günaydın herkese kızlar..
artık ağrılar başladı tabi bendede oluyo arada ama allahtan uyuyabiliyorum şimdilik tabi..
bu arada herkes bana erken doğuracan sen diyo canımı sıkıyolarya..
hayret bişey doğurasımyoksada doğurtucaklar beni
birde annem hacca gidecek yani çok büyük 1 ihtimalle doğumda yanımda olamıyacak..
buda beni üzmüyo değil hani inşallah bebişim annem gelene kadar bekleye bilir tek isteyim bu..
OYYY OYYY yesinler onun cicilerini.demek sonunda izni kopardın eşinden...yaa yazık adamcagız ne yapsın bi yanda hatunu bi yanda kızçesi...hem hatunaa kıyamıyorrr hemde bebişin cicilerini yerleşecekkksüslemeler püslemelerde bitince foto istiyoruzz bol bol haberin ola..bende bugun perde bakmaya gidicem...daha dogrusu tül perdem aynı kalacak ama üstünee en pembesindee fon diktirmek istiyorum hayalimee göre bişey bulabilersemm bakayımdaa halımıza begendik ama mobilya geldikten sonraa alıcaz..hangi boy almam gerektıgıne karar veremedim...halımızda pembe simlii ışıl ışıll bişeyyy eşim diyorkii benim hatunun kızınınn oldugu belli ışıll ışıll olacakkk
ahh kuzum doğru diyorsun...25gündee epey büyürr göbüşümm:44: inşallahh sığarımm..ayy ne zormuşş hamişkennn en yakınının evlenmesi...uzaktan biri olsaa bi pantolon bi tunik giyer giderim ama kardeşimm oluncaaa öylee olmuyor...durdu durdudaa evleencekk zamanıı benim hamileliğimee denk getirdii arkadaşşş yaaaaaaa
canım Allah yardımcın olsun.. neyse ki geçici bir süreç biraz daha sabır sonra bebeğine kavuşacaksın ve
bol bol gezersin bebişinle, eşinle inşallah...
inşallah canım bakalım heyecanlıyım ilk nst için :)
yarencikkkkk merhabalarrrrrrr nerelerdesinnn
lavinyammm mailini aldım sana mail atıcam canımın içi.. ohhh yarasın süt çok faydalı(her ne kadar ben içemesemde:))
benimde annem bütün eşyalarını yıkamış ütülemiş.. zaman daralıyor dırırırımmmm :)
hilalim günaydın canımmm... görümcelerin en tatlısıııı düğün ne zaman ?
ben şu an cibinlik arayışındayım, cibinliği nasıl yaptırıyorsun var mı fotosu ?
betüşüm günaydın kuzumm ağrılar bende de oluyor hatta bu sabah kasıklarımda ağrıyla uyandım
az kaldı artık sabretmekten başka çaremiz yok.. bi doğsa şu bebişler eski halime bi dönsem diyorummm..
burcuuu sen anlatırken ben nasıl heyecan yaptımmm :) halısı, perdesi, cibinlik ve avizesi arayışındayım bende :)
herşeyin en güzeli olsun istiyorum hep :) sanırım oda yerleşince bende çıkamıycam ordan :)
sabah işe gelirken perdecide küçük pembe çiçekli fonlar gördüm akşam uğrayp bakıcam galiba şeker gibi duruyolar :)
hatay yemekleri de nefis olur ben muhammarasına bayılırım mesela mmmmm
günaydın burcu canım bende tuhaf karışık rüyalar görüyorum son günlerde hayır olsun..
olur muş bu dönemlerde..
günaydın canım.. geçmişler olsun.. benimde bi ara bacak kramplarım coktu ama geçti hemde o ilacı hiç içmeden:26:
günaydın canım evet hamilelik zor gerçekten, işte onun için annelerin hakkı ödenmez..
Allah yardımcımız olsun..
Günaydın canım.. ağrılar başlıyor cünkü doğumlar yaklaşıyor..
sen her söylenene kulak asma boşver millet sever boş konuşmayı
annenin hacca gitmesi cok güzel ama zor bi döneme gelmiş..
kayınvaliden yanında olur o zaman..
ah canım olacak tabi ama malasef onunla temizlik konusunda pek anlaşamıyoruz ozamanda özellikle temizlik daha önemli olmalı hijyen malesef 0 kendisinnde..
günaydın canım.. benim annem dalin aldı, harika kokuyor kesinlikle tavsiye ederizzz...
GÜNAYDIN CANLARIMMMM....
dün akşam aşkımın toplantısı vardı 9 gibi geldi eve.. bende evde takıldım o gelene kadar..
sonra bi anda ÇEKİRDEK aşerdimmm :) aşkım hemen gidip çekirdek aldı bana ve bi paketi bitirene kadar yidimm :)
zor aldı elimden paketi tuzlu tuzlu oyyy cok güzeldi dudaklarım şişti ama yararlı olmadıgını biliorum:26:
bu sabaha mutlu uyandım cok güzel bi haber aldımmm
sizlerde ne var ne yok fıstık hatunlarımmmm...
canım günaydın. neden canın sıkılıyor ki, söylesinler. banada söylüyorlar, nedense benim hoşuma gidiyor, gülüyorum. allah bilir ne zaman geleceğini. sadece doktorumu dinliyorum. oda herşey normal diyor.
Annesiz zor olur tabi ama ne yapsın kadın. inşallah gider gelir hemencecik. hem ne güzel o kutsal yerde senin için bebiş için bol bol dua eder.
evet canım inşallah...
kısmmet bakalım..
hepimiz için hayırlısı artık..
halıyı hallettin demek. güle güle kullanın canım. ben halıyı biraz renkli aldım. renkli aldım derken çoğunluğu pembe tabiperdesinde de biraz renk istiyorum. oda çok soluk olacaktı yoksa sırf pembe beyaz olunca. c.tesi perde işini halledicez. benimde tül perdem var, sadece kenarlara fon alacağım.
evet ya bu dönem düğün sahibi olmak zor. ama gece kıyafeti olarak göğüs altından başlayan modeller çok var canım. göbekli hatunlar hep onlardan giyiniyor. elbise olmazsa üzerine onlardan bakarsın. hem sonrasında da giyersin.
off kızlar
allah hepimize yardım etsin..
GÜNAYDIN CANLARIMMMM....
dün akşam aşkımın toplantısı vardı 9 gibi geldi eve.. bende evde takıldım o gelene kadar..
sonra bi anda ÇEKİRDEK aşerdimmm :) aşkım hemen gidip çekirdek aldı bana ve bi paketi bitirene kadar yidimm :)
zor aldı elimden paketi tuzlu tuzlu oyyy cok güzeldi dudaklarım şişti ama yararlı olmadıgını biliorum:26:
canım Allah yardımcın olsun.. neyse ki geçici bir süreç biraz daha sabır sonra bebeğine kavuşacaksın ve
bol bol gezersin bebişinle, eşinle inşallah...
inşallah canım bakalım heyecanlıyım ilk nst için :)
yarencikkkkk merhabalarrrrrrr nerelerdesinnn
lavinyammm mailini aldım sana mail atıcam canımın içi.. ohhh yarasın süt çok faydalı(her ne kadar ben içemesemde:))
benimde annem bütün eşyalarını yıkamış ütülemiş.. zaman daralıyor dırırırımmmm :)
betüşüm günaydın kuzumm ağrılar bende de oluyor hatta bu sabah kasıklarımda ağrıyla uyandım
az kaldı artık sabretmekten başka çaremiz yok.. bi doğsa şu bebişler eski halime bi dönsem diyorummm..
burcuuu sen anlatırken ben nasıl heyecan yaptımmm :) halısı, perdesi, cibinlik ve avizesi arayışındayım bende :)
herşeyin en güzeli olsun istiyorum hep :) sanırım oda yerleşince bende çıkamıycam ordan :)
sabah işe gelirken perdecide küçük pembe çiçekli fonlar gördüm akşam uğrayp bakıcam galiba şeker gibi duruyolar :)
günaydın burcu canım bende tuhaf karışık rüyalar görüyorum son günlerde hayır olsun..
olur muş bu dönemlerde..
günaydın canım.. geçmişler olsun.. benimde bi ara bacak kramplarım coktu ama geçti hemde o ilacı hiç içmeden:26:
günaydın canım evet hamilelik zor gerçekten, işte onun için annelerin hakkı ödenmez..
Günaydın canım.. ağrılar başlıyor cünkü doğumlar yaklaşıyor..
sen her söylenene kulak asma boşver millet sever boş konuşmayı
annenin hacca gitmesi cok güzel ama zor bi döneme gelmiş..
kayınvaliden yanında olur o zaman..
günaydın canım.. benim annem dalin aldı, harika kokuyor kesinlikle tavsiye ederizzz...
GÜNAYDIN CANLARIMMMM....
biz senle aynı şeyleri yaşıyoz hadi hayırlısı bakıyım sen de mi oğlaksın?
günaydın herkese nasılsınız ben yaralıyım :) dün arkadaşa akşam oturmaya gidiyorduk gezerek gidelim dedim eşime yürüyüş olur diye benim neyime yürümek kaldırımdan aşağı inerken bi düştüm yanımda 2 kişi var tutamadılar secde eder gibi kapandım yere dizlerim kanadı gülsemmi ağlasam mı halime oturdum kaldım yerde ölece çok acıdı sızladı ama geçti şimdi korktum valla :)
Fıstıklar günaydınn nabersinizz
Yine çok sakin topiğimiz
Ben de her zaman ki çok yoğun bir şekilde çalıştırılıyorum, erkeklerle çalışmak zormuş gerçektenAnlayamıyorlar bizim halimizden. Dün kaç kez merdiven inip çıktığımı hatırlamıyorum, 5 dakika oturamadım. Sanırım gidicem diye yapıyorlar böyle
Bir de muhasebe şefi sağolsun ağlattı beni.Alem kendini bişi zanneder olmuş anacım. Hepsini Allaha havale ediyorum
İyi ki canım kocacım var...Beni almaya iş çıkışıma geldi, moralimi düzeltmek için bi sürü şebeklik yaptı, yemeğe götürdü, gezdirdiAllahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi ve tabi ki meleklerimizi
günaydın herkese nasılsınız ben yaralıyım :) dün arkadaşa akşam oturmaya gidiyorduk gezerek gidelim dedim eşime yürüyüş olur diye benim neyime yürümek kaldırımdan aşağı inerken bi düştüm yanımda 2 kişi var tutamadılar secde eder gibi kapandım yere dizlerim kanadı gülsemmi ağlasam mı halime oturdum kaldım yerde ölece çok acıdı sızladı ama geçti şimdi korktum valla :)
geçmiş olsun canım...ver,lmiş sadakan varmış desene..
bebeğine bişey olmadı inşallah..
kızlar hucurat suresi anneyi ve bebeği korurmuş...
bende bazen sandaletım takılıyo kaldırıma çok korkuyorum düşecem diye..
günaydın canımmmm kuzum... düğünümüz 30 eylüldee sedefim
kuzum ben cibinliği kızımaa uyku setini diktirğim çeyizci ablaya yaptırıyorum....benden 40 cm çapında 40 yüksekliğinde cibinlik aparatı istedi...ben demirini götürcem oda üstünüüü tüllerle güpürlerle süsleyecek
çekirdekmi aşerdin demekkkfazlaa yeme kuzumm yinedee
ohhh musmutlu uyandın demek bu sabah
Yine çok sakin topiğimiz
Ben de her zaman ki çok yoğun bir şekilde çalıştırılıyorum, erkeklerle çalışmak zormuş gerçektenAnlayamıyorlar bizim halimizden. Dün kaç kez merdiven inip çıktığımı hatırlamıyorum, 5 dakika oturamadım. Sanırım gidicem diye yapıyorlar böyle
Bir de muhasebe şefi sağolsun ağlattı beni.Alem kendini bişi zanneder olmuş anacım. Hepsini Allaha havale ediyorum
İyi ki canım kocacım var...Beni almaya iş çıkışıma geldi, moralimi düzeltmek için bi sürü şebeklik yaptı, yemeğe götürdü, gezdirdiAllahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi ve tabi ki meleklerimizi
biz senle aynı şeyleri yaşıyoz hadi hayırlısı bakıyım sen de mi oğlaksın?
ay oğlak burcuyla hiç anlaşamam ben bi önyargım var oğlaklara karşıyengeç burcuyum :)
günaydın kızlar...
dün akşamadan beri müthiş bel ağrısı çekiyorum..
bel ağrısı çeken var mı?
bel ağrısına çözümü olan...
ne zormuş ya...her işimi kendim yapıyodum oysaki düne kadar...
şimdi her iş bekliyo...mutfak bulaşık dolu...şu ağrı ne zaman geçer?nasıl geçer?
dün arabasını kurduk ana kucağını ay nasıl evdim bi bilseniz....çocuk gibi giirip çıkıp anakucağına bakıyom seviyom...
arabası olanlar ana kucağını monte etmek için baza alacakmısınız? 90 lira istediler bazaya....biz kararsızız....eşim sürekli emniyet kemeri bağlayamam ben diyo...bakalım...
buı arada benım anakucağı arabaya ters bağlanıyo yani çocuğun yüzü arka caödan dışarı bakar şekilde oluyo siiznkiler nasıl?
alırken hiç dikkat etmedıydım
sudem hoşgeldin canım geçmiş olsun bende sabah beri kasık ağrısı çekiorumm..
ben henüz anakucagını da, bebek arabasını da almadım.. kayınvalidem ben dogumdan sonra alıca onları dedi..
Günaydın Kızlarr
Biz evdeyiz yaşasınnTabi aheste aheste kalktık gittik ekmeğimizi aldıkk kahvaltı yaptık, ben oğlumla muhabbet ediyorum o bana cevap veriyor ne güzelmiş evde olmak İşyerinde millet kendi kendine konuşuyor deli derler diye bu kadar muhabbet edemiyorduk
Nasılsınız ? Dün bahsettiğim gibi hediyemiz geldi nilt teyzemizdenama hediye topiğini bulamadığım için buraya yüklekten başka şansım kalmadı buyrum hediyemiz
Eki Görüntüle 503559
Günaydın canım.. oğlunla başbaşasın demek ohh ne güzel :)
güle güle giydir canım iyi günlerde, nilgünümünde kesesine bereket..
ben coook acıktım yaa tansiyonum düştü sanırım..
allahtan benimkiler hep bayan dün arşivdeydim bölümü aradım pastaneye gidiyorum arşivde değilim diye korkmuşlar sesin kötü geliyordu iyi misin diye:)bugün hemşire soruyo şti de bugün nasılsın diye evde daha çok sıkılıyorum ne yln söyleyim burası sadece sabahları giyinmek dışında sıkıntısı yok oturduğun yerden üretiyorsun...dün şti de bir ziyaretç, pastanede beni bekletti diye illa paranı ben ödüycem diye zorla ödedi. bebişleri yanımda getirsem benim bir sorunum olmaz walla para kazanmak güsel şey birine bağlı olmadan rahatça harcamak. benim erken emeklilik hakkım var 3 yıl sonra günüm doluyor 11 yıl sonra da tam emekli olabiliyorum...çok sıkılırsam 8 yıl kociş baksın bana diyorum ama sonra çalışırım bee diyorum 40ımda emekli olmak da bişey değil hani:) okula gideriz oğluşumla belki ikinci de olur kim bilir. bu arada beysal harbi küstü haaaa çabalamaktan yoruldu kızcağız
Günaydın Kızlarr
Biz evdeyiz yaşasınnTabi aheste aheste kalktık gittik ekmeğimizi aldıkk kahvaltı yaptık, ben oğlumla muhabbet ediyorum o bana cevap veriyor ne güzelmiş evde olmak İşyerinde millet kendi kendine konuşuyor deli derler diye bu kadar muhabbet edemiyorduk
Nasılsınız ? Dün bahsettiğim gibi hediyemiz geldi nilt teyzemizdenama hediye topiğini bulamadığım için buraya yüklekten başka şansım kalmadı buyrum hediyemiz
Eki Görüntüle 503559
sizlerde ne var ne yok fıstık hatunlarımmmm...[/B]
günaydın canım sağol, evet çok heyecanlı değil mi? güzelmiş gördüğün perde bakalım biz neler göreceğiz. evimin perdesini yapan perdeciye gideceğiz, çok memnun kalmıştık, eminim yine güzel bişiler yapacak.
çekirdeğe başladı mı paket bitmeden duramazsın zaten, bide hamile oluncanasılsa ödemin yok, bir kerelik tuzdan bişi olmaz. belli zaten mutlusun neşe katıyorsun topiğimize :)
geçmiş olsun canım ya. karnının üzerine düşmemişsin çok şükür, Allah korumuş. daha dikkatli olmalıyız diyorumda demin merdivenleri hoplaya zıplaya indim
Yine çok sakin topiğimiz
canım ya sen çok aklıma geliyorsun benim. zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun bide böyle düşüncesiz insanlarla çalışıyorsun. bende erkeklerle çalışıyorum ama burdakiler çok iyi. dün öteki fabrikaya gittim yarım saatliğine, kimseye söylemedim, odama döndüğümde arkadaşlarım geldi bizde bişi oldu sandık, neden haber vermiyorsun diye. bende doğurdum geldim dedim :)))
o niye seni ağlatıyor bakayım? bu haldeki insan üzülür mü, neyseki bırakacaksın işi. eşinde ne yapsın valla şaşırdılar ne yapacaklarını.
bu arada ellerim çok fena canım. geceleri ağrı tavan yapıyor, dün ilk defa işaret parmağımda uyuşma hissettim, dedim milona demişti. sanırım artıyor sıkıntım. ellerimi kapatamıyorum, canım çok acıyor. klavyede yazmak kolayda elde yazı yazacağım zaman aklım çıkıyor. sen ne durumdasın?
günaydın kızlar...
dün akşamadan beri müthiş bel ağrısı çekiyorum..
bel ağrısı çeken var mı?
bel ağrısına çözümü olan...
ne zormuş ya...her işimi kendim yapıyodum oysaki düne kadar...
şimdi her iş bekliyo...mutfak bulaşık dolu...şu ağrı ne zaman geçer?nasıl geçer?
dün arabasını kurduk ana kucağını ay nasıl evdim bi bilseniz....çocuk gibi giirip çıkıp anakucağına bakıyom seviyom...
arabası olanlar ana kucağını monte etmek için baza alacakmısınız? 90 lira istediler bazaya....biz kararsızız....eşim sürekli emniyet kemeri bağlayamam ben diyo...bakalım...
buı arada benım anakucağı arabaya ters bağlanıyo yani çocuğun yüzü arka caödan dışarı bakar şekilde oluyo siiznkiler nasıl?
alırken hiç dikkat etmedıydım
geçmiş olsun canım. ya çok güzel dimi evde beşik olduğuna inanamıyorum ben hala :))) biz ayrı bir oto koltuğu almayacağız. onu takıp çıkaracağız. tabi şimdilik planımız bu :))
ayrıca ufak bebeklerin zaten koltuğa dönük durması gerekiyormuş, doğru koltuk almışsın canım.
Günaydın Kızlarr
Eki Görüntüle 503559
canım selam, ohhh evdesin. oğlunla muhabbet ediyorsun haa :))) süper ya.
afiyet olsun. hediyen çok güzel, sağolsun nilt. güle güle kullan canım.
tünaydınn
bildiğiniz bebek hastane çıkışı için güzel seçenekleri olan bir link var mı
kilo topiğinin linkini hatırlayan?
Günaydın Kızlarr
Eki Görüntüle 503559
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?