Biraz önce doktordan geldik kızımla uzun süredir görmemiştim çok mutlu oldum kızımı görünce 1300 kilo olmuş kuzum artıkbende 35 günde 2800 kg almışım ecem mahra'mızın sağlık durumu iyi şükür ama ters hala doğum pozisyonuna geçmemiş , vee en başından beri hep ters pozisyonda zaten hiç döndüğünü görmedik dedi doktorumuz , o yüzden yürümek , ayakta durmak , yorulmak ,iş yapmak yok ki dönsün artık dedi ,eğer yürüyüş yaparsan rahime bu pozisyonda oturabilir dedi :18::18: ecemimin saçlarını gösterdi doktorumuz bize bu arada kuyruk sokumu ile ilgili konuştuk b vitamini kullanıcağım günde 2 kere , ama geçmezse 37 . haftada alttan muayene ederken kontrol edeceğim sakıncalı bir durum varsa normal doğum önermeye bilirim çünkü kuyruk sokumun kırılabilir dedi :18::18::18::18::18: artık 3 haftada bir gideceğiz 37 haftaya kadar sonra haftada bir , bir daha gittiğimde nst ye gireceğim , ve artık son 3 aya girdiğimiz için ilişki yasak dedi sizede böyle bir şey söyledi mi doktorunuz merek ettim :26:
yarenim özletiyorsun kendiniimerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim evet o minnak kıyafetlerin içi dolacak mis kokularlaagünaydın fıstıklarım... 2 gündür koşturmacadan topiğe giremiyorum... bugünde bebiş erkenden kaldırdı süt içtik fotoları yüklemeye çalışıyorum ama nafile pc hafıza kartımı okumuyor
bebişin cicilerini yıkadık bugünde ütüleyip çantasını hazır edecezminnak minnaklar ya ne kadanda güzeller:)
sığar kuzum bence ya en kötü astarını genişletirsin alttan üst kısmı sığar diye düşünüyorum ..lavinyam kolay gelsin kuzum...muhteşemm bişeyy değilmi...kurban olurum ben onları veren Yaradana
burcummm benimde tek kaygım o bölgesi zaten elbisenin...büyük beden aldım inşallahh sığarım..yoksa başlasınnn mağaza mağaza gezmeler..diktirmeyi düşündüm aslında ama bunun gibi bi abiye elbiseye 1000tl dedibende hele hele şu zamanda veremem o kaaa parayı diyee alternatifler düşünmeye başladım
hatunlar günaydın...
yarenim özletiyorsun kendinii
canım benim evet o minnak kıyafetlerin içi dolacak mis kokularlaa
sığar kuzum bence ya en kötü astarını genişletirsin alttan üst kısmı sığar diye düşünüyorum ..
günaydın fıstıklar bugün hiç enerjik değiliz ağrılarımız ilaç içmemize rağğmen devam ediyor gece hiç uyuyamadık bakalım bugün nasıl geçicek:2:
günaydın kuzum...geçmiş olsunn canımm beysalım...ilaç neden fayda etmedi yaaakeşke izin alıp öğlene kadar uyuyabilsen be güzelim...:44:
inşallahh sığarım canım yaa:18: dombili dombilii göbüşümm sığmıyorr biyeree...oyyy yerim ben onun içindekini...
günaydın fıstıklarım... 2 gündür koşturmacadan topiğe giremiyorum... bugünde bebiş erkenden kaldırdı süt içtik fotoları yüklemeye çalışıyorum ama nafile pc hafıza kartımı okumuyor
bebişin cicilerini yıkadık bugünde ütüleyip çantasını hazır edecezminnak minnaklar ya ne kadanda güzeller:)
lavinyam kolay gelsin kuzum...muhteşemm bişeyy değilmi...kurban olurum ben onları veren Yaradana
burcummm benimde tek kaygım o bölgesi zaten elbisenin...büyük beden aldım inşallahh sığarım..yoksa başlasınnn mağaza mağaza gezmeler..diktirmeyi düşündüm aslında ama bunun gibi bi abiye elbiseye 1000tl dedibende hele hele şu zamanda veremem o kaaa parayı diyee alternatifler düşünmeye başladım
hatunlar günaydın...
sığar kuzum bence ya en kötü astarını genişletirsin alttan üst kısmı sığar diye düşünüyorum ..
günaydın fıstıklar bugün hiç enerjik değiliz ağrılarımız ilaç içmemize rağğmen devam ediyor gece hiç uyuyamadık bakalım bugün nasıl geçicek:2:
canım benim olsun artık seneye kızçenle gidersin fuara :) iyi ol diye kısıtlıyo eşin seni kızma onadaGünaydın güzel anneler, tatlı bebişler.
Dün yalvar yakar bebişin odasıyla ilgilenmek için eşimden izin aldım. nevresim takımını geçirdim. cicilerini dolaba yerleştirdim. 2 çekmeden bahsediliyordu, benim tüm çekmecelerim doldunasılsa heryer dolmaz başka şeyler koyarım diye planlamıştım oysa :)) biraz daha büyürse bu dolaplarda yetmeyecek anlaşıldı.
dün halımız geldi. perdemizde tamamlanınca bir tek süslemelerimiz kalacak. gerçekten çok heyecan verici. iki dakika da bir odasına gidip bakıyorum. :)))
eh tabi fazla dolandığım için ayaklarım feci şiş şu anda. akşama kadar patlarlar sanırım
canım günaydın. çok güzeller değil mikullanmayıda Allah bize nasip etsin. çok yorma sen kendini. dinlen canım. bak sen arada rahatsızlanınca tüm topik heyecanlandık. doğururuz valla hep birden :)))
günaydın canım. evet canım elbisenin o kısmı kafa karıştırıyor. büyük beden aldım diyorsun, sığarsın inşallah canım. ya bide moralini bozmayım ama daha düğüne 25 gün var. biraz daha göbeğimiz çıkacak kesin. elbise zor olursa üzerine düğün zamanı sığmayabilirsin(((.
günaydın canım, geçmiş olsun yaa, böbrek ağrısı fecidir. Allah yardımcın olsun. belki doktor başka bir ilaç verir geçer canım olmaz mı?
ha bu arada izmir fuarı açıldı. konuk şehir Hataymış. gitmeyi istiyorum ama eşim izin vermiyor. ayaklarım çok şişermiş((( yöresel yemek yicektim ben yaaaa :44: kısıtlanmak ne kötü bişimiş. bunuda öğrendim.
günaydın canımgünaydın yazdıklarım gitmedi galiba ben de bugün keyifsizim rüyaların gölgesinde bir gün geçireceğim anlaşılan kızı olacaklar vipdukkan.com
bir bakın hoş şeyler varmış.
uzun bir aradan sonra herkese merhabaa,,kasım annelerinin durumları nasıl bakalım.umarım herkesin iyi geçiyodur benim bu iki hafta öncesinde kalçamda şiddetli kramplar vardı hiç yürüyemicek pozisyondaydım.ama saolsun dr ilaç takviyesi yapınca kendime geldim.meğer magnezyum kalsiyum dengesizliği varmış bende...şükür düzeldimmm
günaydın yazdıklarım gitmedi galiba ben de bugün keyifsizim rüyaların gölgesinde bir gün geçireceğim anlaşılan kızı olacaklar vipdukkan.com
uzun bir aradan sonra herkese merhabaa,,kasım annelerinin durumları nasıl bakalım.umarım herkesin iyi geçiyodur benim bu iki hafta öncesinde kalçamda şiddetli kramplar vardı hiç yürüyemicek pozisyondaydım.ama saolsun dr ilaç takviyesi yapınca kendime geldim.meğer magnezyum kalsiyum dengesizliği varmış bende...şükür düzeldimmm
günaydın herkese, 2 gecedir bende ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum. benim midemde mide fıtığı+reflü var, sanırım meleğim büyüdükçe baskı yapıyor, 2 gecedir oturarak uyuyorum resmen. sabaha karşı ancak sızıyorum sonrada işe geç kalıyorumhamile olmak ne zor bişeymiş gerçekten
Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler.
Dün yalvar yakar bebişin odasıyla ilgilenmek için eşimden izin aldım. nevresim takımını geçirdim. cicilerini dolaba yerleştirdim. 2 çekmeden bahsediliyordu, benim tüm çekmecelerim doldunasılsa heryer dolmaz başka şeyler koyarım diye planlamıştım oysa :)) biraz daha büyürse bu dolaplarda yetmeyecek anlaşıldı.
dün halımız geldi. perdemizde tamamlanınca bir tek süslemelerimiz kalacak. gerçekten çok heyecan verici. iki dakika da bir odasına gidip bakıyorum. :)))
eh tabi fazla dolandığım için ayaklarım feci şiş şu anda. akşama kadar patlarlar sanırım
canım günaydın. çok güzeller değil mikullanmayıda Allah bize nasip etsin. çok yorma sen kendini. dinlen canım. bak sen arada rahatsızlanınca tüm topik heyecanlandık. doğururuz valla hep birden :)))
günaydın canım. evet canım elbisenin o kısmı kafa karıştırıyor. büyük beden aldım diyorsun, sığarsın inşallah canım. ya bide moralini bozmayım ama daha düğüne 25 gün var. biraz daha göbeğimiz çıkacak kesin. elbise zor olursa üzerine düğün zamanı sığmayabilirsin(((.
günaydın canım, geçmiş olsun yaa, böbrek ağrısı fecidir. Allah yardımcın olsun. belki doktor başka bir ilaç verir geçer canım olmaz mı?
ha bu arada izmir fuarı açıldı. konuk şehir Hataymış. gitmeyi istiyorum ama eşim izin vermiyor. ayaklarım çok şişermiş((( yöresel yemek yicektim ben yaaaa :44: kısıtlanmak ne kötü bişimiş. bunuda öğrendim.
günaydın herkese kızlar..
artık ağrılar başladı tabi bendede oluyo arada ama allahtan uyuyabiliyorum şimdilik tabi..
bu arada herkes bana erken doğuracan sen diyo canımı sıkıyolarya..
hayret bişey doğurasımyoksada doğurtucaklar beni
birde annem hacca gidecek yani çok büyük 1 ihtimalle doğumda yanımda olamıyacak..
buda beni üzmüyo değil hani inşallah bebişim annem gelene kadar bekleye bilir tek isteyim bu..
tatlım ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım..çokda memnun kaldım..bebek kokuyorrGunaydın guzel anneler nasılsınız?
Bir sorum olacaktı, bebeğin çamaşırlarını neyle yıkadınız, hangi marka deterjan yani?..
tatlım o çok bilmişşş teyzeleri kulak asma..banada dediler..." oooooooo yoooooooo durmaaz seninki 2 ay daha, en fazla 1 ayın var...30 eylüldeki düğün tarihinizi yanlış almışınızz" falan filan...bende taktım kafaya ama sonraa anladımkii kim ne dersee desinn bebeğimin bu dünyada rızkı ne zaman başlıyorsaaa o zaman gelecek...
anneciğin hayırlısıylaa gitsin gelsin inşallah...allah kabul etsin...sana ordan fadime anamızın otundan getirsin...sen doğumdayken suya koyarsınızz o ot el gibi açıldıkçaa seninde rahmin kolaylıklaa açılırrr allahın izniyle....
bak kız allah söyletti herhalde...annen yanındaa olacak allahın izniylee doğumundaa...
Gunaydın guzel anneler nasılsınız?
Bir sorum olacaktı, bebeğin çamaşırlarını neyle yıkadınız, hangi marka deterjan yani?..
maşallah canımm
o zaman sen doğuma kadar yatacaksın anlaşılan.. bizim bebiş ne durumda ben hiç bilmiorumm.. oyyy saçlarını bile görmüşsün ne güzel :)
kuyruk sokumunda ne var ki ? ben henüz nst ye girmedim, 14 eylülde inşallah :)
benim doktorum bu konulara hiç girmedi bende sormadım :)
hmmm zaten genelde yatıyorum ama her gittiğimde de tekrarlıyor sağ olsunevet çok güzeldi ya hiç böyle bir şey öğreniceğimi sanmıyordum direk gördüm saçlarını dik dik duruyordu ya çok ağrım var dı ne yürüyebiliyorum , ne oturabiliyorum sadece yatar pozisyonda oturabiliyorum , yatınca da sağıma soluma dönemiyorum anlattım doktor da böyle söyledi e daha kilo alacağım son aylarda ya halim ne olacak bilemiyorum , bu acı o kadar zor ki ağlaya ağlaya yatıp ağlaya ağlaya kalkıyorum ben de 26 eylül inş. ben hiç sormadan direk söyledi , hatta alttan muayanede 37 hafta da başlıyacakmış onuda öğrendim
güzel haberler alırsın inş. az kalmış senin de muaynene
canım Allah yardımcın olsun.. neyse ki geçici bir süreç biraz daha sabır sonra bebeğine kavuşacaksın ve
bol bol gezersin bebişinle, eşinle inşallah...
inşallah canım bakalım heyecanlıyım ilk nst için :)
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarencikkkkk merhabalarrrrrrr nerelerdesinnn
günaydın fıstıklarım... 2 gündür koşturmacadan topiğe giremiyorum... bugünde bebiş erkenden kaldırdı süt içtik fotoları yüklemeye çalışıyorum ama nafile pc hafıza kartımı okumuyor
lavinyammm mailini aldım sana mail atıcam canımın içi.. ohhh yarasın süt çok faydalı(her ne kadar ben içemesemde:))
benimde annem bütün eşyalarını yıkamış ütülemiş.. zaman daralıyor dırırırımmmm :)
lavinyam kolay gelsin kuzum...muhteşemm bişeyy değilmi...kurban olurum ben onları veren Yaradana
hatunlar günaydın...
hilalim günaydın canımmm... görümcelerin en tatlısıııı düğün ne zaman ?
ben şu an cibinlik arayışındayım, cibinliği nasıl yaptırıyorsun var mı fotosu ?
betüşüm günaydın kuzumm ağrılar bende de oluyor hatta bu sabah kasıklarımda ağrıyla uyandım
az kaldı artık sabretmekten başka çaremiz yok.. bi doğsa şu bebişler eski halime bi dönsem diyorummm..
Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler.
burcuuu sen anlatırken ben nasıl heyecan yaptımmm :) halısı, perdesi, cibinlik ve avizesi arayışındayım bende :)
herşeyin en güzeli olsun istiyorum hep :) sanırım oda yerleşince bende çıkamıycam ordan :)
sabah işe gelirken perdecide küçük pembe çiçekli fonlar gördüm akşam uğrayp bakıcam galiba şeker gibi duruyolar :)
hatay yemekleri de nefis olur ben muhammarasına bayılırım mesela mmmmm
günaydın yazdıklarım gitmedi galiba ben de bugün keyifsizim rüyaların gölgesinde bir gün geçireceğim anlaşılan kızı olacaklar vipdukkan.com
günaydın burcu canım bende tuhaf karışık rüyalar görüyorum son günlerde hayır olsun..
olur muş bu dönemlerde..
günaydın canım.. geçmişler olsun.. benimde bi ara bacak kramplarım coktu ama geçti hemde o ilacı hiç içmeden:26:
günaydın herkese, 2 gecedir bende ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum. benim midemde mide fıtığı+reflü var, sanırım meleğim büyüdükçe baskı yapıyor, 2 gecedir oturarak uyuyorum resmen. sabaha karşı ancak sızıyorum sonrada işe geç kalıyorumhamile olmak ne zor bişeymiş gerçekten
günaydın canım evet hamilelik zor gerçekten, işte onun için annelerin hakkı ödenmez..
Allah yardımcımız olsun..
günaydın herkese kızlar..
artık ağrılar başladı tabi bendede oluyo arada ama allahtan uyuyabiliyorum şimdilik tabi..
bu arada herkes bana erken doğuracan sen diyo canımı sıkıyolarya..
hayret bişey doğurasımyoksada doğurtucaklar beni
birde annem hacca gidecek yani çok büyük 1 ihtimalle doğumda yanımda olamıyacak..
buda beni üzmüyo değil hani inşallah bebişim annem gelene kadar bekleye bilir tek isteyim bu..
Günaydın canım.. ağrılar başlıyor cünkü doğumlar yaklaşıyor..
sen her söylenene kulak asma boşver millet sever boş konuşmayı
annenin hacca gitmesi cok güzel ama zor bi döneme gelmiş..
kayınvaliden yanında olur o zaman..
Gunaydın guzel anneler nasılsınız?
günaydın canım.. benim annem dalin aldı, harika kokuyor kesinlikle tavsiye ederizzz...
GÜNAYDIN CANLARIMMMM....
dün akşam aşkımın toplantısı vardı 9 gibi geldi eve.. bende evde takıldım o gelene kadar..
sonra bi anda ÇEKİRDEK aşerdimmm :) aşkım hemen gidip çekirdek aldı bana ve bi paketi bitirene kadar yidimm :)
zor aldı elimden paketi tuzlu tuzlu oyyy cok güzeldi dudaklarım şişti ama yararlı olmadıgını biliorum:26:
bu sabaha mutlu uyandım cok güzel bi haber aldımmm
sizlerde ne var ne yok fıstık hatunlarımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?