ama sesi duydukça tekmeyi basıyor.. sanırım oda sevmedi

Kızlar ben doktora sormayı unuttum son 3 aya girdik artık ilişki yasakmı acabaaa

ya bende şunu merak ediyorum sırt üstü yatınca bebek rahatsızmı oluyor acaba karnım gerlilyor çünkü:26::26::26::26::26::26:

canım sırt üstü sakın yatma !! Sola yat devamlı.. Hem senin kan dolaşımın, hemde bebeğin kan dolaşımını kesiyor sırtüstü yatmak.. Malum bebiş kandan oksijen alıyor.. Aman diyimm.. Eşinede söyle seni sırt üstü gördüğü zaman hemen sola döndürsün

Kızlar ben doktora sormayı unuttum son 3 aya girdik artık ilişki yasakmı acabaaa

Progestan kullanıyorum diye yazmışsın.. Eğer kullanıyorsa yasak olabilir canım sana.. Doktorununa mutlaka danış.. Normalde şimdilerde yasak değil sadece dikkat edilmesi lazım ama, Senin durumun farklı sanırım:26::26:

ahhh cnm yaa aynısını ben yaşadım geçtiğimiz ay

ayrıntılı ultrasonda bebeğin eşi aşağıda olduğu söylendi

doktorum " şimdilik bu bir sorun değil fakat ilerleyen zamanlarda yukarı çıkması lazım takip edicez" dedi

anne adayını korkutmaktan başka bişi değil bu

Bi kaç hafta sonra başka bir doktora muayene oldum

"bebeğin eşi bu haftalarda gelişimini tamamlar ve yukarı çıkar korkacak bişi yok" dedi

normal yani cnm

canım dr um doğuma kadar devam edebilirsin ama çok rahatsız olursan 35.haftada bırak istersen demişti..

bende süt ve peyniri daha çok tüketiyorum yoğurt pek nadir ama ayran içiyorum öyle kapatıyorum açığı..
ya allahtan bende seviyorum mozartı 4.aydan beri falan dinletiyorum neredeyse babası pek sevmez bizde de eve gelir"yine mi mozaarrrrtt"diye bağırır

kulaklığı karnına dayamak ta güzel fikirmiş valla ben bağırta bağırta dinliyorum evde,pıt pıt tepkiler alıyorum her dinlediğimde

Son düzenleme:
kızlar çok giremiyorum yoğunum.

beysal geçmiş olsun canım. bence ilacı kullanmalısın, sonuçta bu bebekler doğacak onlara bakmak için sağlıklı olmamız lazım değil mi?

doktorlara güven, sen sağlıklı ol ki bebekte sağlıklı olsun canım. bu ağrı çekmekle geçecek bir durum değil.

Napıyım tatlım son çare bunu buldum.. Eşime diyorum Rüzgar'ın cd'sini dinleyelim... Ya tuğba yine mi nolur yapma bunu bana diyor birde bebek için olan cd'de müzikler sert geçişli değil hem yumuşak piyano eşliğinde adam yarı uykulu geziyor dinlediğinde

aaaa cnm ya sağol söylediğin için vallahi bilmiyordum kimse de uyarmadı benii
sağa sola yatmaktan sıkılıyorum bazen sırt üstü yatıyorum. Ne zmaan sırt üstü yatsam bebek hareketleri durmuyor o yüzden meraklandım acaba rahatsızmı oluyor diye

evet cnm progestan verdi ama hiç bişi demedi

Aslında onuda vermiyordu ama ben dürtükledim doktoru.
Doktor kasılmaların önemsiz olduğunu söyledi

bende "kasılmlar erken doğum belirtisi olabilirmi" d,iye pimpiriklenince verdi doktor

yine de sormadan bişi yapmayalım en iyisi

Off zaten unuttuk iyice o işlerii

cnm eşinin yaptığı temzlik içine siniyomu:26::26::26::26::26:

evet şekerim bu 2 ay içinde daha sert tekmeler yiyeceğiz sert kemikli bacaklardan :)))))))

valla ben yavaş yavaş sertb tekmeler yemeye başladım:18::18::18:

Gerçekten bu haftalarda artıyo güçleri

oğlan bana tekme attıkça babası "afferin oğlum daha hızlı" diye destek veriyo

Son düzenleme:

Kısmetse bebişlerimize bunu deneyelim doğduktan sonra uyumakta zorluk çekerlerse dinletelim bakalım gevşeyecekler mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…