2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımmmm aminnnn çok saolll eve geç de göreyim seniiii bende özluyorum ama okadar iş varkii ev bakıyoruz çıkıcaz kiraya ev çok soguk daha bebişe bişey almadık nasıl olucak bilemiyorummm zaman azaldı of offf ben artık çok az gelirim

bugün hediyemi alıp kargoya vericem

kızlarrr nasılsınızzz

ah be mervem bizim ana topiğimiz bile kan kaybediyo bak. İn cin top oynuyo beysalla ben topic bekçisi olduk resmen

cnm ben bılıyordum böyle olacagını cunku topıc cok hareketlıyken herkes calısıyordu ama ben evdeydım hatta sık gıremıyorum dıe sıtem bıle alıyordum ama evde olunca gercekten sureklı takıp edılemıyor sız bızım son neferlerımıssınız:)) sızde ızıne cıkınca daha ıyı anlıcaksınız..

hele doğummdan sonra 40 gunn tek tuk yazılar göruruz:)) sonra bız bebıslere bebıslerde bıze alısıncaa yenıden toparlancaz ınsallah kılo verme topıgıyle bomba gıbı döncez:))

Senin evin ne güzel deniz manzaralıydı ya inş kiralık ararken kesenize uygun satılık bulursunuz )

kuzum ev bakmaya gec kalmadın mı yaw tasınma olayı nerden cıktı bence hıç gırısme o olaya artıkk cokk zor senın ıcın bebısımı hazırlıcan kendını mı evı mı toplıcan yerlestırcen hele kı yalnız yapcaksan bulasma derımm

Aldığımız kilolarla bomba gibi döneceğimiz garanti nasıl korse alacaz biz yahu bilen var mı marka model ? Şöyle g..t baş topaelayıcı olanından

Senin evin ne güzel deniz manzaralıydı ya inş kiralık ararken kesenize uygun satılık bulursunuz )

şekercim merhaba

yine deniz manzaralı olmalı yoksa ben oturamam alıştım yaaa 11 yasından beri deniz gören muhitte oturuyorum

ay inşAllahhhh maalesef cok pahalı evler amaa yaaaa nasip olur seneye alırız belkimmm

canımmm eşime çok kızgınım o konudaaa

dedimmm dinlemedi şimdi harekete geçtiiii bana diyorki sen bişi yapmıcaksın adamlar topluyor yerleştiriyor taşıma şirketi diye sen bebekle mesgul ol diyor ama benimde canım sıkılıuyoorrr yaa dua edin Allah kolaylık versinnnn

ah kuzum doğru diyorsun ama bizde özlüyoruz ne yapalım ayrıca sen hala hediyeni almadınmı kuzum çok geç kalmadınmı yazık diilmi bekleyene son yollama 30 ağustostu

dönecez dimi herkes gelsin dönelim bu topiği öksüz bırakmayalım

dimi çok güzel eviniz ama hayırlısı olsun be aysunum bulursun inşallah

Aldığımız kilolarla bomba gibi döneceğimiz garanti nasıl korse alacaz biz yahu bilen var mı marka model ? Şöyle g..t baş topaelayıcı olanından
annem yün korse koydu ilk önce onu takacakmışım aman hastane çantanıza koymayı unutmayın korse fıstıklar kendini çok kötü hissediyormuşsıun bir anda karnın boşalınca

canımmm biliyorum geç kaldıgımı ama neden ben değilim yoksa ilk gönderenlerden olurdum emşn ol özelden anlatırım durumu

kızlar biz çıkıyoruzz eşim 2 gun yok annemlerde kalıcazz perşembe görüşürüz artık sizleri sefiyoruzzzz öpüyorum çokkkk

yün korse bizi yakmaz mı ya sezeryanlarda bir sorun oluyor mu acep korse peh

annem doktora sormuş ablamda iyi yaptın demiş toparlanması açısından ablamda diyorki o korseyi takana kadar çok kötüydüm taktığı gibi rahat rahat ayağa kalktım ayrıca kasım ayında doğuracaz kuzum soğuklar geliyr

Günaydın anneler...

Biz özel istek üzerine yarım gün geldik ofise.. İyiki gelmişiz Hediyemizde geldi
Nilt'cim Çok teşekkür ederim
Eve gidince resmini eklicem hakikaten çok şirin

Rica ederim canım benim güle güle giymek nasip etsin Allah..

--Off bende de bir şişkinlik var ki sormayın bugün..akşama eşimin halı saha maçı var anneme geçicem zaten biraz da yürüyeyim diyorum.

herkeste aynı şeyler mevcut sanırım..:26:ödemler yorgunluklar sırt ağrıları...kızlar valla ben evde işlere yetişemiyorum arada buraya ceee yapıp kaçıyorum..hergün aynı..kahvaltı ortalık toplama varsa çamaşır...kızımın beslenmesi yıkanması..yemek..temizlik hep aynı..geçen gün çok yorulmuştum eşimin kucağına yaslanıverdim gözüm karardı bayılmışım kendimden geçmişim allahtan eşim evdeydi kolonya falan derken ayıldım duş aldım kendime geldim...aslında hata bende aç aç temizlik yaptım kızımın odasında değişiklik yaptım yordum kendimi...:26:ama çok korktum o an ya..iyiki kocam yanımdaymış...o da çok korkmuş az kalsın ambulans çağıracaktım diyor

Geçmiş olsun canım yaa,keşke bi dr a görünseydin.

yorma artık kendini,bende ilk aylarda baygınlık geçirmiştim allahtan sen evdeymişsin ben metrobüsteydim...

çok yordum o gün kendimi ondan oldu..çarşamba gitmiştim zaten doktora...allahtan bebekleri hissediyoruz da rahat ediyoruz valla..

canımm, tatlı esramm.. yeni ev, yeni telaşlar, heyecanlar, koşturmacalar ayırdı bizi.. ama işlerin yolunda gitsinde nasılsa görüşürüz..
bende 2 hafta gibi bi süre sonra taşınıcam şu an pek bi şey yapmıyorum.. annemle-kayınvalidem cogu eşyayı koliledi ev darmadagın :)
seninle aynı telaşları bende yaşıycam :)
yeni evinde huzurlu, mutlu, aşk dolu güzel günleriniz olur inşallah.. öpüyorum kocaman

kestaneşekerim sen nerelerdesin yahu ?
özletme kendini.. sende kendine ve bebişe iyi bak şekercim...

minikooooo sen işyerindeyken daha cok burdaydın evde sırra kadem bastın yaa nie ihmal ediosun buraları
ev aramak,bulmak zor işler bunlar, inşallah bulursunuz gönlünüze göre..
özledik seni haberin olaaaaaaaa

günaydın millet... sizde de oluyor mu bir yanınız zamanın geçmesini isterken diğer yanın geçmesin istiyor mu hiç ben öyleyim. sona yaklaşıyoruz ya da yeni bir başlangıca mı acaba?

canım bende bi tuhafım aynen dedigin gibi.. bi yandan bebegime kavuşmak isterken bi yandan korkuyorum..
hem son hem başlangıç.. yepyeni bi hayat bekliyor bizleri..

hilalcim canım nasılsın ?
ritim bozukluğuyla ilgili iyi bi araştırma yaptırdın mı ? geçmiş olsun.

bulemsum ben dün akşam 9da uyuyuverdim valla :)
maşallah sen herşeye yetişirsin.. hatta senin gibi bi komşu herkese lazım..
kendine dikkat et hamarat hatun..

burcu canım sen doktora sordun mu neden oluyor bu şişlikler ve neden geçmiyor hiç ?
acaba sen cok koşturuyosun ondan mı ?
sende benim gibi şanslısın eş konusunda iyiki varlar

Günaydın anneler...

Biz özel istek üzerine yarım gün geldik ofise.. İyiki gelmişiz Hediyemizde geldi
Nilt'cim Çok teşekkür ederim
Eve gidince resmini eklicem hakikaten çok şirin

tubişş hediyen için gözünaydın.. fotoları bekleriz :)

mervişim sen kiloyu cok takma olan olmuş artık dogumdan sonra verirsin dert etme kendine..
ama saglıgına dikkat et ödemler için..
dogum hikayeleri mi ? coook heyecanlı yawww

Kızçeler ne var ne yok?
dün akşam 2 tabak çubuk makarnayı mideye indirip saat 9da uyuyuvermişim
bugünde şirkette mutlu mesut çalışıyorum ama hala uykum varrr fena uykucuyum 2 gündür

canım içini ferah tut. inşallah bir daha ki kontrolde düzelmiş diyeceksin. rapor alacağım diyordun aldın mı? iznin başladı mı canım?

bu arada neler giyeceksiniz çok merak ediyorum

inşalahh teyzesii...allaha emanet kuzucum...evet canım dün itibariylee raporum başladı ama izne çıkmadım.."çalışabilir raporu" aldım...doğum sonrasına aktarcam çalışabildiğim kadar kısmını inşallahh...

bunlar giyeceğim ciciler canım...pembe olanı daha yeni aldım internetten elime ulaşmadı..büyük beden aldım içine sığabilmeyi umut ediyorumm

mavi olanıda eşim almıştı yine internetten o çok güzel oldu..içime sindi..kına gecesinde maviyi giycem..çünkü kına bayanlarn içinde olacagı için açık olucam..saçımı falanda yaptırcamm güzelceeediğerinide düğün için düşündüm...12sinde elimde olcak...eğer içine sığamazsam annemle magazalara bakıcazz:44:

[B
hilalcim canım nasılsın ?
ritim bozukluğuyla ilgili iyi bi araştırma yaptırdın mı ? geçmiş olsun.

kuzum internetten baktım bişeyler ama çokda kurcalayıp kafamı bulandırmak istemiyorum..doktorumuz geçici bi durum bu haftalarda olur dedi...önce allaha sonra ona güveniyorum..inşallah 2 hafta sonraki nstdede iyi çıkacakk:26:
netteki kaynaklardada çoğunun geçici oldugu yazıyorr:26:

sen nasılsın kuzum? ev işine start vermişinizz allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…