ama canım çok yanıyor ve hayatımı çok etkiliyor ütü yaptım dün felçli gibiyim , ev bile süpüremiyorum ne olacak böyle hiç bir fikrim yok senin o kadar yoğun mu ?
30 haftalık...3 gün yaşadı...2 yıl önce bugun dogdu ...son adet tarıhlerım nerdeyse aynı yine...
Kısmetse 2 yada 4 isityorum...
Kadın doğum hemşiresinin anlattıklarını anlattım canım...vejen deforme olacak dıye sezeryan olmanın avantaj olmadığını dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım....tabiki normalde doğursan dr. Un çok iyi olmalı yengem mesela normal doğurdu oda ona pişman...çok canını yakmışlar..yeğenime oksijen gitmemiş 10 gün küvezde kaldı...
Dr. Dan dr. A elden elle bünyeden bünyeye fark var...bende sezeryan oldum rahat geçti belki normal doğursam daha zor olurdu ama ablam 10-12 sene önce sezeryan oldu...düşün yeğenlerim ortaokulda....kışın soğuklarda felan hala sızlıyo diyo....düşün yani farkı...
Birde mesela bebek yaşamadı ciğerleri gelişmediği için... Araştırdık normal doğum da bebeğin ciğerleri de gelişiyomuş az da olsa...bu bile bi artı....aklımıza takılıyo aceba normal doğursaydım bebeğim yaşar mıydı?...
Bende zorunlu sezeryan olucam kısmetse epidural düşünüyorum...inşallah bu doğumumda kolay geçer...
sorma canım babası fanatik bjk lı tutturmuş bebeğin hastane de zıbınları bjk olcakmış erkek değil kızım olacak diyorum ne farkeder diyo işim çk zorr:) doktorum bana bebeğin sakin olması için hareketli şarkılar dinletmemi tavsiye etti biraz zıt ama öyle dedi. Içimde davul çalıyo zaten canavar
Selam kızlar nabersiniz?
Bizde haftasonu evden çıkmadık bi tek anneme gittim geldim,c.tesi-pazar evden çıkmadık kocişle ama naaptııkk,temizlik tabi kiii
mis gibi otururuyorum valla,ama acaip yoruldum bu sefer hatta eşim maçlara daldı bende dizine yatıp uyumuş kalmışım,kalçam da ağrıyo ya..
He kızlar bu ay bebişlerimizin acaip kalsiyuma ihtiyacı varmış,malum kemikleşiyorlar artık dr um sütü,yoğurdu,peyniri sakın ihmal etmiyosun demişti..o yüzden sık sık yiyelim doğuma kadar.
Perş yine çağırdı artık sık sık gideceğiz ay çok heyecanlııııııııııııı
evet cnaım kalsiyum çok önemli süt yoğurt bırakmamalıyız bol bol tüketelim bebişlerimize yarasın inşallah
beni kasıklarımda ço ağrı var dr gittim erken doğum tehlikesi olurmu diye açılma olup olmadığına baktı yok idrar testi yaptı temiz aynı sorunu yaşayan varmı çalışıyorum hareketliyimde ama adım atarken nasıl ağrı yapıyo kilitleniyorum resmen
selam kızlar, bende geceleri çok zor uyuyorum artık bir sağa bir sola birde sırt üstü yatarken buluyorum kendimi, sonra kasık ağrısı ile uyanıyorum acaba sırt üstü yatıyorum diyemi , ama uykuda istem dışı oluyor uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi ,son üç ay çok zormuş, dahada zaman var göbekler birazdaha büyüyünce hepten zor olacak :44:
Selam kızlar nabersiniz?
Bizde haftasonu evden çıkmadık bi tek anneme gittim geldim,c.tesi-pazar evden çıkmadık kocişle ama naaptııkk,temizlik tabi kiii
mis gibi otururuyorum valla,ama acaip yoruldum bu sefer hatta eşim maçlara daldı bende dizine yatıp uyumuş kalmışım,kalçam da ağrıyo ya..
He kızlar bu ay bebişlerimizin acaip kalsiyuma ihtiyacı varmış,malum kemikleşiyorlar artık dr um sütü,yoğurdu,peyniri sakın ihmal etmiyosun demişti..o yüzden sık sık yiyelim doğuma kadar.
Mozart dinliyorum bende kaç aydır..
ya bende şunu merak ediyorum sırt üstü yatınca bebek rahatsızmı oluyor acaba karnım gerlilyor çünkü:26::26::26::26::26::26:
Kızlar ben doktora sormayı unuttum son 3 aya girdik artık ilişki yasakmı acabaaa
kızlar iyi geceler,
allah hepinizin bebeklerini hayırlısıyla kucağına almanızı ve hepinize de kolay doğumlar nasip etsin inş..
Ben 2012 aralık annesi adayıyım allah izin verirse, siz benden 1 ay daha tecrübelisiniz, bir konu hakkında yardım isticem sizden eğer bilginiz varsa,
Geçen hafta detaylı ultrasona girdim ben, bebeğimin plasentası önde ve baş aşağı pozisyonda duruyor,henüz doktora da gidemedim, bu hafta gitcem inş..
Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı,araştırıyorum internetten plasentanın önde olması allah korusun erken doğuma neden olabiliyormuş galiba..:44::44:
Kızlar ben doktora sormayı unuttum son 3 aya girdik artık ilişki yasakmı acabaaa
anam benim sıpaya yoğurt süt yetmiyorçift çift yiyorum artık sütüde günde 2'ye çıkardım ama yinede banamısın demedi destek alıyoruz daha da fazlası derse doktor artık süte yatıcam mayalanmak üzreyim o derece
ben mozart dinledim ve dinlettim ama babasıyla dayanımıyoruz artık tıngır mıngır'a yaa çok sıkıcıııı diyip atıveriyoruz kulaklığıen sonunda bende evde olduğumda bebiş için aldığım cd var onu kulaklığı karnıma dayıyorum kendi dinliyor ama sesi duydukça tekmeyi basıyor.. sanırım oda sevmedi
canım dr um doğuma kadar devam edebilirsin ama çok rahatsız olursan 35.haftada bırak istersen demişti..
bende süt ve peyniri daha çok tüketiyorum yoğurt pek nadir ama ayran içiyorum öyle kapatıyorum açığı..
ya allahtan bende seviyorum mozartı 4.aydan beri falan dinletiyorum neredeyse babası pek sevmez bizde de eve gelir"yine mi mozaarrrrtt"diye bağırır
kulaklığı karnına dayamak ta güzel fikirmiş valla ben bağırta bağırta dinliyorum evde,pıt pıt tepkiler alıyorum her dinlediğimde
aaaa cnm ya sağol söylediğin için vallahi bilmiyordum kimse de uyarmadı beniicanım sırt üstü sakın yatma !! Sola yat devamlı.. Hem senin kan dolaşımın, hemde bebeğin kan dolaşımını kesiyor sırtüstü yatmak.. Malum bebiş kandan oksijen alıyor.. Aman diyimm.. Eşinede söyle seni sırt üstü gördüğü zaman hemen sola döndürsün
progestan kullanıyorum diye yazmışsın.. Eğer kullanıyorsa yasak olabilir canım sana.. Doktorununa mutlaka danış.. Normalde şimdilerde yasak değil sadece dikkat edilmesi lazım ama, senin durumun farklı sanırım:26::26:
cnm eşinin yaptığı temzlik içine siniyomu:26::26::26::26::26:selam kızlar nabersiniz?
Mis gibi otururuyorum valla,ama acaip yoruldum bu sefer hatta eşim maçlara daldı bende dizine yatıp uyumuş kalmışım,kalçam da ağrıyo ya..
Mozart dinliyorum bende kaç aydır..
evet şekerim bu 2 ay içinde daha sert tekmeler yiyeceğiz sert kemikli bacaklardan :)))))))
Napıyım tatlım son çare bunu buldum.. Eşime diyorum Rüzgar'ın cd'sini dinleyelim... Ya tuğba yine mi nolur yapma bunu bana diyorbirde bebek için olan cd'de müzikler sert geçişli değil hem yumuşak piyano eşliğinde adam yarı uykulu geziyor dinlediğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?