2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım günaydın. neden canın sıkılıyor ki, söylesinler. banada söylüyorlar, nedense benim hoşuma gidiyor, gülüyorum. allah bilir ne zaman geleceğini. sadece doktorumu dinliyorum. oda herşey normal diyor.

Annesiz zor olur tabi ama ne yapsın kadın. inşallah gider gelir hemencecik. hem ne güzel o kutsal yerde senin için bebiş için bol bol dua eder.

halıyı hallettin demek. güle güle kullanın canım. ben halıyı biraz renkli aldım. renkli aldım derken çoğunluğu pembe tabi perdesinde de biraz renk istiyorum. oda çok soluk olacaktı yoksa sırf pembe beyaz olunca. c.tesi perde işini halledicez. benimde tül perdem var, sadece kenarlara fon alacağım.

evet ya bu dönem düğün sahibi olmak zor. ama gece kıyafeti olarak göğüs altından başlayan modeller çok var canım. göbekli hatunlar hep onlardan giyiniyor. elbise olmazsa üzerine onlardan bakarsın. hem sonrasında da giyersin.

Son düzenleme:
günaydın herkese nasılsınız ben yaralıyım :) dün arkadaşa akşam oturmaya gidiyorduk gezerek gidelim dedim eşime yürüyüş olur diye benim neyime yürümek kaldırımdan aşağı inerken bi düştüm yanımda 2 kişi var tutamadılar secde eder gibi kapandım yere dizlerim kanadı gülsemmi ağlasam mı halime oturdum kaldım yerde ölece çok acıdı sızladı ama geçti şimdi korktum valla :)

günaydın canımmmm kuzum... düğünümüz 30 eylüldee sedefim

kuzum ben cibinliği kızımaa uyku setini diktirğim çeyizci ablaya yaptırıyorum....benden 40 cm çapında 40 yüksekliğinde cibinlik aparatı istedi...ben demirini götürcem oda üstünüüü tüllerle güpürlerle süsleyecek
çekirdekmi aşerdin demekkk fazlaa yeme kuzumm yinedee
ohhh musmutlu uyandın demek bu sabah

Fıstıklar günaydınn nabersinizz
Yine çok sakin topiğimiz
Ben de her zaman ki çok yoğun bir şekilde çalıştırılıyorum, erkeklerle çalışmak zormuş gerçekten Anlayamıyorlar bizim halimizden. Dün kaç kez merdiven inip çıktığımı hatırlamıyorum, 5 dakika oturamadım. Sanırım gidicem diye yapıyorlar böyle
Bir de muhasebe şefi sağolsun ağlattı beni.Alem kendini bişi zanneder olmuş anacım. Hepsini Allaha havale ediyorum
İyi ki canım kocacım var...Beni almaya iş çıkışıma geldi, moralimi düzeltmek için bi sürü şebeklik yaptı, yemeğe götürdü, gezdirdi Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi ve tabi ki meleklerimizi

günaydın kızlar...

dün akşamadan beri müthiş bel ağrısı çekiyorum..

bel ağrısı çeken var mı?

bel ağrısına çözümü olan...

ne zormuş ya...her işimi kendim yapıyodum oysaki düne kadar...

şimdi her iş bekliyo...mutfak bulaşık dolu...şu ağrı ne zaman geçer?nasıl geçer?

dün arabasını kurduk ana kucağını ay nasıl evdim bi bilseniz....çocuk gibi giirip çıkıp anakucağına bakıyom seviyom...

arabası olanlar ana kucağını monte etmek için baza alacakmısınız? 90 lira istediler bazaya....biz kararsızız....eşim sürekli emniyet kemeri bağlayamam ben diyo...bakalım...

buı arada benım anakucağı arabaya ters bağlanıyo yani çocuğun yüzü arka caödan dışarı bakar şekilde oluyo siiznkiler nasıl?

alırken hiç dikkat etmedıydım

geçmiş olsun canım...ver,lmiş sadakan varmış desene..

bebeğine bişey olmadı inşallah..

kızlar hucurat suresi anneyi ve bebeği korurmuş...

bende bazen sandaletım takılıyo kaldırıma çok korkuyorum düşecem diye..

allahtan benimkiler hep bayan dün arşivdeydim bölümü aradım pastaneye gidiyorum arşivde değilim diye korkmuşlar sesin kötü geliyordu iyi misin diye:)bugün hemşire soruyo şti de bugün nasılsın diye evde daha çok sıkılıyorum ne yln söyleyim burası sadece sabahları giyinmek dışında sıkıntısı yok oturduğun yerden üretiyorsun...dün şti de bir ziyaretç, pastanede beni bekletti diye illa paranı ben ödüycem diye zorla ödedi. bebişleri yanımda getirsem benim bir sorunum olmaz walla para kazanmak güsel şey birine bağlı olmadan rahatça harcamak. benim erken emeklilik hakkım var 3 yıl sonra günüm doluyor 11 yıl sonra da tam emekli olabiliyorum...çok sıkılırsam 8 yıl kociş baksın bana diyorum ama sonra çalışırım bee diyorum 40ımda emekli olmak da bişey değil hani:) okula gideriz oğluşumla belki ikinci de olur kim bilir. bu arada beysal harbi küstü haaaa çabalamaktan yoruldu kızcağız

Günaydın Kızlarr

Biz evdeyiz yaşasınn Tabi aheste aheste kalktık gittik ekmeğimizi aldıkk kahvaltı yaptık, ben oğlumla muhabbet ediyorum o bana cevap veriyor ne güzelmiş evde olmak İşyerinde millet kendi kendine konuşuyor deli derler diye bu kadar muhabbet edemiyorduk

Nasılsınız ? Dün bahsettiğim gibi hediyemiz geldi nilt teyzemizden ama hediye topiğini bulamadığım için buraya yüklekten başka şansım kalmadı buyrum hediyemiz

Canımm geçmiş olsunn,, düşmek çok kötü bişi, ben de merdivenlerden inerken filan acayip korkuyorum. Sonuçta göbeğimiz koccaman oldu öne çekiyor bizi artık

Aynen tatlım yaa, İstanbulun sokakları da malum, yerlere asfalt yerine bordür yapmışlar ama alçaklı tümsekli, normal yolda yürürken ayağım takılıyor Bir de son üç ayda iyice sakarlık başlıyormuş, Allahım korusun hepimizi

esracım günaydın tatlım cok geçmiş olsun.. Allah korumuş canım cok dikkatli olmalıyız..

ne güzel bi tarih sonbahar gelini oluo gelininiz :)
cok şanslı görüyorum gelininizi senin gibi bi görümcesi var annende dünya tatlısıdır eminim..
Allah bir yastıkta kocatsın kardeşinle gelininizi, bir ömür mutlulukla, sağlıkla, huzurla inşallah...
bizler gibi mutlu evlilikleri olsun..
o aparatı nerden aldın ? ve ne renk yaptırıyosun ? benim kafamda dönüp duruo fikirler...
evet enteresan ama çekirdek aşerdim

mirayım günaydınnn... insanlar hep kendi menfaatlerinin derdinde kuzum, Allah ıslah etsin..
neyse az kaldı az daha sabır.. evet iyi ki eşlerimiz var her zaman şükrederim

tünaydınn
bildiğiniz bebek hastane çıkışı için güzel seçenekleri olan bir link var mı

kilo topiğinin linkini hatırlayan?

Oh ne güzel valla tatlım, senin ki bi yer olsa ben de çalışırdım, ama bezdirdiler beni...
Bence sen çalışmadan edemezsin, yine gidersin işe. Zaten evde oturmak kadar sıkıcı bişi yok bence...burdan çıktıktan sonra yeni bi iş bulana kadar bebem küçük de olsa gezicem hep, kızımı da gezenti yapıcam hihihh

Canımm güle güle, sağlıkla kullansın oğluşun. Nilttin de kesesine bereket. Eldivenleri çok pratikmiş çıtçıtlı, ben ilk defa gördüm :44:

tünaydınn
bildiğiniz bebek hastane çıkışı için güzel seçenekleri olan bir link var mı

kilo topiğinin linkini hatırlayan?

Canım kilo topiğinin linki

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...sim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi-27.html

Ben hastane çıkışını netten almadım tatlım..Öncesinde bir tane hediye gelmişti, malı pek hoşuma gitmemişti, o yüzden gittim güzel bi mağazadan dokunarak en yumuşacık olanını aldım. Aziz bebe ile nevzat bebeyi önerebilirim.

Kajumm hediye topiğinin linkini sormuşsun tatlımm ;

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/551994-2012-kasim-bebislerinin-ilk-hediyeleri-13.html

slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyoo

hediyemi gönderdim ama ulaşmadımı acaba

Ayyy ne güzel burda görmek :))
güle güle,sağlıkla giyinsin canımm,niltt teyzesi yer onu...

--BU arada bende salak salak rüyalar gördüm,uyuyamadım sabah 9 dan beri
dün çok haber izledim action rüyalar gördüm şiddet içerikli
neyse oğluşum acıktı yine bişeyler atıştırayım görüşürüz sonra...

slm canlarım.. nası gidiyo bakalım?? esra cımm çok geçmiş olsun.. ben de aynı şekilde dizlerimin üstüne düşmüştüm. cok kotu oluyo vallaa.. miroşum üzme güzel canını, şimdi duygusallık tavan ya bizde herşey batıyo tabi. izne ne zaman ayrılıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…