2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

maşallahhh size:)

bizde dün gittik pazartesi günü 28+1 1350ydik. aynı gibiyizz:) benim oğluşum içinde dr. iyi dedi. ama ben 3800 almışımm:))) hemde 27 günde... amaan ya napiiym ne yesem yarıyor artık.beni 32. haftada çağırdı. birde biz hep başaşağı duruyoz zaten. ama ilişkiyi sormadım. artık bizede yasak olabilir.

günaydın fıstıklarım... 2 gündür koşturmacadan topiğe giremiyorum... bugünde bebiş erkenden kaldırdı süt içtik fotoları yüklemeye çalışıyorum ama nafile pc hafıza kartımı okumuyor

bebişin cicilerini yıkadık bugünde ütüleyip çantasını hazır edecez minnak minnaklar ya ne kadanda güzeller:)

lavinyam kolay gelsin kuzum...muhteşemm bişeyy değilmi... kurban olurum ben onları veren Yaradana

burcummm benimde tek kaygım o bölgesi zaten elbisenin...büyük beden aldım inşallahh sığarım..yoksa başlasınnn mağaza mağaza gezmeler..diktirmeyi düşündüm aslında ama bunun gibi bi abiye elbiseye 1000tl dedi bende hele hele şu zamanda veremem o kaaa parayı diyee alternatifler düşünmeye başladım

hatunlar günaydın...

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarenim özletiyorsun kendinii
canım benim evet o minnak kıyafetlerin içi dolacak mis kokularlaa

sığar kuzum bence ya en kötü astarını genişletirsin alttan üst kısmı sığar diye düşünüyorum ..

günaydın fıstıklar bugün hiç enerjik değiliz ağrılarımız ilaç içmemize rağğmen devam ediyor gece hiç uyuyamadık bakalım bugün nasıl geçicek:2:

günaydın kuzum...geçmiş olsunn canımm beysalım...ilaç neden fayda etmedi yaaa keşke izin alıp öğlene kadar uyuyabilsen be güzelim...:44:

inşallahh sığarım canım yaa:18: dombili dombilii göbüşümm sığmıyorr biyeree...oyyy yerim ben onun içindekini...

dayanamazsam alıcam kuzucum izin bakalım şimdilik çok ağrım yok genelde öğlene doğru başlıyor umarım başlamaz cuma kontrolümüz var ve çalışabilir raporuu alıcam inşallah

Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler.

Dün yalvar yakar bebişin odasıyla ilgilenmek için eşimden izin aldım. nevresim takımını geçirdim. cicilerini dolaba yerleştirdim. 2 çekmeden bahsediliyordu, benim tüm çekmecelerim doldu nasılsa heryer dolmaz başka şeyler koyarım diye planlamıştım oysa :)) biraz daha büyürse bu dolaplarda yetmeyecek anlaşıldı.

dün halımız geldi. perdemizde tamamlanınca bir tek süslemelerimiz kalacak. gerçekten çok heyecan verici. iki dakika da bir odasına gidip bakıyorum. :)))

eh tabi fazla dolandığım için ayaklarım feci şiş şu anda. akşama kadar patlarlar sanırım

canım günaydın. çok güzeller değil mi kullanmayıda Allah bize nasip etsin. çok yorma sen kendini. dinlen canım. bak sen arada rahatsızlanınca tüm topik heyecanlandık. doğururuz valla hep birden :)))

günaydın canım. evet canım elbisenin o kısmı kafa karıştırıyor. büyük beden aldım diyorsun, sığarsın inşallah canım. ya bide moralini bozmayım ama daha düğüne 25 gün var. biraz daha göbeğimiz çıkacak kesin. elbise zor olursa üzerine düğün zamanı sığmayabilirsin (((.

günaydın canım, geçmiş olsun yaa, böbrek ağrısı fecidir. Allah yardımcın olsun. belki doktor başka bir ilaç verir geçer canım olmaz mı?

ha bu arada izmir fuarı açıldı. konuk şehir Hataymış. gitmeyi istiyorum ama eşim izin vermiyor. ayaklarım çok şişermiş ((( yöresel yemek yicektim ben yaaaa :44: kısıtlanmak ne kötü bişimiş. bunuda öğrendim.

günaydın yazdıklarım gitmedi galiba ben de bugün keyifsizim rüyaların gölgesinde bir gün geçireceğim anlaşılan kızı olacaklar vipdukkan.com
bir bakın hoş şeyler varmış.

uzun bir aradan sonra herkese merhabaa,,kasım annelerinin durumları nasıl bakalım.umarım herkesin iyi geçiyodur benim bu iki hafta öncesinde kalçamda şiddetli kramplar vardı hiç yürüyemicek pozisyondaydım.ama saolsun dr ilaç takviyesi yapınca kendime geldim.meğer magnezyum kalsiyum dengesizliği varmış bende...şükür düzeldimmm

canım benim olsun artık seneye kızçenle gidersin fuara :) iyi ol diye kısıtlıyo eşin seni kızma onada

günaydın yazdıklarım gitmedi galiba ben de bugün keyifsizim rüyaların gölgesinde bir gün geçireceğim anlaşılan kızı olacaklar vipdukkan.com
günaydın canım

günaydın hoşgeldin canım

günaydın herkese, 2 gecedir bende ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum. benim midemde mide fıtığı+reflü var, sanırım meleğim büyüdükçe baskı yapıyor, 2 gecedir oturarak uyuyorum resmen. sabaha karşı ancak sızıyorum sonrada işe geç kalıyorum hamile olmak ne zor bişeymiş gerçekten

günaydın canım, artık uyumak iyice zorlaştı.

selam canım. geçmiş olsun.

günaydın canım. geçmiş olsun. daha iki ayımız var

günaydın herkese kızlar..
artık ağrılar başladı tabi bendede oluyo arada ama allahtan uyuyabiliyorum şimdilik tabi..
bu arada herkes bana erken doğuracan sen diyo canımı sıkıyolarya..
hayret bişey doğurasımyoksada doğurtucaklar beni
birde annem hacca gidecek yani çok büyük 1 ihtimalle doğumda yanımda olamıyacak..
buda beni üzmüyo değil hani inşallah bebişim annem gelene kadar bekleye bilir tek isteyim bu..

OYYY OYYY yesinler onun cicilerini.demek sonunda izni kopardın eşinden...yaa yazık adamcagız ne yapsın bi yanda hatunu bi yanda kızçesi...hem hatunaa kıyamıyorrr hemde bebişin cicilerini yerleşecekkk süslemeler püslemelerde bitince foto istiyoruzz bol bol haberin ola..bende bugun perde bakmaya gidicem...daha dogrusu tül perdem aynı kalacak ama üstünee en pembesindee fon diktirmek istiyorum hayalimee göre bişey bulabilersemm bakayımdaa halımıza begendik ama mobilya geldikten sonraa alıcaz..hangi boy almam gerektıgıne karar veremedim...halımızda pembe simlii ışıl ışıll bişeyyy eşim diyorkii benim hatunun kızınınn oldugu belli ışıll ışıll olacakkk

ahh kuzum doğru diyorsun...25gündee epey büyürr göbüşümm:44: inşallahh sığarımm..ayy ne zormuşş hamişkennn en yakınının evlenmesi...uzaktan biri olsaa bi pantolon bi tunik giyer giderim ama kardeşimm oluncaaa öylee olmuyor...durdu durdudaa evleencekk zamanıı benim hamileliğimee denk getirdii arkadaşşş yaaaaaaa

tatlım o çok bilmişşş teyzeleri kulak asma..banada dediler..." oooooooo yoooooooo durmaaz seninki 2 ay daha, en fazla 1 ayın var...30 eylüldeki düğün tarihinizi yanlış almışınızz" falan filan...bende taktım kafaya ama sonraa anladımkii kim ne dersee desinn bebeğimin bu dünyada rızkı ne zaman başlıyorsaaa o zaman gelecek...

anneciğin hayırlısıylaa gitsin gelsin inşallah...allah kabul etsin...sana ordan fadime anamızın otundan getirsin...sen doğumdayken suya koyarsınızz o ot el gibi açıldıkçaa seninde rahmin kolaylıklaa açılırrr allahın izniyle....

bak kız allah söyletti herhalde...annen yanındaa olacak allahın izniylee doğumundaa...

Gunaydın guzel anneler nasılsınız?
Bir sorum olacaktı, bebeğin çamaşırlarını neyle yıkadınız, hangi marka deterjan yani?..

Son düzenleme:

sağol cjanım inşallah allah söyletmiştirde anneciğim yanımda olur yoksa işim bayağı zor evet ağzı olan
konuşuyo işte ne yapıcan..

Gunaydın guzel anneler nasılsınız?
Bir sorum olacaktı, bebeğin çamaşırlarını neyle yıkadınız, hangi marka deterjan yani?..

detercan konusunda herkes farklı söylüyor canım ama bana bi kimyasalcı arkadaşım envey önerdi ama çok pahalı onu söyliyeyim üstelik dalinde bi arkadaşı çalışmasına rağmen bana dalin önermedi bide roxsi önerdi ama oda toz olduğu için kalıntı bırakıyomuş yani yani 30 derecede yıkarsan daha yüksekte yıkarsan sorun olmuyomuş ama bebişin çamaşırlarıda herzaman yüksekte yıkanmaz of yani detercan konusundada benimde kafam karışık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…