inşalahh teyzesii...allaha emanet kuzucum...evet canım dün itibariylee raporum başladı ama izne çıkmadım.."çalışabilir raporu" aldım...doğum sonrasına aktarcam çalışabildiğim kadar kısmını inşallahh...
bunlar giyeceğim ciciler canım...pembe olanı daha yeni aldım internetten elime ulaşmadı..büyük beden aldım içine sığabilmeyi umut ediyorumm
mavi olanıda eşim almıştı yine internetten o çok güzel oldu..içime sindi..kına gecesinde maviyi giycem..çünkü kına bayanlarn içinde olacagı için açık olucam..saçımı falanda yaptırcamm güzelceeediğerinide düğün için düşündüm...12sinde elimde olcak...eğer içine sığamazsam annemle magazalara bakıcazz:44:
Eki Görüntüle 503078 Eki Görüntüle 503076 Eki Görüntüle 503077
kuzum internetten baktım bişeyler ama çokda kurcalayıp kafamı bulandırmak istemiyorum..doktorumuz geçici bi durum bu haftalarda olur dedi...önce allaha sonra ona güveniyorum..inşallah 2 hafta sonraki nstdede iyi çıkacakk:26:
netteki kaynaklardada çoğunun geçici oldugu yazıyorr:26:
sen nasılsın kuzum? ev işine start vermişinizzallah kolaylık versin...
Kontorle gittiğim hastanenin doğum paketlerini öğrendim mini-midi-maksi doğum paketleri var fiyatlar 750 tl - 1500 tl - 2800 tl
Mininin içinde satandart oda süsleme, kurabiye, doğum sonrası fotoğraf, bakım çantası, bebek giysisi, işitme ve kan grubu testi, hemşilerce emzirme bilgilendirmesi, bebeğin ücretsiz ilk muayenesi var
Midinin içinde oda süsleme kurabiye, doğum sırası ve doğum sonrası fotoğraf, bakım çantası, bebek giysisi, işitme ve kan grubu testi, hemşirelerce emzirme bilgilendirmesi, bebeğin ücretsiz ilk mueyenesi, kaynar ikramı, anneye kuaför hizmeti, diyetisyen yardımı, hastenede bebeğe ve anneye %10 indirim var.
Maksinin içinde oda süsleme kurabiye, bebek şekeri, doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrası fotoğraf, bakım çantası, bebek giysisi, işitme ve kan grubu testi, hemşirelerce emzirme bilgilendirmesi, bebeğin ücretsiz ilk mueyenesi, kaynar ikramı, sıcak -soğuk içecek ikramı, anneye kuaför hizmeti, diyetisyen yardımı, hastenede bebeğe ve anneye %15 indirim, bebeğin kalça usgsi ve metabolizma testi var.
Tabi her bir pakette oda süsleme, kurabiye sayısı artıyor....
Daha ayrıntılı bilgi edinicem, araştırmalarım devam ediyor....
Sen Ankara'da mı yaşıyordun canım,hangi hastane bu?
inşalahh teyzesii...allaha emanet kuzucum...evet canım dün itibariylee raporum başladı ama izne çıkmadım.."çalışabilir raporu" aldım...doğum sonrasına aktarcam çalışabildiğim kadar kısmını inşallahh...
bunlar giyeceğim ciciler canım...pembe olanı daha yeni aldım internetten elime ulaşmadı..büyük beden aldım içine sığabilmeyi umut ediyorumm
mavi olanıda eşim almıştı yine internetten o çok güzel oldu..içime sindi..kına gecesinde maviyi giycem..çünkü kına bayanlarn içinde olacagı için açık olucam..saçımı falanda yaptırcamm güzelceeediğerinide düğün için düşündüm...12sinde elimde olcak...eğer içine sığamazsam annemle magazalara bakıcazz:44:
Eki Görüntüle 503078 Eki Görüntüle 503076 Eki Görüntüle 503077
kuzum internetten baktım bişeyler ama çokda kurcalayıp kafamı bulandırmak istemiyorum..doktorumuz geçici bi durum bu haftalarda olur dedi...önce allaha sonra ona güveniyorum..inşallah 2 hafta sonraki nstdede iyi çıkacakk:26:
netteki kaynaklardada çoğunun geçici oldugu yazıyorr:26:
sen nasılsın kuzum? ev işine start vermişinizzallah kolaylık versin...
canımm, tatlı esramm.. yeni ev, yeni telaşlar, heyecanlar, koşturmacalar ayırdı bizi.. ama işlerin yolunda gitsinde nasılsa görüşürüz..
bende 2 hafta gibi bi süre sonra taşınıcam şu an pek bi şey yapmıyorum.. annemle-kayınvalidem cogu eşyayı koliledi ev darmadagın :)
seninle aynı telaşları bende yaşıycam :)
yeni evinde huzurlu, mutlu, aşk dolu güzel günleriniz olur inşallah.. öpüyorum kocaman
burcu canım sen doktora sordun mu neden oluyor bu şişlikler ve neden geçmiyor hiç ?
acaba sen cok koşturuyosun ondan mı ?
sende benim gibi şanslısın eş konusundaiyiki varlar
Kızçeler ne var ne yok?
dün akşam 2 tabak çubuk makarnayı mideye indirip saat 9da uyuyuvermişim
bugünde şirkette mutlu mesut çalışıyorum ama hala uykum varrr fena uykucuyum 2 gündür
Biraz önce doktordan geldik kızımla uzun süredir görmemiştim çok mutlu oldum kızımı görünce 1300 kilo olmuş kuzum artıkbende 35 günde 2800 kg almışım ecem mahra'mızın sağlık durumu iyi şükür ama ters hala doğum pozisyonuna geçmemiş , vee en başından beri hep ters pozisyonda zaten hiç döndüğünü görmedik dedi doktorumuz , o yüzden yürümek , ayakta durmak , yorulmak ,iş yapmak yok ki dönsün artık dedi ,eğer yürüyüş yaparsan rahime bu pozisyonda oturabilir dedi :18::18: ecemimin saçlarını gösterdi doktorumuz bize bu arada kuyruk sokumu ile ilgili konuştuk b vitamini kullanıcağım günde 2 kere , ama geçmezse 37 . haftada alttan muayene ederken kontrol edeceğim sakıncalı bir durum varsa normal doğum önermeye bilirim çünkü kuyruk sokumun kırılabilir dedi :18::18::18::18::18: artık 3 haftada bir gideceğiz 37 haftaya kadar sonra haftada bir , bir daha gittiğimde nst ye gireceğim , ve artık son 3 aya girdiğimiz için ilişki yasak dedi sizede böyle bir şey söyledi mi doktorunuz merek ettim :26:
Kızlar kulaktan ateş ölçer için bir arkadaşım (2 çocuk annesi) kullanışlı değil, doktorlar koltuk altından ölçen klasik ateş ölçerleri tercih ediyorlar dedi...
Bir de klimalı odada çocuğu yatırma elektirikli soba kullan dedi, doktorlar bebeklerin 1 yaşına kadar ciğerleri içini iyi olmadığını söylemişler...
Süt sağma pompası için de wewell in iyi olduğunu şu avetin chikkonunki gibi olanların pek kullanışlı olmadığını söyledi....
Çevrenizde bu tür konularda bilgi alabileceğiniz kişiler varsa paylaşın lütfen....
Fikir edinelim....
Kontorle gittiğim hastanenin doğum paketlerini öğrendim mini-midi-maksi doğum paketleri var fiyatlar 750 tl - 1500 tl - 2800 tl
Mininin içinde satandart oda süsleme, kurabiye, doğum sonrası fotoğraf, bakım çantası, bebek giysisi, işitme ve kan grubu testi, hemşilerce emzirme bilgilendirmesi, bebeğin ücretsiz ilk muayenesi var
Midinin içinde oda süsleme kurabiye, doğum sırası ve doğum sonrası fotoğraf, bakım çantası, bebek giysisi, işitme ve kan grubu testi, hemşirelerce emzirme bilgilendirmesi, bebeğin ücretsiz ilk mueyenesi, kaynar ikramı, anneye kuaför hizmeti, diyetisyen yardımı, hastenede bebeğe ve anneye %10 indirim var.
Maksinin içinde oda süsleme kurabiye, bebek şekeri, doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrası fotoğraf, bakım çantası, bebek giysisi, işitme ve kan grubu testi, hemşirelerce emzirme bilgilendirmesi, bebeğin ücretsiz ilk mueyenesi, kaynar ikramı, sıcak -soğuk içecek ikramı, anneye kuaför hizmeti, diyetisyen yardımı, hastenede bebeğe ve anneye %15 indirim, bebeğin kalça usgsi ve metabolizma testi var.
Tabi her bir pakette oda süsleme, kurabiye sayısı artıyor....
Daha ayrıntılı bilgi edinicem, araştırmalarım devam ediyor....
Medline-adana kızlar bu arada....
Kızlar kulaktan ateş ölçer için bir arkadaşım (2 çocuk annesi) kullanışlı değil, doktorlar koltuk altından ölçen klasik ateş ölçerleri tercih ediyorlar dedi...
Bir de klimalı odada çocuğu yatırma elektirikli soba kullan dedi, doktorlar bebeklerin 1 yaşına kadar ciğerleri içini iyi olmadığını söylemişler...
Süt sağma pompası için de wewell in iyi olduğunu şu avetin chikkonunki gibi olanların pek kullanışlı olmadığını söyledi....
Çevrenizde bu tür konularda bilgi alabileceğiniz kişiler varsa paylaşın lütfen....
Fikir edinelim....
kızlar catlak kremlerınız nası ben mustela kullanıorum ama kremın emılımı hosuma gıtmıo eskı catlaklarıma yenı bı catlak eklenmedı ama guselce emılen bı krem ıstıorum sız ne kullanıosunuz
kızlar catlak kremlerınız nası ben mustela kullanıorum ama kremın emılımı hosuma gıtmıo eskı catlaklarıma yenı bı catlak eklenmedı ama guselce emılen bı krem ıstıorum sız ne kullanıosunuz
kızlar daha önce mevzusu geçtimi bilmiyorum ama bebişinin kıyafetlerini yıkayan arkadaşlardan acaba kurutma makinası kullanan varmı? aldığım tüm kıyafetlerde kurutma makinası kullanma işareti var ama narin de falan kurutsam çekermi bilemedim, dünyanın parasını verdik yazık olsunda istemiyorum :) tecrübelerinize sığınıyorum lütfeeennnn
ben Lierac kullanıyorum çok memnunum 75 tl. civarı.. önceki dogumumdan kalan çatlaklarım var yeni hiç oluşmadı..
bende bugun yıkıyorum kadife tarzı tulumları yünlü prog. attım sadece fazlalık suyunu aldırdım nolur nolmaz dıye..diğerlerinide kullanıma hazır prog. deilde ütüye hazır prog. atcam yada hassaslara atcam..
kızlar bu arada yorgan ve yastık aldınız mı ben yün kullanmak ıstemıyorum bakteri vs. den dolayı, ne tür yastık yorgan almalıyım bilemedim:44:
sonucuda yazarmısın kurutma makinasıyla ilgili, çok hazırcı oldum ama napıyım yaaa
bide ben tanıdık eczaneden 40 tl ye aldım lierac'ı, tanıdık bulursanız diye söyliyim dedim
Biraz önce doktordan geldik kızımla uzun süredir görmemiştim çok mutlu oldum kızımı görünce 1300 kilo olmuş kuzum artıkbende 35 günde 2800 kg almışım ecem mahra'mızın sağlık durumu iyi şükür ama ters hala doğum pozisyonuna geçmemiş , vee en başından beri hep ters pozisyonda zaten hiç döndüğünü görmedik dedi doktorumuz , o yüzden yürümek , ayakta durmak , yorulmak ,iş yapmak yok ki dönsün artık dedi ,eğer yürüyüş yaparsan rahime bu pozisyonda oturabilir dedi :18::18: ecemimin saçlarını gösterdi doktorumuz bize bu arada kuyruk sokumu ile ilgili konuştuk b vitamini kullanıcağım günde 2 kere , ama geçmezse 37 . haftada alttan muayene ederken kontrol edeceğim sakıncalı bir durum varsa normal doğum önermeye bilirim çünkü kuyruk sokumun kırılabilir dedi :18::18::18::18::18: artık 3 haftada bir gideceğiz 37 haftaya kadar sonra haftada bir , bir daha gittiğimde nst ye gireceğim , ve artık son 3 aya girdiğimiz için ilişki yasak dedi sizede böyle bir şey söyledi mi doktorunuz merek ettim :26:
Fikir edinelim....
Bir de kulak pamuğunu tavsiye etmiyorlarmış temiz bir tülbentle temizleyin diyorlarmış peki içini nasıl temizleyeceğiz?
Bir de burun aspratörüne gerek yokmuş, peki o minicik burnu nasıl temizlicez biz???
Zarar veririm diye ödüm kopar benim ya...
güzel ciciler canım. güle güle giy. pembe olanın bollaşan tarafı sanki biraz aşağıda kalmış. karnına denk gelir gibi. en iyisi giyip görmek.
selam canım, şişlikler normalmiş, herkesin bünyesi farklı işte. ayakta kalmadığım zamanda oluyor. artık inmiyorlar, alıştım ben onlara
canım sana kolaylıklar diliyorum, zor zamana denk geldi ama ne güzel yeni ev yeni bir birey, çok mutlu olursunuz inşallah.
maşallah canım bebişine. kilosu çok güzel
kuyruk sokumu problemini hatırlıyorum. hayırlısı canım, sezeryan olmak bence çok kötü bişi değil. bebeklerimiz iyi olsunda nasıl olursa olsun değil mi?
bebeğin dönmesi için sadece yürü dedi demek. en azından sürekli yat dememiş. umarım hemencecik döner canım.
ben göğüs pompası philips alıcam canım ya, kime sorsam çok iyi dedi.
canım ya bebekle ilgili kontroller doğuma dahil diye biliyorum. ben kendi hastanemle konuştum. doğum yaparsam ilk 28 günlük tüm masraflarını zaten devlet karşılıyormuş. tüm testlerde dahilmiş.
Bende mustela kullaniyorum digerleri cok yagli gelio bana,henuz bende de catlak yok ama ben memnunum musteladan hemen emiyo tenim.arada bice bebe yagi kullaniyorum iste.kızlar catlak kremlerınız nası ben mustela kullanıorum ama kremın emılımı hosuma gıtmıo eskı catlaklarıma yenı bı catlak eklenmedı ama guselce emılen bı krem ıstıorum sız ne kullanıosunuz
kızlar daha önce mevzusu geçtimi bilmiyorum ama bebişinin kıyafetlerini yıkayan arkadaşlardan acaba kurutma makinası kullanan varmı? aldığım tüm kıyafetlerde kurutma makinası kullanma işareti var ama narin de falan kurutsam çekermi bilemedim, dünyanın parasını verdik yazık olsunda istemiyorum :) tecrübelerinize sığınıyorum lütfeeennnn
maşallah canımm
o zaman sen doğuma kadar yatacaksın anlaşılan.. bizim bebiş ne durumda ben hiç bilmiorumm.. oyyy saçlarını bile görmüşsün ne güzel :)
kuyruk sokumunda ne var ki ? ben henüz nst ye girmedim, 14 eylülde inşallah :)
benim doktorum bu konulara hiç girmedi bende sormadım :)
hmmm zaten genelde yatıyorum ama her gittiğimde de tekrarlıyor sağ olsunevet çok güzeldi ya hiç böyle bir şey öğreniceğimi sanmıyordum direk gördüm saçlarını dik dik duruyordu ya çok ağrım var dı ne yürüyebiliyorum , ne oturabiliyorum sadece yatar pozisyonda oturabiliyorum , yatınca da sağıma soluma dönemiyorum anlattım doktor da böyle söyledi e daha kilo alacağım son aylarda ya halim ne olacak bilemiyorum , bu acı o kadar zor ki ağlaya ağlaya yatıp ağlaya ağlaya kalkıyorum ben de 26 eylül inş. ben hiç sormadan direk söyledi , hatta alttan muayanede 37 hafta da başlıyacakmış onuda öğrendim
güzel haberler alırsın inş. az kalmış senin de muaynene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?