canım dr um doğuma kadar devam edebilirsin ama çok rahatsız olursan 35.haftada bırak istersen demişti..
bende süt ve peyniri daha çok tüketiyorum yoğurt pek nadir ama ayran içiyorum öyle kapatıyorum açığı..
Ya allahtan bende seviyorum mozartı 4.aydan beri falan dinletiyorum neredeyse babası pek sevmez bizde de eve gelir"yine mi mozaarrrrtt"diye bağırır
Kulaklığı karnına dayamak ta güzel fikirmiş valla ben bağırta bağırta dinliyorum evde,pıt pıt tepkiler alıyorum her dinlediğimde
anam benim sıpaya yoğurt süt yetmiyorçift çift yiyorum artık sütüde günde 2'ye çıkardım ama yinede banamısın demedi destek alıyoruz Daha da fazlası derse doktor artık süte yatıcam mayalanmak üzreyim o derece
Ben mozart dinledim ve dinlettim ama babasıyla dayanımıyoruz artık tıngır mıngır'a yaa çok sıkıcıııı diyip atıveriyoruz kulaklığıEn sonunda bende evde olduğumda bebiş için aldığım cd var onu kulaklığı karnıma dayıyorum kendi dinliyor ama sesi duydukça tekmeyi basıyor.. Sanırım oda sevmedi
cnm eşinin yaptığı temzlik içine siniyomu:26::26::26::26::26:
valla ben yavaş yavaş sertb tekmeler yemeye başladım:18::18::18:
Gerçekten bu haftalarda artıyo güçleri
oğlan bana tekme attıkça babası "afferin oğlum daha hızlı" diye destek veriyo
-aslında peşinde geziyorum benO süpürüyor ama onda öyle bi anne var kiiiii titizlik abidesi öyle yetiştirmiş kadın,bi de eşim üniv.i şehirdışında okumuş onun avantajı çok..
Silme işlemini ben yapıyorum,banyo,wc temizleme işlerini vermem yine de içime sinmez..süpürsün yeter..
-zaten ne isterler eşlerinden bilmem mi benimki de sabah şikayet ediyodu beni oğluma oğlum anan çok konuşmuyo mu sence de diye
Kısmetse bebişlerimize bunu deneyelim doğduktan sonra uyumakta zorluk çekerlerse dinletelim bakalım gevşeyecekler mi :))
doktorlar severler diyolar ama bizde onlara güveniyoruz
inşallah çocuklara eziyet etmiyoruzdur:44::44::44:
ben uyku kuzusu aldım.. Anne karnında duyduğu seslerin aynısı var orda.. Kullanan birini gördüm oğlu pıt diye uyudu.. Ben birazda ona güveniyorum
peşindemi geziyosun
Valla bende bazen eşime bişi yaptırcak olsam
o yapıyo bende peşinde bi daha yapıyorum, benm eşim hiç alışmamış işe falan içime sinmiyor
bide çok dağınık yaaa işten gelip çoralarını olduğu yere bırakıyo
şu an yine bişiler yapabiliyrum ama ilerleyen zamanlarda evimizi .ok götürcek sanırım
ben uyku kuzusu aldım.. Anne karnında duyduğu seslerin aynısı var orda.. Kullanan birini gördüm oğlu pıt diye uyudu.. Ben birazda ona güveniyorum
ayy o neymişş bende alıyımmmmm nerde bulabilirim
hani kırıntı falan bırakırsa tekrar yapsın diye
evet 1-2 ay içinde iyice ağırlaşıcaz allah yardımcımız olsun..
ya ondan bende almak istiyorum bi de son ay bi peluş oyuncakla uyursak kokumuz sinermiş ve doğduktan sonra yatağına koyunca bizi hep yanında hissedermiş..
canım ben gecen ay degıstırdım kurtköy emsey evıme yakın oldugundan tercıhım bu oldu.artık son kararım:)) ama umut hastanesınde yasadan önce istege baglı sezeryan 900 tl ıdı degısmedıyse zorunlu sezeryan 680 normal de 480dı yanlıs hatrlamıyorsam
kızlar benim böbreğim ağrıyor hani hatırlarmısınız bilmiyorum ama benim böbreğim genişlemişti 5 gündür falan ara ara giriyor ağrrı doktorumu aradım buscopan kullan dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum bol su içiyorum ama ağrım geçmedi bebeğime bir zararı varmıdır ki uf iinternet buscopanı okuyorum hamilelerin kullanması uygun değildir diyor kafam karışık canım yanıyor öyle yaniii
Aysun evdedir.. Esra 5 günlük rapor almış evini yerleştiriyormuş.. Yaseminden benimde haberim yok malesef..
Ben 32 yaşındayım canım... Sınıra az kaldı yani :)
Ooo yeni ciciler gelmiş, iyi günlerde kullansın inşallah..
Eki Görüntüle 501886 bakALIM YAPABİLDİM Mİ
Selam kızlar nabersiniz?
Bizde haftasonu evden çıkmadık bi tek anneme gittim geldim,c.tesi-pazar evden çıkmadık kocişle ama naaptııkk,temizlik tabi kiii
mis gibi otururuyorum valla,ama acaip yoruldum bu sefer hatta eşim maçlara daldı bende dizine yatıp uyumuş kalmışım,kalçam da ağrıyo ya..
He kızlar bu ay bebişlerimizin acaip kalsiyuma ihtiyacı varmış,malum kemikleşiyorlar artık dr um sütü,yoğurdu,peyniri sakın ihmal etmiyosun demişti..o yüzden sık sık yiyelim doğuma kadar.
Perş yine çağırdı artık sık sık gideceğiz ay çok heyecanlııııııııııııı
Mozart dinliyorum bende kaç aydır..
Ben kuzuya şimdiden sarılmaya başlıyım o zaman :)))
Selam kızlarr nabersiniz???
Biz son çalışma haftamıza girmiş olmanın mutluluğuyla aybaşı yoğunluğunu atlatmaya çalışıyoruz.
Kajummm, ne yaptın tatlım raporunu alabildin mi???
niloşum ben aklıma esince yiyip içiyorum ama öle özen göstermiorum valla sen öle diosan
her akşam bi bardak süt içim bari soğuk soğuk..
benimki karnımın içinde coşuyor tutabilene aşk olsunn mozart dinlesem sakinleşir mi ki
Kızlar lohusa taçlarınızı almayı unutmayın!!!
benim şimdi iki tane kırmızı var kayınvalidemin aldığı, resimlerini paylaşmıştımmm
Eki Görüntüle 501974 Eki Görüntüle 501975
bi tane daha istiyorumda onu geceliğe uygun alalım diyorumm...?
gecelik rengime de karar verebilmiş degilimmm mor,pembe,beyaz aklımda olan renkler:26:
bi de kaç takım aldınız ? gecelik mi yoksa pijamalı bi şey mi bilgi verin banaaaaaaaa:92:
iki hastanede anadolu yakasında hem ekonomik hem en iyi hastaneler mervişim
inşallah ağrısız sızısız rahat doğumlarımız olur bende düşünmeler başladı:18:
canımcım geçmiş olsun.. hiç bilgim yok, doktoruna danışmalısın..
32 mi waaooww tubiş ablaaaaa
bende hep 30 da doğurmak istiodum ama 2 sene öncesi oldu kısmet :)
yirim ben bunuuuuuuuu
geceliğini de iyi günlerde giy canım hayırlı olsun..
ben daha almadım ama süslü püslü bişey istiyorummmm
niloşum ben aklıma esince yiyip içiyorum ama öle özen göstermiorum valla sen öle diosan
her akşam bi bardak süt içim bari soğuk soğuk..
benimki karnımın içinde coşuyor tutabilene aşk olsunn mozart dinlesem sakinleşir mi ki
Kızlar lohusa taçlarınızı almayı unutmayın!!!
benim şimdi iki tane kırmızı var kayınvalidemin aldığı, resimlerini paylaşmıştımmm
Eki Görüntüle 501974 Eki Görüntüle 501975
bi tane daha istiyorumda onu geceliğe uygun alalım diyorumm...?
gecelik rengime de karar verebilmiş degilimmm mor,pembe,beyaz aklımda olan renkler:26:
bi de kaç takım aldınız ? gecelik mi yoksa pijamalı bi şey mi bilgi verin banaaaaaaaa:92:
valla ben yavaş yavaş sertb tekmeler yemeye başladım:18::18::18:
Gerçekten bu haftalarda artıyo güçleri
oğlan bana tekme attıkça babası "afferin oğlum daha hızlı" diye destek veriyo
aynen canım bende öyle düşünüyorum..
hadi gözün aydın canım artık evde rahat rahat vaktinizi geçirirsiniz bebişinle..
aynen sedefciğim valla bende öyle,ama süte yoğunlaştım bu sıralar.
başla tatlım şimdiden mozarta
benim de ablam almış lohusa tacını çok cici bişey,bende 1 gecelik aldım ama 2.yi de pijama ve gecelik arasında kararsız kalıyorum.
naapsak ki:26:
Teşekkürler canımmm, valla evde olmayı çok istiyorum ama kilo alırım diye de korkmuyor değilim
Off Lohusa tacından ben de çok istiyorum ama saf gibi iki ay önce gidip uzun saçlarımı bombeli küt kestirdim ve şu an daha yeni omuzlarımda. Çok pişmanım çünkü ne taç takılabiliyor ne de toka
Son ay boyatıcam sanırım ama taç olarak ne taksam bilmiyorum. Saç bandı, kurdela gibi bişi daha iyi olur herhalde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?