canım benim ama sen bizi çok ihmal ediyorsun özlüyoruz biz siziiiiii rabbim hayırlısıyla evine kkavuşmayı nasip etsin
bizde seni çok seviyoruz kuzucum özledik ama kardeşlerine söle izin versinler sana arada olmuyor böleeee
evet topikin neden sessiz kaldığı belli herkes raporlu izinli ama olmazki biz oğluşumla özlüyoruz sizleriii
kızçelerim nasılsınız ben bugün enerjikim oğluşumun güzel tekmeleri ile uyandık babamız da bende gayet enerjik uyandık birde uzun süredir uyuyamadığım kadar uyumuşum güzel bir gün serin yağmur yağacak gibi bakalım gün sonuna kadar enerjik olabilecekmiyim
ah be mervem bizim ana topiğimiz bile kan kaybediyo bak. İn cin top oynuyo beysalla ben topic bekçisi olduk resmen
canımmmm aminnnn çok saolll eve geç de göreyim seniiii bende özluyorum ama okadar iş varkii ev bakıyoruz çıkıcaz kiraya ev çok sogukdaha bebişe bişey almadık nasıl olucak bilemiyorummm zaman azaldı of offf ben artık çok az gelirim
bugün hediyemi alıp kargoya vericem
kızlarrr nasılsınızzz
canımmmm aminnnn çok saolll eve geç de göreyim seniiii bende özluyorum ama okadar iş varkii ev bakıyoruz çıkıcaz kiraya ev çok sogukdaha bebişe bişey almadık nasıl olucak bilemiyorummm zaman azaldı of offf ben artık çok az gelirim
kızlarrr nasılsınızzz
cnm ben bılıyordum böyle olacagını cunku topıc cok hareketlıyken herkes calısıyordu ama ben evdeydım hatta sık gıremıyorum dıe sıtem bıle alıyordum ama evde olunca gercekten sureklı takıp edılemıyor sız bızım son neferlerımıssınız:)) sızde ızıne cıkınca daha ıyı anlıcaksınız..
hele doğummdan sonra 40 gunn tek tuk yazılar göruruz:)) sonra bız bebıslere bebıslerde bıze alısıncaa yenıden toparlancaz ınsallah kılo verme topıgıyle bomba gıbı döncez:))
Senin evin ne güzel deniz manzaralıydı ya inş kiralık ararken kesenize uygun satılık bulursunuz)
kuzum ev bakmaya gec kalmadın mı yaw tasınma olayı nerden cıktı bence hıç gırısme o olaya artıkk cokk zor senın ıcın bebısımı hazırlıcan kendını mı evı mı toplıcan yerlestırcen hele kı yalnız yapcaksan bulasma derımm
ah kuzum doğru diyorsun ama bizde özlüyoruz ne yapalım ayrıca sen hala hediyeni almadınmı kuzum çok geç kalmadınmı yazık diilmi bekleyene son yollama 30 ağustostu
kızlarrr nasılsınızzz
dönecez dimi herkes gelsin dönelim bu topiği öksüz bırakmayalımcnm ben bılıyordum böyle olacagını cunku topıc cok hareketlıyken herkes calısıyordu ama ben evdeydım hatta sık gıremıyorum dıe sıtem bıle alıyordum ama evde olunca gercekten sureklı takıp edılemıyor sız bızım son neferlerımıssınız:)) sızde ızıne cıkınca daha ıyı anlıcaksınız..
hele doğummdan sonra 40 gunn tek tuk yazılar göruruz:)) sonra bız bebıslere bebıslerde bıze alısıncaa yenıden toparlancaz ınsallah kılo verme topıgıyle bomba gıbı döncez:))
dimi çok güzel eviniz ama hayırlısı olsun be aysunum bulursun inşallahSenin evin ne güzel deniz manzaralıydı ya inş kiralık ararken kesenize uygun satılık bulursunuz)
annem yün korse koydu ilk önce onu takacakmışım aman hastane çantanıza koymayı unutmayın korse fıstıklar kendini çok kötü hissediyormuşsıun bir anda karnın boşalıncaAldığımız kilolarla bomba gibi döneceğimiz garanti nasıl korse alacaz biz yahu bilen var mı marka model ? Şöyle g..t baş topaelayıcı olanından
ah kuzum doğru diyorsun ama bizde özlüyoruz ne yapalım ayrıca sen hala hediyeni almadınmı kuzum çok geç kalmadınmı yazık diilmi bekleyene son yollama 30 ağustostu
dönecez dimi herkes gelsin dönelim bu topiği öksüz bırakmayalım
dimi çok güzel eviniz ama hayırlısı olsun be aysunum bulursun inşallah
annem yün korse koydu ilk önce onu takacakmışım aman hastane çantanıza koymayı unutmayın korse fıstıklar kendini çok kötü hissediyormuşsıun bir anda karnın boşalınca
yün korse bizi yakmaz mı ya sezeryanlarda bir sorun oluyor mu acep korse peh
Günaydın anneler...
Biz özel istek üzerine yarım gün geldik ofise.. İyiki gelmişiz Hediyemizde geldi
Nilt'cim Çok teşekkür ederim
Eve gidince resmini eklicem hakikaten çok şirin
bu kocalar hep aynı benımkıde dahahızlı yavrum dıye bagırıyor
herkeste aynı şeyler mevcut sanırım..:26:ödemler yorgunluklar sırt ağrıları...kızlar valla ben evde işlere yetişemiyorum arada buraya ceee yapıp kaçıyorum..hergün aynı..kahvaltı ortalık toplama varsa çamaşır...kızımın beslenmesi yıkanması..yemek..temizlik hep aynı..geçen gün çok yorulmuştum eşimin kucağına yaslanıverdim gözüm karardı bayılmışım kendimden geçmişim allahtan eşim evdeydi kolonya falan derken ayıldım duş aldım kendime geldim...aslında hata bende aç aç temizlik yaptım kızımın odasında değişiklik yaptım yordum kendimi...:26:ama çok korktum o an ya..iyiki kocam yanımdaymış...o da çok korkmuş az kalsın ambulans çağıracaktım diyor
selam hatunlar ve fıstık bebişleriiii......
biliyorum çok ara verdim malesef ama inanın elimde olmayan sebebplerden ötürü
bu hafta da rapor aldım ve işe gitmiyorum :) haftaya da izne çıkıcam zaten :)
evde kardeşlerimden dolayı pc bi türlü bana kalmıyor, bu yüzden giremiyorum...
kendi evimde de eşim gelmeden bağlatamıyorum onun adına olduğundan... mazur görün beni.. çok özledim hepinizi yoksa...
inşallahh herkes iyidir... genel olarak iyisiniz, biliyorum, haberlerinizi kısmen alma imkanım var çok şükür
ben iyiyim çok şükür... bugün bul. mak. takıldı... yarın ve hafta içi fırın, duşakabin ve perdeleri halledicem inşallah.... bi eksik eşim kaldı... az kaldı onun gelmesine de...
applepay, delikızındırdırı, burcuxx, sahinus, beysal, sudem, moonsun, nilttt, lavinya, hayatbanagüzel, bulemsum.... ve diğerleriiii ... hepinizi çok seviyorummmmm...
iyi akşamlar şeker anneler çoğunluk çıkmış bizde bu hafta raporluyuz nasipse haftaya başlıycaz işe ara ara girmeye çalışıcam topikçimize yoksa özleriz biz buraları kızçemlehadi herkes kendisine ve bebişine cici baksın Allah'a emanet olun
selam cicişleeerrrr en miniğinizzz geldiiiiinasılsınızzzzz
özlediniz mi beniiii
çok yorgunummm bugünn kocişleee ev baktık ama bulamadık bir ev bakıyorduk oda olmadı başka evler dee çokkkkk pahalı
bulabilirsek kiralık da olsaa çıkıcazzz evimiz çok soğuk nasıl olucak bebişle bilmiyyorum işteee öylee canlarrrr
günaydın millet... sizde de oluyor mu bir yanınız zamanın geçmesini isterken diğer yanın geçmesin istiyor mu hiç ben öyleyim. sona yaklaşıyoruz ya da yeni bir başlangıca mı acaba?
günaydınn canlarım,
dün doktor amcamıza gittik...kızımı gördük:) 1966 gr olmuş benim minik kuzummm,haftasına göre çok iyi dedi doktorumuz..baş aşağı pozisyondaymış...ancak kalp atışında ritim bozuklugu var dedi...( allahım sen esirgee kuzularımızı...:26: gönderdiğin mucizelerimiz önce sana emanett yaaa rabbim...:26:
selam şekerler nasılsınız bakalım gece uyuyamanlar varmı ben uyuyamadım da geneee
bugun ben yokum topiğin gezmecisi olaraktankarsı komsumun damat bohcasını götüreceğiz kızlar
karsı komsumda düğün telaşı var ya beni aldı bir telaş bende kızı üçleyeceğim düğün telaşının içinden nasıl çıkacağım acaba
sizleri seviyorum canlarımmmmmmmgörüşürüzzzzz
Günaydın güzel anneler :))
akşam hiç bir iş yapmadım(( sinir oldum valla. eşim sağolsun yemek yapıyor, temizlik yapıyor ama bana bebekle ilgili hiçbir iş yaptırmıyor, neymiş ayaklarım şişermiş, ayaklarımın şişi artık inmiyor ki ((((((( sürekli dinlenecekmişim. yaa ben daha cicileri yerleştiremedim. dün hastaydı işe gitmedi, akşam eve gidince sen dinlen ben yaparım dedim yok dedi, bekledim uyusun sonra kalkayım maalesef ben ondan önce uyumuşum
günaydın canım, maşallah size :) ağrıların azaldı mı nasılsın?
oyyy maşallah annesi, kızın ne güzel gelişmişdoktor geçici demiş, inşallah tez zamanda geçer. aldın mı raporunu?
selam canım. inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz. özlettin kendini arada uğra.
canım geçmiş olsun. haklısın morali çok bozuluyor insanın. biz elimizden geleni yapacağız, sonra üzülmeyeceğiz canım. Allah sabrını veriyor, biraz geçsin kabullenirsin.
nerdesin kız sen :)
:))))))))
günaydın canım. ben bu halimle çok memnunum ama doğmasını daha çok istiyorum. psikolojik olarak hazırım. eşim çok hevesli, o bu şekilde çok yakın olamıyor bebeğe, istiyorum oda sarılsın öpsün.
diğer hamişler günaydın.
Günaydın anneler...
Biz özel istek üzerine yarım gün geldik ofise.. İyiki gelmişiz Hediyemizde geldi
Nilt'cim Çok teşekkür ederim
Eve gidince resmini eklicem hakikaten çok şirin
bulemsu o doğum dansını cok merak ettım kız hemen arastırcam:))
topıc sessız dımı ama herkes evınde olunca duzenlı takıp olamıyor malesef(
saglık ocagına gıttı 28.haftada kılo bıldırımı yapamamıstım en son 18 temmuzda 109dum ve bugun soklardayım 116 olmusum gebelıgın basından berı 13 kg eder.allahım nolur tartı bozuk olmus olsun
fena sekılde ödemım mevcut ekmek ve tuzu kes dedı hemsırecıgımm tansıyonum ıyı ama nabzım tavan dakıkada 100 atıyor oğlanla yarısıyor:))
oğlusumun kalp atısları gayet normal cıktı yarında emsey hastanesınde yenı basladıgım doktorda kendı kontrolum var zaten yarın aksam gıdıcem bakalım.
benım oğlumun kıyafetlerıde 2 cekmece tabı bunların ıcınde yun kazakları v.s yok
eee doğum hıkayelerı topiğimizi açmanın vaktı gelmedımı:)))suprız yapacak olan bebecıkler ıcın hadı açsın bırısı topiğimizi:))
canım içini ferah tut. inşallah bir daha ki kontrolde düzelmiş diyeceksin. rapor alacağım diyordun aldın mı? iznin başladı mı canım?
bu arada neler giyeceksiniz çok merak ediyorum
[B
hilalcim canım nasılsın ?
ritim bozukluğuyla ilgili iyi bi araştırma yaptırdın mı ? geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?